Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:48:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169825 пъти)
grazia
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #225 -:
юни 22, 2009, 07:34:43 »
Цитат на: Alexa_sf в юни 21, 2009, 21:17:24
Здравейте момичета, аз почти приключвам с по-сериозната част на организацията на моята старозагорска августовска сватба
И понеже утре трябва да финализирам избора на DJ и водещ, моля ви за бързо мнение за Казанлъшките Георги Манев и Смилян. Някой бил ли е на сватба, която те са водили....дайте инфо...thx
Здравей Алекса!
За съжаление, нямам кой знае каква информация, знам само че Г. Манев е телевизионер" в Казанлъшката Телевизия и по-скоро имам мнение за него като лице от местната телевизия, отколкото като сватбар
. И Смилян е в телевизията и радиото, определени има много потенциал, като дисложокер съм го виждала на Овощник и прави добри дискотеки за тийнейджърите...ама за сватба...незнам, всъщнст от теб сега научавам че прави и сватби, защото разликато от добрата сватба и добрата нищна дискотека е от тук до небето...
Нямам представа как се справят със сватбите двамата...хм...а и двама мъже за лице на твоята сватба...
, но това е лично мое мнение, направи връзка с тях и питай...а и има друго...Сватбата ти е Август и ти не си ангажирала човек за най-важния пост - музиката!!!
Хайде, стискам палци да направиш всичко и да пишеш...
Момичета, аз съм в депресия
, още съм пред дилемата дали трябва да звъня на всички да ми потвърдят, или трябва да чакам те да се обадят.
А между другото, случайно някой да знае как е минала Бургаската сватба на Милена и Жоро? Аз ще се опитам да разбера...
И как да кажа на хотата че не искам да ми подаряват тостери и фурнички
,
*YAHOO*на морето беше страхоооооооооотноооооооооооооооо
Активен
Alexa_sf
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #226 -:
юни 22, 2009, 09:06:21 »
Много ти благодаря Грация...и аз затова се притеснявам, че датата наближава, а най-важните не са избрани....моля ви ако някой друг има мнение или е чувал за Георги Манев и Смилян да ми пише, а до края на деня мисля да съм приключила с този въпрос
А по отношение на потвърждаване ... аз мисля да им звънна на всички 3 седмици преди сватбата...не разчитам някой ако е зает да се сети да ми каже...
За подаръците още в поканите написах, че предпочитам финансова подкрепа
пък да видим кой ще се усмели с тостер
усмихната седмица момичета
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #227 -:
юни 22, 2009, 10:38:02 »
Ей Грация, хубаво е че си отново тук!
С Бубка говорихме по-рано че никои не се сеща( или не му/ѝ) се занимава с потвърждения, можеш да очакваш такива само от някой друг по-близак приятел роднина, за съжаление. До момента в специалният емайл за сватбата сестра ми има само един емайл и той е от мен...с приятелите ни с който се виждаме по-често си ги питахме, на всички други предполагам ще трябва да се обаждаме 2-3 седмици преди сватбата. А за въпроса с подараците, които е желателно да са парички - по принцип всички питат най-близките-майка, сестра или брат и т.н. та почти всички питат мен и аз им казвам, че предпочитат парички. Макар че по някога е адски неудобно, защото от другата страна се чува -ама сега що пари, по-добре тостерче че ще им остане за спомен и т.н. и т.н. Ама вече свикнах и сега съм вече много добра в обясненията защо паричният подарак е по-добър
Пък и в крайна сметка за мен е същото дали ще дадеш определена сума или ще купиш нещо в тези рамки...
Alexa_sf за съжаление не съм чувала нито едното нито другото име и не мога да помогна! Ако са ти препоръчани от приятел/приятелка сигурно са добри, ако са от агенция можеш да поискаш техни сватби и да прецениш. УСПЕХ от мен!
Аз пак се поувлякох съжалявам за дългия пост
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #228 -:
юни 22, 2009, 11:04:35 »
Ааааааа забравих как е времето в Казанлък? Чудя се дали Бубка ще се появи във форумчето тези дни?! Надявам се! Така,
Бубка
надявам се че всичко което си си представяла за вашият специален ден, стане реалност... с риск да прозвуча маалко травиално ще цитирам и един по-умен от мен човек, които е казал че живота не се мери с броя на вдишванията които правим, а с моментите които спират дъха ни. В този ред на мисли моето пожелание към вас като двойка е да имате милиони такива моменти... ще чакам с нетърпепие снимки и инфо от сватбата.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #229 -:
юни 22, 2009, 11:07:40 »
Алекса
лично мое мнение - по - добре потърси друг или други!!!
Грация
защо миличка си в депресия - мисля , че е доста раничко да се тревожиш за потвърждение. Дори и някой да ти каже , че ще дойде - :)след 3 месеца може да неможе.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #230 -:
юни 22, 2009, 11:11:24 »
Времето засега е топличко и
, но го дават да се разваля 3-4 дена.Дано да грешат!
Активен
anito_83
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #231 -:
юни 22, 2009, 11:57:17 »
Здравейте , момичета!
От много време чета форума, но чак сега реших да се регистрирам.
Много хубави и полезни неща намирам тук , страхотни сте!
Аз си имам пръстен от няколко дни,
а сватбата ни най-вероятно ще бъде октомври.. Още се чудим за датата, защото има някои неща,които трябва да съобразим.
Искам да ви кажа, че тази събота бях на сватба в р-т Зорница на наши приятели! Много готина сватба беше, голяма веселба!
Водещите бяха от Стара Загора, не ги бях чувала -момче и момиче , обаче направиха страшен купон! Пяхме на караоке
хаха, много весело беше и се забавлявахме много. Много ми се иска и нашата сватба да е там - в Зорница,но като не сме си уточнили датата още и не мога да проверя дали е свободна.. Препоръчайте ми моля ви фризьор и гримьор, че много се чудя?
Активен
Alexa_sf
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #232 -:
юни 22, 2009, 12:13:07 »
Много ти благодаря anellly... и аз мисля да се спра на другата възможност...след тези отзиви от Казанлък..
anito_83, ако говориш за тези сладури...аз мисля точно тях да избера...
http://dj-joro-eli.com
, моля те пиши ми на лични какви са ти наблюденията. Благодаря
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #233 -:
юни 22, 2009, 12:15:01 »
anito_83
хахахах това с караокето е супер, не се и съмнявам че е било забавно.... Ние сме със Стенли-фризьор и грима е от същото студио но незнам как се казва момичето, тъй като май Красенцето каза че са две гримьорки... като разбера как се казва ще пиша.
Активен
anito_83
Новак
«
Отговор #234 -:
юни 22, 2009, 12:28:16 »
Aleksa!!
Точно те са!
Ами какво да ти кажа, така не се бях забавлявала от много време насам и всичките ни приятели много харесаха водещите. Просто беше страхотно и много весело. А да, - и много различно от всичко, което сме виждали до сега!
Павла ще ми пратиш ли координати на Стенли, моля те?
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #235 -:
юни 22, 2009, 12:52:31 »
Хей Ани пращам ти сайта му, там има и тел и адрес за връзка...
http://www.stenlystill.com/Foto_sesia_EMOCIA/Foto_sesia_EMOCIA.html
Активен
anito_83
Новак
«
Отговор #236 -:
юни 22, 2009, 14:15:17 »
Цитат на: pavla в юни 22, 2009, 12:52:31
Хей Ани пращам ти сайта му, там има и тел и адрес за връзка...
http://www.stenlystill.com/Foto_sesia_EMOCIA/Foto_sesia_EMOCIA.html
Pavla, благодаря! Хареса ми това което видях на сайта!
И булките са с много красиви прически!
Активен
Vilito_az
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #237 -:
юни 22, 2009, 22:40:36 »
здравейте и от мен... сравнително нова съм във форума и със радост открих тази тема... и аз съм казанлъшка снаха и ми предстои да подготвя сватба в града на розите...
как се завъртата нещата - винаги съм казвала че няма да има нито една роза на сватбата ми, а какво излезе... няма как да е сватба в казанлък без рози...
все още не сме определили дата, но аз почнах да събирам информация, защото имам толкова много идеи, че ще ми трябва много време да обмисля всичко... църквата вече я избрах - Св. пророк Илия ( милото се казва Илиян, супер, а...) ресторант и хотел още не, не мисля да използвам и агенция, смятам че ще се справя сама, така де - свекървата, сестрата на милото, приятелките също ще помагат...
мисля си за зимна сватба, надявам се да има сняг и да станат хубави снимки... а за подаръци на гостите ще вземем играчки за елха - бели с голяма розова пандела, каквато ще е и цялата концепция на сватбата... и така... едно по едно ще отмятам от списъка...
«
Последна редакция: юни 23, 2009, 00:22:21 от Vilito_az
»
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #238 -:
юни 23, 2009, 07:34:06 »
Добре дошли на vilito_az,raqqq,anito_83 и alexa_sf!!!.Така като чета-виждам,че добре сте се ориентирали.
Вилито,нашата сватбе се върти около розите/както и ти пишеш-нали сме в града на розите/.И аз не съм от Кз,но веднага си избрах ресторанта-Зорница.Ще ползваме и хот.част.Гледката оттам е страхотна.Ще имаме изнесен ритуал на лятната тераса.
Успех,момичета с подготовката!!!
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
юни 23, 2009, 07:37:22 »
Като гледам колко нови и целеустремени булки станахме в Казанлък, направо ми идва да скандирам: МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ
Разбира се че ще има много рози на сватбата на всяка от нас, защото всяка от нас ще бъде една прекрасна роза...
И аз наскоро си мислех, все съм си представяла сватбата със снимки на красива зелена поляна, цветя...обаче колко ефектни пейзажи има и зимно време...
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ БУЛКИ!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18