Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:46:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169586 пъти)
anito_83
Новак
Публикации: 8
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #270 -:
юни 30, 2009, 21:28:41 »
Pavla, много красива рокля!
Виждала съм този сайт - има уникално красиви рокли там...
Момичета, ние май ще трябва да отложим сватбата за пролет.... Станаха едни непланувани неща, и сега чак ноември месец може, а аз не искам да е студено..Винаги съм си мечтала за светла и слънчева, топла сватба. И така като гледам
може би чак догодина на пролет ще съм булка
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #271 -:
юни 30, 2009, 23:09:10 »
anito_83
съжалявам да чуя че нещо непланувано се е случило при вас....да ти кажа честно и ние почти година вече чакаме. Но пък това време ни даде достатачно дълго време да плануваме и да си предствавяме как точно искаме да протекат нещата, така почти не усетихме стреса от цялата тази работа...да не говорим че са сгодени вече 6 години и до сега все отлагаха, но пък така е по-сладко.. сестра ми все се дърпаше... сватбата не е най-важното, по-важно е да намирате път към себе си.
Активен
peble
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #272 -:
юни 30, 2009, 23:47:44 »
zdraveite
izvinqvaite che vi pisha na latinica no nqmam instalirana kirilica na komputura koito polzvam
kakto veche se doseshtate i az ste sum bulka v kazanlak ,tova ste e prez oktomvri oste ne sme utochnili koq data tui kato purvo trqbva da se napravi reservaciqta na curkvata i susto taka na zavedenieto
prochetoh povecheto ot nestata koito ste pisali no vse pak ako sum propusnala nesto se izvinqvam & ako pak ste go popitam
nqmam turpenie do tozi den ,pri vas kak e ?
daje pochanah da si tursq roklq veche i mislq che namerih v edin website mnogo izgodno
znaete li kak e v curkvata kato otivash kum oltara nqkoi puska svatbeniqt marsh ili prosto popa pee nesto,bila sum na svatba ama kato mnogo malka i hich nisto ne si spomqnm kak tochno e po bulgarskata tradiciq. ako ne puskat svatbeniqt marsh moje li da go pusnat po vreme na ceremoniqta v curkvata ili pri podpisvaneto ?
Bihte li me orientira li za cenite na :
• DJ
• Pevica /ne chalga –da pee vsqkakvi stilove/
• Foto + Video
• Ukrasa /baloni + cvetq/
• Kuverti /nqkoi beshe pisal che sa mu pratili ot palas menuto kolko e tam /ili na dr mesta ako znaete
• Kolko struva podpisvaneto & curkvata
• Frizior
• Manikur + pedicure
• Hotelski stai /za gostite ot izvun grada/
aide stiga tolkova che mai mnogo vuprosi imam hehe
blagodarq vi predvaritelno !!
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #273 -:
юли 01, 2009, 09:57:54 »
Цитат на: peble в юни 30, 2009, 23:47:44
zdraveite
izvinqvaite che vi pisha na latinica no nqmam instalirana kirilica na komputura koito polzvam
kakto veche se doseshtate i az ste sum bulka v kazanlak ,tova ste e prez oktomvri oste ne sme utochnili koq data tui kato purvo trqbva da se napravi reservaciqta na curkvata i susto taka na zavedenieto
prochetoh povecheto ot nestata koito ste pisali no vse pak ako sum propusnala nesto se izvinqvam & ako pak ste go popitam
nqmam turpenie do tozi den ,pri vas kak e ?
daje pochanah da si tursq roklq veche i mislq che namerih v edin website mnogo izgodno
znaete li kak e v curkvata kato otivash kum oltara nqkoi puska svatbeniqt marsh ili prosto popa pee nesto,bila sum na svatba ama kato mnogo malka i hich nisto ne si spomqnm kak tochno e po bulgarskata tradiciq. ako ne puskat svatbeniqt marsh moje li da go pusnat po vreme na ceremoniqta v curkvata ili pri podpisvaneto ?
Bihte li me orientira li za cenite na :
• DJ
• Pevica /ne chalga –da pee vsqkakvi stilove/
• Foto + Video
• Ukrasa /baloni + cvetq/
• Kuverti /nqkoi beshe pisal che sa mu pratili ot palas menuto kolko e tam /ili na dr mesta ako znaete
• Kolko struva podpisvaneto & curkvata
• Frizior
• Manikur + pedicure
• Hotelski stai /za gostite ot izvun grada/
aide stiga tolkova che mai mnogo vuprosi imam hehe
blagodarq vi predvaritelno !!
Добре дошла!
Ами пожелавам от тук нататък само положителни емоции в подготовката за великия сватбен ден!
Относно въпросчетата всяка тема е обсъждана малко или много във хубавото форумче, така че чети и препрочитай, а за съвет с удоволствие сме насреща!
Целувки
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #274 -:
юли 01, 2009, 10:08:00 »
здравей peble
в казанлъшкият форум!
Почвам едно по едно съжелявам ако пропусна нещо. В църквата не знам дали пускат сватбеният марш по-скоро не. В свети пророк Илия където сме ние в пакета има включен хор, кото казаха че е част от ритуала. Сестра ми е била на сватба там и каза че е много хубаво...Цената която съм си записаа е 150 лв. Сватбеният марш го пускат при подписването на граждански брак т.е. ако решите в младежкия дом или ако решите с изнесен ритуал съответно в ресторанта. При нас ще е сватбеният марш на Queen...и съответно го пуска ДЖ-ят, когато се влиза в ресторанта. сега за цените имам само някои от тях другите ще са известни малко по-късно:
ДЖ-50 на час
Певица нямаме
Фото и видео -незнам
украса още не сме я уточнили каква точно искаме и не са ни дали цена
Ние сме в аква парк там ни казаха около 30 лв но още не сме уточнили менюто, Зорница мисля че момичетата там бяха споменали цена от 25 лв
Изнесен ритуал приятелка на свекито още незнаем колко ще вземе
Прическа при Стенли 50-60 лв, маникюр и грим незнам цени
хотелски стаи не знам-гостите ни ще бъдат във вилата на приятел
бая дълаг пост стана....Колкото до търпението и аз нямам вече макар че това е сватбата на сестра ми....
Активен
Alexa_sf
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #275 -:
юли 01, 2009, 13:39:01 »
здравей peble,
да се включа и аз с информация, но само за фотограф и видео, защото всичко останало ще бъде от Стара Загора (където е и моята сватба). Фотографът, който съм си избрала е от Казанлък и взима 450лв, а за видео още толкова. Сигурно има и по-изгодни цени, но аз бях толкова впечатлена от снимките, които е правил, че въобще не съм помисляла за друг.
Ние певица няма да имаме, но DJ и водещата редовно правят сватби в Казанлък, а тяхната цена е 350 за 5 часа и доплащане 50лв за всеки следващ час.
Дано да съм помогнала. Ако искаш конкретни контакти - ще ти пиша на лични.
Успех с организацията!
Активен
Vilito_az
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #276 -:
юли 04, 2009, 22:16:58 »
момичета, аз искам да питам нещо... може да ви се стори смешно или странно, но мен ме вълнува...
възможно ли е да се сключи граждански брак в някой друг град, а не там където живееш или ти е адресната регистрация, разбира се след предварително обаждане и записване... питам, защото милото винаги е мечтал на сватба на плажа по къси панталони и джапанки и тъй като ни трябва свидетелство за граждански брак, а не сме готови още за моята сватба мечта (от финансова гледна точка) и днес си говорехме първо беше на шега, след това стана сериозно, като сме на море тази година да подпишем някъде там, така както сме си ваканционно настроени, като във Las Vegas както правят... благодаря предварително за инфото и коментарите, каквито и да са...
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #277 -:
юли 04, 2009, 23:14:46 »
Vilito_az
супер ви е идейката!
Моята сестричка и мъжлето и вече подписаха (по ред причини имаха нужда от документ за брак), на 14.10 миналата година...бяхме те и ние (аз и милото) и беше най-романтичната сватба на която съм била, въпреки дъжда които ни заливаше, въпреки че забравихме диска с песента, която искаха да им пуснат на церемонията(в крайна сметка намерихме The best love ballads в колата и избрахме нещо по път) и въпреки че не беше с бяла рокля а той с красив костюм....и сега ще има и голяма сватба за всичките им приятели и роднини(само църквата ще е истина, другото ще е театър за бабите-хихихих)
Но незнам как стой въпроса с подписване на брак в друго населено място, тъй като те се ожениха на настоящото ни местожителство,което пък не е Казанлък ...но доколкото знам Яци не е от Казанлък а сватбата ще е в там, Бубка също така че може би те ще са ти от полза...можеш да питаш и в съвета?!
Активен
Vilito_az
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #278 -:
юли 04, 2009, 23:29:57 »
не е проблем да се обадя да питам, само дето днес и утре няма как да стане, а от вътре ме гризе... защо винаги ми идват такива идеи през почивните дни...
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #279 -:
юли 05, 2009, 00:01:36 »
всички сме така
успех!!!!
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #280 -:
юли 05, 2009, 20:54:50 »
Здравейте и от мен!
Вилито, аз не съм от Кз, както и Павла е написала, но сватбата ни ще е там. Единственото нещо, което ти трябва е удостоверение за семейно положение. То се взима от общината на града, в който ти е постоянната адресна регистрация и е с валидност 6 мес. Дори може и да не го вземеш лично. На ме ми го взе майка ми.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #281 -:
юли 06, 2009, 14:03:35 »
Здравейте, Казанлъшки булки!
Аз съм вече на линия отново. Забелязвам, че темата ни се е разрастнала доста за времето, в което не съм влизала, което ме радва разбира се
Надявам се само с положителни емоции да е пълна занапред - благодаря на модераторите, че се грижат за това
Ще наваксам с материала и ще се включа и аз с подробности тези дни.
Искам само да се похваля, че се започнах с anellly докато бяхме в Казанлък, голям е слдаур и ще се радвам пак да се видим.
Разказче за сватбата има в моята тема, ще напиша и другите неща, които вас - булките от Казанлък - най-пряко ви касаят съвсем скоро (надявам се днес да успея).
Активен
Miro_81
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #282 -:
юли 06, 2009, 17:14:39 »
Цитат на: Alexa_sf в юли 01, 2009, 13:39:01
здравей peble,
да се включа и аз с информация, но само за фотограф и видео, защото всичко останало ще бъде от Стара Загора (където е и моята сватба). Фотографът, който съм си избрала е от Казанлък и взима 450лв, а за видео още толкова. Сигурно има и по-изгодни цени, но аз бях толкова впечатлена от снимките, които е правил, че въобще не съм помисляла за друг.
Ние певица няма да имаме, но DJ и водещата редовно правят сватби в Казанлък, а тяхната цена е 350 за 5 часа и доплащане 50лв за всеки следващ час.
Дано да съм помогнала. Ако искаш конкретни контакти - ще ти пиша на лични.
Успех с организацията!
такива цени от 350 лева за сватба вече няма още по малко водеща и DJ, ако има някой които ходят нa такива цeни то това не са хора профисионалисти и винаги може да бъдете изненадани от качеството на работа и това което очаквате,друг е въпроса и техниката каоято ползват дали е на ниво много булки не се съобразяват и със това,дали според вас някой седнал на една маса и пуска музика със лаптоп и то с мишка може да се нарече DJ.Ако някоя има нужда от информация и съвет може да ми пише на лични
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #283 -:
юли 06, 2009, 18:13:59 »
Така, аз написах в моята тема впечатленията си от хората и услугите - предпочитам да е там, макар че може би тук ще е по-полезно, за да не се създават спорове.
peble, пиша ти цените, които сме платили ние:
DJ - 50лв/час
Певица не сме имали
Фотото не е от Казанлък
Оператор - 300лв, което е малко стара цена, сега са ги вдигнали малко и според мен като цяло е много ниска. Още не съм видяла филма, за да кажа дали е хубав
Украса - балоните с хелии от агенцията са по 1.50лв, цветята - ние ги взехме по цени на едро и общо ни излязоха към 180-200лв (това за 20 български рози, 10 бели и 15 розови лилиума, 20 хризантеми, 50 алстромелии, вносни, не от бълкарските, защото ми трябваха бели и лилави, а БГ са розови и са по-евтини, гипсофила (много е скъпа тя - за една връзка ми взеха 43 лв) и едни палмови листа взехме - 5 или 10 бяха на брой.
Кувертите ни излязоха по 23.10лв, имаха изискване зза минимум 20-22лв в Зорница. Ако искаш, ще ти напиша какво точно включваха.
Подписването - в гражданското платихме 30лв + още 32лв при агентката за да дойде длъжностното лице на изнесен ритуал
Църквата - 150лв, включва такса, хор и разрешение за фото и видео по време на церемонията.
Фризьор - 5лв пробна и 50лв официална прическа
Маникюр и педикюр - 10 и мисля 15 или 20 лв съответно
Тук ще добавя грим - 25лв
Хотелските стаи ни ги дадоха на 40лв/двойната от хотела към ресторанта.
Ами това е май
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #284 -:
юли 06, 2009, 20:00:45 »
Здравейте булки,
Бубка
, радвам се че си отново тук и както бях писала по-рано в твоята темичка изглеждаш невероятно ... А и едно малко тъпо въпросче как стоеше при вас въпроса с допълнителната консумация, която вкарахте в ресторанта, в смисъл колко алкохол, мезета и т.н. вкарахте? Малко тъпичко ми звучи въпроса ама се чудим горе долу какво допълнително количество алкохол/мезета/ядки да вкараме в ресторанта. Вие как решихте? То вярно че зависи какви пиячи са гостите но все пак?! Че е време и за нас да се залавяме с покупките...
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...