Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 14:34:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Luv4e 12.09.2008  (Прочетена 13666 пъти)

niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« -: септември 03, 2008, 19:21:40 »

Хаиде миличка вече и ти си имаш темичка  Bravo  girl_wink . Сега е време да дадеш отчет. До каде си стигнала какво си направила кое е останало......
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #1 -: септември 03, 2008, 19:42:53 »

Айдееее, честита тема. Разказвай подробностите. Аз за времето ти писах в нашата тема, ама ще е хубаво. За роклята само знаем от къде е, ама каква е ................. Чакаме включване.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: септември 04, 2008, 07:16:16 »

Йее, мерси за темичката give_rose
Diavolitsa ами за роклята какво да ти кажа...В крайна сметка си взех рокля от две части, като горната е по богата с камъни сваровски, а полата по изчистена, с 2бр. обръча... Трудно ми е да я опиша, а и в нета не намирам снимка.
niksha ами почти всичко е готово , днес ми остана само да взема и подаръчетата за гостите с украсеното шампанско.Остана и да вземем още малко алкохол, подаръци за кумувете и на милото обувките.В понеделник ще занеса списъка с гостите във фирмата за украса , за да ми направят тейбълките, последно ще се срещнем и с DJ , че не сме уточнили песните за първи танц, рязане на торта и т.н... И така, еуфорията ни е обзела с пълна сила, от вчера вече получаваме подаръци от баби, лели и т.н... laugh
« Последна редакция: септември 04, 2008, 08:45:57 от Luv4e » Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: септември 04, 2008, 08:53:47 »

Честито Лъвче и ти си имаш темичка.Аз така като чета вие почти сте готови.Браво за което.Жалко, че не можем да видим роклята, но като мине сватбата ще пускаш снимки smile
Браво на бабите много са бързи вече и подаръци имате.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: септември 04, 2008, 09:57:21 »

Честито Лъвче и ти си имаш темичка.Аз така като чета вие почти сте готови.Браво за което.Жалко, че не можем да видим роклята, но като мине сватбата ще пускаш снимки smile
Браво на бабите много са бързи вече и подаръци имате.

Да, ще я видите облечена на мен след сватбата, задължително girl_wink То аз вече я забравих вече как изглежда тая рокля, защото стои при майка...Все още се чудя дали да слагам воала или да съм си само по прическа Makeup
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: септември 04, 2008, 10:08:19 »

Лъвче, честита тема!

Страхотна кутийка за халките и много оригинални текстове! Много хубави наистина, далеч са от стандартните.

Давай още снимки, ако имаш!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 04, 2008, 10:15:37 »

Лъвче, честита темичка и от мен! Жениш се на една дата мой колега (да не би той да е младоженеце  Xixixi)
 Чашките ви са страшно нежни,  кутийката за халките е супер. Различна е и красива! Хайде давай повечко подробности, че не остана  blum
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 04, 2008, 11:22:21 »

Ами момичета нямам повече снимки...Днес като взема подаръчетата ще ви ги покажа  yahoo
Bybet0   ти да не би да работиш в ОББ ? Girl_hide
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: септември 05, 2008, 08:38:38 »

Ето ги и подаръчетата , решихме да са на двойка или семейство по едно

Украсеното шампанско

И поканите Coffe

Утре ще трябва да изберем и подаръци за кумувете.Много е трудно, защото нито са семейство, нито са двойка и направо съм изчерпана от идеи вече... А в неделя имаме мисия да научим кума да играе хоро, че горкия хич го няма laugh
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: септември 05, 2008, 09:29:04 »

Мила имаш много сладурски нещица  :bravo:и аз съм нетърпелива да видя роклята tease страшно много ми харесаха подаръчетата за гостите good какво още ти остана
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: септември 05, 2008, 09:44:33 »

Мила имаш много сладурски нещица  :bravo:и аз съм нетърпелива да видя роклята tease страшно много ми харесаха подаръчетата за гостите good какво още ти остана

Ами..за купуване май не остана , само дреболийки като балони , лентички за колите за украса такива работи...Свещи имаме с украса, чаши-маши , късметчета и всичко което ни трябва е готово! При мен всичко отдавна е готово , пробна прическа правих , намерих си тиара най-накрая такава , каквато ми трябваше , часовете за грим , прическа  са записани, останаха май само на милото обувките... Даже и моминското и ергенското парти вече мина yahoo Миналата събота ги направихме  tease
Тортата също сме я поръчали и фигурка за нея си взехме blush Последно днес трябва да уточним и бройката на гостите , тъй като двама души само не са ни потвърдили. Абе незнам пиша си разни списъци и отмятам и гледам все да не забравя нещо , ама все си мисля , че нещо изпускам crazy
« Последна редакция: септември 05, 2008, 09:56:06 от Luv4e » Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: септември 06, 2008, 21:11:11 »

Много красиви са ви нещицата и всички в един стил, браво Bravo Не работа в ОББ pardon Съвпадение е само на датите. А моя колега е чужденец, не е българин.  girl_wink
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: септември 07, 2008, 13:23:59 »

Браво, Лъвче! Не останало като гледам, спокойни последни дни ти пожелавам и хубавото време да се задържи най-малко до 12.09!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: септември 08, 2008, 08:37:53 »

Bybet0 наистина съвпадение на датите girl_wink

Така... мисията с хорото е изпълнена - кума вече може да играе право хоро! yahoo laugh Снощи голям смях падна докато го учихме sarcastic
Окончателно решихме и коя ще е песента за първия танц : Eros Ramazzotti & Anastacia - I Belong To You Dance2
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: септември 08, 2008, 08:53:22 »

Честита темичка! give_rose
Поздрави за избора ви на песен за първия танц! good
Активен
emotikona
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #15 -: септември 13, 2008, 08:38:41 »

:weddingday:Честито!Нетърпеливи сме да  да те видим като булка!А и да разкажеш как мина Големият ден!!!! Party time
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: септември 13, 2008, 08:42:52 »

Честито, на младоженците  weddingday много много да се обичате и да сте много щастливи  give_rose
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: септември 13, 2008, 21:00:02 »

Честито на младоженците!!!! Пожелавам ви дълги години семейно щастие, много любов и разбирателство! heart
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: септември 14, 2008, 09:20:31 »

честито Лъвче !

БЪДЕТЕ ВИНАГИ МНОГО ЩАСТЛИВИ ![/size][/color]
Активен
smiling rain
Сватбар
Публикации: 175

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: септември 14, 2008, 22:01:33 »

Честито! Bravo Бъдете заедно и създавайте живота си такъв какъвто е в мечтите ви!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: септември 15, 2008, 08:40:37 »

Благодаря Ви момичета! yahoo
Нямам време да разказвам, тъй като приготвям багажа за медената ни седмичка в Анталия, само ще кажа , че сватбата ми беше , точна такава каквато съм си я представяла - като в приказка blush heart
Ето и единствените снимки, които имам за сега в галерията!
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: септември 15, 2008, 08:46:07 »

Браво мила браво искаме снимкиииииииииииииии и да разказваш за по'ивката после give_rose
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: септември 15, 2008, 08:51:15 »

Като се върнем живот и здраве всички снимки ще са готови и ще разказвам подробно!
Чао момичета от мен и целувки angel
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: септември 15, 2008, 13:06:28 »

Честито госпожо! give_rose

Flower Flower Flower Flower Flower

Желая ви много любов и семейно щастие!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: септември 25, 2008, 14:47:07 »

Време е и аз да започна разказа си за нашия прекрасен сватбен ден. ( по късно и снимки в албума)
Вълненията и емоциите започнаха още предния ден 11.09. , когато беше фактическото подписване в ритуалната зала. Отидохме с кумувете, родителите и най-близките си хора. Всичко беше около 10 мин – най-забавните и притеснителни 10 минути.  :funny:Жената от ритуалната зала реши да го направим малко по официално със сватбения марш и влизането с кумовете под ръка. Ние не очаквахме , но стана много забавно. Казахме си „Да”, подписахме се и щяхме да се изпотрепим кой кого да настъпва , но в крайна сметка аз настъпах младоженеца разбира се !  :goody:След това се почерпихме леко с кумувете и се пребрахме по домовете си . От 1 год. започнахме да живеем заедно с моя мъж, но преди сватбата всеки беше в дома си , той не беше виждал роклята ми, беше скрита. Майка дойде да спи при мен, до късно приготвяхме някои неща за следващия ден , украсявахме с балони и т.н. Заспахме след 12...
В 06.45 се събудих и повече не заспах. Направихме си кафенце и започнахме да приготвяме масите и да нареждаме почерпки, алкохол и т.н...Дойде време за прически - помъкнахме се с майка и кумата... следваше грим, дооправяне на маникюра и така към 14ч с майка  бяхме готови и чакахме татко да ни вземе от салона. Прибрахме се в къщи и започнахме да се обличаме , когато кумата ми звънна да каже  че след 10 мин тръгват към нас !  shok Ауу , паника, уговорката ни беше да дойдат към 16 ч, ама младоженеца напира още от сега. :girlhide:Казах никой да не идва , тъй като бяхме още самички, моите гости не бяха дошли , започнах да звъня на шаферките си и да им се карам защо се бавят и съвсем сериозно вече бях се побъркала... tease В един момент към 15.30 се изспипаха шаферките, братовчеди и приятели и тн ...... И се почна една лудница в моята стая пълна само с жени... В един момент някои извика: „долу са!”, кумичката ми връхлетя в стаята беше очарователна , заедно избирахме роклята и всичко за сватбата , крайния резултат беше поразителен!  *YAHOO*Видях си букета – разкошен, бутониерките също.Чуха се тъпани, гайди , затискане на входната врата , чуха се силни викове  като влязаха, стояхме тихо и подслушвахме....... В стаята при нас дойдоха фотото и видеото, почнаха се пози и чупки, уговорихме се със Сарикова да ми съдейства да настъпя при влизането младоженеца. Започна и подаването напред-назад на дясната ми обувка, пълниха я със салфетки, пари и какво ли не... Накрая нахлуха с всичка сила  и младоженеца беше настъпан за 2 път!  :danceg:Като се видяхме бяхме очаровани един от друг , той оглежадше влюбено мене , аз пък него , вече се бях успокоила , сватбата тръгна и то префектно...
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: септември 25, 2008, 14:47:22 »

Следваше закичване на родителите и най-близките от кумата, татко ме изведе , всички чакаха долу , майка изля водата пред нас и кума ме пое и поведе хорото. Беше ме страх да не си настъпя роклята, голям зор беше , настъпваха ми я вдигаха ми я , голяма лудница , видях колата на татко – бяха я украсили невероятно просто!  *YAHOO*Като влизах вътре обръча ми неискаше да се прибира , голям майтап беше докато се наместя ... И така всичко беше по график отивахме към морската градина за гражданския ритуал. Влязахме си най нахално през централния вход и надухме клаксона , виждах вече събралите се хора. Наредихме се четеримата и тръгнахме след като започна сватбения марш. Огледах всичко, беше украсено перфектно, точно както го исках, точно както си го представях... Bravo Беше последния топъл ден на септември , морето беше кротко и тихо , слънцето грееше, зарадвах се , че времето е с нас и притесненията ми изчезнаха. От там нататък всичко беше като в приказка... Жената , която водеше ритуала направо ме омая, много мила жена. Повтаряхме след нея брачните си клетви , а зад нас толкова много хора .... Изненадаха ни от фирмата като ни дадоха два снопа с безброй балони , без да сме се уговаряли , но бяха ни предопредили, че ще ни правят разни изненади и импровизации , пуснахме ги в небето целувайки се  ...  *INLOVE*А да , забравих да спомена , че младоженеца беше настъпан 3 път!  :danceg:Церемонията беше страхотна , сега разбирам, че всички гости са отснаали възхитени и съм много доволна и не съжалявам, че до последно не се отказах ритуала да е на открито! Организицията безупречна от страна на Мирена, украсата невероятна! Следваше фотосесия в морската градина , снимките са страхотни , много съм доволна от фотографа! След това всичко вървеше по план в църквата вече бяхме съвсем спокойни , знаехме , че ресторанта ни е на една крачка след това . В ресторанта всичко беше като на сън , украсен с високи вази с бели лилиуми като букета ми , с мигащи светлинки на нашата маса , облечена в бяло и златно , за пореден път бях очарована от Мирена. Бяхме им дали покана и бяхме предвидили и з а тях куверти , заслужаваха си  , стархотна работа свършиха! И започна едно редуване на ритуали пити, хора , речи ( речта на кума беше много забавна и същевременно сантиментална и емоционална) , изненади , цялата сватба беше много весела с много настроение , с много млади хора, много танци, имаше музика за всички в различни стилове и езици. Толкова ми беше приятно да гледам как всеки се беше постарал да изглежда добре , подбирал е тоалети , прически , специално за нас !  Гледах си родителите моите и неговите , усмихнати, притеснени , развалнувани , ама толкова хубави бяха !Докато се усетя всичко мина толкова бързо  в един миг, безумно красив...  *INLOVE*Два дни се радвахме после на огромните буките , които препълниха апартамента, картичките с мили думи и послания и подаръците от сърце! На 15.09 излетяхме за Анталия за медената си седмичка, отдадахме се на пълен релакс, море и плаж, върнахме се и всичко беше готово – снимки, албум , dvd и т.н.. Много съм доволна от екипа на Сарикова, без никаква забележка, албума е приказен , филмчето също е изпипано от А до Я , страхотно са си свършили работата! Ами това беше мили момичета , остана ми един невероятен спомен за един невероятен ден... Хубавите неща тепърва предстоят , нещата се нареждат прекрасно, новини все хубави в нашето семейство,  живот и здраве на пролет ще очакваме нашата първа рожбичка!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: септември 25, 2008, 15:39:44 »

разказа е страхотен, много се радвам, че сте изкарали супер!! Ти си била страшно хубава булка и вече нямам търпение за другите снимки!!Бъдете все така щастливи и влюбени!! heart
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: септември 26, 2008, 07:28:31 »

Още едно форумско бебе на път  danceg Честито Luv4e! Страхотни снимки!!! Двамата сте страхотна двойка, пожелавам ви да бъдете и страхотни родители и да не сваляте усмивките от лицата си!

* normal_cute_baby_7_www_iimageworld_com.jpg (39.2 KB, 400x300 - видяно 2348 пъти.)
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: септември 26, 2008, 09:41:08 »

Благодаря Ви момичета за прекрасните пожелания give_rose Имам още стотици снимки, но са над 3 MB и не знам как да ги намаля... crazy
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: септември 26, 2008, 09:44:34 »

Luv4e, страхотна булка си била! Много красива! give_rose
Ще се радваме да споделиш с нас и останалите снимки!
Активен
siolina
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #30 -: септември 26, 2008, 10:13:07 »

пе мн красива булка си била и снимките са мн красиви. хайде сега и едно бебче ти пожелавам...
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: септември 26, 2008, 11:31:22 »

Оправих си снимките и си попълних албума като хората вечеblush
Сисе благодаря ти много , видях и твоите снимки сега , прекрасна си била! give_rose
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 26, 2008, 12:04:02 »

Eее, браво за снимките! Bravo Bravo Bravo Страхотни сте, наистина! give_rose
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #33 -: октомври 03, 2008, 16:31:37 »

Luv4e, за първи път влизам в темата ти и разгледах снимките от сватбата и пътуването. Не мога да кажа нищо друго, освен, че сте страхотни младоженци  girl_in_love Чудесни сте  girl_in_love Наистина изнесения ритуал е много хубав, украсата, роклятата и ... абе с една дума - супеееер  Bravo Bravo Bravo
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: октомври 14, 2008, 14:13:00 »

eli_m , Katitka благодаря ви момичета за милите думи! girl_in_love
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: октомври 15, 2008, 10:58:07 »

Поздравления за прекрасните снимки с прекрасните младоженци! Пожелавам ви прекрасен семеен живот! give_rose
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 12, 2009, 08:32:57 »

Ех, кога мина времето...Днес правим  точно 1 годинка от сватбата и реших да вляза пак в темичката си , да си припомня вълненията blum
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 12, 2009, 08:52:20 »

Честита годишнина! give_rose give_rose give_rose
Пожелавам ви любов, която да устои на всичко и дълъг семеен живот с много хубави емоции!

Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 12, 2009, 10:36:39 »

Честита годишнина мило семейство!

Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана!
Живейте така, че всеки ден да си казвате: Беше по-хубаво от вчера.

Активен
Страници: 1 2 3 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: