Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 12:30:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169337 пъти)
grazia
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #45 -:
март 25, 2009, 13:52:24 »
Цитат на: Yaci в март 23, 2009, 18:58:16
И нашият DJ е Момчил.Срещнаха ни с него в "Ралица" и много ми допадна.
Видеооператор - Коскин, ама трябва да се срещнем към края на месеца за доуточняване.
За покани имаме една собствена идея и като станат готови ще сложа една в галерията. Май напоследък е станало доста модно да се използват любовни стихчета. И аз имам такъв замисъл, даже съм го избрала...
За украсата - в "Ралица" предлагат няколко цвята и засега съм се спряла на бордо...И ми се иска да има много рози-нали все пак сватбата е в Казанлък
Менюто долу - горе го избрахме. Ходихме там на вечеря и го разгледахме много, ама много подробно.
И аз ще трябва да се преборя с хотела за по - добри цени, че поне около 15 стаи ще ми трябват.
И аз съм чувала много добри отзиви за Коскин, а също и за някой Евгени. Гледах една сватба наскоро...Много весело
. Не беше само DJ, имаше една жена водеща- къдрава , която през цялото време буквално"разкудкудякваше" гостите. Голяма игра, големи танци...
Но специално за оператора, в салоните ли да търся контакт?
«
Последна редакция: март 25, 2009, 14:14:42 от grazia
»
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
март 25, 2009, 16:37:30 »
Добре дошла, grazia.
На нас ни предложиха всичко в сватбената агенция. Вече сама си преценяваш от кое да се възползваш и с кое да се справяш сама
А за тортата-наистина излиза малко по на сметка, ако поръчаш една по - малка торта за вас и отделно парчета /но от същият вид/ за гостите. Все още не сме се спрели на вариант, но специално за тортата имаме време. Аз също съм на мнение, че една торта на няколко етажа и направена с вкус изглежда много по - ефектно.
Активен
agent
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #47 -:
март 26, 2009, 08:58:25 »
ако питате мен Ивет е най-предпочитана, на Хаваите тотите не са толкова зле ,но са винаги замръзени до там,че не можеш да разбереш какво ядеш,има и едни други,които се намират хотел Роза-те пък са със заквасена сметана и всичко се разтича...аз лично обичам да си похапвам от Ивет мн са ми вкусни
а за тортата най-добре една прилична големина за вас
пък като искате нека пастите да са със същия вкус
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #48 -:
март 26, 2009, 09:10:46 »
grazia
, относно оператори, форотграфи и т.н. - според мен е най-добре на първо четене да се объренте за съвет към някой познат от Казанлък, или направо да изгледате някой диск. Личното впечатление е найй-добро за мен поне.
agent
, сега се сещам, че и на мен са ми казвали, че тортите от Хавай са замръзнали понякога, което е недопустимо за мен поне
Как ще дадеш на гостите си нещо такова
Дано всичко е наред
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
март 26, 2009, 13:25:50 »
Цитат на: bubka в март 26, 2009, 09:10:46
grazia
, относно оператори, форотграфи и т.н. - според мен е най-добре на първо четене да се объренте за съвет към някой познат от Казанлък, или направо да изгледате някой диск. Личното впечатление е найй-добро за мен поне.
agent
, сега се сещам, че и на мен са ми казвали, че тортите от Хавай са замръзнали понякога, което е недопустимо за мен поне
Как ще дадеш на гостите си нещо такова
Дано всичко е наред
Благодаря за хубавите съвети!
За оператор май вече избрахме, а за DJ просто не мога и да си помисля за друго след като гледах веселата сватба с тази водеща(една къдрава), ще разпитам познати за контакт. Да ми се обясни за какво става въпрос и дали не е много по-скъпо
, дано да не е...
)
А за тортите...решението е взето, една за младоженците...и пастички за гостите. Пастите ще са на цветенца като диадемата...
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #50 -:
март 27, 2009, 10:31:01 »
Цитат на: grazia в март 26, 2009, 13:25:50
Благодаря за хубавите съвети!
За оператор май вече избрахме, а за DJ просто не мога и да си помисля за друго след като гледах веселата сватба с тази водеща(една къдрава), ще разпитам познати за контакт. Да ми се обясни за какво става въпрос и дали не е много по-скъпо
, дано да не е...
)
А за тортите...решението е взето, една за младоженците...и пастички за гостите. Пастите ще са на цветенца като диадемата...
Искам да се похваля...Намерих и координатите, ама да не звучи като реклама - казва се Милена. Даже се обадих, беше много любезна и се сети за коя сватба говоря
Ще се срещнем...Въобще не е по-скъпо в сравнение само с DJ!
Ще разказвам! Ако искате де
Активен
bubka
«
Отговор #51 -:
април 07, 2009, 09:12:36 »
Ходих в събота на обиколка за торти, но тези от Ивет нямаха католог в сладкарницата или магазина там каквото е. Пратиха ме в цеха, но беше следобяд и не беше много сигурно дали има някой, та реших да ги оставя за другия път.
След това минах през сладкарницата на една фирма от Сопот (съжалявам, но не помня името). Убедена съм, че поне 50% от тортите в каталога не бяха тяхно производство. Момичето дори не знаеше дали работят с фонданово тесто
Накрая минах и през сладкарницата на Жулиета Николова. Там поне каталога изглеждаше техен и имаше няколко по-изчистени торти с фонданово тесто отгоре. Някой опитвал ли е техните торти, дали са хубави?
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
април 07, 2009, 21:14:59 »
Цитат на: bubka в април 07, 2009, 09:12:36
Ходих в събота на обиколка за торти, но тези от Ивет нямаха католог в сладкарницата или магазина там каквото е. Пратиха ме в цеха, но беше следобяд и не беше много сигурно дали има някой, та реших да ги оставя за другия път.
След това минах през сладкарницата на една фирма от Сопот (съжалявам, но не помня името). Убедена съм, че поне 50% от тортите в каталога не бяха тяхно производство. Момичето дори не знаеше дали работят с фонданово тесто
Накрая минах и през сладкарницата на Жулиета Николова. Там поне каталога изглеждаше техен и имаше няколко по-изчистени торти с фонданово тесто отгоре. Някой опитвал ли е техните торти, дали са хубави?
Съжалявам, но не съм чувала за нея. В началото на май ще ходя до Кз. и ще поразпитам...
Оф, организирането така от разстояние е ужасно. За броени дни трябва да се свършат толкова неща още...
Ще пиша, като имам ново инфо!
Активен
bubka
«
Отговор #53 -:
април 10, 2009, 16:08:47 »
Ами то аз ще ходя по Великден пак.
Освен да си набележа няколко варианта и да ги пробвам тези торти
Кофти е така като няма някоя утвърдена (имам в предвид за страната) фирма/сладкарница
Другото, което си мислех е да поръчаме торта от Стара Загора, но трябва да се видим там пък кой има хладилна кола, за да я докара
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
април 11, 2009, 19:35:08 »
Цитат на: bubka в април 10, 2009, 16:08:47
Ами то аз ще ходя по Великден пак.
Освен да си набележа няколко варианта и да ги пробвам тези торти
Кофти е така като няма някоя утвърдена (имам в предвид за страната) фирма/сладкарница
Другото, което си мислех е да поръчаме торта от Стара Загора, но трябва да се видим там пък кой има хладилна кола, за да я докара
Хм, сигурна съм че все някой ще се съгласи да ти докара тортата, в смисъл има толкова много хладилни бусове на разни снабдители - млечни и т.н по магазините...знам ли, просто се сетих за това.
...Аз ...ще поръчам торта "Ивет", а в темата за сватбоводеща ще опиша впечатленията си от DJ-ят и водещата...Общо взето -
, комплименти за водещата...Истината е че тази жена е невероятна ,ама нищо няма да пиша повече тук да не ме начислят
След срещите с нея, всичко ми се струва приказка и така ще бъде!!!
НА МОятА СВАТБА!Сега мъдрувам върху сценария, който тя ни подгорви!
И ИСКАМ от тези красивите книги за пожелания! Дали мога да си я направя сама?
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
април 13, 2009, 11:35:40 »
Здравейте на всички! Аз съм нова във форума и ще ви помоля да ме извините ако ви питам за неща за които вече сте говорили. Grazia , коя е тази жена за която говориш?
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #56 -:
април 14, 2009, 20:42:24 »
Цитат на: anellly в април 13, 2009, 11:35:40
Здравейте на всички! Аз съм нова във форума и ще ви помоля да ме извините ако ви питам за неща за които вече сте говорили. Grazia , коя е тази жена за която говориш?
Здравей, Добре дошла,
Не че и аз съм от дълго време тук, но определено форума ми помогна.
Говоря за водещата Милена, ако оискаш мога да ти пратя номера и на лични.
И кипя от щастие че датата ми беше свободна в нейния график
...
Само ще кажа че за сега съм супер доволна!
И моят принц няма идея какво ще му скроим с водещата...НАПРАВО ЩЕ ПАДНЕ ОТ КОНЯ!
, лошото е че и с него кроят нещо
Току що разказах за срещата в темата за Сватбоводеща...
«
Последна редакция: април 15, 2009, 08:04:04 от grazia
»
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
април 15, 2009, 09:24:24 »
Много ще съм ти благодарна ако ми пратиш нейните координати!
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
април 15, 2009, 15:14:16 »
Много ти балагодаря Grazia. Сега ще чакам Зайо да си дойде и ще и се обадим - дано да е свободна за 19.09.2009г.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
април 15, 2009, 16:14:59 »
Говорих с Милена и си уговорихме среща за вторник! Много се радвам -наистина е доста мила !
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
33