Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 18:51:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 225023 пъти)
angie
Новак
Публикации: 19
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #165 -:
януари 27, 2008, 10:41:24 »
Хайде и аз да се присъединя, агитката от Пловдив трябва да е стабилна. Относно DJ миро не трябва да имате притеснения, много е добър, ние ангажирахме неговия колега DJ Миро, присъствала съм на сватба, която е водил и е страхотен, поддържа настроението, а това е най-важно, нали
За студио ДИТ незнам, лично на мен не ми хареса монтажа на диска и сватбения албум който предлагат но пък работят с добра техника. А това за църквите направо ме разби, какво ще правим съботните булки, и моята е тогава
.Ние сме резервирали Св. Богородица, ще им се обадя и ще дам инфо и аз. Сега за роклята-и аз мисля да посетя принцес, защото разбрах че те са дистрибутори на марката san patric за пловдив, а тя е моя фаворит, поне за сега де, стига да не ме застрелят с някоя космическа сума. galka_d четох в другата тема че за шев ти искат 2800лв., но си избрала най-добрите материали. имаш ли представа как варират цените за шев или е много определящо модела и плата.
за ресторанта резервирахме Руски клуб. Приличен е, много искахме да е Джия Бийч, но датата ни беше резервирана. Жечка малко ми се видя самонадеяна, смяташе че ще си сменим датат за да изберем техния ресторан, което ме подразни. Почти невъзможно ни е да променяме каквто и да било, но това не е проблем.Ресторанта е хубав, храната също но най-важно за мен е да има добър Dj, защото всеки като пийне забравя как изглежда ресторанта и остава веселбата. Успех на всички момичета и ще се радвам да обменяме опит и съвети за Пловдив
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #166 -:
януари 27, 2008, 11:02:59 »
Здр.не се притеснявайте за съботните венчавки, ако вече сте се записали.Вчера ходих да питам и то точно в Св.Богорадица.По принцип наистина е забранено, но не го спазват, казаха че ако им забранат да правят венчавки, то ще е за тези който още не са се записали, (но все още си записват).Даже вчера имаха венчавка и бяха приготвили и украсата.
Активен
angie
Новак
«
Отговор #167 -:
януари 27, 2008, 11:08:57 »
благодаря ти Веси, олекна ми, бях се засилила и аз да ходя, спести ми едно разкарване
Иначе нашя митрополит е доста шантав, така че не се учудвам че ще го направи. важното е че нас няма да ни засегне
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #168 -:
януари 27, 2008, 11:15:14 »
Аз бях в ужас, защото и датата си промених, за да сме в тази църква и неисках да я променям пак, но след вчера се успокоих.
Активен
angie
Новак
«
Отговор #169 -:
януари 27, 2008, 12:56:21 »
момичета искам да попитам някоя от вас ще има ли "Тракийска сватба", защото много се двоумя за този вариант. Ако на някоя от вас ритуала е бил такъв нека да сподели. Доколкото разбрах имало певица, но нещо не мога да си го представя
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #170 -:
януари 27, 2008, 13:33:52 »
kiss много красиви снимки, добър избор на фотограф би ли ми казала колко снимки ви направи и в какъв формат са
Активен
kiss вече Краева
Любопитен
щастлива съпруга
«
Отговор #171 -:
януари 27, 2008, 14:42:07 »
Около 400 и няколко. Размера мисля че е 1280х1024, една снимка е от 3 до 6 МВ
Активен
sheli
Любопитен
«
Отговор #172 -:
януари 27, 2008, 18:08:00 »
kiss,страхотни са снимките.А каква сума ви взеха за 400 снимки?
Активен
angie
Новак
«
Отговор #173 -:
януари 27, 2008, 19:50:48 »
kiss страхотни снимки и перфектен фотограф
:bravo:Чак съжалявам мъничко че вече капарирахме нашия
Момичета никой не изрази мнение за тази тракийска сватба, хайде моляяяяя ви имам време, но много се
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #174 -:
януари 27, 2008, 20:04:18 »
Цитат на: angie в януари 27, 2008, 19:50:48
kiss страхотни снимки и перфектен фотограф
:bravo:Чак съжалявам мъничко че вече капарирахме нашия
Момичета никой не изрази мнение за тази тракийска сватба, хайде моляяяяя ви имам време, но много се
angie
и на теб сладурка. Кой е вашия фотограф?
А за тракийската сватба мисля че Alucinado ще правят такава, тя може да даде повече инфо по темата. Дано не греша
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #175 -:
януари 27, 2008, 21:35:37 »
angie, ние сме се спрели на Тракийска сватба, но честно казано не знам какво точно да ти обясня. Не съм го виждала на живо досега, мацката от ритуалния дом само ми го обясни, но ми каза, че на място могат да ти пуснат видео, за да видиш точно за какво става в-с. Иначе от Нина-Стил ни пуснаха демо-видео с интерпретация на същия ритуал от Етно-ритъм (те са танцова формация, така че могат да ви изпълнят ритуала като танц в ресторанта, мисля, че не можеш да ги викнеш в ритуалния дом, вместо техните си танцьори) и танц, изпълнен от танцьорите на Радостни Обреди.
Честно да ти кажа, Етно-Ритъм са по-добри, но ако искаш да се ожените с този ритуал ще трябва да разчиташ на танцьорите от Радостни Обреди. Като цяло ритуала от Радостни Обреди има двама танцьори (момче и момиче) които танцуват пред вас, въвеждат ви в залата, изпълняват си там техните си танци, има и една певица, която припява (не е нищо особено, от това което видях на записа, но....)
Танца на Етно-ритъм е с две момичета и две момчета..
Незнам какво друго да ти кажа. Ако не сте се записали още в Ритуалния дом, като отидеш ги попитай и поискай да ти го пуснат и да ти обяснят по-подробно.
Иначе, днес ходихме за рокли до сватбения център с misskapriss
много съм доволна и много благодаря за компанията (тя ще бъде мноооооого готина булка, да знаете)
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #176 -:
януари 27, 2008, 23:01:05 »
Хихи, Alucinado, и двете ще бъдем готини булки.
Другия път обаче преди огледа на рокли по кафенце, че ние така се зазяпахме по роклите че и 2 думи не разменихме
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #177 -:
януари 27, 2008, 23:14:00 »
misskapriss, верно е
а и аз така се бях ошматкала
тъкмо обяснявах на Жоро, че все едно организирам нечия чужда сватба и хич не мога да се възприема като булка, даже и като гледам снимките
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #178 -:
януари 27, 2008, 23:20:32 »
Аз да си призная, гледам снимките одеве и си мисля:"Не изглеждам ли много малка за булчинска рокля?!"
В смисъл не ми ли е много детска физиономията. Както и да е
Ти си много нежно същество и втората рокля днес ти седеше божествено
Активен
angie
Новак
«
Отговор #179 -:
януари 28, 2008, 09:26:42 »
alucinado благодаря ти миличка за инфото
Ние записахме датата, но момичето нищо не ми предложи да видя, може би като наближи времето да плащаме ритуала ще ги помоля да пуснем видео. Иначе и на мен от ресторанта ми предложиха вариант за посрещане с фолклорни елементи, но доколкото разбрах е около 30 мин. Нещо не ми се иска да протаквам нещата, незнам и аз. Имам време да се чудя ощел но задължително ще помоля в ритуалното да пуснат видео.
И така както се хвалите с misskapriss че сте ходили за роклички и сте мерили няма ли някоя снимчица и за нас другите форумки тук, аа ма ха. хайде misskapriss обесняваите тук, ние чаакаме
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...