Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 11:51:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 174805 пъти)

ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 01, 2009, 09:38:47 »

dani_xxx гримът ти е наистина прекрасен, а ти си една от най - красивите булки, които съм виждала! Аз си се представям по много подобен начин  Girl_hide
Активен
dani_xxx
Любопитен
*
Публикации: 33

г-жа Петрова

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: февруари 01, 2009, 09:45:55 »

Благодаря ти мила,мисля,че всяка на този ден е най-красивата!Ако мога да бъда полезна с нещо... good
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 01, 2009, 10:44:15 »

За съжаление аз съм от София ... иначе с удоволствие бих ползвала услугите на гримьора ти. Ще видим моята гримьорка как ще се справи с пробния грим smile
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 01, 2009, 11:37:41 »

dani_xxx здравей, аз също съм от Пловдив и сега събирам идеи за прическа и грим,за сватбата ни през май.Може ли да ми пишеш,ако искаш и на лични,кой ти е правил грима и прическата,колко ти е излезнало  и такива разни подробности,защото много ми харесва как са те направили,много си красива   give_rose
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: февруари 01, 2009, 14:43:29 »

dani_xxx, страхотен грим, много добре изглеждаш и снимките ви са невероятни girl_wink!!!

букетът на колата ви е ... просто нямам думи Bravo
Активен
dani_xxx
Любопитен
*
Публикации: 33

г-жа Петрова

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: февруари 02, 2009, 21:47:08 »

Наистина ви благодаря за милите думи.Прическата е дело на Иван от Арлет,а гримът е на Слави от салон Pretty woman.Не съм правила пробни. Girl_hide
Активен
Елица
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 04, 2009, 16:18:39 »

Аз лично съм забелязала доста булки, които не са направили добре грима си. За моята сватба се представям със съвсем лека очна линия и лек фон дьо тен . Не обичам сенки. Освен ако не са сложени от гримьорите на Ивана, Малино и Азис.. макар че и тях по снимките ги разкрасяват с Фотошоп.  crazy
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: февруари 04, 2009, 19:19:04 »

Здравейте момичета, надявам се да не възразите, че отоговарям на получено от мен ЛС тук, но нещо става и не мога да пращам отговори.
Здравей vickeу ,  За координати не мога да ти кажа , защото не съм в БГ от 5 месеца, но ще се опитам да ти обясня - като тръгнеш от колоната в ПЗ по посока полицията по ул. "Гладстоун" има два магазина за дрехи втора употреба "Ана Валентино". Срещу тях под лек диагонал се намира салона, като отстрани ще го видиш - пише Фризьорски салон, на една червена стена мисля. Входа е по едни стълбички. името намомичето също не си го спомням  pardon . За пробен ми взе 10 лв, а за официалният - 25лв. Наистина съм много доволна от нея, много е внимателна и в никакъв случай не си налага мнението, като много други. Ако мога да ти помогна с още нещо , ще се радвам.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 07, 2009, 15:23:08 »

girl_wink   ......лъска-лъска...........

* 79793_1937808.jpg (19.45 KB, 200x168 - видяно 4155 пъти.)
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: февруари 09, 2009, 16:10:20 »

Момичета, някакви отзиви за Станислав Анастасов-Слав?
Чета страхотни неща за него по разни статии, написах му майл и сега чакам отговора му. Дано се съгласи да работи и с момиче, което не е модел?!:)
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #40 -: февруари 10, 2009, 12:03:26 »

Аз не познавам нито един гримьор в града, в който ще е сватбата ни  sad Мисля да ги пообиколя и да направя пробен грим, защото нямам представа на какво са способни. Сега събирам снимки, дано те да са им в полза. Всякакви идеи са добре дошли  smile
dani_xxx, и аз се включвам в комплиментите за грима ти (и за прическата също)  Bravo
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 17, 2009, 10:19:06 »

Има ли някоя от Вас която се е гримирала сама или ще се гримира сама и какви по-дълготрайни сенки бихте предложили?
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 17, 2009, 16:52:43 »

Всякакви сенки стават дълготрайни и издържат по цял ден, ако след като гримираш окото фиксираш всичко отгоре с безцветна пудва на прах (loose powder)
Така малко от интензивността на цветовете се поглъща, но затова пък постигаш много меко преливане и матов ефект и сенките не се събират в бръчиците на клепача след известно време.  good
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 18, 2009, 11:31:50 »

Чудя се кога да почна с търсенето на гримьор.. имам още около 3 месеца до сватбата ама си мисля, че май ми е време...

Обаче гледам гледам.. разни сайтове на гримьори, ми то там повечето модели ми приличат на мумии... sad

Сватбата ще е дневна и юни месец ще е светло и слънчево... Моята рокля е златиста.. и ми се иска да е загатнат този цвят в грима, също ми се ще и кожата ми да бляска съвсем леко.. говоря за врата, ръцете...

Някой бил ли е гримиран в тази гама, за ми препоръча някой гримьор за София, който би се справил?
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: февруари 18, 2009, 11:53:06 »

Ето например - в това студио работят професионалисти, цените са им доста високи според мен... За сватбен грим е 100лв. Обаче като погледнах галерията се втрещих....
Разбира се не е задължително и моят грим да се получи по този начин... обаче тия снимки буквално ме отказват изобщо да се пробвам там...

http://makeupstudioivoj.wordpress.com/Преди-и-след/
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: