Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:27:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169679 пъти)

aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 21, 2009, 12:26:37 »

А това е готовият вариант. Все още се чудя дали няма да стане много с перцата, но пък за тях все ще измислим някакво друго предназна4ение...

* Cream_2hole_Placecard_cropped_1195730215.jpg (50.48 KB, 249x345 - видяно 2578 пъти.)
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 21, 2009, 15:02:23 »

Наистина има много интересни нещица тук  good
И вашите тейбълки са се получили добре, а да питам картона бял ли ще е? Или в цвета на сватбата - той какъв е всъщност?

Още нещо, което видях на този сайт (в лилавата секция, че нали съм пристрастна) - тези бонбони-сърца, които са по 10.49 панда/500гр тук в България една фирма ги продава по 40лв/500гр  huhhuh.gif
Ще опитам днес да кача снимки на късметчетата.

А, и да се похваля - вчера си купихме шампанското - Мартини Асти и сме готови да го даваме с чашките на агентката да ги украсява  danceg
« Последна редакция: май 21, 2009, 16:24:18 от bubka » Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 22, 2009, 08:27:49 »

Бубка, били разказала малко за книгите за гости - предполагам, че са за впечатления и пожелания. Но как точно става процедурата и къде? smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 22, 2009, 08:37:49 »

anellly, да точно за това е книгата  good
Видях някъде и такива, в които има и написани конкретни въпроси - примерно на първите 10-тина страници и който от гостите желае, може да отговори на тях, който не - отива на празните странички и там си пише каквото му е на душа. В тези примерни, които съм виждала имаше въпроси от рода на "Кой е най-веселия ви спомен от Х и У като двойка?", "Защо мислите, че Х и У за подходящи един за друг?" и други подобни.
Процедурата си я определяте вие - може да се пусне от някой (шаферката, кумата например) по някое време да обикаля масите и хората да пишат; може да стои на предназначена за целта масичка някъде в ресторанта и всеки да отиде и да напише нещо, когато му е удобно.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 23, 2009, 10:08:34 »

А, да картончето е бяло а снимката ще е черно бяла, а перцето е в техният цвят(цвета на сватбата), които е бургунди, като цвета на буквичките.
Сега търся чашките, малко ми е отегчително нещо не правя разлика между отделните видове кристал (все ми изглеждат едни и същи) и ми се струва че основната разлика между тях е в цената им, което най-вероятно не е така....
Да и на мен ми харесват тези бонбонки, и още се чудя... 1/2 кг изглежда доста голямо количество, но от друга страна ги дават около 80 бр. т.е. ще ни трябва поне 1.5 за да има на гост по около 3 бонбона. Като прибавиш и опаковка става доста. Всъщност каква е твоята идея за тези бонбонки?
Това с книгата за гости е много хубава идея  good. При нас едни приятели се обадиха 4е са взели и добре че го направиха иначе щяха да са две такива...
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #110 -: май 26, 2009, 07:46:03 »

smile Булки, как сте!
При мен нещата мнооооого се променят...Момичета, не е сигурно, но май аз съм вече 2 в едно. pleasantry blush PREGQ Затова толкова ми се е ядяло...предполагам...Хм...Похвалете се и вие, как протича подготовката?
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 26, 2009, 11:57:31 »

grazia, ще те чакаме тогава да се запишеш в темата за бъдещите мами като имаш сигурен резултат, та да честитим хубавата новина give_rose

pavla, наистина избора на чаши хич не е лесен. Ние доста търсихме, но накрая като видяхме нашите и двамата се погледнахме и едновременно казахме "Това са нашите чаши" - нещо като Уау ефекта при роклята стана. Затова съм много доволна  yahoo
А за бонбоните не съм имала конкретна идея, освен може би да се преобразуват в подарък за гостите, че там имахме също много чуденки. Просто ми направи впечатление разликата в цената  pleasantry

Иначе при нас за момента няма нищо ново май. Купихме само шампанско, не можахме да си изберем подаръци с кумовете и сме си дали още по малко време да помислим  girl_wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: май 27, 2009, 15:37:25 »

yahoo Грация ти направи ли си тест? Ако не си веднага бягай до най - близката аптека и пиши какво е станало.  DANCE
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 28, 2009, 13:41:47 »

grazia, къде се скри, хайде казвай имаме ли новина???

Някой друг да се похвали какви ги е свършил по подготовката? Или с други новини  blum
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #114 -: май 29, 2009, 15:06:41 »

grazia, къде се скри, хайде казвай имаме ли новина???

Някой друг да се похвали какви ги е свършил по подготовката? Или с други новини  blum

Хм, ами на така зададения въпрос, в предвид новините които казах по-горе...ХИХИХХАХАХХАХА, страхотни ги свърших bubka, особено аз Girl_hide
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 29, 2009, 20:54:44 »

Еи грация, честито и от мен!!! От тва по-хубаво не знам дали може да има.... Bravo
От тук само още такива хубави неща и всичко да върви като по мед и масло....
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 30, 2009, 07:49:15 »

Ами да кажем тогава едно "Честито" (дано не ни бият модераторите, че го казваме тук)  Offtopic

Аз вчера се обадих на агентката да й поръчам подаръчетата. Стискайте палци да станат хубави  good
Активен
agent
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #117 -: май 30, 2009, 10:20:32 »

това с книгата е  супер, всеки си пише квото му е на сърце ,ако иска ще ви и нарисува нещо и всичко си е оригинално без всичките стандартни  "Честито..." ,а пък си е и събрано на едно място не 1000 хвърчащи картички  Wink to pick ones nose
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 30, 2009, 18:32:15 »

bubka сигурна съм че ще станат супер, на нас ни показа такива опаковани и изглеждаха страхотно! good . А също така и надникнах в късметчетата ти  good good good много са яки, ти ли ги прави? Малко сложно ми изглежда!
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: май 30, 2009, 21:01:28 »

Павла, късметчетата ги правих аз - тези са две пробни, защото тогава още нямах бонбонки. Днес се снабдих и с тях - е, не намерих Детската радост, но взех едни други шаренки във формата на тик-так. Самите късмети стават много лесно - ако искаш, мога да обясня как точно ги направих, а и в темата за Дреболийките има идейки  good

agent, и аз мисля, че книгата е много добра идея  good
« Последна редакция: май 30, 2009, 21:07:24 от bubka » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: