Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:47:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: BIG BROTHER епизод 4  (Прочетена 65650 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: септември 23, 2008, 13:10:32 »

и аз тази първата я обърках с Емилия, ами много си мясат... лично на мен на първо частично четене / защото повече гледах Денсинг Старс / ми се стори пълна тъпотия.. за сега съм на вълна бтв, ще видим занапред...
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: септември 23, 2008, 13:22:11 »

Не-е-е няма да са само 11,ще вкарат и мъже ,а в къщата има мъжка стая със седем легла и женска пак със седем,значи ще са 14,и до като ги вкарат там трябва да отпаднат 4 жени и сега не знам колко мъже може направо 7 да вкарат blum Иначе копието на Емилия е много зле -'обичам всичко лъскаво,като лъскавите асансьори' извинявам се ама лъскавото какво общо има с асансьорите crazy crazy crazy ама и малко като Емилия говори и не само визуално,ами и в говора и жестовете си приличат crazy crazy crazy
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 23, 2008, 16:23:55 »

Дано има и мъже че те само жени само сплетни ще правя, и рано рано ще стане скучно
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: септември 23, 2008, 17:29:30 »

И аз мисля, че ако са само жени няма да е много интересно.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: септември 23, 2008, 17:32:04 »

Гледахте ли малката сестра снощи, тази префърцунената лъскава  девойка няма да издъжи много дълго там
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: септември 23, 2008, 17:56:57 »

що не ги оставят тия жени сами на самолета за  една седмица. Русата " коконка"-"пуфи" няма да издържи  .Или пък може да и излезе късмета с Манол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blum   А а ко вкарат и тая дет падна - и тя няма да издържи.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 23, 2008, 20:33:32 »

и аз първата я обърках с Емилия,тя дори говори като нея
а иначе в публиката имаше една агитка с плакат"Мартин е номер 1" може би ще има и мъже,според мен те си живуркат в готината къща blum
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 23, 2008, 20:45:14 »

Ами то такива като нея не издържат много до две-ти седмици<ако не си тръгне тази> ще си събере багажа speed Лично аз не го гледах  много тази вечер после ще си го сваля от нет-а,нещо скучничко ми се видя,когато превключих беше Расате-и върнах на бтв.не разбрах той защо е там и с какво подпомага на шоуто sad sad sad Иначе като цяло ми скучно Sleep Уж щеше да е интересно,шокиращо-еми дано,ама нещо не виждам нито интересното,нито шокиращото crazy Видях и тази,която припадна,имаше една приятелка с много странен тен на лицето Oh my ... и не разбрах как в ББ4 ще кара хубави коли и ще тъне в лукс sarcastic sarcastic sarcastic sarcastic sarcastic sarcastic невидях дали влезе,ама май на нейно място влезе друга crazy
А за агитката да не е 'Манол',че нали едната жена се мисли за мъж crazy
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 23, 2008, 22:59:02 »

Според мен в четвъртък ще ги заведът в другата къща!И там ще ги чакат няколко нереза laugh :sarcastic:На Манол ще му "падне" като види че има и мъже!!Ама колко ще са не ми е ясно!Както и да го въртя и суча не мога да се сетя за логична бройка!
А мисията на тая е много тъпа!Аз очаквах некоя интрига да се завъртии а то какво "да криеш кинтите и са твои" nea
И как веднага почнаха да мислят че сляпата жена се прави всъщност ohmyИнтригите веднага се заплитат ми се струва!!
А тея трите кукли се надушиха най-малките и ще правят и те коалиция ми се струва!
Нещо тъпо е до тука пък не знам по нататък-не разбрах защо не влезе тая дебелата
Иначе гледах онова по Бтв много сладурско ми се видя!!Тая актриса младичката как добре се справи!!Аз съм тренирала няколко години тези танци и да ви кажа верно е гооооляяям зор!!Направо са ги изпотили яката за тези дни които са репетирали никак не е лесно!! huhhuh.gif blush
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #39 -: септември 24, 2008, 07:27:54 »

И аз снощи пак си гледах танцуващите по БТВ,от мъжете  първият ден приятно ме изненада Калки ,а жените определено Виолета се очертава като фаворитка.За брадърите какво да кажа....поотегчиха се хората от скандали и интриги,по приято е да гледам красотата и грацията по бтв. А това предаване съм го гледала и по итал. тв и много ми хареса  и за това сега си го гледам пак
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: септември 24, 2008, 07:37:15 »

Това ли е мисията Oh my ... Адски тъпо е това предаване. tease А за интиргите-какво друго да се очаква-11 жени на едно място,все някоя интрига ще забъркат,но и онази явно е с мисия и нали сляпитите имам изострени други сетива и може би са и казали да всее смут,все пак прекалено добре се справя,аз лично видях как една си подаде ръката и сляпото момиче я хвана smile Не казвам,че не е сляпа,но и там има някаква задача според мен,или ако няма ще и измислят,след като другите две почнаха да мъдрят . А и момичето не беше с домино,нали влезе през вратата blum Или бъркам smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: септември 24, 2008, 13:26:35 »

вижте на какво попаднах във форума на бг-мамма
Цитат
,значи на 99.9% ще има и мъже girl_wink
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: септември 24, 2008, 17:44:44 »

аз като се замисля маслинка има право, аз също си спомням че видях надпис в пувликата " Мартин и номер едно"
така че и аз мисля че има мъже, ама къде са?  crazy
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 25, 2008, 10:52:42 »

според мен голямата изненада и този брояч днес ще се появят момчетата коити вече май са в къщата
неможе да са само моми то такъв кошер от пчели ще се заформи та то вече има групички отделени
нооо мажете ще ги оправят Wink
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: септември 25, 2008, 11:05:24 »

Нали 10 дни преди старта избезе публикация навсякъде, че 10 от съквартирантите са вече вътре! А като беше откриването пак беше на живо!  crazy Така че тях може да си ги вкарали директно в къщата! pardon
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: