Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:33:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169803 пъти)

anito_83
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #285 -: юли 06, 2009, 22:00:33 »

Здравейте и от мен, момичета!
Нашата сватба остава за на пролет. Вече го преживях, ама доста рев изревах  cray
Нищо, сега пък ще имам достатъчно време да помисля хубаво за всичко !  smile
А и ще имам какво да науча и от всички вас.
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #286 -: юли 07, 2009, 10:40:02 »

Здравейте ,как сте момичета... give_rose
Тоилкова много задачки закачки имам всеки ден, че направо забравям да си пъхна нослето тук...Браво на всички работливи булки...мен такааа ме понамързява.... blum blum blum
Обаче след среща с водещата, милото така ме изненада, каза че иска много специална игра за родителите и някои от близките роднини!  shok Направо паднах от коня, тоя моя бъдещ съпруг, както отбягва темата и изведнъж се оказа че е мислил доста по въпроса...
Важното е че всичко ще бъде реализирано...
Как са вашите мъже - смятам че моя ще е голям шаш Bravo Bravo Bravo nea и направо всех да се безспокоя, въпреки че на срещата той се държа ИЗНЕНАДВАЩО  tease спокойно, но имам подозрения че доста си общуват с Милената pleasantry pleasantry, та да видим какво ще е накрая...
Представяте ли си по време на сватбата да глътне бастуна и да се вкамени - от това се плаша... girl_wink
как са вашите? Girl_hide
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юли 07, 2009, 10:54:46 »

Bravo  много сладурско звучи твоят бъдещ съпруг Grazia. Моят само от време на време се информира докъде е стигнала организацията и гледа да не се бърка, което от една страна ме кефи, че всичко става точно както аз го искам, но пък от друга - една изненада няма да има и за мен crazy
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юли 07, 2009, 11:31:05 »

колко алкохол, мезета и т.н. вкарахте? Малко тъпичко ми звучи въпроса ама се чудим горе долу какво допълнително количество алкохол/мезета/ядки да вкараме в ресторанта. Вие как решихте? То вярно че зависи какви пиячи са гостите но все пак?! Че е време и за нас да се залавяме с покупките... yahoo

Pavla, мога да помогна като ти кажа при нас приблизително какво се е изяло/изпило, иначе си права, че си зависи от гостите и от конкретното им "настроение" в момента. Имахме 80 гости.
Бяхме занесли от двата вида ракия (от татко и от на милото татко му) по около 18 бутилки литрови бяха. Тук за съжаление все още не мога да кажа колко сме върнали, понеже нашите ги събираха вечерта и не сме говорили, но доста е върнато до колкото знам - надали са изпити повече от 10-12 честно казано.
Бяхме взели, ако не се лъжа, 4 кашона бяло вино х 6 бутилки = 24, от него са останали мисля 1 цял кашон, неотворен + поне 5-6 отворени, но неначенати изобщо бутилки + незнам колко наполовина. Като цяло не се е пило кой знае колко явно.
Бирата си беше включена в куверта - по 1 на човек и мисля, че не се е поръчвало допълнително.
Водката - имаше 8 литрови бутилки, пак от куверта. 2 бяха неразпечатани дори, поне още 2-3 наполовина останали имаше.
Вода внесохме 60 бутилки по 1,5л - най-вероятно се е изпила всичката, беше много топло.
Безалкохолното беше по 1 от куверта, и са поръчани още към 20-тина допълнителни.
Мезетата ги предвидихме по 150гр/човек, понеже те бяха сервирани още в началото и искахме да има до края достатъчно. На нашата маса естествено останаха, но предполагам хората са ги изяли. Взехме 2 вида месни и 2 млечни - по равно.
Ядки не сме внасяли.
Като допълнителни поръчки имаше също Редбули, безалкохолни и кафета - не знам милото колко е доплатил за тях, но няма да е кой знае колко много.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юли 07, 2009, 21:58:05 »

Бубка мерси за инфото ама те вашите гости хич не пият! То и при нас ще е основно домашна ракийка от страната на младоженеца са приготвили около 30 бутилки 750мл, от бабината, да ми е жива и здрава има няква поне 20 годишна, която се пази за случая в големи количества. Естествено вино сигурно ще направим като вас! Това с куверта ми допада доста -може би и ние ще го превърнем във бутилки с водка. Още не сме сигурни за уискито, по-точно за количеството но ще умуваме...
Относно видеото мъж ли ви беше или жена?! А и още на една от снимките ти забелязах кума с доста голям къс хартия....това речта ли му беше?! хахахаха много весело мисля да му открадна идеята за моята реч....хахахах ако не се ошашкам и откажа в последният момент.... но засега плана е и аз да кажа няколко думи айде стига с това само кумът да се излага  girl_impossible
Активен
foto_kz
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #290 -: юли 08, 2009, 00:49:08 »

От много време се каня,да ви “драснa “ няколко реда,за да спрат спекулацийте и злостните коментари,ще ви предоставя един списък с DJ's,фото,видео-оператори и сватбени салони и съвсем кратки коментари.
                                                      DJ's
1.Жоро/от Зорница/-80лв.на час.Без коментар-просто,най-добрият!!!

2.Момчил - 50лв.на час.Много добър,но малко "ретро".
3.Лацо-50лв.на час.Добър,но "много игри с публиката"-малко купон.
4.Жоро и Милена -50лв.на час.Никак не са "Лоши",но имат още много да се учат!!!
6.Пламен-50лв.на час.Време е за пенсия!!!
7.Иван/военният/-само,ако няма кой!!!
8.Мемо - 50лв.на час.Първо да се научи и тогава!!!
                                           ВИДЕО
1.Надежда видео-може би най добрите

2.Вифор-много добри!!!
3.Бедрос-Много добър,но нещо го "няма"
4.Коскин-Стават!!!

Активен
foto_kz
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #291 -: юли 08, 2009, 01:07:41 »

ФОТО

1.Йонко-без коментар-най-добрият!!!

2.Добри-много добър!!!
3.Вифор-Много добри!!!

Сватбени салони
Деница,Ралица и Галина-никаква разлика,едно и също и в трите салона,препоръчвам да си гледат украсите и роклите,а не да препоръчват dj,фото и видео оператори,на ли се сещате за 40-50 лв.комисионни!!!
                                            РЕСТОРАНТИ
1.р-т Казанлък-много хубав,но "кофти"условия
2.р-т Зорница-много хубав,но лоша кухня!!!
3.р-т Палас-без коментар-номер 1
4.р-т Капитал -средно ниво!!!
5.р-т Куикли - ако няма къде!!!
6.р-т Златна котва-на нивото на Палас!!!

На вниманието на всички-НИЩО ЛИЧНО,само за улеснение на бъдещите                   МЛАДОЖЕНЦИ!!!
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #292 -: юли 08, 2009, 08:17:29 »

От много време се каня,да ви “драснa “ няколко реда,за да спрат спекулацийте и злостните коментари,ще ви предоставя един списък с DJ's,фото,видео-оператори и сватбени салони и съвсем кратки коментари.
                                                      DJ's
1.Жоро/от Зорница/-80лв.на час.Без коментар-просто,най-добрият!!!

2.Момчил - 50лв.на час.Много добър,но малко "ретро".
3.Лацо-50лв.на час.Добър,но "много игри с публиката"-малко купон.
4.Жоро и Милена -50лв.на час.Никак не са "Лоши",но имат още много да се учат!!!
6.Пламен-50лв.на час.Време е за пенсия!!!
7.Иван/военният/-само,ако няма кой!!!
8.Мемо - 50лв.на час.Първо да се научи и тогава!!!
                                           ВИДЕО
1.Надежда видео-може би най добрите

2.Вифор-много добри!!!
3.Бедрос-Много добър,но нещо го "няма"
4.Коскин-Стават!!!

Момичета, ще ви помоля да не забравяте че горе посочената информация е дадена през очите на определена личност която има свое виждане по въпроса, за да не си видя поста отново в кошчето заедно с постовете на много други като горния фото-кз с по 1 пост, само ще кажа че посочените цени хич, ама хич не са верни - АМА НИКАК ДАЖЕ Offtopic
ЖОРО ГЛАВАТА - 80 лв ,ама друг път,
МЕМО - може и да има да се учи но това е като всеки друг, според мен се справя чудесно
А за Милена и Жоро какво да кажа - ЖОРО ГЛАВАТА малко да се научи от тях - те отдавна работят на 55 и 60 лв...
За останалите дискожокери също не мога да кажа нищо лошо, щом още работят значи си вършат работата, нали...пфууууууууууу
 diablo
БЛАГОДАРИМ ЗА ИНФОТО ФОТО-кз ама и да беше достоверно и не пречупено през твоя поглед.

МОМИЧЕТА, хайде помогнете ми искам аз да дам идея за изненада на брат ми и неговата сестра, и двамата са неженени yahoo...
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юли 08, 2009, 08:40:39 »

Бубка, за тейбълките вие ли ги правихте и ако да Светла ли ви ги слага по масите?
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юли 08, 2009, 08:58:38 »

Bubka , къде е тази "моята тема" където мога да прочета за разказчето за сватбата? blush blush blush
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юли 08, 2009, 09:49:40 »

Bubka , къде е тази "моята тема" където мога да прочета за разказчето за сватбата? blush blush blush

Ето я тук: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19667.0.html

А тейбълките, и етикетите също, ги направих аз (нищо, че милото беше обещал той да ги направи  beating ) и ги наредиха сестра ми и брат му на милото. Те също настаниха и гостите после - бях им направила списъци. В офис 1 нямаха самозалепваща хартия и ги носихме в една рекламна агенция - много хубаво ги разпечатаха  good

Pavla, да, това е речта му, разбира се беше изписана малка част в началото, но се получи много забавно и всички се смяха много. Ще кача снимка в албума да се види добре. Видеото - първата камера, т.е. главната, беше жена, втората, която дойде в Павел баня да снима вътре при мен беше едно момче (Атанас, не помня фамилията) - той пристигна с любителска камера  nea

Както казах, искам да взема и видя първо дисковете, които ще направят и тогава ще коментирам повече тяхната работа. За сега ще се въздържа, иначе имам какво да споделя  huhhuh.gif
Активен
aleta
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юли 08, 2009, 09:57:25 »

здравейте аз сам нова във форума и май ми е рано за приготовленията но ми е интересно как се справат казанлъшките булки нашата сватва ще е чак март месец но аз много се валнувам и ми се иска да почна още от сега с организацията но е рано
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юли 08, 2009, 10:56:56 »

aleta  welcome-2 Сигурна съм че много ще се забавляваш покрай всичко това....
Бубка и аз така си помислих за речта, много смешно ми стана, само си предтавям как ще се оцъклят гостите....  laugh Супер ще е ако качиш снимки. Чудя се на плейските имаше ли фамилното име на гостите или само имената им? Че в събота вече ще ги разпечатвам. Имаш ли снимки на твоите? Също и за етикетите на Corel или Microsoft-a ги прави? Много ми харесват и се чудех дали можеш да ми пратиш файл-а си!?  blush Разбира се ще те разбера ако не искаш. А и се чудех къде ти е по-удобно да пишеш тук или в твоята тема, че май съм доста любопитна?
За камерата, на нас жената ни отказа(тоя Атанас не съм го чувала) и май като чувам от теб е за добро....колкото до монтаж и сглобяване на крайният продукт го прави друг човек от фирмата, в чийто професионализъм не се и съмнявам и се надявам че ще останете доволни. Ще чакам всякакви коментари относно видеото, нали знаеш че това е начина за подобряване на услугите им!
Фото–кз Хубаво списаче....може би ако беше пропуснал коментарите щеше по-добре да се получи... и малка забележка пропуснал си Аква парка !!!

Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юли 08, 2009, 11:14:15 »

На тейбълките писах само личните имена, защото не знаех фамилните на всички  pardon А и е удобно - имах 4 Ивановци и за тях - един файл, така за всички повтарящи се имена, а те не бяха малко и спестих време  blush
Иначе ги парвих така - имах картинката, тя имаше някакви защитни надписи, които позамазах и уеднаквих цвета - това в Paint, защото нямаше интернет да си издърпам какъвто и да е друг софтуер; нямах и на компа. После я сложих в PowerPoint-a и там нагласих надписа. Етикетите и тях така ги направих - на същата картинка, но в рекламната агенция са им сложили рамка и малко са ги променили, защото картинката не излизала добре като се разпечата. Разбира се, че мога да ти пратя файловете - само че като съм в нас, че тук на служебния лаптоп ги нямам.
За Вифора - и аз знам, че монтажиста е добър и се надявам добре да монтира. Ама то е важно и материала какъв е  pleasantry Ще я видим тази работа.

Относно въпросите - по правилата на форума, може би е добре, ако тук питаме и отговаряме за услуги и неща пряко свързани с Казанлък, а за моите лични неща, както и вашите в последствие - в личните теми. Пак модераторите могат да кажат най-точно, но аз така разбирам правилата. Иначе за мен лично няма проблем  good

aleta, добре дошла при нас  give_rose
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юли 08, 2009, 11:30:06 »

Ей супер си Бубка , ще чакам файлчетата тогава, когато имаш възможност...В кое студио ги разпечатвахте? Аз ще разпечатвам само плейските, защото си имам картон и т.н., но за етикетите ще се разпечатват в Казанлък, че още не съм ги направила...
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: