Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 02:08:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 ... 5 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на a_iordanova - 13.09.2008 год.  (Прочетена 25645 пъти)

Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« -: август 13, 2008, 18:24:39 »

Хей a_iordanova , остава 1 месец до вашият ден  yahoo

Започвай да се отчиташ редовно , за да можем да се порадваме и ние за вас
  girl_wink

Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 13, 2008, 20:57:52 »

Честита темичка!
Разказвай, че днес остава точно месец до датата.
Ние първо се бяхме спряли на нея, но заради ресторанта я променихме!
Какво остава при теб от подготовката?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 13, 2008, 21:06:20 »

А, още една септемврийска булка! Честитоооо!
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 13, 2008, 21:26:45 »

честита темичка..........разказвай как се чувстваш и как вървят приготовленията зя големия ден......... girl_wink
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 14, 2008, 08:02:55 »

Опааа, Я Каква изненада ми направихте! yahoo

И аз си имам темичка.....супер! Много е готино, така се чустваш специален и определено ти гали егото!

Много благодаря на Теди, още веднъж за темичката! Bravo give_rose

Първо да кажа, че понеже ни се счупи компютъра в къщи, ще пиша само от работата, поне в следващия един месец!

Боже, като си преставя че остава само един месец а имам да свърша толкоз много неща!

Та така....да започвам тогава с отчета......!

Активен
Omnia
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #5 -: август 14, 2008, 08:09:42 »

и искамее снимкиии - аз поне със сигурност!  Bravo
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 14, 2008, 08:21:38 »

Първо да кажа, че името ми е Албена, всички ми казват Бени, но понеже беше заето.....сложих този ник......но е доста дълго за използване.....

И така, започвам малко от далеч.......:

Нямаше истинско предложение за брак при нас, всичко стана доста бавно и в течение на времето, като едно сериозно взето и доста добре обмислено решение от двама зрели хора.  crazy crazy
Сватбата ще бъде в нашият роден град - Видин, както виждате от темичката на 13.09.2008год. Малко да кажа фатална дата/надявам се за добро/, но пък по стечение на обстоятелставата остана тя /и пре мен заради ресторанта/, иначе моят първи замисъл за дата беше 27.09.2008.Живеем и работим от дълги години с моят бъдещ мъж в София/той от 15, аз от 5/.  
Как се чуствам? - прекрасно, всяко нещо, което избирам свързано със сватбата ми носи невероятна емоция......Като изключим сънищата ми- които са през ден, и сънувам най-невероятни историии свързани със сватбата...ужас......явно май и мен ме е хванала треската..... shok tease

И така имам си рокля, по точно до края на седмицата трябва да стане готова, тържествено обещавам да ви пусна снимки. Имам си обувки, които може да видите в галерията ми/златните/. За мен остава да купя бельо и бижута....
Младоженеца има за сега само костюмче- черно на Пиер Карден / имаше разпродажба и останах много доволна/. За него остава, риза, вратовръзка, обувки /които вече си е избрал/, бельо.

Все още нямам чаши, свещи, късмети........които най-вероятна ще купя две седмици преди сватбата.

Ресторанта ще бъде в бяло и тъмно червено /червено/. Другата седмица ще съм отпуска и заминавам за Видин да уточним с агенцията вида на украсата /останах очарована от украсите, които разгледах първата ни среща/..................................

Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 14, 2008, 08:29:08 »

И така до къде стигнах......

А, Omnia, на всички неща, които съм избрала или имам вече са ми в галерията...останалите които тепърва ще купувам ...естествено че ще ви пусна снимчици...първо на Вас! good
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 14, 2008, 08:48:41 »

Имаме си халки, разбира се, които може да видите в галерията ми.....

Подаръците за гостите сама ги правя, също ги има в галерията, по-точно кутийките, в тях ще сложа по едно благодарствено писъмце и по едно бонбонче Lindt. Реших, че искам да бъде нещо по-различно от обичайните сувенирчета, които хората ще забутат някъде.......

Букета ми и бутониерите / гривната за кумата и шаферката/ ще бъдат от хризантеми /тези които приличат на маргаритки/. Букета ще бъде някакъв микс от няколко букета. Има един, които съм сложила в галерията ми...нещо подобно, като форма. Реших и аз да направя изненада като го хвърлям да се раздели на три и така ще има три нови булки...... Това ще ми е изненадата към моите приятелки и неомъжени жени........ shok
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: август 14, 2008, 10:57:55 »

Момичета, току що ми се обадиха, че роклята ми е пристигнала.......отивам да е пробвам, стискайте палци! pleasantry
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 14, 2008, 12:47:59 »

Стискаме палци и чакаме снимки  smile
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 14, 2008, 13:13:56 »

Снимки ще има най-вероятно след корекциите, защото сега нямах фотоапарат с мен а и според мен има доста за корекции по нея. Oh my ...
Първо в ханша ми е широка / е това не можах да го разбера, уж ми взеха мерки beating/. После ми е дълга...пака така, е нали мерихме angry.
Накрая с продавачката малко не стигнахме до едно мнение как да ми се закачва шлейфа....аз и обяснявам едно, тя си знае нейното.....и се опитва да ме убеди че по-моя начин няма да стане....
Утре ще отида с моите обувки, за да ми вземат от дължината. Честно казано, май останах малко разочарована, очаквах че след като е шият по мои мерки, ще мога да си е взема без корекции, но явно не става така....
Като изключим тези "дребни" корекциики които трябав да направят....в общи линии е добре роклята. Най-вероятно ще се успокоя кат е видя вече в завършен вид...и най-вече да ми стои така както аз искам.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 14, 2008, 13:20:22 »

Спокойно Албена  good , ти си отишла с нагласата да я видиш готова така както ще си на сватбеният ден , затова сега се чувстваш разочарована  pardon , ама неможе без корекции , и аз така като теб като отидох на пробата на уж готовата рокля и я видях и  cray , а то тя имае бая за довършване и после като отидох да я взема - беше приказка  yahoo , а и ти имаш време така че няма място за притеснения  girl_wink
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 14, 2008, 14:38:04 »

И аз да ти кажа спокойно, ама като знам че аз като отида на първа проба ще бъда пълна паника.Макар че шивачките ме предупредиха, че роклята няма да прилича на нищо и да не се шашкам.
Така че стискаме палци като е готова да е твоята рокля   good
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 14, 2008, 16:21:02 »

Благодаря, Теди и Magi_St! Утре нали пак ще хода да ми коригират дължината, така че ще я огледам още веднъж, за да няма после, "ми то не може да стане точно така както го искаш".......
Ой, как и се ядосах днес на продавачката.....Но няма да се оплаквам сега, като дойде в готов вида роклята...тогава ще я снимам и ще покажа......нагледно да си кажете мнението.....
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: август 15, 2008, 13:06:30 »

Е, хайде да ви покажа все пак роклята от днешната проба....."почти в готов вариант".......

Роклята от страни...

* Ot strani.jpg (36.61 KB, 375x500 - видяно 466 пъти.)
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: август 15, 2008, 13:07:06 »

Роклята отзад...

* Otzad.jpg (35.86 KB, 375x500 - видяно 483 пъти.)
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: август 15, 2008, 13:08:00 »

и отпред.... където са ми ръцете си личат карафичките с стеснението...

* Otpred.jpg (39.38 KB, 375x500 - видяно 452 пъти.)
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: август 15, 2008, 13:09:24 »

Е, чакам коментари, как ви се струва.....Презрамките също не са направени точно както исках.....
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: август 15, 2008, 13:52:40 »

Роклята е хубава, само и на мен презрамките нещо не ми харесват, може би плътната ивичка дето се вижда ако я нямаше щеше да е по-добре.Иначе роклята е много хубава, а ит и стой добре Wink
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: август 15, 2008, 14:11:46 »

Благодяра Magi_St, плътната ивичка са презрамките ми на сутиена с който съм в момента, просто пропуснах да ги махна преди да се снимам...... Няма да ги има, разбира се.....

Да, определено имам нужда и от друго мнение, освен това на продавачките, които ме уверяват че всичко е добре и след корекциите ще бъде още по-добре.

Мерси Маги
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: август 15, 2008, 20:36:21 »

Роклята ти е страхотна!!!!! Страшно много ми хареса, на теб ти стои безупречно!! мале, чак съжалих, че нямам такава фигура и такава рокля! Ще си страхотна!!!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: август 16, 2008, 01:29:29 »

Определено ти стои много добре роклята.
Сутиена, с който ще бъдеш със силиконови презрамки ли ще бъде или няма да има такъв?
В долната част на роклята, където е и лекото шлейфче с какво е подплатено?
Има ли тюл или не?
Питам защото и аз пробвах подобна рокля, но горе беше без такива презрамки, а само като бюстие.
И долу шлейфа (такъв като този) имаше форма и обем от тюл. И стоеше страхотно. Само дето на бюста ми беше малка и се отказах от нея.
Но ако все още са пробите можеш да експериментираш и затова ти давам идеи!
Успех!
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: август 25, 2008, 09:43:15 »

Ванили, Дорина, много ви благодаря за мненията!

Не писах една седмица, тъй като бях във Видин и оправях разни неща по сватбата......

Ходих до агенцията за украсата, срещнах се с фотографа, с DJ, ходих до ресторанта....доста неща свърших....Но ми останаха и доста за седмицата преди сватбата- иначе всичко върви по план за сега.
Нямам снимки обаче от украсата, много ми се искаше да ви е покажа, но няма как. Ще трябва да почакате след сватбата...

Днес ще хода отново да пробвам роклята, после ще пиша как е след корекциите.

Дорина, да шлейфа имаше тюл, но понеже аз искам да го закачвам отзад/те ми предложиха вариант да го закачвам на пръста но им се струва доста неудобен/, трябваше да го махнат тюла. Днес ще видя какво са направили. Оригинала на роклята е с бюстие, аз поисках по снимка презрамките.... А сутиена, с който ще бъда е без никакви презрамки/тип бриджитка или там както се казва/....така че няма да си личат никакви презрамки....,
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: август 25, 2008, 09:47:15 »

Аз съм пропуснала....пак.....Роклята е супер. Според мен се получава страхотно.  Дано днес да е още по-красива!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: август 25, 2008, 10:03:45 »

lol Халките ви са чудесни! И моят бъдеш мъж иска неговата да е по-тясна...

А роклята е много красива  Bravo Bravo
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: август 25, 2008, 10:21:19 »

Ночко,
видях че си ми писала на лични....
просто не бяп на линия .....
Мерси и аз много ги харесвам халките....Та нашят златар се намира на Пиротска, по продължението след пресечката с Христо Ботев към Опълченска. След пресечката на Ботев на първата пряка има м-н на Асеновград булченски подминаваш го него и след 100 метра/от същата страна на улицата/ има едно малко ателие в жълто пише на него Златар. Има страшно много каталози, ние ги поръчахме по каталог, готови няма, но не съжалявам станаха страхотни. Ширината и на двете е еднаква 7,5 мм. а и са много удобни.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: август 26, 2008, 18:49:58 »

Мила, според мен роклята ти стои страхотно!!! Презрамките не са лоши, на мен ми допада стилът на роклята, честито girl_wink
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: август 27, 2008, 07:47:29 »

Благодаря *Elle*,

А и вече мога да кажа, че продавачките наистина се оказаха прави. Роклята е суууууппееерррр Bravo

Не го очаквах честно казано първият път като е пробвах. Утре отивам да си е взема. Оставих е за още една съвсем мъничка корекция. Просто съм възхитена.......и мноого щастлива!!!!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: август 27, 2008, 07:48:51 »

Радвам се че ти е харесла  Bravo Ще пуснеш ли снимка на готовата рокля да те видим и ние?
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 27, 2008, 07:55:02 »

Ами не magi_st, нямам. Тя си е същата, просто е вталиха там дето беше широка. Утре може да се снимам, за последно ще я пробвам преди да си е взема.
Но имам снимка на обиците ми. Все още не съм сигурно 100%, че ще бъда с тях, но са много красиви и мисля, че ще паснат добре на роклята.
Моята идея беше за малко по-друг вид обици, но не мога да намеря такива.....обикалях, обикалях и....няма

Иначе вчера купихме на младоженеца обувки. Остава за него риза и врътовръзка....

* Obicite.jpg (29.44 KB, 500x375 - видяно 472 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 27, 2008, 08:03:07 »

Моите са нещо подобно, пак са висящи и с перлички, но самото висящо е различно(дано ме разбра), и на мен много ми харесват, даже имам колие и гривна към тях.
За чашите да ти кажа от малкия ЦУМ ги взехме на Пиротска, кристални са и не са точно сватбено, но продават и на бройка, там на съседния щанд ги и надписват.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 27, 2008, 08:49:28 »

Ночко,
видях че си ми писала на лични....
просто не бяп на линия .....
Мерси и аз много ги харесвам халките....Та нашят златар се намира на Пиротска, по продължението след пресечката с Христо Ботев към Опълченска. След пресечката на Ботев на първата пряка има м-н на Асеновград булченски подминаваш го него и след 100 метра/от същата страна на улицата/ има едно малко ателие в жълто пише на него Златар. Има страшно много каталози, ние ги поръчахме по каталог, готови няма, но не съжалявам станаха страхотни. Ширината и на двете е еднаква 7,5 мм. а и са много удобни.

Това е и нашият златар , оттам са ни халките , а и всичко златно дето имам , много сме доволни  good

Роклята е страхотна , браво за избора  Bravo
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 27, 2008, 13:34:34 »

a_iordanova, роклята ти е страхотна! На мен много ми харесват такъв тип ръкавчета!
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 27, 2008, 15:53:27 »

Да и на мен Ели, аз и затова ги поръчах иначе оригинала на роклята е без - бюстие само. Направили са ги, но не са и точна като на снимките, всъщност това ми е единствената забележка, но като целя като е погледнеш са се справили страхотно! Bravo Bravo

Ще трябва да ги впиша в белия списък....
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 29, 2008, 08:00:40 »

Обиците много ми харесват.  good

Роклята ти стои много елегантно, не виждам проблем с презрамките. Те 99% от роклите са без презрамки,  моята е с паднало рамо, утре ми предстои да се запозная с нея. yahoo
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: август 29, 2008, 08:18:48 »

Благодаря Снежи и моите презрамки са с паднало рамо....не знам дали си личи от снимките....

А снощи си взех вече готовата рокля, станала е перфектна.  Bravo Bravo Bravo
Наистина е много елегантна рокля, не съм е снимала, така че ще я видете вече на професионалните снимки от сватбата.

Много благодаря за мнението на всички момичета за роклята ми..... yahoo

Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 01, 2008, 08:40:23 »

И аз да направя малък отчет с какво се сдобихме през почивните дни....

Купихме риза и вратовръзка на младоженеца. Купихме късмети исвещи. Остава да вземем за него само колан и е готов!
А пък за мен остана да си купя само бельото, което мисля да свърша днес.

И почти сме готови! Трябва да купим с кумата и Ритуалните чаши!

Много ми харесаха чашите на Снежи и Бубето, нещо подобно ще потърся и аз....

Ми това е от мен за сега....лека по лека денят преближава....Гадното е, че току що прочетах че времето ще се развали точно на моята сватба...ще стане това, от което най-много ме беше страх..... cray

Имам една надежда, че не мвинаги прогнозите се оказват верни..... bad
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 01, 2008, 10:09:55 »

Браво, та вие сте си направо готови! Bravo
А за времето, аз чух че събота и неделя отново го дават слънчице!
Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: септември 02, 2008, 09:30:53 »

Е, дано да си права Eli_m, силно се надявам поне за снимките и ритуалите да не вали, после кат влезем в ресторанта няма да има значение.......

Иначе вчера си купих бельо за мен и колан за младоженеца. Ми май в общи линии сме готови с покупките. А купихме и подаръка на кумовете- луксозно спално бельо, днес ми остана да взема едно подаръче и за шаферката ми /дъщерята на кумовете/. Исках да ви питам кога се подарява подаръка на кумовете, някой зане ли? Аз имам идеята да го подарим като дойдат в нас да ме вземат, но не знам дали е удачно тогава и случайно в суматохата да забравим за подаръка.

Другата седмица заминавам за Видин, там имам доста неща да направя, да сглобя подаръците и да направя тейбълките на масите.
Иначе все още нямаме уточнено меню в ресторанта, най-вероятно ще го уточним тази събота.

А и най-важното да напиша сценария на сватбата / кой за какво ще отговаря, кой какво ще прави и т.н/

И да се похваля, младоженеца го е хванала предсватбената треска.  yahoo До този момент нямаше никакви реакции, но вчера определено ги показа, за което много се радвам. Не знам дали при всички мъже е така, но в един момент започнах да си мисля, че все му е тая дали ще се ожени или не......  но снощи той сам си призна.... yahoo
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: септември 02, 2008, 10:13:51 »

Ами - ние подарихме подаръците на кумовете като започна наздравицата и обикалянето по масите. Защото нали първо с тях се чукваме за "наздраве" и си ги разменихме...макра, че ако е мнооого обемист подаръка, няма да е много удобно. Нашите бяха - за кума с приятелката му - ваучер за почивка за двама, за два дни...по избор, а за кумата и мъжа и - две много готини чаши за кафе в комплект със захарничка и каничка за мляко...

А може да им дадете подаръка преди сватбата...примерно предният ден или нещо такова pardon
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: септември 03, 2008, 09:55:58 »

Ами явно е, че ще бъде подарен подаръка по някое време на сватбата. Ние в четвъртък ще се виждаме с кумовете и след това чак на сватбата. Така, че явно ще бъде както дойде или според зависи от ситуацията....няма да го мисля толкоз все ще им ги подарим.
За шаферката ни купих вчера едно колие, много нежно с камъче сваровски във формата на детелинка. Надявам се да го хареса...... girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: септември 03, 2008, 13:41:39 »

Виждам, че всичко върви по план!!! Нямам търпение да те видя с роклята, стискам палци на 13.09 да не вали!! Дано да е хубаво времето!!! Обиците много ми харесват! Успех с всичко!! give_rose
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 04, 2008, 10:22:46 »

Да, Ванили, май наистина всичко върви по план..... danceg за което се радвам, че така се получава.

Вчера купих и бонбонки Lindth за подаръците на гостите. Другата седмица в къщи ще бъде труд и творчество. Трябвь да ги сглобя подаръците, да донаправя тейбълките, да украся кошниците за късмети и още една в която ще сложа чашите, свещите и шампанско/също и тях трябва да украся/, след това идеята ми е шаферката с тази кошница /която е по-голяма/ да върви с нас при поздравяването на гостите и да събира "подаръците". Но това е само идея, все още неизбистрена в главата ми как точно ще се получи.....

И да попитам аз, от къде да си купя балони, вчера търсих по цялата Пиротска и няма, на мен ми трябват бели и червени, доколкото знам ги продават в едни огромни пакети и има от всички цвето...Та някой знае ли по центъра къде прозават балони?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: септември 04, 2008, 10:40:50 »

Да, Ванили, май наистина всичко върви по план..... danceg за което се радвам, че така се получава.

Вчера купих и бонбонки Lindth за подаръците на гостите. Другата седмица в къщи ще бъде труд и творчество. Трябвь да ги сглобя подаръците, да донаправя тейбълките, да украся кошниците за късмети и още една в която ще сложа чашите, свещите и шампанско/също и тях трябва да украся/, след това идеята ми е шаферката с тази кошница /която е по-голяма/ да върви с нас при поздравяването на гостите и да събира "подаръците". Но това е само идея, все още неизбистрена в главата ми как точно ще се получи.....

И да попитам аз, от къде да си купя балони, вчера търсих по цялата Пиротска и няма, на мен ми трябват бели и червени, доколкото знам ги продават в едни огромни пакети и има от всички цвето...Та някой знае ли по центъра къде прозават балони?

Балони има на ул. Цар Симеон - там между Ботев и Женския има няколоко магазинчета за украса.
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: септември 05, 2008, 09:32:13 »

Благодаря ти Снежи, днес в обедната почивка ще се разходя до там!

Момичета, ми май напълно сме готови....  yahoo pleasantry. Кумата снощи ми каза, че имам и чаши вече. За съжаление нямам снимка да ви ги покажа......

Тази вечер заминаваме за Видин и може би няма да имам възможност да пиша от там, тъй като нямаме компютър, но мога поне да следя форума от някоя зала, въпреки че както казах ще имам доста задачки...

Хайде до скоро а пък  :partytime:на всички септемврийски булки пожелавам весела и незабравима сватба Party time, много щастие и късмет! weddingday

Блатодаря на всички момичета за помощта и покрепата, която чуствах през всичките месеци на подготовката! Ако не бяхте вие, с толкоз много идеи и въображение сигурно нямаше да се справя! Благодаря Ви! give_rose

До скоро, момичета!
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: септември 07, 2008, 13:25:09 »

a_iordanova , пожелавам ти спокойни дни и безпроблемно протичане на сватбения ти ден!
Само положителни емоции и  twohearts!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: септември 14, 2008, 14:50:53 »

Ехооо, БУЛКА smile Честито give_rose Да сте много щастливи заедно и винаги да се обичате и подкрепяте!  twohearts
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: септември 14, 2008, 15:16:49 »

Честито на младоженците!
Много любов, щастие и сбъднати мечти ви пожелавам!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: септември 14, 2008, 15:55:37 »

Честито  Сватбаааа много много да се обичате и винаги да сте щастливи заедно.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: септември 15, 2008, 08:43:43 »

Много любов и щастие на младото семейство! give_rose give_rose give_rose
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: септември 15, 2008, 12:59:00 »

Честито госпожо!

Flower Flower Flower

Много любов  heart heart heart и семейно щастие!
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: септември 19, 2008, 15:15:53 »

С малко закъснение и с молба за извинение, честито на младото семейство, желая ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с щастие, слънчеви моменти и детски смях!!!
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: септември 20, 2008, 17:10:33 »

Здравейте момичета,

Включвам се за малко само да ви благодаря за страхотните пожеланията .... give_rose give_rose give_rose
и да ви кажа, че сватбата мина страхотно, прекрасно, бях yahoo както предполагам почти всички от вас минали по този път .....чуствах че летя от щастие......

По подробен разказ ще има във вторник. А това е линк със снимки от нашата сватба за най-нетърпеливите да ме видят, правени от първи братовчед на съпруга ми. Ох, как звучи.....май не съм свикнала все още....

http://picasaweb.google.com/Tomislav.Popov/Svatba_Krasi_Beni_2008_09_13#

Професионални снимки ще пусна във вторник....
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: септември 23, 2008, 14:34:56 »

Здравейте момичета,

В албума вече има качени малко снимки.....разбира се не са всичките, тепърва ще го попълвам и пренареждам албума. Надявам се да ви харесат...но има още доста работа по него докато стане готов изцяло, все пак се надявам да го завърша до края на седмицата.

Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: септември 23, 2008, 14:39:05 »

Страхотни сте!! Особено ти!! Но тя роклята ти ми е любима отдавна!! Букета е уникален, никога не съм виждала такъв!! Много е  красив!!
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: септември 23, 2008, 14:45:37 »

Прекрасни сте били Girl_hide Роклята е много красиви. Поздравления на бабите,които си личи ,че много са се забавлявали на дансинга good good good
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: септември 24, 2008, 10:02:36 »

Благодаря Ви Ванили и Малката Госпожица,

Радвам се, че снимките ви харесват.....Имам страшно много снимки, иска ми се да успея да събера всички и тогава да направя окончателно албума във форума. Все още не съм успяла да разгледам и твоят албум Ванили. Бегъл поглед хвърлих, но и ти си била страхотна булка..мноооого красива и стилна.

Сватбата мина страхотно, но ужасно бързо....сякаш беше един миг...не знам дали на всички така им се е сторило, но на мен да....

Ще започна с разказа от седмицата преди сватбата, доста проблеми ми се струпаха, но аз стоически и с помощта на мама успях да се справя с тях. Най-много ме ядоса проблема с тортата. Отивам да е поръчам и се оказва, че стойката за тортата е счупена/от предишната сватба/. Естесвено мама веднага се включи с връзки и се оказа, че много бързо може да се достави нова стойка.....за което много се радвам, защото резервния вариант на стойката ама беше ужасен...и по-добре си казах че ще си поръчам малка торта на един етаж, отколкото да бъда с грозна стойка. Както и да е, решихме го проблема и въпреки това от сладкарския цех отново бяха предприели самоинициатива и бяха сложили булка и младоженец. Моято желание просто беше пренебрегнато...направо паднах като е видях.... Oh my ...  beating 
Оказа се и в последният ден, че четири-пет човека се отказаха от присъствие, което мен страшно ме ядоса, но си казах, не се ядосвай за глупости Бени....който дошъл, дошъл! angry
Ама все пак в последния ден да ти кажат...е малко неприятно.

Вечерта преди сватбата не можах да мигна от напрежение или по-скоро вълнение......мисля, че съм спала около 4-ри часа. ........бях страшно уморена като се събудихме.....

Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: септември 24, 2008, 13:22:59 »

Скъпа, благодаря ти!! И аз чета разказчето ти и ще чакам и другите!! За хората, които са отказали, наистина е болно, на мен много добра приятелка ми отказа 2 дни преди сватбата, аз чак се разплаках по телефона, но после си казах, че няма да моля никого за нищо! Но понеже ми обясни проблема си аз и простих бързо бързо! Много зависи и от причините и т.н.А за иниациативата за тортата и статоетката...нямам думи!!! Ще чакам още...
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: септември 24, 2008, 14:46:03 »

......И така сутринта станахме с младоженеца и отидохме на кафенце с кумовете и шаферката.
Седнахме в градската градина на брега на Дунава, а слънцето ту се появяваше, ту се скриваше и по едно време леко почна да ръми. Ужас направо си казах, защо на мен? cray    Но след това спря и аз леко се поуспокоих. Зарязах кумовете и младоженеца и отидох на фризьор. Имах щастието да ме направи най-добрата фризьорка, косата ми е прави два часа с такова желание и спокойствие, че аз както не бях спала направо заспах на стола.Стана перфектната прическа, просто нямам думи колко се харесах като се видях и тя го оцени.
След фризьорката веднага изтичах до гримьорката, грима също стана перфектен, точно както го исках, нито много тежък нито много лек. Въобще мога да кажа тук на хората, които се погрижиха за външния ми вид едно голяма благодаря! give_rose
Няма по-голямо щастие за една булка, да се види в огледалото така както си е мечтала да изглежда!
Грима стана много бързо, момичето ме оправи за 20-тина минути, татко ме чакаше с колата и се прибрах да се обличам. Точно в 16,00 часа бях напълно готова. Ето тук искам да кажа, че трябваше да стана по-рано готова, да се облека с роклята и да си стоя цял ден с нея.........това е една от грешките ми.
И така зачаках аз младоженеца, имах лекото подозрение че може би ще закъснее, а той взе че ме изненада, дойде 15 минути по-рано, добре че бях готова. yahoo
Бях дала инструкции на мама и тати, да не ме дават без пари, но мама каза аз като видях как се е усмихнал щастливо Краси, не се и сетих да го спирам....мина покрай нея и дойде при мен. Е, няма такова щастие...толкова беше красив..... shok че направо Aviator в облаците..... Aviator
И така влязоха всички, почерпихме се и за пийнах за кураж няколко глъдки и добре че го направих, доста по-добре се почуствах.... тръгнахме за ритуалната зала. Отидахме малко по-раничко и така успяхме да се видим с гостите, които вече бяха дошли.....

Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: септември 24, 2008, 15:02:29 »

Ей прекрасни сте и двамата, аз сег разглеждах албума ти.Чакам да довършиш разказа  give_rose
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: септември 24, 2008, 15:04:06 »

В ритуалната зала, бях измислила халките да ги носи моят мил и красив племеник на едно подносче от естествени цвята. Но той миличкият, така се обърка или притесни че бързо, бързо ги занесе на леличката, която водеше ритуала. Получи се много добре и всички хора се засмяха. В ритуалната мина бързо, мнооого бързо. Аз естествено го настъпих, макар че трудничко го направих, но за съжаление от този момент нямам снимка. И след това започнаха поздравленията. Радвам се, че послушах моят девер, който ми каза, че това е един от най-запомнящите се моменти от сватбата...когато всеки минава и те поздравява. Наистина е така! В ритуаланата се получи другият "гаф" на сватбата, майка ми забрави да ми пусне шлейфа, а аз от цялата суматоха също забарвих, сетих се като се изправих пред длъжностното лице.
И хайде към църквата, там очаквах да е доста досадно и бавно, но виж останах изненадана как всичко ми хареса...и попа много добре пееше имахме и хор, който се чуваше прекрасно, не че съм слушала през цялото време....така казват хората. Свещите от горещината се бяха счупили, но издържаха без да паднат. После снимки със всички гости и тръгнахме към ресторанта......
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: септември 24, 2008, 15:26:30 »

Междувременно докато се настаняваха гостите ние с младоженеца и фотографката и моята шаферка, отидахме на брега на Дунава за малка фотосесия. А небето беше сиво, имах чуството че всеки момент ще завали. Издържа и като влязохме в ресторанта започна един дъжд...... Но казват хората, че това е на щастие. Дано да са прави!

И като влязохме в ресторанта, аз сякаш се поуспокоих, че мина официалната част без особени премеждия. Свекърва ми ни захрани а майка ми ни даде чашите с шампанското. Добре се получи. От страни свекъра и тъста стояха усмихнати и безучастни...... Имаше много пъти Горчиво, после аз казах няколко думи за добре дошли, вече не си спомням какво съм казала, но Краси каза че добре се е получило. След това кума приветства гостите и так стигнахме до нашият първи танц. Беше страхотен! И от тук нататък булката не седна! То бяха хора, блусове, хора, блусове.....останах без крака. Но ми беше толкоз забавно и хубаво, че въобще не исках да свършва.....Питката разчупихме точно по-равно, букета се раздели точно на три ...както съм искала, с тортата добре се омазахме с младоженеца и след това се "изтрихме". Моята етърва беше направила балони с обещания, но не обикновени а в стихотворна форма и забавни, получиха се страхотни и беше много забавно.
Единственото ми притеснение беше на танца на булката, започнах да танцувам с кума, но никой не идваше......малко ми стана гадно, но дойде вуйчо ми и се успокоих, а след него вуйна ми, а след него баща ми, беше много горд и накрая от него ме ме взе Младоженеца с букета. Добре се получи!
И така момичета сватбата мина прекрасно, изкарахме до към 3 часа и нещо в ресторанта. В къщи се прибрахме към 4-ри и нещо, имах голямото желание да продължим някъде, но навън такъв дъжд валеше, че щях да стана на мокро патенце по рокличка.....и за това решихме да се приберем.
Все още като се връщам назад еуфорията ме държи още и тепърва ще правя албум, който ще ми припомня най-щастливият ден в живота ми. Всичко стана перфектно така както съм го искала да бъде, с малки изключения, но реших, че не си струва да им се обръща внимание. Важното е, в бъдеще да се сещаме за красивите и щастливи моменти, които сме изживели заедно в този ден.
Пожелавам го на всички минали и бъдещи булки!  give_rose give_rose give_rose
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: септември 24, 2008, 15:30:56 »

Ей прекрасни сте и двамата, аз сег разглеждах албума ти.Чакам да довършиш разказа  give_rose

Благодаря Маги!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: септември 24, 2008, 21:30:02 »

Ей, все едно аз съм го писала! smile

Страхотни сте! Пожелавам ви безкрайно щастие, разбирателство и безоблачен семеен живот!!!! weddingday weddingday weddingday weddingday
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: септември 25, 2008, 11:24:49 »

Благодаря много Снежи, give_rose

И на теб ти пожелавам същото...винаги да се разбирате и обичате!
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: октомври 17, 2008, 15:20:59 »

Сега чак прочетох разказчето и разгледах снимките, браво, много сте лъчезарни и двамата!
Страшно ми хареса подносчето за халките!  Bravo Bravo Bravo
И разбира се, да не пропусна, малко на патерици да ви честитя 1-та месечинка!
Бъдете все така усмихнати, влюбени и нека сърцата ви все по-силно трепкат един за друг!  CHEERS
Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #67 -: октомври 18, 2008, 22:09:29 »

Честито и от мен! Много сте хубави, особено ти. Пожелавам ви много щастие и нека любовния пламък вечно да свети между вас. Радвайте се живота и много се обичайте.
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 20, 2008, 09:45:40 »

Благодаря ви Kiksi, Expert!

Много е мило да получаваш комплименти, дори и след като е минало известно време от сватбата!

Благодаря и за пожеланията и за да не се повтарям с тях искам да кажа на всички да ви се връща стократно!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: септември 13, 2009, 10:11:28 »

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

От сърце ви пожелавам, чувствата събрали ви пред олтара никога да не угасват!
Да има много хармония, уют, разбирателство и любов в семейното огнище!
И много скоро да се радвате на дечица!

Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: септември 14, 2009, 11:49:55 »

Благодаря ти Стаси  give_rose!

Трогна ме с пожеланието си и мога само да кажа, че наистина една година мина точно като миг.....както мина и сватбата ни!

Надявам се всичко, което си ни пожелала да се сбъдне...особено последната част!

Благодаря! give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 2 3 ... 5 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: