Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 06, 2025, 12:37:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 88   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченският букет  (Прочетена 506321 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: януари 20, 2007, 17:51:54 »

Ето и от мен няколко предложения!пролетни!Много са свежи пролетните цветя.Цветовете са много контрастни и от букета чак лъха някаква невероятна свежест и бодрост!

* 15.jpg (56.52 KB, 144x144 - видяно 4000 пъти.)

* 55.jpg (72.41 KB, 144x144 - видяно 8193 пъти.)

* 61.jpg (70.63 KB, 144x144 - видяно 8097 пъти.)
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #211 -: януари 22, 2007, 04:28:03 »

Ох какви красоти - аз не бях възторжена от моя букет, нито пък от тези на шаферките ми, но поне се връзваха цветово. Заради тези  букети, чак ме е яд че не мога да се омъжа пак... може би за църковния брак  Blush
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #212 -: януари 22, 2007, 10:22:32 »

Ох какви красоти - аз не бях възторжена от моя букет, нито пък от тези на шаферките ми, но поне се връзваха цветово. Заради тези  букети, чак ме е яд че не мога да се омъжа пак... може би за църковния брак  Blush
silverarrow букетите ти освен че се връзваха цветово, бяха много хубави и изчистени....
и въобще всичките тези цветя и букетите на столовете толкова ми харесаха....и аз искам да мина по такава пътека.... Плачещо момиче
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: януари 23, 2007, 12:09:37 »

Аз си мисля,че частта с букета ще ми е най-трудна.Има толкова красоти,на които няма да издържа :girl_in_love:Засега си мисля да са рози,но всички останали са толкова красиви,че започвам да се замислям pleasantry
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: януари 23, 2007, 12:48:32 »

Аз си мисля,че частта с букета ще ми е най-трудна.Има толкова красоти,на които няма да издържа :girl_in_love:Засега си мисля да са рози,но всички останали са толкова красиви,че започвам да се замислям pleasantry

Ако видиш някой букет и ти хареса от пръв поглед, избери него!! Аз така си избрах моя и не съжалявам!!! girl_in_love
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: януари 23, 2007, 15:36:04 »

girl_in_love

* flowers_45.jpg (53.68 KB, 280x396 - видяно 444 пъти.)
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #216 -: януари 23, 2007, 17:27:16 »

момичета, направо съм шокирана от богатия избор в нета и във вашите предложения! Oh my ...
но си мисля, че букетът зависи не само от вкуса на булката или кумата, или от цветовете на сватбата, ами най-много от наличните цветя в избрания магазин!!! преди една година бях кума и въпреки, че поръчах страхотен букет от рози и орхидеи не ми го направиха точно като в каталога! hysteric
е,пак беше хубав, но малко се разочаровах!
сега като е мой ред може би аз ще си го избирам, но проблема е, че сватбата ще е в Бургас, а аз съм в София! някакви съвети за Бургаския цветен пазар?
Активен
Fantasy_Girl
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: януари 23, 2007, 22:16:54 »

Ехаа, какъв готин букет - сигурна съм че ще могат да ти го направят, но е вероятно да е скъп, само мини-калите струват по 5-6 лв едната, а до колкото виждам има и орхидеи... минимум 200 лв го виждам  girl_impossible

Ами 200 -200, все пак един път ще се омъжвам smile, не че са малко пари, но не мисля, че след като видях този бих могал да си харесам някой друг.... искам си този и това е  hysteric
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #218 -: януари 23, 2007, 22:18:15 »

Аз предполагам че има и цветарски магазини, които си разбират от работата и могат да направят букети от всякакви цветя без излишни извинения!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: януари 23, 2007, 22:39:17 »

Ами 200 -200, все пак един път ще се омъжвам smile, не че са малко пари, но не мисля, че след като видях този бих могал да си харесам някой друг.... искам си този и това е  hysteric

Е, чак пък толкова пари за букет!!! nea
За толкова пари може цяла рокля да се купи!!! Girl_sing А и букета в най-добрия случай остава при теб и изсъхва, или отива при следващата булка!!! pardon

Но всеки си преценява! smile
Активен
buba_mara
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: януари 24, 2007, 09:41:47 »

Не смятам, че трябва човек трябва да се изхвърля с големи суми за сватбен букет. Повечето услуги около сватбата са с прекомерно надути цени. Когато избирах букет за своята сватба изръшках целия нет и все някакви цени от 70 лв. нагоре. Кое в булчински букт струва 70 лв.!? След много гледане и чудене видях МОЯ букет. Беше на цена 90 лв. май, а на мен ми трябваше и с доставка в дуг град, та съвсем. Примирих се, че ще трябва да си купувам букета от Монтана, където щеше да се състои сватбата. Отидох в цветарски магазин там и в каталога, който ми дадоха видях МОЯ букет. Направиха го както изглеждаше на снимката. Беше страхотен. И само за 40-45 лв. Съвета ми е: хора търсете, не се изхвърляйте с олкова ари напразно.
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: януари 24, 2007, 11:37:58 »

На булките от Варна искам да кажа ако харесвате со семпли модели в смисъл не някакви висящи и с кой знае какви цветя, можете да отидете на пазара за цветя до Катедралата.  Там могат да ви направят букети от порядъка на 25-30лв. Аз лично мисля да отида там. Моят букет за сега мисля да е от червени рози със златист тюл отдолу. Не е сложен и няма да е скъп, надявам се.  Wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: януари 24, 2007, 11:41:26 »

На булките от Варна искам да кажа ако харесвате со семпли модели в смисъл не някакви висящи и с кой знае какви цветя, можете да отидете на пазара за цветя до Катедралата.  Там могат да ви направят букети от порядъка на 25-30лв. Аз лично мисля да отида там. Моят букет за сега мисля да е от червени рози със златист тюл отдолу. Не е сложен и няма да е скъп, надявам се.  Wink
А това си е супер цена!Човек трябва да се простира според възможностите си!Ако разбира се имаш възможност за букет от 200 лв супер нека да бъде такъв.Щом булката ще бъде щастлива от този факт,оки! girl_wink
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: януари 24, 2007, 12:59:45 »

Моята кума ще ми купува букета. Та милата толкова много ни помага. Не мисля, че мога да и искам по-скъп букет. Ще е нагло при полужение, че може да се  направи същия за полувината пари.
И да ако може да си позволиш скъп букет, защо не.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: януари 24, 2007, 13:45:31 »

Ето моят букет!Малък нежен,с любимите ми цветя - бели хризантеми и  в тон с цветовете на сватбата ни!Току що изнудих кумата и каза че е около 50 лв!Цена в София е това!

* IMG_1721.JPG (61.7 KB, 448x308 - видяно 489 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 88   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: