Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:03:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169755 пъти)

anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 01, 2009, 12:00:55 »

Grazia, честито и от мен! Няма по - хубаво от това! Много се радвам, чв има още някой като мен - радостта ни да е двойна!  smile
Активен
krasence86
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 01, 2009, 18:25:08 »

Graciq и от мен честито. Това е много хубава новина. Без да те познавам се зарадвах така сякаш се е случило на най-добрата ми приятелка. Наистина много се радвам за теб. smile
Гледам, че всички доста са напреднали с подготовката. Мен ме нямаше за известно време и ще гледам да наваксам.
Активен
titi666
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #122 -: юни 02, 2009, 01:57:00 »

здравейте-не се заблуждавай те с тези дисководещи,видео оператори и сватбени агенции,ако трчбва да бъда съвсем искрена моята сватба я организира "ралица"-всичко взехме от нея-като цяло не сме доволни dj беше Момчил - морално "остарял"-пуска песните от край до край,не може...как се казва да ги смесва в ритъм...едни елементарни общи приказки и т.н.камерата беше от "надежда видео" единствено от нея сме доволни.Бях на две сватби с Жоро и Милена-водещи...много са ЗЛЕ,не искам да ги коментирам Жоро няма и понятие от хубава музика,а Милена - жалки опити за водене на сватба...на 16.05.2009г.бяхме на сватба на Зорница на наши близки приятели dj беше Жоро,но този с който работят Зорница и Палас,а не Жоро и Милена,ами мога да заявя най отговорно,това е най добрият dj в Казанлък,много хора ми го бяха каза ли...наистина е невероятен-невероятен глас,дикция,неверятно чувство за ритъм,перфектен подбор на музиката и неверoятна АПАРАТУРА!!! Всичко това ви го казвам,/не за да му правя реклама/ за да не се чувствате "тъпо"на собствената си сватба,защото djят е 90% от една сватба...за другите неща ви съветвам да ИМПРОВИЗИРАТЕ...  Желая на всички много,много ЩАСТИЕ!!!
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #123 -: юни 02, 2009, 08:07:39 »

здравейте-не се заблуждавай те с тези дисководещи,видео оператори и сватбени агенции,ако трчбва да бъда съвсем искрена моята сватба я организира "ралица"-всичко взехме от нея-като цяло не сме доволни dj беше Момчил - морално "остарял"-пуска песните от край до край,не може...как се казва да ги смесва в ритъм...едни елементарни общи приказки и т.н.камерата беше от "надежда видео" единствено от нея сме доволни.Бях на две сватби с Жоро и Милена-водещи...много са ЗЛЕ,не искам да ги коментирам Жоро няма и понятие от хубава музика,а Милена - жалки опити за водене на сватба...на 16.05.2009г.бяхме на сватба на Зорница на наши близки приятели dj беше Жоро,но този с който работят Зорница и Палас,а не Жоро и Милена,ами мога да заявя най отговорно,това е най добрият dj в Казанлък,много хора ми го бяха каза ли...наистина е невероятен-невероятен глас,дикция,неверятно чувство за ритъм,перфектен подбор на музиката и неверoятна АПАРАТУРА!!! Всичко това ви го казвам,/не за да му правя реклама/ за да не се чувствате "тъпо"на собствената си сватба,защото djят е 90% от една сватба...за другите неща ви съветвам да ИМПРОВИЗИРАТЕ...  Желая на всички много,много ЩАСТИЕ!!!

sad sad sad sad
Естествено, че винаги ще има някой който да не е ял от на вола езика!
Аз също бях и гледах сватба със Жоро и Милена и ако не съм сигурна в нищо друго, то поне в тях съм сигурна. Определено съм безкрайно заинтригувана, разкажи повече, какво значи жалки опити за водене а сватби от Милена и че Жоро нямал понятие от музика girl_impossible girl_impossible girl_impossible, обясни, не може просто така да хвърляш пепел в очите на 100 булки.
1. КАК ТАКА СИ БИЛА НА 2 СВАТБИ СЪС ЖОВО И МИЛЕНА, МНОГО СТРАННО СЪВПАДЕНИЕ, СЛЕД КАТО СИ БИЛА НА ПЪРВАТА И НЕ ТИ Е ХАРЕСАЛО, ЗАЩО НЕ ПРЕДУПРЕДИ СЛЕДВАЩИТЕ СВАТБАРИ ДА СИ НАМЕРЯТ ДРУГ ДИСКОВОДЕЩ? МНОГО СТРАННО, НАЛИ ,СПОРЕД МЕН ЛЪЖЕШ И ТО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО.

А аз пък точно за тоя другия  Жоро съм чувала ,че за нищо не става, и лежи изцяло на стари лаври и лъже хората, но нямам намерение тук да го обръщаме на спорове. Целта е да си харесаме нашите сватби, аз дори толкова съм изумена от това изказване ,че смятам да потърся някои от бившите сватбари на Жоро и Милена, да...смятам да действам...Момичета, да се стягаме...
Но това което съм видяла с очите си и това което всички обсъждат ме води на мисълта че titi666 просто е много гъста pleasantry с въпросния Жоро, или нещо такова...
БУЛКИ, КОМЕНТИРАЙТЕ, че стана напечено. girl_impossible
А НАЙ-СТРАНЕН Е ФАКТА ЧЕ тити666 ВЛИЗА ВЪВ ФОРУМА САМО С ЕДИН КОМЕНТАР ХУЛЕЩ КОНКРЕТНО ЖОРО И МИЛЕНА, Е КАК ДА НЕ СЕ СЕТИШ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОДЛА КОНКУРЕНЦИЯ  Bravo
« Последна редакция: юни 02, 2009, 08:34:35 от grazia » Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 02, 2009, 08:25:42 »

Аз имам следния въпрос - като ходихме единия път в ресторант Зорница попаднахме на една сервитьорка, която упорито се опитваше да ни убеждава, че трябвало да си наемем за DJ някой си Жоро Главата - та искам да попитам това този, които работи с водещата ли е или този, който titi666 споменава тук, че аз се обърках?
(Няма да коментирам изобщо факта, че нито сме я питали сервитьорката ТЯ кой DJ харесва, нито по това бихме си го избрали  crazy )
Грация, аз мисля, че изобщо няма нужда да се тревожиш - вкусове и разбирания всякакви има. Щом ти си гледала сватба, водена от тези хора и то наживо, и щом си доволна от това, което си видяла - повече от това незнам какво може да се иска. Аз лично така съм си избрала фотографа и той е единствения, в когото съм сигурна за момента.
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #125 -: юни 02, 2009, 08:37:32 »

Аз имам следния въпрос - като ходихме единия път в ресторант Зорница попаднахме на една сервитьорка, която упорито се опитваше да ни убеждава, че трябвало да си наемем за DJ някой си Жоро Главата - та искам да попитам това този, които работи с водещата ли е или този, който titi666 споменава тук, че аз се обърках?
(Няма да коментирам изобщо факта, че нито сме я питали сервитьорката ТЯ кой DJ харесва, нито по това бихме си го избрали  crazy )
Грация, аз мисля, че изобщо няма нужда да се тревожиш - вкусове и разбирания всякакви има. Щом ти си гледала сватба, водена от тези хора и то наживо, и щом си доволна от това, което си видяла - повече от това незнам какво може да се иска. Аз лично така съм си избрала фотографа и той е единствения, в когото съм сигурна за момента.

Не, Жоро главата до колкото ми е известно няма абсолютно нищо общо със Жоро и Милена. Когато разговарях с нея и той беше споменат, и други техни колеги, но нищо лошо не чух от нея, а и нали се сещате че в крайна сметка гарван, гарвана око не вади.
ХАЙДЕ БУЛКИ, ПИШЕТЕ ОЩЕ, аз много се развълнувах.... girl_impossible чак корема ме прeсви huhhuh.gif
« Последна редакция: юни 02, 2009, 09:36:29 от grazia » Активен
agent
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #126 -: юни 02, 2009, 09:17:37 »

нали се сещате,че  всеки си има свое виждане за нещата,не че защитавам такива груби изказвания  nea ! според мен всичко си  зависи от самите хора на сватбата,винаги може да баде весело  danceg и ако  си се втренчил във всичко което може да ти развали настроението какав е смисалат тогава да се организира нещо което всъщност цели именно забавление  girl_impossible .затова за мен важи правилото гледай  си кефа и хич да не те интересува (не точно така де ама другото е невазпитано  grandfather) Good luck Good luck Good luck
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 02, 2009, 09:21:09 »

Да се включа в коментара и аз. Предлагам на такива като въпросната тиш или как беше.... изобщо да не обръщаме внимание! Всеки един е добре дошъл в нашия форум и ще го приемем с широки усмивки ако е влязал да сподели или да даде някакъв савет. А не да злорадства с подобни изявления. Такива хора не са желани и как може той или тя да дойде и да каже те не са добри??????????? Oh my ... След като има различни хора, мнения, вкусове и т.н. Такива тарикати злобни моля изобщо да не и правят труда да пишат - безполезни и нежелани са!!!!!!!!!

Момичете нека неразваляме доброто си настроение с такива злобари. Те се радват , че са успяли да насочат вниманието ни към тях и да забравим закакво сме тук!
Относно въпросния DJ - Жоро главата наистина е добър, но има и други добри професионалисти като Милена и Жоро!!!

Айде много усмивки и целувки от мен на всички щастливи и влюбени момичета!!!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 02, 2009, 12:56:42 »

Ей какво раздвижване настана заради това коментарче на тити666 или както е там! Нека не обръщаме внимание на това злостно изявление!!! Колкото до това кой добър кой лош в крайна сметка ние сме разли4ни хора и харесваме разли4ни неща!!! Пък и доколкото ми е известно си има едни такива предварителни оговорки с дж какво да се пуска и какво не и много зависи от самите хора присъстващи на сватбата т.е. ако сте си прекарвали добре с тях по други места ще си прекарате добре и на сватбата... Колкото до споменатите хора виждала съм 2 сватби на Момчил едната страхотен купон (основно състуденти на младоженците), на другата хората ставаха само когато пуснеше чалга и наистина се усещаше че се мъчи човека да намрави купон, което всъщност си мисля че опира до качеството на гостите. На сватбата на моя дружка пък беше Жоро главата, пак основно млади хора имаше от всичко и стана весело  danceg . Въпроса е че в крайна сметка всичко зависи от вас и вашите приятели така че не мисля че има място за тревога...Например аз не харесвам Надежда видео и си имам други фаворити, но съм против очернянето на фирмата и хората работещи в нея.
Така че момичета сигурна съм че всичко ще е прекрасно на вашите сватбени дни... аз напремер по-скоро се тревожа от фактора време... и понеже нашата сватба ще е на мотори(мечтата на младоженеца), церемонията на открито най-много ме притеснява да не се изръси някой дъжд и да оплеска вси4ко....а за купона въобще не се и съмнявам че ще бъде супер!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 02, 2009, 12:59:56 »

Напълно подкрепям Павла - от нас зависи да си направим купона  good
Който когото иска да рекламира или отрича - хора, интереси и вкусове - всякакви.
Активен
krasence86
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 02, 2009, 13:42:23 »

Според мен това, че повечето от нас са се спрели на една и съща сватбена агенция, ресторант и DJ е достатъчно показателно за качеството на услугите, които предлагат. Мисля, че няма място за съмнения и притеснения, затова е добре да игнорираме подобни изказвания, че само ни скапват настроението - поне с мен е така.
И аз съм съгласна, че купона го правят гостите ... А може тити666 да не е харесала сватбите, на които е присъствала заради киселото си настроение, защото както ми се струва хора като нея ще намерят "косури" и на най-добрите и винаги ще останат недоволни.
Активен
ltty88
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #131 -: юни 02, 2009, 14:37:35 »

Привет на вси4ки булки!!! От няколко дена следя вашите коментари във форума и ми стана доста интересно и днес се регистрирах-какво да ви кажа,мога да споделя някои мои виждания,но ме е страх да не всея негативизъм във вас-относно "изказването" на тити-много е крайна,но за пове4ето 'не6та" я подкрепям,4е Жоро главата е номер 1 и е без конкуренция е ФАКТ,за Жоро и Милена не съм съгласна,има нещо положително в тях,но като цяло са посредствени/ли4но мое мнение/,на моята сватба бе6е dj Лацо/препоръ4а ми го Светла от "Ралица",абсолютно гре6ен избор/не коментирам пове4е/ Приемете няколко съвета от мен,много внимавайте с тези сватбени магазини в Казанлък,те освен 4е искат да ви продадът стоката си искат и да ви "набутат" някой dj,камера и т.н.с който имат уговорка за "дебела" комисионна-без да ги интересува дали въпросните "артисти" стават за ва6ият празник. ВАЖНА Е КОМИСИОНАТА/това го изпитах на моя гръп/ Мога о6те много не6та да кажа...

Много любов и късмет ви желая! и съм сигурна,4е вси4ки вие 6те бъдете едни прекрасни и 6тастливи БУЛКИ!!
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #132 -: юни 02, 2009, 14:54:11 »

Жоро главата е номер 1 и е без конкуренция е ФАКТ,за Жоро и Милена не съм съгласна,има нещо положително в тях,но като цяло са посредствени/ли4но мое мнение/

Да кажа отново за комисионните - Милена и Жоро си работят сами, това лично тя ми го каза, така че няма как и кой да ни жули с комисионни, нали?

Хм, отново потребител само с един коментар и то отново "тактично" срещу Милена и Жоро. Хм, мнооооого взе да намирисва. Вижте какво, ако ви е яд че Милена и Жоро работят, обадете се и говорете с тях, но няма нужда да нервирате булките!!! bqsnasym slap Mad girl

ltty88 - Много те моля, коментирай това - посредствени. Извинете че задълбавам, но искам да знам искам да разбера, аз вече се докопах до информация която обяснява тези изказвания, но искам да знам всичко. Моля да обясниш понятието "посредствени", аз направих среща с Милена, както обясних по-рано и съм меко казано очарована, гледах нейни сватби и съм виждала как работят...КАКВО ЗНАЧИ ПОСРЕДСТВЕНА??? sad, ама моля ви се, аз не искам моята сватба да е посредствена!!!

Жоро главата номер 1????? Защо? Girl_hide huhhuh.gif

Нали затова пишем по тия форуми, да се информираме, а и аз не съм давала капаро, защото самата Милена не пожела...ИСКАМ ДА ЗНАМ

(дали не се нервя повече от колкото трябва) huhhuh.gif oособено в моето положение...я там горе завистниците да си гледат работата!
 :bravo:ще имаме чудесни сватби, нали момичета!
Смокойна съм - ОМММММММММММММ smile
« Последна редакция: юни 02, 2009, 15:06:39 от grazia » Активен
ltty88
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #133 -: юни 02, 2009, 15:16:46 »

Грация - мила,неискам по никакъв на4ин да те нервя,ако съм го направила прееми моите най искрени извинения,не искам да влизам в спорове и пререкания,ако иска6 да ти обясня подробно,6те ти напи6а ли4но съоб6тение или на e-maila,ако ми го "даде6"!!!
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #134 -: юни 02, 2009, 15:32:28 »

Грация - мила,неискам по никакъв на4ин да те нервя,ако съм го направила прееми моите най искрени извинения,не искам да влизам в спорове и пререкания,ако иска6 да ти обясня подробно,6те ти напи6а ли4но съоб6тение или на e-maila,ако ми го "даде6"!!!

да да, пиши на лични, чакам с нетърпение...
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: