Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:01:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169877 пъти)
anellly
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #90 -:
май 12, 2009, 09:19:45 »
Pavla , добре дошла и от мен! Ние също мислихме за същата църква, но не ми хареса това , че те задължават свещите да са от тях / жълти и грозни / . За DJ нищо не съм чувала, а за Овощник знам, че ако някой от сватбарите влезе в басейна спират сватбата , докато не излязат всички. Иначе е готино да се топнеш като се разгорещиш.
За подаръците ние се чудим дали да е нещо сувенирно или снимка на нас двамата от деня на сватбата.
За фризьр може да видите в сградата срещу магазин "Перун" / нонстопа , под торти "Хавай" /. Там е на стилист Капанов. Аз за сега още не съм мислила за тези неща, защото ми е раничко - то до септември - време, време...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #91 -:
май 12, 2009, 09:32:37 »
Ехее, ама ние се множим всеки ден тук
Павла
, здравей и от мен и успех с тази отговорна задачка, която са ти дали
Ние се спряхме на тази църква по същата причина - светла и някак "отворена" е.
За подаръците - аз вчера писах в съответната тема, но ние си избрахме свещите-сърца, които ги има в агенцията, цената им е по 2лв. Само се двуумим дали да са един цвят всички, или за жените лилави, за мъжете - зелени. Но имаме още малко време да решим
Аз лично фигурки не харесвам, чудя се какво да ги правя тези, които на мен са ми подарявали. Затова решихме свещи - като им писнат на хората, ползват ги и готово - няма да им събират прах.
anellly
, на вас кой ви каза, че е задължително свещите да са от техните? Попа или лелката, дето ги продава? Защото тя и на нас ни обясняваше, че нямало нужда да си вземаме други и т.н., но не мисля, че някой може да те задължи да ползваш тях. То стига, че чашата трябва да ползваш. Ако става въпрос просто да се платят тези свещи (което няма да ме учуди) - може би, но ние ще си вземем наши си
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
май 12, 2009, 10:46:44 »
Здравейте момичета, радвам се че ме включихте и мен.... Незнаех че трябва да им ползваме свещичките в тая църква, защото аз им харесах много красиви свещички за там...мммм. Колкото до подараците за гостите и на мен ми харесаха сърчицата, но не и на сестра ми. Това ме накара да се разтърся из нета и намерих една фирма от Стара Загора. Хубавото при тях 4е могат да изработят практически всичко и така стигнахме до варианта бели свещички в чашка, на самата чашка имената им и датата на сватбата, а самите свещички с аромат на сантал(аромата на козирозите и двамата са рогати). Цената им излиза или поне така ни казаха януари 2.80 на бройка. Знаете дали и децата получават от тези подараци или на тях нещо друго трябва да се измисли?!
Колкото до къпането в басейна ще се опитам да ги държа под контрол макар че ще ми е малко трудно си мисля.... важното е да стане весело.
Все още се чудя дали да разделим децата от родителите им, вие как мислите? Повечето хлапета са над 6 и си мислихме да са на отделна маса и да има там пъзелчета, и други забавления но ве4е не съм много сигурна...
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
май 12, 2009, 15:39:27 »
За свещите ми каза лелката, където ги продава. Аз й казах , че ние си имаме наши украсени , а тя ми каза да ги дадем на кумовете. Аз я попитах имате ли бели? А тя ми каза не само тези са ! Те са хубави.
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #94 -:
май 12, 2009, 16:57:32 »
А аз останах с впечатление /или поне жената, която продава свещите остави такова/, че е хубаво всеки, който влиза в църквата да си купи свещичка. А за ритуалните - ще си носим наши /както за нас, така и за кумувете/. Ако пък толкова държат на техните - ОК...Иначе църквата като цяло е толкова светла и приятна, така че не смятам едните свещи да ми скапват настроението
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #95 -:
май 12, 2009, 18:07:26 »
И нашата сватба ще е в Куленската църква. Моя годеник (и бъдещ съпруг) дори е кръщаван в неяи тове беше една от многотопричини да изберем нея. Тя се намира на минута път от вкъщи. Даже вече започнах всяка събота и неделя да гледам булките, които минават на път за там.
И на мен тази леличка в църквата ми намекна да си купим свещите от там, но само вметна, че не си заслужава да купуваме по-скъпи. Не ни е задължавала.
Бубка как да си сложа тази линийка за датата на сватбата? Ще се опитам, но ако видиш, че не съм успяла моля те помагай. А ако решиш да правиш списък - моята е на 12.09.2009г.
Активен
bubka
«
Отговор #96 -:
май 13, 2009, 10:02:23 »
Така, ето го и списъчето ни - ако има неточности, моля пишете да коригираме, подередени са по дати:
bubka
- 27.06
pavla
- 25.07
Yaci
- 22.08
krasence86
- 12.09
anellly
- 19.09
grazia
- ??? (аз поне не намерих датичката ти)
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #97 -:
май 13, 2009, 17:31:55 »
Цитат на: bubka в май 13, 2009, 10:02:23
Така, ето го и списъчето ни - ако има неточности, моля пишете да коригираме, подередени са по дати:
bubka
- 27.06
pavla
- 25.07
Yaci
- 22.08
krasence86
- 12.09
anellly
- 19.09
grazia
- ??? (аз поне не намерих датичката ти)
Ей, че много сме станали...
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #98 -:
май 13, 2009, 18:23:23 »
Нали поводът е хубав... И повече да станем още по-добре
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #99 -:
май 15, 2009, 08:01:39 »
Цитат на: bubka в май 13, 2009, 10:02:23
bubka
- 27.06
pavla
- 25.07
Yaci
- 22.08
krasence86
- 12.09
anellly
- 19.09
grazia
- 27.09.
Активен
papini
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #100 -:
май 17, 2009, 20:34:08 »
Активен
bubka
«
Отговор #101 -:
май 20, 2009, 08:37:52 »
Ехо, Казанлъшки булки къде изчезнахте? Казвайте как върви подготовката?
Аз вчера се пробвах да направя няколко тестови късметчета, но нали има проблем с галериите, та не съм ги качила.
Също така кумовете ще ни идват на гости уикенда да си избираме подаръци и рокля на кумата.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
май 20, 2009, 13:55:15 »
Ей Бубка какви са тези късметчета, звучи интересно.... Аз тъкмо приключих с place card-те и сега обработвам тези за масите.... Вие решихте ли ве4е за цветовете на свещи4ките?! Избрахте ли си първа песен?
Охххх колкото до кумата, УСПЕХ с намирането на перфектната рокля, особенно за такъв повод е отговорна и сложна задача
.
Букетите къде ще ви ги правят- сватбената агентка ли ви ги предложи или вие сами си намерихте магазините?
Активен
bubka
«
Отговор #103 -:
май 20, 2009, 14:34:36 »
Pavla, късметчетата са тези тюлените вързобчета, които се хвърлят след ритуалната зала. Направих два опита с две различни панделки - ако работи галерията довечера ще ги кача. Ние може би ще ги хвърляме след църквата, че нали сме с изнесен ритуал.
А ти ще покажеш ли тейбъл картичките, че аз още не съм измислила нашите и се чудя дали ще са персонални или на картата, с номера на масата да напиша и имената на гостите
Цветовете на свещите може би ще са лилави и зелени - има още малко време докато всички потвърдят и като поръчваме трябва да кажем цвета.
Първата песен - голяма дилема. Ако е БГ, ще бъде "Искам да те нарисувам", ако пък не е БГ - и аз незнам
Букетите ще ни ги прави Светла - т.е. агенцията и двата, заедно с поставка за халките от същите цветя
А относно роклята на кумата - като знам аз как избирах миналата година
В крайна сметка имах две, едната я облече сестра ми на същата сватба
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #104 -:
май 21, 2009, 12:14:12 »
Здравей Бубка,
ще се радвам ако можеш да ги качиш, за това въобще не се бях сетила.
Колкото до тейбъл картичките и аз се чудих, но въб форума има доста мнения, че може би доста хора ще си ги вземат за спомен ако са персонални. В което наистина има малко или много смисъл
, та затова и поради факта 4е не излизат толкова скъпи решихме да са персонални. Мисля 4е има ка4ени в галерията ми, решихме да сложим малка снимка с тях двамата, имената им датата на сватбата и името на съответния гост. (ще се пробвам да прика4а снимката към отговора). А идеята се появи от
http://www.thelastdetail.co.uk/wedding-shop/wedding-detail.php/product_id/130/sub_category_id/6/sort/ASC/Cream-Two-Hole-Place-Cards
(ако стане прикачването на снимки ще ги постна в друг отговор). Между другото има доста идейки в тази страница.
Много красива е тази песен
, на сватбата на една приятелка оператора беше направил клипче с нея, :'( толкова се разчуствахме и такъв рев му дръпнахме). БРАВО за избора. Сестра ми още не са си избрали, доста е трудничко това и вече доста първи смениха
TedIv.png
(37.42 KB, 410x431 - видяно 3037 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8