Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:04:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169759 пъти)

grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #255 -: юни 30, 2009, 07:27:48 »

smile Как сте момичета ?
Все е дъждовно навън и аз започнах да си задавам въпроса...Ами ако и в големия ден вали???
Окаляна рокля, мокри сватбари.... girl_impossible
Дано да е слънчево...
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #256 -: юни 30, 2009, 07:30:30 »

Някакъв проблем ли има тук, в този подфорум ? Защо не уважавате мненията по между си ? Детска градина ли е тук или сериозни млади хора, които претендират, че са в час с всичко. Ако обичате не демонстрирайте своите провинциални възможности. Казанлък е един много красив град , който не заслужава такива "граждани". И ние в София правим подобни неща, но не толкова грубо. Оставете младоженците да дискутират, дискутирайте и Вие. Според модераторите този вид спор е нежелателен, но по-добре е това от груби подигравки и нападки. Какъв Ви е проблема в Казанлък, за да се опитаме да го разрешим  / разрешават се проблемите, които са свързани само с булките /.

Ако обичате не демонстрирайте своите провинциални възможности. Казанлък е един много красив град , който не заслужава такива "граждани".
 huhhuh.gif huhhuh.gif cray...е това е прекалено грубо, какво да направим че влизат "скрити" уж сватбари с по 1 пост, само колкото да развалят идилията...а това за провинциалните възможности.... angry е, де, не може с лошо сега
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: юни 30, 2009, 07:31:52 »

Ами просто не им обръщайте внимание-бъдете над тези неща!!!
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: юни 30, 2009, 08:40:42 »

smile Грация изобщо не се тревожи от сега за времето.Като наближи ще може да се ориентираш. А иначе докъде стигна с подготовката? Кога мислиш да рздаваш поканите?
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: юни 30, 2009, 10:17:19 »

kali_gali   good
Здравей те момичета  give_rose give_rose
отдавна не съм писала, но ето че отново съм тук, готова да репортувам хихихихихи... Ето до къде сме:
Подараци за гости: харесахме свештички в малки стъклени чашки, на чашките инициалите и дата на сватбата. Самите свештички са бели и сега чакаме цените на различните аромати. Би трябвало да са готови до 20.07
Халките, модела е харесан и са поръчани. Ще са готови другата седмца. Ето тук е и изненадата, защото ще са от сребро  sad Всъщност не съм сигурна защо трябва да са златни но и двамата не харесват злато и си ги избраха сребърни. Иначе освен тези си татуираха халките още зимата и сега скрито покрито няма!
Дойдоха листенцата от рози и конфетите...струват ми се малко като количество, но нямам време да поръчвам от интернет и ще се опитам да намеря от магазините. Знаете ли къде продават такива в Казанлък или околностите?
Жартиер- син, незнам дали ще го хареса сестра ми защото още не го е виждала.
Знаете ли от къде мога да намеря бял тюл, за декорация на кошничките?
От днес започват да шият роклята! yahoo Най-накрая.
еми това е за днес....Как вървят нещата при вас....
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юни 30, 2009, 11:54:11 »

smile Павла ,здравей вие доста сте напреднали  Bravo
Конфети може да погледнеш : ако знаеш къде се плаща кабелната / ББС / до тях има мебелен магазин и до тях има такъв магазин за конфети и ....
Тюл може да провериш в магазина за дрехи, щори , дамаски ,и пердета точно срещу лъвовата чешма.
Дано да съм помогнала. Ако нещо не съм обяснила както трябва пак ще опитам Wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: юни 30, 2009, 11:55:42 »

blush Забравих да питам къде ще шиеете роклята?
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #262 -: юни 30, 2009, 12:03:31 »

здравейте и от мен... минаха изпитите и сега почивка и подготовка за Голямия Ден, които все още не се знае кога ще е... дали има други такива булки, които не си знаят датата за сватбата...  Wink харесах си рокля, да се похваля... на снимка само, следващата седмица ще ходиме до асеновград и ще пробвам други модели и нещо подобно и ако ми хареса как стои ще си поръчам такава... снимки има в галерията ми, ако някой се интересува...
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юни 30, 2009, 12:31:20 »

smile Вилито, не е ли по - добре да уточните датата, да резервирате ресторанта и по - към края да е роклята, защото ако се случи нещо / хубаво имам впредвид/ ще си имаш 2 рокли, а и може да отслабнеш или да напълнееш. Според мен едно от нещата които се правят накрая е роклята. smile
Имам един списък с това кое кога трябва да направиш по месеци - ако желаеш мога да ти го пратя?
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юни 30, 2009, 12:39:31 »

anellly мерси за инфото сещам се за къде говориш. Аз ще се прибирам в Казанлък на 18 юли, когато ще е и моминското парти. Така че ще имам време да понапазарувам допълнителните нещица...Роклята ще я шият в сватбеният салон -Ралица.
Vilito_az страхотна рокля  Bravo а за датата, при нас младоженеца искаше да има числото 7 в нея, и понеже празнуват свойте месечници на 29 искаха да е на 29.07, което е през седмицата затова се спряха на 25.07.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юни 30, 2009, 12:44:02 »

Наистина е по-добре да знаете дата преди да почнете с приготовленията....
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #266 -: юни 30, 2009, 12:46:08 »

и аз го имам този план-график-списък, но реших че си харесвам фигурата сега и ако си взема сега роклята ще имам нещо като стимул да си задържа килограмите... не знам дали го обясних правилно... то не е сигурно, че ще купувам сега или ще поръчам да ми шият, ще се разходиме, ще разгледаме и т.н. ще купиме някои дреболиики, там има много и така... smile
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юни 30, 2009, 12:51:18 »

И аз вкарах роклята в галерията си  tease
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #268 -: юни 30, 2009, 14:28:33 »

И аз вкарах роклята в галерията си  tease

Oh my ... УАУУУУУУУУУ
СТРАХОТНА Е ! СТРАХОТНА Е!
Направо съм много възхитена, жалко че на мен нещо подобно мя,а да ми стои никак добре... cray

Честито, Павла! Страхотен избор!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юни 30, 2009, 20:38:14 »

grazia мерси  smile и все пак това е само модела, ще видим Светла как ще се справи, а и как ще изглежда на сестра ми е друг въпрос.... ще сравняваме накрая...хихихихи
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: