Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 21:34:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150324 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: януари 28, 2009, 08:52:06 »

Добро утро,бъдещи мамчета smile Вчера бяхме на нещо като семинар за бъдещи родители и като подготовка за раждането pardon Първо имае нещо като лекция,където Доктора обяснява как точно протича всичко около рождането...беше много нтересно,как татковците да ни помагат...може да се ражда и само с акуерка,и с доктор...И след нормално раждане има възможност след няколко часа да те изпиат-разбира се по собствено желание...А ако все още се чувстваш несгурна може да останеш в болницата колкото си поискаш...След това се качихме в родилното...Родилната зала,която е по-скоро родлна стая е просто нямам думи-нищо не напомня за болница shok приглушена сöетлина,меки и успокояващи цветове,може да си слуаш успокоителна музика,ароматизирани свещи,широко легло без магарета...свързваща врата към ваната,където по време на рждането може да релоксира...в стаята има и диванче на което бащата може да полегне,ако всичко се проточва дълго....Бебетата не са в отделна стая,а са през цялото време при теб smile Има и такава специална стая ,но да ви кжа тя беше празна -явно всички се възползват от вязможността и си гушкат бебчетата през цялото време pardon Има си специална стая за кърмене-също така прятно обзаведен...След раждането те местят в нормална стая със смостоятелен сантарен възел  и всичко необходимо за бебо...а има и възможност  таткото да остане да спи  при вас срещу 50 евро на ден smile А в стаята за повиване т са-ма си повиваш и обличаш ббето,а една акушерка е винаги там  само гледа и тии дава напътствия...
Оф,много дълъг стана поста,но толкова много нови неща ... pardon
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: януари 28, 2009, 08:54:38 »

е Майче звучи много хубаво !!! релаксираща стая , суперрр !!! такива неща в БГ едва ли скоро ще има !!!! smile

вчера пристигнаха и комплекта за изписване на г-ца Лозева и са много красиви, точно като на снимките, които бях пуснала !!! smile
Каси ето мойте дънки !!! smile супер удобни са и струват 45 лв. !!!!

* IMG_0213.JPG (8.05 KB, 125x272 - видяно 2562 пъти.)
« Последна редакция: януари 28, 2009, 08:56:52 от Ели . » Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: януари 28, 2009, 08:56:16 »

И забравих да спомена колко тихо и спокойно беше в родилното отделение shok  Oh my ... Което м направи впечетление ощте пред като бях в болницат преди няколко месеца smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 28, 2009, 09:29:55 »

Майчетова което казваш е направооо все едно ще ходиш на спа процедури бе мила 8Pмного хубаво звучи направооооо
Дано да етака и да не усетиш ни най малко обстановка болница и крясаци give_rose
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 28, 2009, 09:33:44 »

Ами з даже си мислих-то ще ме е срам да викам ...да развалям тишната и спокойствието blush Аз бях чувала от други мами в чужбина какви са условияна ,ама не м се вярваше nea ,ааа вчера  shok shok shok yahoo
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 28, 2009, 09:55:23 »

Леле Майче направо ти завиждам свещи, вани, музика Oh my ... Oh my ... yahoo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: януари 29, 2009, 14:23:54 »

Майче, и аз да ти кажа, и аз завиждам, направо пълен лукс...супер!! Ще разказваш и след това!!!
Ели, много са ти хубави дънките, но то е от мацката!!!
При мен няма нищо ново, на 04.02 съм на преглед!!
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: януари 29, 2009, 14:28:27 »

Мили,че ти кога беше за поледно на преглед?
Оффф а на мене и е така скучно тия дни-ще изеркам... crazy и да се олача-само ям  Torte направо нямам спиране girl_impossible
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: януари 29, 2009, 14:31:21 »

и да се олача-само ям  Torte направо нямам спиране girl_impossible

и аз съм така, и така ми е пораснало коремчето изведнъж, че се чуствам като топкаааа !!! почва май да става трудно и за обръщане в леглото и за ставане, като походя малко повече ми натежава и при вас ли е така ?????

Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 29, 2009, 14:34:57 »

О,да определено, навеждането ми е трудно, обръщането в леглото, а ставането отдавна ме затруднява pardon
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: януари 29, 2009, 14:35:11 »

И аз съм така по цяк ен вкъщи само ям  дремя никакво движение ама ще ми излиза през г........а blum
Сама да тръгна не вурви  nea
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: януари 29, 2009, 14:42:07 »

А аз като вярвя дълго време  по-бързичко понякога ме заболява от дясно crazy А в леглото съм и аз вече голяма картинка-чак саа си се смея funnytooth като костенурка по гръб pardon Сега умува поне някакви упражнения за дупето да правя,че то горкото се сплеска вече от стола пред компа huhhuh.gif Някой има ли предлогжения за някакви такива упражнения  PUGILISM
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 29, 2009, 14:52:24 »

Ели, и аз съм така, мила, не си единствената, но аз си спя още по корем, по гръб хич не мога да лежа, най-много настрани...
Аз съм намислила през март като не съм на работа и сама да си се разхождам, тук в София това не е проблем, стига да не вали ще съм на линия из града!
Майче, ами на 12.01 бях на преглед, и на мен ми се стори, че скоро беше! Тъкмо си изпих хапчетата и хайде пак на преглед!
А за упражнения за дупето, може клякания, или да си на колене и да си вдигаш краката в различни комбинации или пък легнала по гръб със сгънати в коляното крака и да вдигаш ханша нагоре. Аз миналата седмица пропуснах, но като цяло събота и неделя правя по 30 мин упражнения за бременни, не че нещо помагат, но да се залъгвам само!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: януари 29, 2009, 14:54:22 »

Ели, смо да ти кажа, че нещата са страхотни за малката Тея!! Особено за изписването, ще е като ангелче!!
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #164 -: януари 29, 2009, 14:55:43 »

Момичета, а аз съм в 4-тия месец и вече със страхотни болки в таза. Не мога да лежа, да седя, да вървя, да се обръщам, ужас направо. Но съм решила да не се оплаквам по много.

Аз искам да ви питам дали правите упражнения за стягане на мускула в малкия таз, който държи всичките органи в този район. За съжаление не знам как се казва на български. Ето го на картинка

http://en.wikipedia.org/wiki/Pelvic_floor

Тука препоръчват този мускул да се тренира добре, не само защото е изключително важен при раждането, ами и за да се избегнат следродилни усложнения като инконтиненция (изпускане в гащите), смъкване на вътрешни органи и т.н.

Та щях да ви питам, ако правите такива тренировки, да дадете някой съвет, че на мен ми е много трудно. Сякаш нямам добра техника.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: