Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:00:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: BIG BROTHER епизод 4  (Прочетена 65691 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: ноември 26, 2008, 15:37:24 »

Според мен Иванина няма достатъчно сиво вещество, че да измисли каквато и да е стратегия. Според мен просто си е малко кухичка  pardon Няма собствено мнение и твърда позиция, но е факт че такива като нея в България са бол и може би това й е помогнало да остане в къщата.

funnytooth и аз така мисля....то за стратегия си трЕбва акъл  blum
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: ноември 26, 2008, 16:22:08 »

оф много ме издразни това кухо парче Иванина снощи: "Ди обичам те" и тя и отвърна: "Ако бяхме навънка, щеше с мене да преспиш" !!!! хем я избягва, хем надежди й дава, е как може такова нещо, имам чуството че всичко го прави за да е интересна на ххората и да остане по-дълго в къщата !!!  куха лейка
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: ноември 26, 2008, 16:29:34 »

оф много ме издразни това кухо парче Иванина снощи: "Ди обичам те" и тя и отвърна: "Ако бяхме навънка, щеше с мене да преспиш" !!!! хем я избягва, хем надежди й дава, е как може такова нещо, имам чуството че всичко го прави за да е интересна на ххората и да остане по-дълго в къщата !!!  куха лейка

Абсолютно съм съгласна!
Хем мрънка, че Даниела й досаждала, хем надежди й дава, прави се на жертва в очите на хората, а като й отърва използва Даниела за личен слуга  diablo
Страшно кухо парче, може и да няма акъл за стратегия, ама ги усеща някои работи - нали и в живота знае как да се "продава" - с външност и секс, та и тук действа по същия начин - защото го е проверила, че действа в реалния живот!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: ноември 26, 2008, 22:15:00 »

Eли, Кикси а кой искате да излезе утре?  girl_wink
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: ноември 26, 2008, 22:51:12 »

Ами аз вече писах, че:

Цитат
Наталия в началото хич не я харесвах, отскоро взе да ми става доста по-симпатична (явно като не е в компанията на Жени, Емилия и т.н. спира да се държи сякаш е в кокошкарник и става съвсем нормално момиче).

Марти - харесвах го много, сега пък леко взе да ме дразни и въобще много кофти е точно те двамата да се изправят на номинации един срещу друг. И сега се чудя кой искам да излезе, ама май повече клоня към Наталия.

Та затова сега съм в голяма чуденка и честно казано не знам кой искам повече да излезе, особено след тазвечершното предаване...Марти определено взе да не ми харесва много, но определено не искам да излиза. Ама и Наталия не искам, въобще много кофти са тези номинации с Марти и Наталия.

А ти, Герганче, кой искаш да излезе или и ти се чудиш като мен?  crazy
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: ноември 27, 2008, 00:56:11 »

Тази новата мисия е доста забавна доста се посмях тази вечер smile
И аз не искам никой да излиза нито Мартин нито Наталия странно!
 Ще видим утре,  България кой ще изгони! girl_wink
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: ноември 27, 2008, 07:53:01 »

Наистина за стратегия си трябва акъл,но на русата кифла и липсва  pleasantry
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: ноември 27, 2008, 08:08:34 »

Аз не че го гледам всеки ден , но и аз да си кажа pardon
Иванина спор няма че е уникално куха, просто  думи нямам girl_impossible girl_impossible girl_impossible И това разголване, показване и парадиране...нищо против голотата, но не мисля че там е мястото да се държиш сред толкова хора и пред цяла България по този начин, ама то като си тъп..  pleasantry Тоя Денислав и той е един кухар..Ама той сериозно ли е гадже на Соня Немска или той така си мисли само?
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: ноември 27, 2008, 09:32:25 »

искам да излезе Наталия - голяма хиена е !!!! Марти - наистина започна доста да се прави, с това викане към Жоро миналата седмица много ме ядоса !!! smile

А Денислав е приятел на Соня немска - не гадже !!! smile
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: ноември 27, 2008, 09:39:03 »

Аз искам Мартин да излезе. В началото ми беше симпатичен, но напоследък нещо  nea
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: ноември 27, 2008, 10:18:52 »

Ох, не знам, само се чудя - който изгонят, изгонят.
То излязат ли тези двамата, съвсем няма да има човек, достоен за парите  crazy, освен Самие може би, ама хората винаги ще я възприемат преди всичко като туркиня, а не като човек, което е тъпо и няма да й дадат наградата. sad

Бебче, Денислав е гадже на Соня Немска. Поне аз с такова впечатление останах, като я гледах при Венета Райкова. Соня Немска твърдеше, че Денислав е влюбен в нея, имат връзка и това, което прави с Иванина, макар да не й е приятно, знае, че е само шоу.
Каза, че не би простила единствено, ако правят секс, иначе целувки-милувки, колкото й да й е кофти, ще го преживее или нещо от този сорт. Не знам защо Данитка твърди, че й е само приятел. Може аз да съм пропуснала нещо.  crazy

А новата мисия просто беше -  judges, много се смях lol

« Последна редакция: ноември 27, 2008, 12:10:00 от Kiksi » Активен
du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: ноември 27, 2008, 12:07:55 »

и на мен новата мисия много ми хареса funnytooth
мого е забавна yahoo
а от двамата искам да излезе Наталия, а Мартин да остане ,защото много ме забавлява sarcastic
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: ноември 28, 2008, 23:17:08 »

момичета гледахте ли тази вечер,според мен Немска много се изложи с тоя шамполан Oh my ...
Тя за каква се мисли  видяла ли е колко и е израснала косата и всичи пъпки който има по лицето nea
Според мен не постапи правилно tease
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: ноември 28, 2008, 23:35:26 »

Вярно е това.Много се изложи според мен! Просто олекна с този шампоан.......пък и наистина трябваше да си пооправи малко фейса щом ще критикува другите. Не че съм фен на Иванина (на никой не съм), но това беше малко елементарна постъпка от страна на Немска.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: ноември 29, 2008, 00:39:28 »

Много исках да го гледам тази вечер , но в 20:00 още пътувахме от Студентски град за към нас  angry
Обаче сега си го намерих в арената , тегля го и почва гледането  yahoo look
На рекламата вчера ми се стори интересно , дано не се лъжа  blush
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: