Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:39:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169809 пъти)
aleta
Новак
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #300 -:
юли 08, 2009, 12:52:00 »
искам да ви попитам колко ви излязоха свадбите и за колко човека ако не е тайна разбирасе
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #301 -:
юли 08, 2009, 13:11:29 »
aleta
все още незнаем колко точно ще ни излезе...
Активен
aleta
Новак
«
Отговор #302 -:
юли 08, 2009, 13:18:17 »
до колкото разбрах от други форуми излиза около 10000 лвно аз се надявам да е по евтино
Активен
aleta
Новак
«
Отговор #303 -:
юли 08, 2009, 13:19:20 »
павла искам да те питам колко взимат сватвените агенти
«
Последна редакция: юли 08, 2009, 13:37:23 от aleta
»
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #304 -:
юли 08, 2009, 13:24:18 »
На нас май ни излезе към 8000лв всичко.
Зависи какво точно искате - може да варира в доста голям диапазон сумата.
Може да погледнеш темата "Голямото пазаруване - кое колко ви струваше" (ако вече не си я видяла де) и ще добиеш представа по пера как се разпределя бюджета.
Ако те интересуват конкретни неща и услуги от Казанлък като цени - насреща сме
Активен
aleta
Новак
«
Отговор #305 -:
юли 08, 2009, 13:29:24 »
интересуваме дж фотографите украсите и сватбените агенти какви са цините
Активен
aleta
Новак
«
Отговор #306 -:
юли 08, 2009, 13:36:30 »
бубка вие колко гости имахтеи в кой ресторант бяхте
Активен
bubka
«
Отговор #307 -:
юли 08, 2009, 13:45:54 »
Ами да карам подред:
DJ на нас ни беше Момчил - 50лв/час. На предната страница има някакъв списък с цени и на други - може да погледнеш.
Фотографа на нас не ни беше от Казанлък и не мога да кажа за там. На нас ни струваше 505 + пътни от Варна. Тази цена включва снимането, мултимедиен диск с всички добри кадри и албум голям, със 130 снимки, по наш избор от всичките, като 100 от тях са размер 10х15, 15 са размер 13х18 и останалите 15 са 15х21 + 2 в рамки размер 20х30.
Украсите и сватбените агенции са разтегливо понятие за мен поне. Най-вече защото зависи какво искате - балони, изкуствени, естествени цветя, и т.н.
Аз писах някъде в тази тема или в моята (не помня вече) колко са ни излезли цветята и какви взехме. Агентката ни имаше фиксирана цена за украсата на изнесения ритуал (мисля 50лв), за украсата на булчинксата маса 70лв, за другите маси ползвахме само ленти по средата на масата и едни вази, в които имаше сложени от цветята, които купихме - мисля беше по 3лв на ваза. За направата на букетите за мен, за колата, за булчинската маса, 3 бутониери и поставка за халки (всичко това пак с цветята, които ние си занесохме) ни взеха към 50лв.
Другото, което сме взели от агенцията - пиле за кума 32лв, подаръчета за гости - те са на различни цени, свещи, балони, украса на чаши и шампанско и т.н. - всички си имат фиксирани цени.
Имахме 80 гости в Зорница.
Активен
aleta
Новак
«
Отговор #308 -:
юли 08, 2009, 13:52:56 »
благодаря ти бубка ние сащо мислим и нашата да е в зорница
Активен
aleta
Новак
«
Отговор #309 -:
юли 08, 2009, 13:58:02 »
а как беше кухнята доволни ли сте
Активен
bubka
«
Отговор #310 -:
юли 08, 2009, 14:19:07 »
Цитат на: aleta в юли 08, 2009, 13:58:02
а как беше кухнята доволни ли сте
Ами аз не че опитах кой знае какво, но беше сервирано топло и на мен поне ми беше вкусно.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #311 -:
юли 08, 2009, 21:15:27 »
aleta
мисля Бубка доста подробно ти е отговорила... Общо взето като че ли въпроса опира до това колко гости ще имате, защото аз си мисля че основната голяма сума е тази в ресторанта...Колкото до другите неща, си мисля че винаги може да се избере по-евтин вариант-подараци на гости, изкуствени цветя и т.н. Най-простият пример които мога да ти дам са поканите ни които при агентката са 0.70ст, и които съм сигурна че ако аз бях направила щяха да са поне два пъти по-евтини (нещо не сме се разбрали и ги беше поръчала по погрешка). Засега си мисля че може би ще се вместим в цената за ресторанта*2, но все още не сме сигурни че това ще е възможно. Но като мине сватбата и аз ще пиша колко точно сме дали...
Активен
foto_kz
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #312 -:
юли 09, 2009, 00:14:01 »
Момичета, ще ви помоля да не забравяте че горе посочената информация е дадена през очите на определена личност която има свое виждане по въпроса, за да не си видя поста отново в кошчето заедно с постовете на много други като горния фото-кз с по 1 пост, само ще кажа че посочените цени хич, ама хич не са верни - АМА НИКАК ДАЖЕ
ЖОРО ГЛАВАТА - 80 лв ,ама друг път,
МЕМО - може и да има да се учи но това е като всеки друг, според мен се справя чудесно
А за Милена и Жоро какво да кажа - ЖОРО ГЛАВАТА малко да се научи от тях - те отдавна работят на 55 и 60 лв...
За останалите дискожокери също не мога да кажа нищо лошо, щом още работят значи си вършат работата, нали...пфууууууууууу
БЛАГОДАРИМ ЗА ИНФОТО ФОТО-кз ама и да беше достоверно и не пречупено през твоя поглед.
Грация,ти както винаги си "най-активна",аз държа едно фото студио и работя с горе посочените "артисти",и имам претенции,че ги познавам до болка!!!Знам кой,колко струва и най вече какво може!!! Не маниполирай хората,за пореден път се опитваш да го правиш!!!
Активен
Miro_81
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #313 -:
юли 09, 2009, 00:29:07 »
Цитат на: foto_kz в юли 08, 2009, 00:49:08
От много време се каня,да ви “драснa “ няколко реда,за да спрат спекулацийте и злостните коментари,ще ви предоставя един списък с DJ's,фото,видео-оператори и сватбени салони и съвсем кратки коментари.
DJ's
1.Жоро/от Зорница/-80лв.на час.Без коментар-просто,най-добрият!!!
2.Момчил - 50лв.на час.Много добър,но малко "ретро".
3.Лацо-50лв.на час.Добър,но "много игри с публиката"-малко купон.
4.Жоро и Милена -50лв.на час.Никак не са "Лоши",но имат още много да се учат!!!
6.Пламен-50лв.на час.Време е за пенсия!!!
7.Иван/военният/-само,ако няма кой!!!
8.Мемо - 50лв.на час.Първо да се научи и тогава!!!
ВИДЕО
1.Надежда видео-може би най добрите
2.Вифор-много добри!!!
3.Бедрос-Много добър,но нещо го "няма"
4.Коскин-Стават!!!
Жоро - да има техника и познания ,като за сам добра цена но може и още,от всички останали има какво да се желае , а тези който работят само с един лаптоп и 50 са им много ,време е да се замислят за професионална техника или да не се занимават с това което не им е работа.
Фото не мислиш ли че всеки сам си определя цената от къде знаеш кой на какви цени работи,то и цигарите бяха 2.60 но сега са 3.60 просто давам пример със тях да не изброявам хранителните продукни че там е ад,
Аз ще ви дам ориентировъчни цени за Стара Загора но за разлика от фото имена няма да споменавам защото не е редно
Най босите искат по 350-400 лева (цените са за 5 часа като цяло почти за цялото тържество от влизането до финалната балада е за 30 минути от горе проблем не се прави)след това се доплаща както се разберете това са няколко човека който ходят сами и не са в час с много неща и най вече с техниката основно ползват лаптоп и пулт за озвучаване а не диджейски,в момента и някой от тях вече искат над 400.
другата категория вече искат по 500 за 5 часа и са екип от водеща и диджей (или двама DJ) ако може изобщо да се нарече такъв дащото пуска също със лаптоп,тук вече има и изключения за радост ими и профи диджей но не дастатъчно папулярни,
следващата категория вече работят на 550-600 за времето 5-6 часа като тук вече има и сериозно присъствие на дбра техника и про диджей естествено подкрепено и от водеща също профи,
и последната категория са така наречените The best - хора който са дълги години в този бранш имат добра техника и познания изградили са си имена и те вече работят за тях, имат ангажименти за месеци напред и съответно и цените са им най високи от 700 и нагоре
така че булки щом за една торта давате 360 лева не може профи DJ и водеща да ви работят за тези пари,за тия пари ходят хора които нямат техника и възможности а и не заслужават и повече защото не са DJ,по голямата част не са стъпвали във дискотека или клуб,някой ще кажат това е различно да различно е но опита и рутината на работа не се трупат в ресторанта ,прозвището DJ също защото по голямата част в БГ се разминават много със него и сами се мислят и определат за такива а в същото време нямат елементарна музикална култура и познания,за повечето водещи какво да кажа наизустяват един сценарии и толкова даже по някога и него бъркат ,да на всеки се случва,но има и момичета които само с това се занимават работят в радия и наистина може да се каже че си разбират от работата просто това е рутина,така че булки вие си преценете дали искате на вашата снатба да пуска човек с мишка или искате профи DJ е за мен най добрия вариянт и про DJ и про водеща. Когато плзваш много дискове и пускаш с плеери не е проблем за бърза реaкция при търсене на дадена песен да носиш и лаптоп ,но тогава той е за архив и вече положението е друго а съвършенната комбинация в момента е про плеери с които във същото време чрез миди или чрез таймкод може за пускаш и от лаптоп но не със мишка още по добра комбинация е новия пайнер който работи със сд,флаш и като миди контролер,
но спирам че някой от вас вече са се отегчили от темата
,така че моят съвет е залагайте на хора професионалисти а не на тези който имат само един лаптоп,ако не откривате такива достатъчно във вашия град не е проблем да се огледате и наоколо намират се такива хора а тук по форумите както гледам си препоръчвате само едни и същи който вече някой могат да познаят даже и с коя песен ще започнат,но все пак да не забравяме избора си е ваш,и успех на всички във този прекрасен ден за вас
«
Последна редакция: юли 09, 2009, 00:39:23 от mark_6
»
Активен
nina_hz
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #314 -:
юли 09, 2009, 00:50:49 »
Грация,за пореден път се показа като голяма "Разбирачка"и "хапеш" поредният,който има различно мнение от твоетo-BASTA,нека запазим добрият тон във форума-искам само да ти кажа,че грешиш-на 4.07.2009г.бяхме на сватба/на наши приятели-Нели и Стоян-за по голяма достоверност/в р-т Капитал.
Сватбата започна в 18и30h.и свърши 04h.djят/не цитирам име/ беше–ИЗВЪНЗЕМЕН!!!!!!!
Неверятно подбрана музика,перфектно водене/дори за миг не беше досаден/-с една дума,не съм присъствала на по добра сватба!!!
Попитай някой,за да не ме обвиниш в "голословие"!
P.S. За твоя информация цената му беше 80лв.на час!!!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...