Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:31:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169347 пъти)

krasence86
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 29, 2009, 20:18:20 »

Здравейте. И на мен ми предстои сватба в началото на септември. Ще бъде в ресторант "Зорница". Вече избрахме видеооперато - Егений и фотограв - мисля, че се казваше Добри или Добромир.
DJ и водеща на сватбата ще ни бъдат Жоро и Милена. Доста често са споменавани във форума. Мога да ви уверя, че са най-добрия избор.
Единственото нещо, което ме тормози в момента е коя сватбена агенция да избера. Ако някой може да ме посъветва относно този въпрос много ще се радвам. Благодаря Ви предварително. Пожелавам Ви упех и в подготовките на вашите сватби и ако мога да помогна с нещо ще се радвам.
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 29, 2009, 21:04:44 »

Здравейте. И на мен ми предстои сватба в началото на септември. Ще бъде в ресторант "Зорница". Вече избрахме видеооперато - Егений и фотограв - мисля, че се казваше Добри или Добромир.
DJ и водеща на сватбата ще ни бъдат Жоро и Милена. Доста често са споменавани във форума. Мога да ви уверя, че са най-добрия избор.
Единственото нещо, което ме тормози в момента е коя сватбена агенция да избера. Ако някой може да ме посъветва относно този въпрос много ще се радвам. Благодаря Ви предварително. Пожелавам Ви упех и в подготовките на вашите сватби и ако мога да помогна с нещо ще се радвам.
Здравей и на теб и добре дошла!!!
Агенцията, с която работя аз е "Ралица". Дамата, с която контактуваме е много приятна, обяснява абсолютно всички с най - големите подробности /от тръгването от младоженеца до хвърлянето на булч.букет,.../, запознава ни с ритуалите и т.н. и т.н.Честно казано, обаче ще разчитам на агенцията най - вече за украсата /вкл. и на колата, на булч. букет и цветчетата за най -близките/
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 30, 2009, 12:42:22 »

smile  Здравей , krasence аз също ползвам услугите на агенция "Ралица" .Наистина е много подробна жената и много добре обяснява. Хубавото при нея е че не се муси като й кажеш , че няма да ползваш някоя от услугите. Аз утре имам среща с нея. Моята сватба е на 19.09.2009г. също в "Зорница". Ако мога снещо да помагам ще се радвам smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 30, 2009, 13:00:45 »

Аз като гледам май всички сме се ориентирали към една агенция и един ресторант.
Дано си заслужават, но май ние сме първи - та стискайте палци, аз после ще докладвам  blum
Активен
krasence86
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 30, 2009, 14:34:41 »

bubka идеята ти много ми допада - това да споделиш мнения след сватбата. good Тази информация със сигурност ще ми бъде много полезна, защото ще я получа от човек, който лично е минал през всичко и е изградил ясни впечатления и мнения. Надявам се и други булки да последват твоя пример, за да мога да придобия още по-ясна представа. Моята сватба е на 12.09.2009г. и след това смятам също да опиша всичко, което ще бъде полезно за следващите буклки.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 30, 2009, 14:47:14 »

Ама разбира се - нали затова е форумът! Кой с каквото може да помогне, да сподели опит.
Аз и затова създадох темата за булките от Казанлък, защото като започнахме да организираме нашата сватба нямаше почти никаква информация.
Затова благодаря на Селвет и Светли, които много ми помогнаха в началото  give_rose
Надявам се и аз така да мога да помагам в бъдеще  good
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #81 -: април 30, 2009, 15:01:28 »

danceg Ееееееееех,
Пролетта дойде, ние сме влюбени, стягаме сватби... heart heart heart
Ама колко сме активни булките от Казанлък, а! Wink
Я сега някоя от вас да сподели и лошите впечатления, ако има такива от някой. Аз не крия колко разочарована останах от един от първите диско-жкери с които разговарях...Първата му дума беше колко ще ни струва!
Кои според вас са страхотни местенца за снимки освен Тюлбето, Розариума...на мен много ми се иска да си направим снимки в музея...там заедно със старинните предмети ...Направо ще е супер...дали е възможно...Ако отида да попитам дали няма да опукат от смях, а blush
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 30, 2009, 15:35:50 »

За кой музей говориш? Ако искаш аз мога да ги попитам ако не си в Казанлък. Кога ще бъде свтбата. Може да се снимаш в някоя от розовите градини. butterfly

* rozi.jpg (15.68 KB, 230x173 - видяно 3259 пъти.)
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 30, 2009, 15:51:47 »

И мен ме интересуват интересни места за снимки, понеже фотографа ни не е от Казанлък и ще трябва ние да измислим къде да ни снима. Така, че очаквам и аз предложения.

Offtopic  anellly, цъкни върху името си в поста и ще влезеш в меню за настройки на профила си - от там стават всички промени, свързани с него - картинки, надписи, лентички и т.н.

Мацки, ние като се събрахме толкова много тук изведнъж можем и среща да си направим  pardon
Какво ще кажете?
« Последна редакция: април 30, 2009, 16:17:44 от bubka » Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 30, 2009, 16:40:27 »

И мен ме интересуват интересни места за снимки, понеже фотографа ни не е от Казанлък и ще трябва ние да измислим къде да ни снима. Така, че очаквам и аз предложения.

Offtopic  anellly, цъкни върху името си в поста и ще влезеш в меню за настройки на профила си - от там стават всички промени, свързани с него - картинки, надписи, лентички и т.н.

Мацки, ние като се събрахме толкова много тук изведнъж можем и среща да си направим  pardon
Какво ще кажете?
Ама м/у другото това съвсем не е лоша идея. Bravo
Тука само пишем като луди и винаги остава нещо неизказано и неизяснено. От 02.05 до 05.05 съм в Казанлък, ама на 05.05 от 10 ч ще кръщаваме бъдещият ми съпруг smile/ами така де, не е кръстен в църква,.../, така че ако искате давайте предложения за някое сутрешно или следобедно кафе. Например в неделя на 3.05???
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 30, 2009, 16:43:07 »

Ми аз за съжаление съм там от 8-ми до 10-ти май.
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #86 -: май 01, 2009, 12:46:26 »

ИИИИИИИХ, ние заминаваме за празниците...с милото blush...на почивчица...
За розовите градини е супер идеята,обаче едва ли ще има цветчета около сватбата ми. sad..
Минава ми през ума фотосесия, някъде на високо - Панорамния бар, примерно, отвън... :)какво смятате?
А имах впредвид Историческия музей...
Представях си и снимки с роял...но откъде роял... cray
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 11, 2009, 10:41:39 »

Ехо, Казанлъшки булки къде сте след почивката?
Аз се завърнах с нови сили след 10 дни обиколка из Добрич, малко във Варна, Казанлък, някой други места и 1700 навъртяни км  girl_impossible
grazia, не се тревожи - ще имаш време да се пребориш с килцата  good
Ама като каза, че имаш време ме подсети - момичета, сложете по една линийка, че аз забравих датите ви кои са. Или пък дайте да направим едно списъче тука в темата  girl_wink
Аз мога да се похваля с последните сериозни постижения в подготовката:
Имаме си почти цяло оборудване за мен и милото - рокля, костюм, обувки и т.н.
Запазих часове за фризьор и гримьор - в на Стелни студиото.
Уговпрохме с агентката някой неща по украсата, за тортата, за подаръчетата за гости. Тя ще ни подготви и пилето или петела - там каквото е - за кума. Питките ще са от на милото един приятел, който работи в една пекарна в Казанлък.
Видяхме се с фотографа във Варна.
Хайде, казвайте, вие какви ги свършихте в почивката  tease
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 11, 2009, 21:20:49 »

Еее супер е тоя форум...много яко... много сватби в тоя Казанлък... на нас ни предстой това събитие на 25.07.09 т.е на сестра ми но тя се е отдала на диети и остави цялата организация на мен а на мен ми е супер когато имам неща да организирам. И ние решихме да използваме "Ралица"- много е готина мацката и засега сме много доволни. Вече запазихме Стенли, ресторанта " аква парк-Овощник"., Църквата Куленската- доста е светло и приятно. Общо взето всичко е под контрол засега. Диското ще зависи от Лацо макар че никога не сме чували как се справя.
Интересно ми е до колко пари сте решили да са  подараците за гостите? и ниакакви идейки?
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #89 -: май 12, 2009, 07:43:38 »

Еее супер е тоя форум...много яко... много сватби в тоя Казанлък... на нас ни предстой това събитие на 25.07.09 т.е на сестра ми но тя се е отдала на диети и остави цялата организация на мен а на мен ми е супер когато имам неща да организирам. И ние решихме да използваме "Ралица"- много е готина мацката и засега сме много доволни. Вече запазихме Стенли, ресторанта " аква парк-Овощник"., Църквата Куленската- доста е светло и приятно. Общо взето всичко е под контрол засега. Диското ще зависи от Лацо макар че никога не сме чували как се справя.
Интересно ми е до колко пари сте решили да са  подараците за гостите? и ниакакви идейки?

Welcome Здравей, Pavla,
Добре дошла в нашия клуб!
Кажи на сестра ти по-умерено с диетите, че да не стане фал на сватбата...
За Куленската църква си права ,много е светла и хубава, а и Юли месец ще е свежо и приятно зелено на всякъде!
За Стенли и аз съм с двете ръце "ЗА" -  good, а за DJ-я, доколкото знам от много време се занимава с това и ще се погрижи добре за твоята сватба...Предполагам. Аз лично предпочетох DJ Жоро и Милена, заради водещата и заради по-различния начин по който представя сватбените тържества.
Така че...
Ходила съм на аква парка - супер ще ви стане сватбата!
ДОБРЕ ДОШЛАААААААААА! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: