Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 10:01:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161837 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: февруари 19, 2009, 17:55:37 »

Оххх,и аз съм от тия дето не са готови... sad Трябва да се взема в ръце,че... beating...ще си тегля един бой накрая... smile

Хахаха като си почнала карай на ред, тегли и на мен един бой  funnytooth funnytooth funnytooth Че просто не ми се излиза и като незнам към какво да се насоча не ми се тръгва по магазините  girl_impossible
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: февруари 19, 2009, 18:03:45 »

Взех подарък,  дано го хареса Girl_hide
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: февруари 20, 2009, 13:50:02 »

Браво на вас,аз пък знам какво трябва да е,но не знам кога ще ида да го купя и следователно занеса на моето послушно момиче Girl_hide
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: февруари 21, 2009, 13:33:08 »

yahoo Аз съм най- накрая готова. Снощи купих последната част, дне сопаковах всичко, направих картичка (е, не съм я написала още де...) и - някой скоро да очаква изненадка tease Ама кой - не казвам blum Дано да си харесаш подаръка девойко "мари хубава" Girl_hide
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 21, 2009, 23:14:52 »

И аз взех подаръка. Съвсем случайно днес го видях и реших че ще е този. Остава ми да взема мартенички, опаковам и изпращам  yahoo Много съм happy и много си го харесвам подаръка, който избрах, изкушавам се да отида утре да си купя същия и за мен  blush Дано и на моята дама и хареса smile
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: февруари 22, 2009, 00:30:02 »

Аз днес успях да взема едната част от подаръците и се надявам утре да измисля и другата, защото ми се иска да ги пращам вече. Незнам дали ще си харесат нещата моите момичета, но тръпката да избираш подарък за човек, когото познаваш само от интернет е много готина!  yahoo danceg
изкушавам се да отида утре да си купя същия и за мен  blush Дано и на моята дама и хареса smile
Аз днес направо си взех и за мен, въобще не съм се чудила.  tease
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: февруари 22, 2009, 18:09:56 »

blush Аз искам официално да се извиня на моето 8-момартенче, че се държах кат абЦилютен  insane Xixixi, ама ми беше много неудобно, че ви притеснявам в неделя...обещавам да се реваншивам на някоя среща...защото по принцип не съм толкова insane blush
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: февруари 22, 2009, 18:21:35 »

И аз съм готова с моя..нацяло...дано да и хареса подаръка, защото се притеснявам доста.  give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: февруари 22, 2009, 18:39:47 »

Аз съм на 98% готова,милото избра подаръците tease останаха само мартениците и още нещо да купя,че нещо малък ми се вижда подаръка blum
blush Аз искам официално да се извиня на моето 8-момартенче, че се държах кат абЦилютен  insane Xixixi, ама ми беше много неудобно, че ви притеснявам в неделя...обещавам да се реваншивам на някоя среща...защото по принцип не съм толкова insane blush
Още някой е получил подарък blum Ели,твоят е страхотен и освен,че е в тон с тематиката и цвета му е  judges браво на другото Ели Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
« Последна редакция: февруари 22, 2009, 22:11:56 от little.miss™ » Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: февруари 22, 2009, 22:58:34 »

ООООооо skylife визираше мен funnytooth
Мила не се притеснявай въобще не ни притесняваш в неделя Girl_hide много ме изненада и как само се гонехме из Люлин sarcastic Аз също бях малко шокирана и ти като отказа и да влезеш ми стана още по неудобно blush Изненадата беше страхотнааааааа yahoo , а подаръка  girl_impossible Girl_hide страхотен give_rose
Аз сега ще разкажа , а утре ще покажа blum
Ние с милото отивахме в осми при нашите ама си забравих ключовете и отидохме до трети да ги вземем. Влади се качи да ги вземе , а аз и малкия чакаме в колата и докато си зяпах гледам спира кола пред входа и излиза една дама с много готина синя кутия-подарък и аз веднага се сетих за подаръците , които заформаме тук , без да знам , че той за мен идва tease. И така мадам Злати много не изчака и докато  слезне мъж ми до входа тя си замина.
Отиваме в осми и пред входа ми звъни телефона и някаква девойка заявява , че трябва да ми даде подарък ROFL :goody:аз веднага включих като каза , че и на двата адреса не й отварят , че онова синьо нещо е бил моя подарък danceg Така най накрая след гонене от осми до трети и обратно си получих лично подаръка от сладката Злати, която не искаше да влезне beating
Подаръка е жесток, май е чела какво пиша Wink и това за малкия му става и от сега Wink имам си и мартеничка, а мъжа като завидя и почна да се оплаква , че за него подарък няма sarcastic ама има мартеничка за да не плаче Wink Еми ние си имаме празник ние ще получаваме подаръци good
Такааааааа за всички любопитковци снимков материал утре blum

Злати, как можа така хубаво да украсиш всичко, жал ми беше да го разваля  cray
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: февруари 23, 2009, 08:32:50 »

blush  danceg Радвам се, че ти е харесал и че на малчо му става подаръка от сега yahoo
« Последна редакция: февруари 23, 2009, 08:37:48 от skylife » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: февруари 23, 2009, 08:56:34 »

И аз купих подаръка, само мартеничките останаха  danceg
Надявам се в края на тази седмица да е при моето Мартенче  Girl_hide
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: февруари 23, 2009, 11:13:35 »

tease yahoo

Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: февруари 23, 2009, 12:36:21 »

Браво  Bravo Bravo Bravo - подаръка е страхотен, поздравления
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: февруари 23, 2009, 12:42:51 »

Моята мартенка, нещо не позагуби от форума, дано всичко е наред с нея и маката й кукла!!!
Аз както казах съм на половина готова с подаръка, само за бебата съм купила подарък и мартеничка, но за мама съм го измислила и като се приберем ще го купя веднага!!!
И мисля лично да го занесем с Коско, дано само времето да е хубаво!!! Wink good
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: