Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:52:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 153948 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 25, 2009, 20:05:31 »

jiveto, на мен повече ми харесва вторият модел... Но всичко е въпрос на личен избор. good
Ние успяхме вчера да си вземем халките - много ни харесаха. И пак не направих снимки, да му се невиди... Оставихме всичко в Пловдив и си тръгнахме бързо-бързо към сф.

petia81
браво за ресторанта. Добре дошла тук, дано сме ти от помощ!
Кога е датата Good luck?
Активен
reni111
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 25, 2009, 20:11:09 »

Здравей ,Петя.Много ще ти бъдаблагодарна ако пратиш сканираните записки за ресторантите,които си обиколила.Аз засега съм ходила само в един и нямам други впечатления.
И един въпрос ,момичета.Някой знае дали юни месец има някакви пости и не се разрешава  църковния брак.Преди малко говорих с човек от  църквата,който каза че венчавките по принцип са забранени в събота.Ставало само след 5 часа да се венчаеш в събота.Ама то така отива цяла вечер. sad
Активен
reni111
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 25, 2009, 20:15:11 »

Чета , че всички говорите за магазин за халки Сара Трейд в Раковски.Къде се намира този магазин,момичета.
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 25, 2009, 22:03:50 »

Чета , че всички говорите за магазин за халки Сара Трейд в Раковски.Къде се намира този магазин,момичета.

reni111,писах ти лично съобщение за координатите на Сара Трейд.А относно църковния брак,май само в Св.Богородица е това ограничение за съботите най-рано в 17.30 ч.За юни месец знам,че на 6-ти юни е Задушница,но в някои църкви разрешават венчавки.Според мен трябва да питаш направо в църквата,която си избрала.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 25, 2009, 22:05:59 »

reni111,писах ти лично съобщение за координатите на Сара Трейд.А относно църковния брак,май само в Св.Богородица е това ограничение за съботите най-рано в 17.30 ч.За юни месец знам,че на 6-ти юни е Задушница,но в някои църкви разрешават венчавки.Според мен трябва да питаш направо в църквата,която си избрала.
  За 06.06 в Света Петка няма проблем записват часове !
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 27, 2009, 10:16:43 »

момичета имам голям проблем с родителите на милото. заедно сме вече 6 години почти, а тези хора ми лазят по нервите през цялото време. сега като почнахме да организираме сватбата стана още по-лошо cray. те уж казват че няма да се месят, а правят точно обратното. даже онзи ден, на рождения ми ден, се скарахме с бащата на милото, защото той почна да нарежда кой ще стои на булченската маса на сватбата shok. съсипа ми празника и всичко завърши с рев и скандали между мен и милото cray cray cray. незнам как да подходя. досега никой не ме е обиждал така. ама и аз не съм лесна и може да се разправя с тях по много грозен начин, но не ми се иска да става така. отчаяна съм. даже ми минава през главата да се оженим тайно и никаква сватба да няма! дайте ми съвет как да постъпя - хем да е тактично, хем твърдо да разберат че не трябва да се месят.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 27, 2009, 10:19:50 »

Моя съвет е,че ако родителите правят сватбата(смисъл финансовата страна) ще трябва да си замълчиш за някои неща,но ако вие двамата си правите сватбата никой не трябва да ви се меси в организацията!!! pardon
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 27, 2009, 10:25:53 »

Offtopic Другото което си мисля,а и съм го изпитала-приемайте всичко с усмивка,ако започнем да се караме за всяка дреболия,да знаете,че докато дойде деня на сватбата и всичко ще ви е опритивяло и вместо да се насладите на деня ,ще ви е кофти...Важното е на самия ден да не мислите за нищо друго -освен да сте щастливи!!! girl_wink
А и освен вие и родителите се вълнуват за този ден... give_rose
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 27, 2009, 10:55:16 »

момичета имам голям проблем с родителите на милото. заедно сме вече 6 години почти, а тези хора ми лазят по нервите през цялото време. сега като почнахме да организираме сватбата стана още по-лошо cray. те уж казват че няма да се месят, а правят точно обратното. даже онзи ден, на рождения ми ден, се скарахме с бащата на милото, защото той почна да нарежда кой ще стои на булченската маса на сватбата shok. съсипа ми празника и всичко завърши с рев и скандали между мен и милото cray cray cray. незнам как да подходя. досега никой не ме е обиждал така. ама и аз не съм лесна и може да се разправя с тях по много грозен начин, но не ми се иска да става така. отчаяна съм. даже ми минава през главата да се оженим тайно и никаква сватба да няма! дайте ми съвет как да постъпя - хем да е тактично, хем твърдо да разберат че не трябва да се месят.

Мила, много кофти ситуация! Преслава е права, че много зависи от това кой плаща. ако наистина родителите плащат, ще трябва да се съобразиш за някои неща. Казвам за някои, понеже все пак вие ще се жените, сватбата си е вашият ден. Опитай се да поговориш с тях с добро. Ако става въпрос само за младоженската маса, преглътни го, не е болка за умиране! Обясни им, че си имаш своя представа за този ден, дано резултата е положителен.
Искрено ти желая нещата да се наредят!  kiss
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 27, 2009, 11:12:18 »

Тsvet_3 много неприятно положение,но не се отчайвай,опитай се да намерите компромисен вариант в който и ти и те да са доволни. good
Колкото до бъркатето от страна на родители и свекърви,мойте свекър и свекърва не проявяват никакъв интерес към подготовката/още по добре бих казала yahoo/,майка ми се опитва от време на време да си казва мнението,но приключваме въпроса с моя отговор "Аз така искам" и тя не си налага мнението и не настоява.Обаче снощи спорихме за музиката за извеждането,тя иска да си е видела и да я харесла/явно има нещо конкретно в предвид/,а аз и казах,че не държа много на нея и тогава тя ме погледна с едни такива тъжни очи и ми каза "Аз знам,че вие се жените,ама и за нас това е най-голямата радост,не може ли поне с едно нещо да бъдем и ние съпричстни и да ни зарадваш",ако знаете в този момент колко ми стана мъчно. :'(и осъзнах наистина,че съм им една,единствена дъщеря и те са го чакали толкова години този момент,затова ще се съобразя с някой неща който искат,за да ги зарадвам,това ще бъде моя подарък за тях.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 27, 2009, 11:18:08 »

ох момичета проблема не е само в масата. когато им съобщихме че ще се женим и че искаме да стане възможно най-скоро/все пак сме заедно от 6 години/, майка му да вземе да каже "Защо бързате толкова? Да не би цвети да е бременна?"  shok. Все едно няма друга причина двама души да се оженят, освен ако аз не съм бременна. А когато им поисках списъка на техните гости за сватбата, за да имам някаква ориентировъчна бройка поне /иначе как да знам какъв ресторант да търся/, ми казаха "За какво ти е списъка?", ама все едно ми се карат. Разбирате ли? Май ще е най-добре да се откажа от сватбата cray
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 27, 2009, 11:23:20 »

Tsvet_3 я недей така,да не чуваме такива приказки за отлагане на сватба. P-(Поговири с твоето мило,нека той даговори с тях,все пак му са родители,да им обесни как стоят нещата,вярвам,че ще се разберат,не се отчайвай така.Хайде горе главата всичко ще се оправи. good
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 27, 2009, 11:41:05 »

"Защо бързате толкова? Да не би цвети да е бременна?"  (

Tsvet,  вие преди колко време им казахте? Защото по принцип 6 месеца се смята за нормално.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 27, 2009, 11:51:07 »

ами казахме им преди един месец, когато и на всички останали.
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 27, 2009, 12:03:24 »

Ами значи преди 6 месеца. За мен това не е малко време. Да не би да сте им казали от днес за утре!!! Това не е бързане, според мен! Напълно нормално и напълно достатъчни време да се подотвите. Ние на нашите им казахме една година по-рано, но по ред причини!
И....никакво отказване от сватбата, защото вярвам, че нещата ще се подредят във ваша полза. good
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: