Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:57:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169743 пъти)

aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #465 -: август 15, 2009, 13:10:07 »

Хей момичета ето ме отново....радвам се да видя че страницата се разширява  heart и все повече булки и мами се появяват...и супер ме е яд че съм пропуснала срещата, ама с бубето едно щуро обикаляне падна.
teta  welcome-2 и от мен, ние също нашата сватба я организирахме от чужбина. На Коледната почивка(сватбата беше юли) запазихме църква, ресторант и агентката-Ралица, от която сме страшно доволни, а и разпечатахме поканите-малко повече за всеки случай. Честно да ти кажа най-голямото тичане беше седмицата преди сватбата -така че ако имате запезени основните неща, месец би трябвало да ви стигне. Пък и форума е много полезен... За кога сте я планували вие? А за цената на агенцията (май и някои друг беше питал) излезе 2055 лв- искам да подчертая че цената може много да варира, зависи какво точно искате от агенцията да ви бъде предоставенно. На мен най-скъпо ми се видя обличането на столовете, ама иначе с грозните столчета в ресторанта нямаше как. В тази цена влиза също и булченската рокля и булото около 500 лв. Но не включват подараците за гости и дечицата. Ако някои иска табличката ми за агенцията да се обади ще я пратя на лични.
Ние снощи гледахме видеото-нямам думички да го опиша, Предполагам с всички е така- всичките емоций ти се стоварват отново...какво ми направи впечетление обаче- ДЖ като изгонен на една масичка-само с водичка. Супер кофти ми стана-при условие че имаше служебна маса с всичко, което имаше и за гостите ни. И въпреки че персонала и управетеля в ресторанта бяха предупредени каква е тази маса се чудя дали някои му е казал на човека...
moyra и при нас както при Анели погачите бяха 3-за църквата, ресторанта и кумовете, на нас са ни от агенцията-8лв едната.
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #466 -: август 16, 2009, 18:09:47 »

Ето ме и мен.Съжалявам,че не се появявам често,ама Бубка и Павла ще ме разберат най-много.Последните няколко дни са най-натоварените.
Вече съм в отпуск,та чаак до края на месеца.В петък ми беше моминското парти-направо невероятно.Нямам думи да го опиша.Приятелките ми така ме изненадваха през цялата вечер...По-подробно съм го разказала в темичката си.
Утре вечер заминаваме за Казанлък.И ни очакват последни срещи с оператор,фотограф,ди джей.Ще купуваме алкохола,безалкохолните,мезетата и изобщо всичко останало,което можем да внасяме допълнително в ресторанта.Част от нещата ще докарат от Сливен моите родители.
А за срещите-все ми се е искало да се видим и всеки път се разминаваме.Надявам се все някой ден да успеем да се видим-и тогава ще съм вече ГОСПОЖА...
Активен
Djudit
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: август 17, 2009, 07:59:36 »

Добро утро на всички.  give_rose
Pavla аз бих искала да ми пратиш табличката за агенцията. Искам да те питам и кой оператор ползвахте?
Момичета аз имам около месец и 2 седмици и имам чувството, че нищо не съм направила. Хубав слънчев ден на всички
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: август 17, 2009, 09:22:12 »

Някой е сложил снимки от сватбата в албума и не се е похвалил .....  beating
Бързо да си признава  blum

Djudit, споко - с всичко ще се справиш, ние сме тук за подкрепа и помощ, ако има нужда good
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #469 -: август 17, 2009, 09:52:16 »

Pavla,аз също ще те помоля за табличката и благодаря на всички за напомнянето,че има погача и за кумовете  pardon
Yaci,емоцията сигурно е страхотна  yahoo и вашият голям ден наближава  smile
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: август 17, 2009, 12:09:10 »

Ей сладурки как ми липсвахте само.... Love girl
Първо да не забравя, пращайте е-мейли, защото тук не знам как се прикрепя документ или става, но ако някой знае да помага, защото аз не знам....
Хахахаха Бубка май съм аз, но това го правих на почивката във Велинград и още не съм го довършила(само каквото успяхме да си откраднем от фотографа-супер ограничено количество от снимки), но обещавам да края на седмицата вече да го приведа в ред и да допавя останалите снимчици...
Yaci оххх знам какво е наистина, но пък емоцията си заслужава...
Djudit имаш време не се притеснявай, ние сме тук да помагаме, ако имаш нужда от помощ
Малко  Offtopic исках да се похваля с плейските си- пуста суета, макар че не се вижда много добре, май...

* Tedi and Ivo's wedding 0911.jpg (53.54 KB, 448x336 - видяно 416 пъти.)
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: август 17, 2009, 15:01:50 »

Pavla,благодаря за списъка,той ми напомни,че мога да пусна един линк,на който има сватбен бюджет,може да се разпечата,както направих аз и да си го попълва кандидат-булката  Party time
bocreations.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=7  Offtopic
Някой да е присъствал на сватба в Зорница,където извеждането на булката е от хотела  scratch one-s head или да сте чували мнения?
Активен
Djudit
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: август 17, 2009, 15:20:13 »

Момичета някой шил ли е роклята в агенцията. Аз много се двоумя. Или да я шия или да отида до Асеновград.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #473 -: август 17, 2009, 15:26:07 »

moyra, някъде в началото на темата имаше едно момиче, чието извеждане е било от Чифлика, а сватбата в Зорница - за това се сещам сега само  pardon

Djudit, на сестрата на Pavla роклята е шита в агенцията - тя може да каже дали е доволна, тя всъщност също беше писала някъде за това  good
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: август 18, 2009, 12:25:40 »

Djudit както казва Бубка на сестра ми там и я шиха и беше изключително доволна. В смисал че каквото искаше това се получаваше. Ако питате мене обаче си мисля че е добре да се пробва, не че нещо и има на агенцията, просто си мисля че като пробваш добиваш по-ясна представа какво точно искаш...А между 27 и 28 страница съм писала за това
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: август 21, 2009, 08:20:44 »

Добро утро!!! До най - голямата покупка остана само 1 ден. Стискайте ми палци утре като се върна да се похваля. Другата седмица съм на моренце и ще ме няма за 1 седмичка.  smile
А вие до къде стигнахте с покупки и приготовления?
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #476 -: август 24, 2009, 09:00:48 »

Anelly какво стана с роклята?Дано си харесала нещо  butterfly
Аз вече съм спокойна,защото намерих роклята  yahoo,въобще не си представях да изглежда така,но явно като се облече човек,всичко си идва на мястото,бях категорично против да слагам було,сега не мога да не съм с него,защото прекрасно допълва роклята,въобще визията ми ще бъде съвсем различна от първоначалните ми планове,но съм много доволна,пожелавам на всички бъдещи булки толкова лесен и бърз избор като моя  give_rose
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #477 -: август 24, 2009, 14:33:42 »

Момичета,
как се затъжих за вас....не съм намерила и секунда време да хвърля даже бегъл поглед,....Случиха се много неща с мен и приятни...и неприятни  cray ...Но живота продължава...Сега за малко бърша сълзи, но се надявам съвсем скоро да продължа за да мисля за сватбата... smile
Виждам че вие много напредвате...
Ако знаете как ме радвате само!
За сега само това от мен...
Да не мислите само че съм ви изоставила...
 give_rose
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: август 25, 2009, 20:58:26 »

Ехо, Казанлъшите булки, къде се запиляхте?
anelly замина на почивка без да каже дали намери рокля  girl_wink
moyra, ти няма ли да ни покажеш твоята поне? Имаш ли снимки с нея?
grazia, радвам се че си пак тук. Дано всичко е наред при теб вече и спокойно да подготвяш сватбата  good
krasence86 и тя се изгуби  huhhuh.gif
Djudit, при вас как върви?

Несериозни сте, еййй ....
Активен
moyra
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: август 26, 2009, 08:52:37 »

Нямам снимка Bubka,но тази седмица като се прибера до Казанлък ще я снимам  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: