Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:28:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 4 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част (Прочетена 153920 пъти)
dani_xxx
Любопитен
Публикации: 33
г-жа Петрова
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 4 част
«
Отговор #210 -:
февруари 01, 2009, 10:23:41 »
Да точно така,когато се запазва дата и час за граждански брак се прави уточнение и за ресторанта.
Само да ви кажа, че относно изнесения ритуал двете дами-длъжностни лица ни създадоха доста проблеми в празничния ни ден.Бяхме платили за изнесен ритуал в градината на ресторанта,при което 2-3 дни преди това ни казаха,че от 01.10 не правят венчавки навън,защото щяло да им е студено.В деня на сватбата беше топло и слънчево, но те отново се заинатиха и въпреки това накарах декораторката ми да направи украса за градината.Разбира се ме посъветваха да ги почерпим за услугата...Като видяха в крайна сметка,че сме се подготвили за церемония навън дойдоха лично при мен да ми обясняват как са щели заради нас да се разболеят(точно преди да си кажем ДА-многоподходящ момент за подобни коментари),а то наистина беше топло...,но въпреки това неуспяха да ми развалят деня, поведението им обаче беше факт!
«
Последна редакция: февруари 01, 2009, 10:27:31 от dani_xxx
»
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #211 -:
февруари 01, 2009, 11:41:20 »
Цитат на: preslava_82 в януари 30, 2009, 09:25:41
tcvet_3,интересно ми е ,понеже нашата сватба беше в Джия бийч-имаш ли някакви проблеми досега с управителката? *crazy*Защото при нас имаче малки спорове и не ми хареса държанието и спрямо родителите ни...
Като четох още старите коментари във форума, по повод Джия Бийч, ми направи впечатление, че настоенията са доста негативни. На брат ми сватбата беше там преди (май станаха вече почти) 4 години и тогава аз бях много впечатлена от ресторанта, изнесения ритуал и цялата обстановка. Трябва да призная, че от години не бях ходила на сватба, пък и нали беше на брат ми, просто бях възхитена! Дж много ми хареса и т.н. Майка ми каза в последствие, че е останала разочарована от управителката, в смисъл, че се били разбрали, ако е весело, да останем поне още час (естествено с доплащане). Тъй като на сватбата беше много весело, почти никой не си беше тръгнал и нашите са искали да удължат престоя, пък тя им отказала...
А иначе тази година бях там на моята най-добра приятелка и те бяха много притеснени, да не закъснеят, да не се разсърдила Жечка (управителката)... Да се съобразяваш с някой, на когото плащаш, за да ти направи хубав деня, за мен е недопустимо!
Бяха много спокойни, че не се "разсърди", че закъсняха, но за сметка на това, от църквата нямат почти никакви снимки с гостите, защото бързаха за ресторанта... Аз иначе установих, че речите на Дж, колкото и да са хубави, са същите от сватбата на брат ми (знам ги наизуст
). Така че, ако сте ходили там, а искате изненади, няма да има. Пък и аз все правех сравнения със сватбата на брат ми. Иначе, определено цените в Джия Бийч са много добри, обстановката е страхотна (поне на мен много ми харесва), както и ДЖ е за препоръчване. Обаче основното ястие и на двете сватби не ми беше вкусно (а аз съм голям месояд и ям всякакво месо...), палачинката беше обаче много хубава
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #212 -:
февруари 01, 2009, 11:53:23 »
Цитат на: radina1986 в януари 30, 2009, 10:20:24
петя вие коя дата сте си запазили в Империал
и какво друго вече сте уточнили в ресторента
Радина, ние ще сме (живот и здраве!
) на 6.септември. Уточнили сме горе-долу бройката на гостите, че искаме да сме в залата с колоните (на мен страшно много ми хареса), че има декорация на сватбената маса и отвън за церемонията, такса за внесен алкохол - 200 лв. Обаче има менюта, които са 41-43 лв., където тази такса отпада. Менютата са доста добри, към тях има и алкохол, и торта, но мисля, че ако решиш да си внесеш ти торта, едва ли би било проблем да се нагласят нещата и по друг начин... Нас ни устройва, поне за сега, защото вероятно ще се върнем малко преди сватбата и няма да имаме време да обикаляме за торти... Не работят с постоянен ДЖ, но може да ни препоръчат. А, има апартамент с джакузи за младоженците
Много се кефя! Освен това отстъпка за гостите на хотела, не знам какви са по принцип цените, но евентуално може и да се възползваме...
Което е важно за нас е, че с Радина може да си пишем майли и да я питам за разни неща, т.е. много е отзивчива, което определено също ни спечели
А ти, Радина, въобще резервирали ли сте го ресторанта или сте го харесали само? Срещала ли си се с Радина вече? Защото тя си отделя време за клиентите и обеснява всичко много спокойно
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #213 -:
февруари 01, 2009, 11:55:49 »
Цитат на: elean в януари 30, 2009, 10:31:05
Супер, поздравления, Петя!!!
6-ти Септември е и моя дата-фаворит, и аз много мислех за нея, но за мен септември беше далече и затова ще сме на 10.05.(също неделя).
elean, 10.05 също е много хубава дата! Нас ни устройваше единствено края на лятото и така и стигнахме до 6.09.
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #214 -:
февруари 01, 2009, 11:57:18 »
Цитат на: Sunny_girl в януари 30, 2009, 22:13:49
Добре дошли на новите съфорумки и бъдещи булки
!
Ради
, цената на нашата фотографка е 400лв.
А DJ ни е познат и ни иска 200лв.
Успешна подготовка, момичета!
Мерси за топлото посрещане!
и на вас!
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #215 -:
февруари 01, 2009, 12:05:08 »
Моля да ме извините, че последните постове са все от мен, ама както виждате, сядам и наведнъж отговарям, пък следващите дни пак ще има затишие
Аз бих искала да ви попитам, дали не направих грешка, че първо си резервирахме ресторанта? Аз за това и съм малко притеснена, че докато не вземем дата от Дома на младоженците, още не ми е сигурно нищо... В смисъл, искам всичко да си е наведнъж - църква, гражданско и ресторант.... Понеже бях чувала, че първо резервираш ресторанта, че бързо ги ангажират... Аууу, дано не сме се "набутали" така...
Активен
23
Професор
«
Отговор #216 -:
февруари 01, 2009, 15:02:42 »
Петя
, според мен, няма за какво толкова да се притесняваш. Просто първият ден, в който записват дати за септември, идете там малко по-рано т.е. да сте първи и смятам, че няма да има проблем!
Успех!
Активен
dany_6
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #217 -:
февруари 01, 2009, 16:26:14 »
dani_xxx кой е бе6е фотограф?снимките са ви много хубави
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #218 -:
февруари 01, 2009, 16:55:34 »
Цитат на: petia81 в февруари 01, 2009, 12:05:08
Моля да ме извините, че последните постове са все от мен, ама както виждате, сядам и наведнъж отговарям, пък следващите дни пак ще има затишие
Аз бих искала да ви попитам, дали не направих грешка, че първо си резервирахме ресторанта? Аз за това и съм малко притеснена, че докато не вземем дата от Дома на младоженците, още не ми е сигурно нищо... В смисъл, искам всичко да си е наведнъж - църква, гражданско и ресторант.... Понеже бях чувала, че първо резервираш ресторанта, че бързо ги ангажират... Аууу, дано не сме се "набутали" така...
не се притеснявай и при нас е така. ние първо си резервирахме ресторантът, а от утре започват записвания за юли и ще ходим да се запишем в гражданското. мисля че няма да има проблеми.
Активен
maymunkata
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #219 -:
февруари 01, 2009, 21:06:28 »
здравейте,момичета,незнам дали съм разбрала правилно,4е няма да мога да се запиша за гражданкото от сега за моята дата за септември,защтото е рано?
Мисля утре със сестра ми да ходим до една позната,която се занимава с организации на сватби и има фото студио,за да разберем малко повечко неща.Ако науча нещо интересно ще ви разкажа.
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #220 -:
февруари 01, 2009, 22:13:59 »
tsvet, успех утре! Кажи, дали сте успяли и имало ли е много чакащи...
Иначе на нас ни казаха, че за септември записват от април, така че майка ще е на пост на 1ви
Активен
23
Професор
«
Отговор #221 -:
февруари 02, 2009, 10:00:24 »
Относно чакащите за дати...
Ние бяхме на 5.01. да запазим за юни. Гражданското отваряха в 8:30, ние бяхме там в 8 и бяхме трети
. След нас дойдоха още 6 двойки, направо ви казвам не повярвах на очите си!
Затова, момичета, по от раничко....
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #222 -:
февруари 02, 2009, 10:06:46 »
Да, да в гражданското за дата по-от раничко бих ви посъветвала и аз!
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #223 -:
февруари 02, 2009, 10:14:22 »
запазихме си датата в гражданското. бяхме там в 8:35 /пише че започват в 8:30/ и имаше две двойки преди нас. докато чакахме дойдоха обаче още 3-4 двойки. така че най-добре да се ходи на първата възможна дата иначе може и да не се уреди човек
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #224 -:
февруари 02, 2009, 10:25:50 »
Цитат на: tsvet_3 в февруари 02, 2009, 10:14:22
запазихме си датата в гражданското.
Айде честито за записаната дата, Цвет!
Все така успешно напред
Спорна и лека седмица, момичета!