Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:33:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Kiksi - 26.07.2008  (Прочетена 77902 пъти)

nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: август 03, 2008, 19:50:54 »

Кикси, изчетох всичко на един дъх. Имала си сватбен ден изпълнен с много емоции. Според мен най-хубавото от всичко е, че сте двамата заедно и много се обичате, въпреки дъжда, въпреки малките гафове сте имали чудесна сватба. Пожелавам Ви много щастлив семеен живот, изпълнен с много любов!!!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: август 04, 2008, 10:53:19 »

Ех, сладуранки, как ме зарадвахте само, ако знаете!  give_rose

Тъкмо си мислех, че съм останала без верни читателки вече, а то не било така  Bravo

Мислех си честно казано, че вече съм станала досадна с тези мои подробни разкази и понеже нали пиша с прекъсвания поради липсата на време, мислех, че съфорумките са загубили интерес да четат чак такива подробности.
Но всичко ми се струва толкова странно, като някакъв филм, в който съм участвала, още не мога да осъзная, че се е случило на мен, че нямаше как да не споделя с вас, защото ви чувствам страшно близки, макар и да не се познаваме.
Така или иначе, нямате представа колко щастлива ме направихте с тези ваши прекрасни коментари  danceg danceg danceg и с това, че изчетохте цялата история. Разбира се, има и разни други дребни нещица и около подготовката, и около самата сватба, май накрая наистина ще трябва да издам книга, докато все още имам аудитория lol Да взема да послушам Копченцето, а? С тези комплименти за писателските ми умения от нея, май ще взема да си повярвам.  DANCE

Благодаря ти KlaraFina за думите "УНИКАЛНА СВАТБА", както и за колоритната личност   Wink Много е хубаво някой да ти го каже, особено когато ти е леко тъжно, че сватбата ти не е била това, което си си представял.  А и понеже откакто те "познавам" (макар и само виртуално), винаги съм те възприемала като жена със стил и затова много ценя мнението ти за моята сватба!  good

Val_ и Vanilly, вас ви възприемам пък като едни чувствителни, мили душички - много ми напомняте за самата мен с реакциите си! Честно казано, и мен думите ви направо ме просълзяват вече на няколко пъти! Благодаря ви за усещането, което ми подарихте с това, че изчетохте всичко и направихте невероятно мили коментари!

nina_nikole - и ти си героиня Bravo, щом успя да прочетеш всичко! Благодаря ти за прекрасните думи, миличка!

Някои като Valentinka, Krasunkata, Gerka, Plamik и особено inaxstra ми изчезнаха от полезрението, сигурно им е дошъл в повечко този "роман" ROFL. Е, някои са заети с потапяне в предсватбена треска smile и са извинени, ама другите много бързо "се предадоха" с четенето и това ме кара да се отказвам от идеята за книжка, с толкова малко читатели - ще фалирам направо lol  funnytooth

Активен
Val_
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #212 -: август 04, 2008, 11:03:24 »

Как ще фалираш..айдееее стискам палци за Космополитан...кви са тия фалити..кви пет лева...кво ми приказваш ти другарко...направо копи и пейст на написаното и действай по въпроса...никво мотане... danceg
Активен
elanida
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: август 04, 2008, 11:27:26 »

kiksi, сигурно имаш много повече читателки отколкото предполагаш! Аз също съм една от тях - просто не успях да пиша по-рано! Големи благодарности за споделените сватбени преживявания! И сватбата ти ще остане незабравима не само за теб и твоя съпруг(много е отговорен щом и на сватбата си така се е представил по време на зарята), но със сигурност и за всичките ви гости! Желая ви много щастие и любов заедно! 
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: август 04, 2008, 12:20:56 »

И аз съм ЗА good издаването на книга! 
Определено няма да фалираш blum
Даже заглавието може да е нещо от рода "Какво може да очаквате от вашата сватба"!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: август 04, 2008, 13:09:10 »

Еха, как така няма да издаваш!!! Мале направо много ти благодаря за милите думи!!! Надявам се вече да си се успокоила и да се радваш само на положителките емоции около сватбата ти!!
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: август 04, 2008, 13:19:25 »

Имаш читателки и как , направо ти завидях по едно време за неочакваните емоции  pleasantry
Важното е че всичко е свършило добре  good
1 екземпляр и за мен ако може от неиздадената още книжка  girl_wink
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: август 04, 2008, 13:22:28 »

Кикс ако издадеш книжка искам и аз един екземпляр,че тук все започвам и съм още на първият пост,а книгата по-лесно ще я чета blum сега отивам да изчета всичко,ама се замислям дали да не го принтна,че то си е роман и няма скоро да го прочета tease и понеже нямам спомен да съм казвала,че си била много красива булка и с тези слънчогледи-просто всичко е било много красиво и прекрасно
« Последна редакция: август 04, 2008, 13:24:59 от наденцето » Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: август 04, 2008, 13:24:15 »

Ех Kiksi,

Както каза Еланида, просто не предполагаш колко много читателки имаш.... good И аз съм една от тях, изчетах всичко търпеливо, търпериво чаках всяка час от разказа. И както всички момичета преди мен изказаха мнение: Мноооого те бива в това, наистина не прочетах по интересен разказ от твоят. За което те поздравявам. И честно, наистина по едно време докат си четях .....имах чуството че и аз съм видяла дъжда и на мен ми е било тъжно и весело.  Bravo Bravo Bravo
Bravo за страхотния разказ и сега чакаме още снимчици, които да го потвърдят......
Активен
Val_
Ентусиаст
**

« Отговор #219 -: август 04, 2008, 13:33:59 »

Хахахахаха видя ли Кикс какво става тук...струпали сме се като кокошки пред купанка с житце и чакаме гладни да ни сипеш още малко че сме ненаситни...хахахахахахах.... Щяла да фалира....хахахахаха...това е вица на деня.....
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: август 04, 2008, 13:47:06 »

АААа, и аз съм тук и всичко си изчетох tease
Само повечко снимчици да има...
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: август 04, 2008, 13:55:35 »

Прочетох го,ама пак си искам книжка<това сериозно говоря,този разказ според мен,както и този на Ина и на Regina трябва да си го принтнете и да го сложите в сватбеният албум и след време да го показвате на децата си,това не трябва да се губи-сериозно говоря>. Било е доста интересно на твоята сватба tease а скоро няма ли и снимки да дадеш,че тези са много малко pleasantry
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: август 04, 2008, 14:33:13 »

Ех, ама аз цял фен-клуб съм имала направо  danceg danceg danceg

Благодарение на всички ви, за милите ви думи, за това, че преживяхте сватбата ми, отрицателните емоции все повече избледняват и сега все повече гледам на нещата от положителната и забавната им страна. Повече се смея, отколкото плача (защото честно да ви кажа, доста си поплаквах в дните след сватбата, като се сетех за този дъжд и неподходящата вътрешна част на заведението). Поне наистина никой от гостите не беше виждал такава сватба като моята и всички твърдят, че е било незабравимо с това местене в дъжда и всички останали неща.

А аз като си знам и за останалите издънки, за мен е още по-незабравимо, повярвайте ми и вече се радвам дори, че има какво да разказвам и да се смеем после, макар че беше много далеч в крайна сметка от сватбата на мечтите ми, която с толква усилия се опитах да осъществя, ама нищо, макар че не изглеждаше така, както си го представях толкова време, поне беше пълно с емоции.

Нямате представа колко положително ми действате с тези ваши страхотни коментари, големи сте сладурани, радвам се, че сте съпреживявали всичко и че сте издържали геройски да прочетете всичко. От това ми става адски мило и се просълзявам чак от радост. Стигне ли се до книжка - имате по един екземпляр от мен  Wink, нали сте най-верните ми читателки!

Наденце, тази идея да изпринтирам темата и да я сложа в албума, и аз я видях от Regina и определено мисля да последвам примера й. Но направо цялата тема, не само моя разказ, защото и вашите коментари си заслужава да бъдат запазени през годините, ще ми е толкова мило като си ги чета един ден и ги показвам на децата си (дай, Боже и този ден да дойде)

Може би само ще трябва да събера целия разказ на едно, че е много разпокъсан, но определено темата ще си я изпринтирам за албума. А сега като се върнах назад в темата да си прочета разказчетата и видях от бързане колко грешки имам направени при писането, лошо ми стана.  girl_impossible

Сега ще се пробвам за снимки още малко да кача, нямам търпение да си взема всички професионални, както и останалите от приятели и роднини да събера и да си подредя един хубав сватбен албум тук, със съответните коментари, разбира се.  Wink yahoo
Активен
Val_
Ентусиаст
**

« Отговор #223 -: август 04, 2008, 14:52:06 »

Кикс и аз подкрепям идеята за принтването...това ще бъде супер..ама точно в тази хронология го остави...така носи точно тези емоции които ти си ни оставила на нас в разказа си..нищо не пипай само печат и тва е...
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: август 04, 2008, 15:10:57 »

Вал, ще те послушам определено.
Пробвах да смаля една снимка, да видим, дали ще стане или пак трябва да търся помощ от някой:

* IMG_4194 (Small).jpg (66.49 KB, 640x427 - видяно 254 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: