Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 07:24:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 7
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 7 (Прочетена 248918 пъти)
Бухтичка
Професор
Отг: Булченски рокли !!!!! част 7
«
Отговор #165 -:
януари 21, 2009, 16:45:23 »
Цитат на: Слънце в януари 21, 2009, 15:56:47
Имате ли представа на кой дизайнер е тази рокля:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/25.jpg.html?action=gallery
Pronovias е. Моделът мисля е Condesa от 2008.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #166 -:
януари 21, 2009, 16:55:05 »
Благодаря много. И останалите модели от тази колекция са много доби
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #167 -:
януари 21, 2009, 17:26:57 »
Милички аз съм малко
но моля да ме извините
Попаднах на 2 сайта който предлагат Булченски рокли , докато си търсех рокля за сватбата на нашите кумове и сайтовете имат и доставка до България
http://www.tjformal.com/Categories/Wedding-Attire/Wedding-Dresses/213
и
http://www.houseofbrides.com/home.php
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #168 -:
януари 21, 2009, 17:52:00 »
Selvet
, благодаря ти много, страхотни са
Аз си търся flower girl рокличка и видях доста такива.
Обаче ми възникна въпросът, имаш ли идея дали са оригинални или ги шият? Понеже гледам доста голямо разнообразие от цветове имат.
«
Последна редакция: януари 21, 2009, 18:01:09 от Бухтичка
»
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #169 -:
януари 21, 2009, 20:00:51 »
Цитат на: Слънце в януари 21, 2009, 15:37:27
Наистина е много вълнуващо
Но още съм далеч от идеята за Моята рокля.
Пробвах нещо подобно на тази:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/anj_16_front.jpg.html?action=gallery
и тази:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/san08.jpg.html?action=gallery
и една по-прибрана (каквато уж искам), която не ми хареса как ми стои.
(Тези снимки са от галерията на съфорумката ни niksha. 99% от роклите, които тя е качила, ми допадат страшно много
)
*THUMBS*Tези двте са ми любими от снимките тук!!!
Обаче при мен проблема е че съм с голям бюст и изобщо незнам как ще изглеждам в подобна рокля
това ми е голям проблем...
Активен
Josepha
Ентусиаст
«
Отговор #170 -:
януари 21, 2009, 21:40:07 »
Момичета, помощ! явно ще съм малко
ама...
Майката на бъдещия ми мъж ходи вече втори ден по Пиротска на разузнаване и събира информация за рокли и вечер по телефона ме убеждава ли убеждава, че трябва да отидем двете да гледаме, може и с майка ми.
А аз не искам, за Бога! Не ща да гледам на Пиротска - там роклите са ужасни. Дори, когато съм минавала ей така, да гледам друго, съм си казвала "никога не бих стъпила тук да си купя рокля" и ...ето какво ми дойде на главата.
Не мога да повярвам колко ужасно настойчива е...ще се побъркам! Дори се опитва да ме убеждава, че няма смисъл да ходя до Асеновград, че тука по Пиротска всичко било от там
Тя жената от добри чувства го прави, но....От друга страна не мога да й кажа, че там роклите са ужасни, защото дъщеря й си е купувала нейната рокля от там и сега тя си мисли, че .... В смисъл деликатно е, а не искам да обидя никого
Мамка му...вече започнаха да ми вгорчават живота!!!
И като се сетя, че гледам рокли на San Patrick i Pronovias и тя какви ми ги пробутва и ми идва да се гръмна
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #171 -:
януари 21, 2009, 22:57:21 »
Цитат на: Selvet в януари 21, 2009, 17:26:57
Милички аз съм малко
но моля да ме извините
Попаднах на 2 сайта който предлагат Булченски рокли , докато си търсех рокля за сватбата на нашите кумове и сайтовете имат и доставка до България
http://www.tjformal.com/Categories/Wedding-Attire/Wedding-Dresses/213
и
http://www.houseofbrides.com/home.php
страхотни са и аз ще поразгледам и аз още идея си нямам за рокличка, макар да има временце до
Активен
nelita79
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #172 -:
януари 21, 2009, 23:35:49 »
Josepha, ясна ми е историята с бъдещата ти свекърва. Моят съвет: оплачи се на мъжа си
Ама деликатно, но недвусмислено. Примерно, говори уж за нечия друга майка, която така е правила, и как снахата се е засегнала и се е развалила сватбата поради това
Та той да си се занимава с нея! Ако мъжът е намясто (както предполагам, че е), той ще си я "стегне". Не се разправяй лично. Ясно е, че е от добри чувства, но ти трябва отсега да си защитиш личната неприкосновеност. И да защитиш Сан Патрик и Проновиас
Аз лично гледах по Пиротска - за всеки случай, с моята майка. И не мисля, че нивото е кой знае какво, да си призная. Макар и за 6-7 часа, това е твоят ден, и ти заслужаваш най-доброто, независимо от цената. Стига ти да предпочиташ така да инвестираш парите на любимия.
«
Последна редакция: януари 21, 2009, 23:36:42 от maria_lakova
»
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #173 -:
януари 22, 2009, 10:15:33 »
Josepha недей да се обременяваш с такива мисли, кажи им, че си минавала по Пиротска и нищо не ти е харесало, така че се обезсмисля ходенето пак. Дали са от Асеновград роклите по Пиротска, съмнявам се. По-скоро от гаражчетата в Асеноград, защото там има и хубави бутици с красиви рокли. Доколко свекърва ти ще защити роклите на San Patrick i Pronovias, е друга работа. Ако имате възможност и желание, дай 2000 лв за рокля, но не на всяка цена. Аз лично също бях харесала няколко доста скъпи рокли, но друго е като ги сложиш на себе си, никога не изглеждат така, както са на снимка и на манекен. Нормално е след като дъщеря й си е купила рокля за 300-600лв, 2000лв и нагоре да й се видят сериозна сума. Хубаво е обсъдите кой ще купува роклята и в какви параметри да търсиш. Ако си я плащаш сама, не виждам защо изобщо е нужно да се съобразяваш с нейните коментари.
Но пък си обикаляй сама или с приятелка, мери всяка рокля, която ти хареса, защото аз имах много време до сватбата миналото лято, разглеждах тук рокли, изградих си мнение и фаворити, но човек като тръгне да мери и картинката се променя. Просто не позволявай да ти се налагат и дано да си избереш най-подходящата за теб рокля, независимо от марката, с която да се чувстваш най-красивата булка в света
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #174 -:
януари 22, 2009, 11:40:58 »
Josepha
, много кофти ситуация...
Хем ти се измъчваш, хем да не я обидиш жената... ни така, ни иначе. Ако я отрежеш и се разсърди ще има после през цялата сватба да ти се цупи, а ако си затраеш и нищо не и кажеш, знаеш ли дали няма да започне така да ти се меси във всичко като види, че минава номера...
Зависи какви са ви отношенията със свекърва ти, ако сте в добри отношения и е мила и разбрана жена, тогава се опитай да и обясниш спокойно, че все още не знаеш какво точно търсиш и би искала ти първо сама да си обиколиш и да разгледаш къде какво има преди да се помъкнеш с половината рода по магазините. Ако не се обичате и те дразни пак и го кажи същото, ама по-директно така...
Дразнещо е, когато всеки иска да ти се меси в подготовката и да ти дава съвети, желани или нежелани! А ако пък и ти самата ще си купуваш роклята...тогава хич пък няма какво да ти натрапва нейното мнение!
И при нашата подготовка имаше един такъв момент, в който свеки се гласеше да идва с мене по магазините да избира рокля, ама не и стана работата, защото си купих роклята като бях в България без нея
Но тя поне си е добричка и не ми се разсърди.
Успех!
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #175 -:
януари 22, 2009, 11:43:53 »
В галерията ми има няколко снимки от пробите вчера вечерта. Качеството е кофти, но са снимани с телефон. Приемам всякакви мнения, съвети и критики
(Само да отбележа, че модел 1 съм го облякла без подплата + с черен чорапогащник и черни ботуши съм, и следователно много прозира. иначе няма да изглежда така)
Разбира се, имам още мноооооого идеи за модели, които искам да пробвам, но така се започва
Josepha
, моят съвет е да отидеш със свекърва си само на обиколка без да пробваш (кажи, че сега само си набелязваш) колкото да й мине мерака. А после си отиди, където си решила и си я купи без да ги питаш. Или пък, както момичетата предложиха, кажи, че вече си ги гледала там и имаш друга идея. Не е нужно да квалифицираш роклите като евтини, лоши и т.н. и няма да има никой обиден
«
Последна редакция: януари 22, 2009, 11:47:21 от Слънце
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #176 -:
януари 22, 2009, 11:45:33 »
Слънце на мен ми харесаха няколко модела дето си с тях ама кое ти харесва на теб то това е най-важното.Най-много ми харесваш с първата но аз съм пристрастна просто исках подобна рокля, но не можах да си намеря тук
Също 4 и 5 ама 5 без това покрай врата.Не знам де ти си кажи как се чустваше най-добре.
«
Последна редакция: януари 22, 2009, 11:47:11 от magi_st
»
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #177 -:
януари 22, 2009, 11:51:26 »
Слънце, с всички модели изглеждаш добре. Със сигурност ще си много нежна и красива булка! Важно е с коя се чувстваш най-удобно. На мен лично ми допадна тази:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/probi+rokli/4.JPG.html?action=gallery
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #178 -:
януари 22, 2009, 12:01:26 »
Слънце, много красиви рокли! аз съм за 2 и
4
!
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #179 -:
януари 22, 2009, 12:02:28 »
и аз съм за 4
Цитат на: Nataliya в януари 22, 2009, 11:51:26
Слънце, с всички модели изглеждаш добре. Със сигурност ще си много нежна и красива булка! Важно е с коя се чувстваш най-удобно. На мен лично ми допадна тази:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/probi+rokli/4.JPG.html?action=gallery
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...