Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:37:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 152686 пъти)

vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 18, 2008, 18:58:23 »

виж, gostenka_82, не се ядосвай толкова и не си разваляй сватбата само, за да им натриеш носа. Ако искаш Стария град може да подпишеш и в Етнографския музей даже. Просто се обади в ритуалната зала и бади по-рязка. Момичетата от там ще ти организират цялото преместване и запазване на часовете. Милото казва, че Блабановата къща е дори по-хубава от ритуалния дом в Стария град...наистина е много тъпа цялата тази ситуация с недоваршения ремонт, но на мен ми мина бързо яда и предпочетох да намеря достатъчно добро решение, вместо да подпиша някой ден след работа в София.....може никъде другаде по света да не се случват такива неща (което ме съмнява), но све пак сме българи и трябва да сесправяме някак си.... и между другото ремонта трябваше да свърши не края на август а края на юни smile
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 18, 2008, 19:00:00 »

хахахах Руми отивам да се жалвам още в понеделник   grandpa дано ми уважат жалбата и предприемат некви действия хахахахахахахаххаха
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 18, 2008, 19:03:48 »

Да, до Балабановата къща се стига с кола good
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 18, 2008, 19:06:26 »

ето, на Марианка не са й звъннали
щяло да е отворено може би, само че, нашата дата е 30 август, ако не се лъжа Мариана е преди нас, НО на нас ни казаха, че НЯМА да е готова до 30.08
а не, че може би....
нас ни пращат в една малка заличка в другия обреден дом или др. вариант е там, където е площад Съединение - музея де.
Ох, а аз като не съм от Пловдив?
нито знам едното какво е, нито другото
виждала съм само Балабановата къща на една картина - това е!
свекървата утре ще ходи да се занимава с този въпрос, аз от разстояние ... по тел.... нищо няма да направя
ех, ако бях там .... как щях да ги подредя и да си реша въпроса на място, но уви ...
и сега, трябва да обяснявам на всички гости, че всъщност обредният дом е друг, не този на Съборна
« Последна редакция: юли 07, 2008, 23:00:26 от maria_lakova » Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 18, 2008, 19:11:35 »

gostenka ами на мен като още не са ми се обадили дори, не са благоволили да ме уведомят аз разбирам от други места какво да правя sad направо ми се плаче...
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 18, 2008, 19:15:30 »

мила,
кога ти е датата?
значи, свекървата им е вдигнала страшен скандал...
утре като се разправи с тях ще ти пиша как е минало, отиваш и действаш по същия начин
ще ти кажа точно какво са ни предложили като вариант и .... ти ще прецениш кое най-много те устройва и ще си ннастояваш за него и точка
не съм била там, за да ти дам личен съвет как и какво точно
като говоря по-обстойно със свекито, ще ти кажа, можеш да разчиташ
но най-късно в други ден отиди,не губи време, защата, аконе се лъжа ти май беше седмица преди мен
« Последна редакция: юли 07, 2008, 23:02:01 от maria_lakova » Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 18, 2008, 19:16:58 »

много ти благодаря, нашата сватба е на 17 август и още утре ще ходя може със свекърва ти да се засечем и да се караме с тях...оффф само проблеми.....
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 18, 2008, 19:23:24 »

момичета, как е тази овална зала
как е в историческия музей, хубаво ли е, кажете
и как е в Балабановата къща?
в смисъл, че аз няма да съм там, когато трябва да се реши кое от трите
много хвалили историческия, но ... аз не знам ... не съм го виждала
всъщност, нито едно не съм виждала
Марианче, питах свекървата, те са й се обадили днес!!!!
отивай, мила, не чакай, изобщо
ти си доста по-рано, пък и ... трябва да ти кажат
свекървата им казала, че поканите са готови и т.н., а те ...ама много рано.....
е не, ще чакам аз всички познати да си организират почивките, пък на сватбата ще сме само с кумовете
« Последна редакция: юли 07, 2008, 23:03:04 от maria_lakova » Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 18, 2008, 19:58:23 »

уф, аз освен думи и  нерви вече нямам
ама ... какво да се прави, все пак съм в БГ
не знам, свекървата казва, че обредният дом, в който е тази овална зала имал хубава градинка навън за снимки - ха представям си как на снимките ми ще се виждат поне още 3-4 булки, като знам каква е ситуацията
но пък вие казахте, че е вехто
за площад съединение - от обредния дом много похвалили залата - била нова
пък сега и Балабановата къща .... която пък е в стария град
дайте мнения, кой от трите варианта е най-добър
колко човека могат да се съберат в Балабановата?
че то и това трябва да се мисли
« Последна редакция: юли 07, 2008, 23:06:45 от maria_lakova » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 18, 2008, 20:01:28 »

Аз в Балабановата на подписване не съм ходила, но самата къща е великолепна и ако можеш да го направиш там, прави го!
И около къщата също ще станат супер снимки! Не бих се замислила за друго, ако бях на твое място.
До централния дом има градинка, да, обаче според мен е по-автентично в стария град. Мен градинките в България не ме впечатляват, но това си зависи до какво искаш.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 18, 2008, 20:05:01 »

мерси мила,

то и аз най-много към Балабановата къща клоня, но не знам колко е голяма и дали утре ще е отворена, свекървата като отиде

да не се окаже мъничка, че .....
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 18, 2008, 20:16:43 »

Леле момичета като ви чета направо се плаша. Как може да са толкова малоумни?! Направо не ми го побира главата, как може такова нещо?! За съжаление нищо не може да се направи освен да се нагодите към ситуацията.

За Балабановата къща мога да кажа че е много красиво. Има си широка пътека, където могат да се сложат столове и между тях да остане пътека за минаване. А самата венчавка да се извърши пред самата къща. Има си 3 стъпала и после площадка пред къщата. Много е красиво. На мен там ми беше дипломирането и съм с 2 ръце за това място.

Историческия музей също е хубав, има една голяма зала с много висок таван. И там е красиво и мисля че има добра акустика, музиката ще звучи много тържествено. Била съм там само 1 път и нямам много спомени, но не е лошо според мен.

Овалната зала... Ако не греша на Alucinado сватбата е била там. Тя може да даде повече инфо, но от други места знам че не е лоша. Тя, ако не греша е към Дома на Младоженците, но не съм сигурна.

Ако аз бях в такава ситуация със сигурност бих избрала Балабановата къща, но там идва проблема ако вали...Тогава Историческия музей е по-подходящ. Може би може вътре в Балабановата къща, но аз съм влизала преди години и нямам спомен как изглеждаше вътре.

Май това е което мога да споделя. Дано съм помогнала. Успех милички и стискам палци всичко да се нареди!
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 18, 2008, 20:19:48 »

Ето една снимка на Балабановата къща. Не че много се вижда, но все пак...

Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 18, 2008, 20:25:43 »

мерси, мила, много

явно свекървата ще решава утре

и аз не знам какво да кажа, доста се ядосах и ако аз бях в гражданското .... просто тези момичета щяха в голямо преключениеда се видят

така веднъж в 1 магазин вдигнах луд скандал, за 1 риза, подарък, която трябваше да се смени с друг номер, но те нямаха, пък същевременно я намалили и от 90 лв. станала 60лв., за да взема нещо друго ... трябваше да чакам да намлят и другите неща, защото пък на такава ниска цена нямаше нищо

и аз не издържах, вдигнах им един скандал - ми то и номера нямаха, поисках номера на управителя и им казах, че, ако до 1 минута не му се обадят и не решат проблема, директно се обаждам в комисията за защита на потребителите и после ще ми се молят без пари да си взимам неща от техния магазин

и им казах, че от счетоводна, а и от данъчна гледна точка, пак ще имат проблем не само за 1 ризка, но и с всички, които са метнали така

да видиш как отново оцениха ризката на 90 лв., а не на 60

додах още 30 лв. и си купих най-евтиният парцал в този момент, който беше 120 лв.

ама не съм в Пловдив ...
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 18, 2008, 20:32:42 »

Леле мацка, много си бойна. Но то така си и трябва в крайна сметка. От мълчание са ни се качили на главите.... beating
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: