Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 07:50:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 249015 пъти)

Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: януари 31, 2009, 17:51:34 »

¤ Enigma ¤  имаш мн хубава талия и точно този силует на роклите мн добре я подчертава, и трите са подходящи, втората ми идва малко претрупана, но първата е супер, а след като ти си харесваш третата и се чувстваш най - добре с нея значи тя трябва да е. Колкото до цвета, нямам идея, но екрю и розово като че ли не ми се връзва, снежно бяло и розово вече стои мн нежно. Успех!
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #376 -: януари 31, 2009, 18:24:13 »

да се похваля и аз -поръчах си рокля от Романтика на Пиротска tease
Надявам се да стане добра изработката-моля ви ако някой си е шил там да сподели мнение,4е ме е хванало едно притеснение sad
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: януари 31, 2009, 18:32:36 »

Enigma, много е хубава тази последната рокля, която си харесала. Но относно ниската талия - тя не издължава, а напротив - скъсява височината. Високата талия те прави висока Wink Аз също съм ниска и затова роклята ми е с висока талия. Mисля, че нещо не чак толкова обемно в долната част, много би ти отивало. Разбира се това си е мое мнение, важно е ти как се харесваш smile
« Последна редакция: януари 31, 2009, 18:50:35 от ralichka___ » Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #378 -: януари 31, 2009, 19:27:27 »

paradisa, ¤ Enigma ¤ , здравейте на булкита на 30 май yahoo yahoo yahoo
за търсене на рокля никога не е рано, това са много приятни емоции. Аз моята си я шия и все ми е в главата, представям си я как изглежда и нямам търпение да си я видя.
¤ Enigma ¤ , роклята, кято си си харесала е разкошна и мисля че ще ти стои много добре. good
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: януари 31, 2009, 20:27:44 »

Moмичета и аз днес ходих на проби. В галерията си сам качила няколко снимки.И двата модела са на Холидай Сона.
Пробвах и една страхотна рокля на San Patrick но с нея нямам снимка.
Казвайте харесват ли ви.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: януари 31, 2009, 20:36:40 »

stasi_ge и двете ти стоят страхотно  good а тази на Сан Патрик е невероятна, тя определно ми хааресва най - много smile
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: януари 31, 2009, 20:40:10 »

и на мен ми хареса най-много но не знам как ще ходя с такава рокля. Беше много тежка и неудобна. Но в нея се чувствах като принцеса.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: януари 31, 2009, 20:43:51 »

sad Тежка и неудобна... не звучи никак добре за сватба. Със сигурност ще се чувсваш като принцеса и в по - удобна рокля, която е също толкова красива smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: януари 31, 2009, 20:59:11 »

stasi_ge, смятам, че първата рокля ти стои чудесно отпред, но отзад нещо моделът не е както трябва. Корсетът се натрапва, формата не е изпипана. Предполагам, че при третия модел проблем с неизпипването няма да има но си преценяваш дали сумата и неподвижността си струват. А и колкото по-късно си избереш модел, толкова повече рокли ще облечеш междувременно  good. Така че, продължавай да мериш и да ни радваш със снимки. smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: януари 31, 2009, 21:45:17 »

stasi_ge, на мен ми хареса първата рокля - особено горната й част. Тази на Сан Патрик разбира се е прекрасна - там обаче трябва да си прецениш, поне според мен, наистина до колко подвижна ще си е нея.

И аз днес направих първите си проби  Girl_hide Толкова е вълнуващо. Отидох във Феде и пробвах 3 рокли - една къса и две дълги. За съжаление нямах фотоапарат в мен и помолих да ме снимат с камерата на телефона, която обаче е VGA и качеството на снимките е под всякаква критика. Все пак ще ги кача сега в галерията си и след моите снимки ще сложа и снимка на съответната рокля от сайта, така че да се види по-добре модела. Пак се извинявам за отвратителното качество - дано успеете да различите нещо.
Разбира се и трите рокли ми бяха безобразно големи, но там така или иначе не преправят роклите, а ти вземат мерки и шият по твои размер. Роклите, които са в бутика са само за проби.
« Последна редакция: януари 31, 2009, 22:04:21 от bubka » Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: януари 31, 2009, 22:14:45 »

Бубка, не се сърди, но или са ти големи или нещо им се губи линията
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #386 -: януари 31, 2009, 22:28:16 »

Днес мерих две рокли, които мнооооого се доближаваха до идеала ми за Моята рокля, но за съжаление не можеше да се снимам, май нямат и сайт. Хубавото е, че вече съм си изградила представа какво искам  good

suek, снимките са от ШуШи и от Сватбен ден.

А относно шиенето на видян някъде модел, ами то така или иначе, ако не от бутика, то от сайта им, или от някое списание - все отнякъде трябва да си го избреш. Аз лично смятам да си поръчам от бутик, но така или иначе ще се правят промени.

Enigma , втората, която си пробвала на мен повече ми харесва, само би могло да се отнеме от обема на полата - да се свие обръча или да се махне фуста (ако има такава). А тази с колана е страхотна!!!

stasi_ge, на мен първата рокля ми харесва. Как ти разрешиха да снимаш в Холидей Сона? Там уж не дават. Аз там доста си харесах една рокля, но я няма и в сайта им и няма как да ви я покажа.

Бубка, не се вижда добре на снимките и не мога да преценя
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: януари 31, 2009, 22:31:57 »

В Холидай Сона в София ми дадоха да се снимам. Жената първо каза че нямало смисъл защото на снимка обикновенно не изглеждаш толкова добре колкото на живо , но ако искам няма проблем  да се снимам. И да ви кажа наистина като се гледах в магазина повече се харесах отколкото сега като гледам снимките.
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: януари 31, 2009, 22:39:03 »

Днес пробвах рокли и в модна къща Princess  които са официален представител на San Patrick.
Освен че продават техните рокли предлагат и да ги ушият ако клиентите проявават желание. За информация роклята която аз съм качила в галерията си - модел Pasarela на San Patrick струва 2200 лв а те предлагат да я ушият за 1200 - 1300.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: януари 31, 2009, 22:42:23 »

Гледала съм сайта на Princess, както и в списание Сватба съм чела за тях, има и много снимки. Изглеждат наистина добри дизайнери, а и роклите са им много хубави Wink
И аз се реших да ви се покажа с моята рокля, въпреки че сама се снимах и то с почти празна батерия на фотоапарата, а нямаше и подходящо огледало ..... снимките станаха много лоши. Но поне нещо се вижда... не знам кога ще я облека пак, затова показвам тaзи (в галерията) smile Харесва ли ви?  blush
« Последна редакция: януари 31, 2009, 22:49:13 от ralichka___ » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: