Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:58:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 152605 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: май 22, 2008, 17:16:57 »

Момичета имам нужда от помощ знае ли някоя от вас къде се намира китайски ресторант Азия в Пловдив решилисме после с милото и сестра ми да идем да хапнем,благодаря предварително give_rose
намира се срещу спирката след тунела до аптека санита
,
 не , не се намира до тунела вече, премести се в Тракия, до ресторант Водолей, само дето не знам каде се намира ресторант Водолей, но имат и ресторант на гарата, само че е малко долнопробен
дано не е късно вече.
има китайски ресторант на бул. Руски, по-добре там, Червеният дракон се казва, на третата пресечка от гарата се намира в дясно.
misskapriss  честит рожден ден!!! bouncinggirl много любов, щастие, късмет ти желая smile
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: май 22, 2008, 19:45:25 »

И аз да се похваля , вече си имаме халкички и съм много щастлива защото много си ги харесваме, обаче нещо не можем да ги снимаме като хората хич не се виждат все блестат едни такива, така че не мога да ги покажа поне за сега, но са от Сара Трейд Раковски и ги има и в каталога.
Сега ще чакам поканите другата седмица да видим, дано да няма издънки.
А в събота ако не ми мине котка пътя трябва вече и за рокля да ходя... че няма време, е има ама като се знам как избирам направо си наближава.
Еличка весело изкарване днес, много любов  heart и ....  girl_wink
Айде ако има нещо друго ще се похваля.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: май 22, 2008, 20:07:25 »

Ееее, Аничка, браво на вас! Честито! Ще дадеш ли линк към каталога да ги видим оттам?
Успех с роклята, дано да си избереш лесно.
Аз съм много заета днес и утре, само за минутки надавам по едно око на форума... очаква ме тридневен уикенд - в понеделник е празник и съм много развълнувана, че ще си почина и ще си видя къщата. А, трябва и да поръчам подаръчетата за гостите, че времето летииии...  tease
Целувки на всички!  give_rose
Активен
miminka
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: май 22, 2008, 21:22:17 »

SHELI,КАК ВЪРВИ ПОДГОТОВКАТА ЗА СВАТБАТА,моята вече мина,как отлетяха 5 дни след сватбата,ако не се засечем във форума весело изкарване,и не се притеснявай за нищо,всичко минава много добре,е не може без някой дребен гаф,но се забравя,чувството е неповторимо,страхотно е!!!
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: май 22, 2008, 21:38:59 »

miminka,подготовката вече приключва.Утре ще ходим за алкохол.Сега съм по спокойна,но преди 2 дни хич не бях.Кума си спука крака и е с гипс.Прибрах се до София и брат ми с гипс-сбил се.Но той на ръката.Обаждам се на приятелката ми да се видим/шаферката/-ухапал я паяк и е с подуто око.Ужас.Ще бъде интересна сватба.Но си слагам пердето и .....
Ти как изкара?Как беше ресторанта?Малко се притеснявам с тази пирамида шампанско,защото след църквата ще имаме фото сесия и гостите трябва да ни чакат отвън.
А снимчици няма ли да ни покажеш? Wink
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: май 22, 2008, 21:42:09 »

miminka,извинявам се.
ЧЕСТИТО!Пожелавам ти да си много щастлива и влюбена.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: май 22, 2008, 21:54:35 »

уау Миминка как така те изпуснахме, кога се ожени?
браво , честито, всичко най-хубаво ви желая, много любов, здраве, късмет и да се подкрепяте и уважавате винаги weddingday nazdrave Party time
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: май 22, 2008, 22:14:36 »

Леле, какво става тука, пълен хаос, каква е тази деорганизация - ми момичета, защо така тихо-мълком, бе милички  shok
miminka, честито!!!!  wedding Искам да ти пожелая много любов и семейно щастие! Страшно да се обичате и да живеете в хармония!  give_rose
sheli, на албума ти пише, че е след 2 дни!  Eeager - на теб ти желая страхотна сватба, много да се веселите и да не обръщаш внимание на дребни детайли! Бъди много красива и щастлива булка!  give_rose

И да покажете снимки, ей  tease
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: май 23, 2008, 07:47:41 »

Здравейте момичета как сте мерси за обяснението за итайския ама ние отидохме в "Ефир" другия път на китайско girl_wink
Миминка честито мила я бързо да разказваш как мина сватбата снимкииии и мила пожелавам ти много семейно щастие give_rose
Шели ами то неостанало пожелавам ти една невероятна сватба  give_rose
Ели какъв празник е при вас crazy
А ммичета бях споменала нещо за среща ама всички се услушвате и ще има  beating неискате ли да се видим аз другата събота съм в Пловдив в 3 часа имам час при фризиора да си взема тресата Girl_hide
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: май 23, 2008, 08:10:53 »

Хихи, Дафи, аз съм супер навита за срещичка, много би ми дошло добре даже, ама ще трябва да изчакам живот и здраве.... иначе ако бях там, съм патрон   tease
При нас е Memorial Day - последният понеделник на май месец се празнува в памет на загиналите във всички войни... и тази дата също като неписано правило бележи откриване на летния сезон (аз днес бях със зимното си палто облечена  crazy)
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: май 23, 2008, 08:16:42 »

Еее Ели поводи за почивки да има good а аз тебе ще те чакам в Пещера  girl_wink и roumiana я чакам като идва тук да носи поканите по родата @}->--Дано се организираме и да се видим
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: май 23, 2008, 08:23:27 »

И аз съм за среща, но ще трябва да видим от другите градове кога ще си идват насам.
А инъче халките ми ги има в галерията ми, от каталога е тази снимка, сега почивните дни ще гледам да ги снимам на светло навън да видим ще се получили нещо изобщо. Абе ние си ги харесваме това е най важното.
Айде честито на новата г-жа и аз не можах да усетя как стана това, показвай фотота, и на следващата ни булка много хубав ден ти пожелавам и всичко да е приказно, и да не обръщаш внимание на дребните неща.
Хубав ден на всички.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: май 23, 2008, 08:36:31 »

Аничка, браво, много са хубави! Поздравления за избора! Да имате сплотен и щастлив брачен живот с тях!   heart
Активен
miminka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: май 23, 2008, 13:26:50 »

благодаря на всички за пожеланията,много сте милички,пожелавам и на вас приятна подготовка,а на sheli много,много весело изкарване,специално за шели: да кажа за пирамидата,при нас не беше точно както спас предлагаше,успях да си наложа моята идея,пирамида имаше,поканихме гостите вътре и на влизане им подаваха по чаша шампанско,през това време аз и съпругът ми бяхме фотомодели,след като всички се настаниха влезнахме ние,всички станаха на крака и ни посрещнаха прекрасно,всичко беше украсено с рози,които занесохме(вечета с милото ходихме да берем рози по булевардите).после си минахме на традиционна наздравица,тогава ни дадоха подаръците и цветята.аз не исках да посрещам гостите на вратата,защото 110 човека трябва да чакат на опашка в градината,все едно са отишли за хляб на фурната,в никакъв случай затова измених идеята на спас,всичко беше страхотно,успех утре
Активен
miminka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: май 23, 2008, 13:31:53 »

а за снимките още не е готов диска от фотото,иначе непременно ще пусна снимки.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: