Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:45:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169721 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юли 21, 2009, 11:40:39 »

Показвам:
Тук милото я държи:

А тук вече е на ръката на кумата:
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юли 22, 2009, 08:28:21 »

Бубка, изглеждат доста добре, жалко , че не са издържали.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юли 22, 2009, 15:07:22 »

smile Бубка цветята от къде ги поръчахте / розичките / и кплко парички излезе 1 роза?
А да те питам вие заря имахте ли?
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юли 22, 2009, 16:01:28 »

smile Бубка цветята от къде ги поръчахте / розичките / и кплко парички излезе 1 роза?
А да те питам вие заря имахте ли?

Мила, аз някъде бях описала подробно за цветята май точно колко пари съм дала, но сега не помня къде. Май не е в моята тема - дали при букетите и аз незнам  crazy
Специално розите ми ги дадоха по 1лв/бр, български са и взех 1 връзка = 20 рози.
Взехме ги от едно момче на име Иван (как го намерихме не ме питай) - той се занимава с внос на цветя и в последствие се "похвали", че и прави аранжировки, както и да е. Имат със сигурност сергия на пазара, там май майка му продава букети. Тя ми уреди розите, защото те не са внос, а той другите цветя, дори ми ги складира при холандците и чак в петък си ги взехме и ги занесохме на Светла.
Надявам се милото да пази телефон, така че ако искаш, ще ти дам координати - пиши ми, ще опитам и точните цени да намеря или да си спомня поне  pleasantry
Ние взехме лилиуми, алстромелии, хризантеми, палмови листа, рози, и гипсофила, която се оказа ужасно скъпа  shok

Заря нямахме в крайна сметка, само гълъби за след църквата  girl_wink
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юли 23, 2009, 08:32:59 »

Bubka,знам,че за твоята сватба имаше сватбена книга.Как процедирахте с нея?В смисъл "вървеше" по масите,хората си я предават или е оставена някъде,или...Първоначално си мислех да нямам такава книга,ама сега все повече се замислям да имаме.И изобщо гостите писаха ли?
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юли 23, 2009, 08:39:29 »

То всъщност се оказа / ако е той разбира се / , че е на моята колежка на приятелката й мъж. Да не те затормозявам за тел ще го взема от нея , но може ако не те затруднявам да ми пратиш списъчето. smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юли 23, 2009, 11:40:07 »

Bubka,знам,че за твоята сватба имаше сватбена книга.Как процедирахте с нея?В смисъл "вървеше" по масите,хората си я предават или е оставена някъде,или...Първоначално си мислех да нямам такава книга,ама сега все повече се замислям да имаме.И изобщо гостите писаха ли?

Ами в крайна сметка нямахме книга  pardon
Сега мисля да си направя по-различен вариант на книга, понеже имам сватбен албум подарък от една съфорумка тук, който е много хубав, а не е запълнен още. Та мисля да извадя снимките с гостите - както са по двойки и групички и да ги наредя там, заедно с по едно листче, на което да напечатам пожеланието от картичката, която сме получили от съответната двойка/групичка.
Незнам какво ще се получи, ще покажа като го сътворя  pleasantry

То всъщност се оказа / ако е той разбира се / , че е на моята колежка на приятелката й мъж. Да не те затормозявам за тел ще го взема от нея , но може ако не те затруднявам да ми пратиш списъчето. smile

ОК, тогава, ще опитам да го намеря в пълния му вариант тази вечер, ако не успея, поне на които неща помня цените ще ти пиша на лични.
« Последна редакция: юли 23, 2009, 11:42:00 от bubka » Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юли 23, 2009, 22:44:08 »

Здравейте момичета,
извинявам се  предварително за  Offtopic Моята сватба вече мина но ми предстои да организирам още  1 -2 .... Чух за един фотограф от Казанлък казаха ми че е доста добър и ме интересува дали сте чували за него и ако може някой да ми прати тел. на лични..... Казва се Йордан, но за фамилията не се сещам.... Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете.... smile
Активен
foto_kz
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #383 -: юли 24, 2009, 00:07:56 »

Да не става дума за Йонко-собственика на "фото кадър"-за фотограф Йордан не съм чувал...
                                 Дано да съм ти бил полезен!!!
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юли 24, 2009, 00:34:33 »

yahoo Да явно за него става въпрос.... Благодаря ти.... даже намерих и сайта му..... smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юли 24, 2009, 08:10:24 »

Elitooo, и на нас много ни го похвалиха Йонко, само че ние нали вече имахме и не ползвахме услугите му. Ти гледам си намерила сайта, но ако ти трябват някакви координати, пиши ми да ти пратя, трябва да имам визитката някъде в нас.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юли 27, 2009, 12:56:03 »

Ехо, Казанлъшките булки къде се изпокрихте? Давайте инфо как върви подготовката?
Anellly, получи ли ми списъка с цветята?
Активен
Djudit
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юли 27, 2009, 14:05:47 »

Момичета здравейте и от мен. Нова съм тук, но не само тук, а и като цяло в подготовката за сватбата. Преди няколко дена решихме, че ще правим сватба, а аз изобщо не съм ориентирана към нищо. Като за начало имам едно въпросче как седят нещата с ресторантите в града. Например аз мисля, че е много подходящ в Зорница. Предполагам, че имат някакъв минимум за човек някой може ли да ми каже колко е.
Коя кетъринг фирма ползвате? Благодаря Ви за съдействието. Търся помощ защото даже незнам от къде да започна. Хубав ден на всички  smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юли 27, 2009, 14:18:22 »

Момичета здравейте и от мен. Нова съм тук, но не само тук, а и като цяло в подготовката за сватбата. Преди няколко дена решихме, че ще правим сватба, а аз изобщо не съм ориентирана към нищо. Като за начало имам едно въпросче как седят нещата с ресторантите в града. Например аз мисля, че е много подходящ в Зорница. Предполагам, че имат някакъв минимум за човек някой може ли да ми каже колко е.
Коя кетъринг фирма ползвате? Благодаря Ви за съдействието. Търся помощ защото даже незнам от къде да започна. Хубав ден на всички  smile

Добре дошла при нас  Welcome
Първо да кажа честито за решението!
Назад в темата има доста информация за Зорница. Моята сватба също беше там, можеш и снимки да видиш.
Започнете или от определяне на датата, или ако държите повече на конкретен ресторант - вижте кога е свободен и така определете дата. Решете дали ще ползвате агенция, нещата ще се подредят. Ако те интересува нещо конкретно - питай, ние ще помагаме  good
Активен
Djudit
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юли 27, 2009, 15:16:05 »

Благодаря за топлото посрещане. Върнах се отначало да Ви чета, немога изведнъж. Ох страхотни сте как добре сте се организирали. Виждам, че повечето сте се ориентирали към Зорница, Ралица, Стенли и Милена. Та може ли малко повече инфо относно финансовата част на лични. Малко съм шашната тъй като ми предстоят и други неща. След 8 годишна връзка най-накрая благодарение на нещо мъничко в мен се наканихме. И да Ви кажа ориентрали сме се към месец октомври, а незнам дали ще успея за това време.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: