Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:53:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169606 пъти)

Djudit
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: август 11, 2009, 08:07:46 »

Добро утро и от мен. Да се похваля и аз. Вчера ходихме и се записахме за гражданския брак. После отидохме в Ралица и от там ни казаха същото, че 32лв. е таксата и още толкова се дават и на жената на място. Момичета я ми кажете за видеото. Имате ли някакви оферти за диск между 3-4 часа с една камера.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: август 11, 2009, 08:32:45 »

Добро утро!!! Аз май ще пиша по - малко, защото зайчето ми изгриза зарядното за лаптопа и сега мога да пиша само като съм на работа.
Красенце тюла за който говорихме не се нищи, но за съжаление неможах да намеря адреса на сватбения склад в СЗ  sad
Yaci Много благодаря за инфото , относно медицинските.
Djudit ние ще сме с 1 камера и диска ще е 3 часа , като мисля , че това е напълно достатъчно.

Да ви кажа реших окончателно на 22.08. да отида до СЗ да видя за рокля и ако не си харесам да отида до Асеновград.

Бубка да те питам вие колко горе - долу храна внесохте в ресторанта и ако може да кажеш какво е имало.  smile  blush

Май пак ме е хванала паниката
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: август 11, 2009, 08:41:43 »

Offtopic  anellly, не може ли да се облепи по някакъв начин зарядното - то сигурно кабела е изгризало. Понеже и моят се беше прецакал близко до края, които влиза в буксата, не контактуваше, но ми го оправиха по някакъв начин.

Сега да се върнем на сватбената тема  pleasantry
Внесохме само мезета - по 150гр/човек - по-голямо количество, защото нямахме предястие и беше заредено още от начало. Общо 4 вида - 2 млечни (сирена някакви - Едам и не помня другото) и 2 месни (филе "Елена" и някаква луканка).
Другото беше ракия, вино, минерална вода - много - може би 60 бутилки по 1.5л и всичката май се изпи.
Подкрепям идеята за роклята  good

Djudit, в Надежа видео ни дадоха цена около 450лв за една камера, във Вифор излизаше към 250лв, но сега трябва да е повече, те казаха че са вдигнали малко цените, но ние понеже се бяхме договаряли преди това - ни оставиха на старата. Аз лично нямам инфо за другите  pardon
Активен
Djudit
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: август 11, 2009, 09:30:50 »

anellly би ли ми казала кой сте наели за видеото и колко ще ви струва. Ако искаш ми пиши на имейла
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: август 11, 2009, 12:30:53 »

Бубка залепихме кабела с изолиращо някакво си тиксо , но нищо не стана , а ново е 120лв. , което със сигурност ще почака. Все пак ще се жениииииииииимммммммм.
Ей , Бубка златна си незнам как щях да се справя без теб. Толкова много чуденки ми запълваш  Bravo
Djudit писх ти на лични.
 yahoo  yahoo  yahoo banana banana banana cap cap cap bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl goody goody goody - в момента се чувствам така!!!
Много весел и слънчев ден изпълнен с розови емоции на всички!!!
Активен
teta
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #455 -: август 13, 2009, 13:23:58 »

Здравейте на всички!!! Аз съм нова и също така бъдеща булка,но за съжаление ние сме в чужбина и всичко трябва да се подготви от разтояние pardon и първият ми въпрос е коя сватбена агенция използвахте,останахте ли доволни и ако е удобно да питам колко Ви струваше горе долу smile Благодаря Ви предварително!!!
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: август 13, 2009, 13:35:31 »

teta, писах ти на лични  give_rose
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: август 13, 2009, 13:49:24 »

teta, май всички тук сме ползвали или ще ползват, на които им предсоти събитието сватбена агенция "Ралица". Прочети назад из темата - има мнения.
Лично моето е изцяло положително - много съм доволна. Ако искаш координати, кажи, ще ти пратим  good
А с каквото можем, ще помагаме и ние тук  pardon

anellly, ти не ни каза на какво ти се дължеше  yahoo настроението онзи ден  blum
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: август 13, 2009, 14:19:33 »

Teta,  welcome-2

Предполагам ще ти бъде трудно от чужбина,но си намерила добро решение да използваш агенция,те ще ти помогнат,ние също  good
 Bravo за  weddingday
Активен
teta
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #459 -: август 13, 2009, 18:24:59 »

За съжаление ще бъдем 1 месец преди сватбата в БГ но силно се надявам това да не ни попречи да се справим добре дано късмета да е с нас Good luck
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: август 14, 2009, 09:33:54 »

Ей здравейте и от мен. Незнам как точно стана , но зарядното и лаптопа си работят  pardon . Настроението ми то и днес съм така, нямам обяснение.  smile
Добре дошла teta
Ей Грация ти къде се изгуби???
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: август 14, 2009, 12:29:13 »

Момичета,да ви питам как стои въпросът с погачите,доколкото разбирам са две-за църквата и ресторанта,но къде ги поръчвахте  crazy  huhhuh.gif
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: август 14, 2009, 13:05:38 »

moyra, ние имахме 4 погачи  pardon
За ресторанта, за църквата, за кумовете дар и една за дома на булката - това е традиция от нашия край - в дома на булката кумата захранва младоженците с питка и пиле.
Ние ги поръчахме от един приятел на мъжо - той работи в една фурна в Източното. Ако искаш координати, ще ти дам.
Иначе, агенцията също може да ти уреди, без ти да се занимаваш  girl_wink

grazia наистина се загуби  huhhuh.gif
И не само тя де .......  beating
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: август 14, 2009, 15:36:29 »

Ние ще имаме 3 / за църквата, за разчупване и дар за кумовете/ , само , че нашите ще ги направи баба ми, защото ги прави много вкусни и красиви. Но както казва Бубка еъе всяка 1 фурна или баничарница да питаш ще ти ги направят. smile

На всички булки,които са бременни ще серадвам да се видим и да се запознаем, защото аз непознавам мами от Казанлък. smile А и не само и всички останали. Не се притеснявайте. Ние когато се видяхме за първи път с Бубка стояхме 2 часа, а втория когато дойде и Красенцето - 3 часа . smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: август 14, 2009, 15:43:23 »

Дааа ... няма нищо страшно по срещите - хора не ядем  blum
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: