Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 09:58:50

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 181870 пъти)
 
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556



« Отговор #330 -: май 16, 2009, 17:21:48 »

Благодаря! Оффф, това със сметаната изобщо не ми харесва! Обикновено изглеждат много кичозно и некадърно направени. Ми ще си мрънкам за такова захарно тесто и това е. Все пак савкусни там, а и не ми се дават безумни цени от 4лв парчето в 100грама сладки.

аз бях доста разочавона от Рицка, защото неколкократно тортите, които съм яла там са били суги, гадни, и с развалени пълнежи. Но последвите 2 пъти бяха страшно вкусни и много приятно ме изненадаха. Там могат да ми направят парче за всеки гост и ще е 1.50лв  yahoo Вече ми стана вариант.
Активен
graciella
Любопитен
*
Публикации: 20



« Отговор #331 -: май 16, 2009, 17:42:27 »

аз пък съм зА стандартната торта и за допълнение сладолед като мелба така плодовете ще са излишни....а аз си мисля за плодова тората вътре с парченца плод и лек жанилов крем а блатовете да са с ядки акк ви изглежда girl_wink
Активен
kremmito
Любопитен
*
Пол: Жена
Публикации: 25



Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: май 16, 2009, 17:49:39 »

Нашата торта беше изцяло плодова с огромен размер  около 1,30м.х 0,9м.  smile , на мен лично много ми хареса , но няма нищо общо със сватбена торта. smile



Активен
Suei
Любопитен
*
Пол: Жена
Публикации: 42



« Отговор #333 -: май 16, 2009, 17:55:22 »

 Ухаааа, идеята за плодова торта хич не е лоша.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556



« Отговор #334 -: май 16, 2009, 18:14:03 »

Кремито, страхотна торта!!!И Екрасата е прекрасна! Но украсата на колата ви е приказна!!! Ей такава искам, ама август ще ги изпека на капака горкичките цветенца...отплеснах се!

Супер е било. може пък и нещо такова. А може отгоре д асе цопне едно мини попче "вторе итаж", на което прост ода се сложат човечетата и готово.
Активен
kremmito
Любопитен
*
Пол: Жена
Публикации: 25



Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: май 16, 2009, 22:53:23 »

Благодаря ти Amelia  give_rose да би могло сигурно да се сложи отгоре малка част. Аз исках да е колкото може по-голяма , нашите гости бяха 110 човека и тортата изглеждаше внушаващо  smile а и най-важното беше доста вкусна. Тортите с дебели глазури определено не ми харесаха и затова се решихме на този вариант, и не съжалявам  smile
Активен
LOSHKA
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 164



Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: май 17, 2009, 10:01:24 »

kremmito,
ммммного хубава торта.От къде е?
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 70



« Отговор #337 -: май 17, 2009, 12:49:35 »

Amelia, в Романса ми казаха, че не правят торти със захарно тесто т.е. бялото "покривало" от въпросната снимка, а вместо това покриват тортата с шприц сметана. И пълнешът на тортите им обикновенно се състои от крем (бял мус, шоколадов крем и т.н.) и са доста неустойчиви, така че се налага стойка.

Странно,преди около седмица питах в Романса и там дори ми предложиха тортата за разрязване да е със захарно тесто,което ускъпявало малко тортата. crazy
Активен
kremmito
Любопитен
*
Пол: Жена
Публикации: 25



Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: май 17, 2009, 16:05:31 »

LOSHKA тортата е от сладкарница "Кремер" във Варна  smile
Активен
graciella
Любопитен
*
Публикации: 20



« Отговор #339 -: май 17, 2009, 17:14:09 »

видях че Змееборец който е вносител на сладкарски неща предлага различни стойки за торти...разгледах много албуми и никъде не видях такива...защо само в един или най много в два да съм видяла такива торти да не би да не са качествени ...знае ли някой нещо http://www.zmeeborets.com/?page_id=2&record_id=129 вижте и това         http://www.zmeeborets.com/?page_id=3&record_id=268
« Последна редакция: май 17, 2009, 17:20:07 от graciella » Активен
Crystal
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 189



Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: май 17, 2009, 17:29:39 »

Странно,преди около седмица питах в Романса и там дори ми предложиха тортата за разрязване да е със захарно тесто,което ускъпявало малко тортата. crazy


а! да не би да са започнали да предлагат торти със захарно тесто в Романса ?!? Ние ходихме през февруари тази година и една руса леличка от цеха долу ни обясняваше кои пълнежи стават за сватбена торта и когато й показах една снимка, тя ми отговори, че няма да могат да я реализират, тъй като изобщо не правят торти със захарно тесто.

lizi_beti, щом сте ходили миналата седмица, явно твоята информация е по-актуална Wink сигурно в Романса са се ъп-грейднали  good
« Последна редакция: май 17, 2009, 17:31:11 от Crystal » Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 70



« Отговор #341 -: май 17, 2009, 17:58:57 »


а! да не би да са започнали да предлагат торти със захарно тесто в Романса ?!? Ние ходихме през февруари тази година и една руса леличка от цеха долу ни обясняваше кои пълнежи стават за сватбена торта и когато й показах една снимка, тя ми отговори, че няма да могат да я реализират, тъй като изобщо не правят торти със захарно тесто.

lizi_beti, щом сте ходили миналата седмица, явно твоята информация е по-актуална Wink сигурно в Романса са се ъп-грейднали  good

Явно наистина са  ъп-грейднали щом вече имат и сайт  smile  По-принцип на нас препоръчаха пълнежа да е на Японската торта,защото е по-лека.Но аз мисля да е любимата ми Крал Луи.Тази за разрязване да е със захарно тесто и ураса от фигура и рози,а за гостите със сметана,че захарното тесто е много сладко,а шоколада по-бързо се топи
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 647



« Отговор #342 -: май 17, 2009, 21:40:14 »

Момичета ето ви идейка


* yoanna_03 [Desktop Resolution].jpg (34.44 KB, 576x768 - видяно 491 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556



« Отговор #343 -: май 18, 2009, 00:04:11 »

Да бе, как ще го разрежа това??? Аз ще я застраховам тая торта! infatuated


За Романса много ме зарадва информацията!!!  yahoo Да не би да започват да правят торти със захарно тесто през топлите месеци? Мен нещо такова взе да ми се върти в главата. понеже е трудоемко да не им се занимава през зимните. А понеже сметаната лесно се вкисва, да се налага да работят с фондан лятото. Не знам иначе логика не намирам.








Активен
katia
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 647



« Отговор #344 -: май 18, 2009, 00:29:00 »

Амелия goodТи да не би да си професионален сладкар! smile
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines