Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 18:33:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашият лекар акушер-гинеколог
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог (Прочетена 405857 пъти)
maia_svet
Сватбар
Отг: Нашият лекар акушер-гинеколог
«
Отговор #180 -:
януари 02, 2010, 13:18:08 »
ЧНГ на всички пожелавам ви безпроблемна бременност и живи и здрави бебчета след това.На тези който правят опити в най-скоро време да разберат че ще стават майки и да бъдат много много щастливи.
Аз загубих бебчето си в 5 месец ,незнам кого да обвинявам ,но мисля че личният ми гинеколог не ми обърна нужното внимание при условие че бях почти проблемна заради прокървяването ми няколко пъти ,според мен трябваше по внимателно преглеждане и повече изследвания и евентуален серклаж на време , а не в последния момент да ми кажат -няма да я бъде и вече е късно ................
Лекарят ми беше Живко Жеков в ОБ- за безпроблемна бременност ,може би е добър ,но аз лично не съм доволна,прати ме в 5 месец в АГ че съм бил спешен случай заради прокървяване, там минах през Шопова,Иванова и накрая през Ганчев, но не съм доволна никой не ми обясни какво става , вниманието там беше ужасно.....
Следващи път мисля да съм в Майчин дом , ако някои е доволен от лекари там ,моля пишете ми не знам при кого да се запиша проучвам Борис Яков и Станева ....
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #181 -:
януари 02, 2010, 16:23:26 »
maia_svet, имам приятелка , която работи в МД . Точно преди няколко дни говорихме за лекарите там и отношението им. И според нея (тя не е лекар) това , че си плащаш не ти гарантира повече внимание . Но ако говорим за професионализъм д-р Станева е много внимателна и добър специалист. За д-р Яков също са едни от най-добрите отзиви.
За да не те объркам искам да уточня, че не говоря от личен опит за тези лекари. Питах моята приятелка ако реша да отида там кой ще ми препоръча и тя ме насочи точно към тези лекари.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
януари 03, 2010, 21:39:30 »
maia_svet, първо искам да ти кажа, че случилото се с теб е ужасно и да ти пожелая през новата година отново да изпиташ трепетите на бременността! Силно ти стискам палци!
Аз ходя на консултации в Майчин дом при д-р Максим Яков (бащата на д-р Борис Яков). Засега съм доволна, при мен всичко засега е наред , дай Боже и занапред. Аз също не споделям мнението, че щом се плаща, всичко ще е ок, просто всичко е Божа работа, ако е писано нещо да става, то просто се случва. Аз не съм се двоумила много по въпроса при избора си на лекар, защото не винаги, когато някой е доволен от конкретен лекар, това означава, че примерно и ти ще си доволна. Всичко е строго индивидуално. Засега съм доволна, не смятам, че съм си дала парите напразно, надявам се очакванията ми да се оправдаят. А и все пак в тази болница работят доста добри специалисти и за почти всички ще намериш мнение в нета. За д-р Станева можеш да питаш tonitta, тя беше при нея. Аз имам лични наблюдения от д-р Яков, затова и се записах при него. Имам доволни приятелки и от д-р Бейлерян, доц. Янева и т.н. Просто се спри на някой и потърси конкретни мнения.
Аз на 12.01. съм на консултация и на преглед с 4D със запис и тогава мога да пиша пак. Иначе удобството в Майчин дом е, че плащаш една сума, която ти вкл.абсолютно всичко за цялата консултация-прегледи, изследвания, 4D и т.н.
Пожелавам ти успех!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #183 -:
януари 03, 2010, 21:51:30 »
vilence,leni_beni_БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО
,тези дни ще си направя първия преглед и се надявам всичко да е наред ,да ми дадът надежда че отново можем да правим опити и ще очАкваме нашето бебе, надеждата за това ме прави силна.....
НА ВАС ВИ ПОЖЕЛАВАМ спокойна бременност и много ,много щастие с вашите съкровища който чакате
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #184 -:
януари 04, 2010, 08:57:05 »
Мая свет
, в МД като добър доктор препоръчват д-р Дяволов, наскоро една позната роди при него своите тризнаци (това си е доста рискова бременност). Прочети в бг мама, там имаше цяла темичка за него, както и за МД като цяло!!!
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #185 -:
януари 04, 2010, 15:19:17 »
gostenka_82 доколкото разбирам от постовете на момичетата, те говорят за майчин дом - Варна
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #186 -:
януари 04, 2010, 16:59:44 »
Ами може, хихи, ни съм разбрала, но пък и за МД София да ке каже!!!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #187 -:
януари 04, 2010, 23:40:07 »
аз в майчин дом София ходя при Гунев
Активен
natashka82
Ентусиаст
обичам Влади като мед
«
Отговор #188 -:
януари 05, 2010, 10:23:44 »
Здравейте момичета! Видях заветните
и искам другата седмица да посетя лекар. Проблемът е, че от скоро съм в Пловдив и нямам много информация. Препоръчаха ми д-р Димирър Йончев. Някой знае ли нещо повече за него и въобще съм отворена за всякакви препоръки, за който и да е доктор, от който сте доволни. Тъй като има всякакви специалисти, мен конкретно ме вълнува лекар,който да установи бременността и да поеме по-нататшно наблюдение. Благодаря ви предварително!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #189 -:
януари 05, 2010, 10:52:25 »
по принцип и на мен ми бяха препоръчали Йончев, аз обаче като отидах на преглед не останах много доволна, не работи със здравната каса, 50 лева беше прегледа.Взе ми цитонамазка и секрет от гърдата, които занесах на моя познта много добра лекарка да ги гледа и тя ми каза, че доста непрофесионално е взета намазката. Една моя приятелка ходи при него, той я и изражда, оперира сестра и, тя е доволна, но всеки си преценява,
аз доскоро имах доста сериозни проблеми и ходих при Пенчо Делев в Сана, има и с направление има и без, като цяло е добър лекар, но не става за раждане, малко е мълчалив, намусен.
Много препоръчвана е Топалова, нямам лични впечатления,
като цяло моя добра позната лекар ми препоръча Ямаков от ВМИ, все още не съм ходила обаче, ако живот и здраве се наложи мисля да хода да го пробвам, нямам координати, с други форуми бях чела добри неща за него, че е един от най-добрите за самото раждане, примерно ако има усложнения, може да реагира добре и адекватно.
дано съм била полезна
Активен
pikpik
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #190 -:
януари 05, 2010, 11:07:32 »
Аз съм ходила при д-р Даскалов.Той ми установи бременността,той ми я следи и при него раждах.
Много съм доволна и е страхотен професионалист и човек.
Обаче не работи със здравната каса.
Активен
natashka82
Ентусиаст
обичам Влади като мед
«
Отговор #191 -:
януари 06, 2010, 09:39:18 »
Благодаря ви момичета!
Мислех да ходя другата седмица, но ми се появи леко течение и си всех час при личната днес, за да ме насочи вцзможно най-бързо да видят какво ми е, а после,ако всичко е наред за следващите прегледи ще ползвам някои от препоръчаните от вас!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #192 -:
януари 15, 2010, 18:00:05 »
Ех да напиша нещо , виждам че никой не е писал скоро.
Аз вече ходя при д-р К.Владева много добра докторка е и ми даде доста кураж за нови опити за забременяване от м.Март.
И така сега нямам търпение да дойде Март ...
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #193 -:
януари 15, 2010, 19:05:05 »
Майче, не че нещо лошо искам да кажа за д-р Владева, ама и аз ходих при нея няколко месеца по препоръка на една моя колежка, която е много доволна. Е, честно да ти кажа, след като 4 поредни месеца ми изписваше антибиотици, реших че е крайно време да я сменя, просто нищо не правеше, а само приказваше. Изхаби ми едно лекарство за ранички-Solcogyn, което доста трудно се намираше и след време спряха да го внасят. Добре, че си бях купила двечки, та второто влезе в действие, естествено при друг лекар - д-р Светослав Узунов. Иначе е доста приятна жена, много приказлива и на мен постоянно за забременяване и за бебета ми говореше, обаче дотук. Ами какво да ти кажа, дано наистина останеш и занапред доволна от нея. Тя май в Окръжна болница иначе работи, освен в частния си кабинет, който май е преместен срещу болницата (преди беше на Чаталджа), наскоро мернах табела на един блок, че има кабинет там. Ами то колкото хора, толкова и мненеия, де-едни доволни, други не. То и затова са и лекарите, като не сме доволни от един, отиваме при друг. Успех ти пожелавам! Дано си нацелила доктора! И скоро пак да те видим в другите темички!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #194 -:
януари 15, 2010, 21:17:31 »
vilence много си права съгласна съм с теб , този път няма да се оставя само с един доктор .
Владева е много добра на приказки и мисля че е добра докторка ,но съм решила и да отида при Борис Яков във Майчин дом , дано всичко да е наред.
За сега така съм решила ,но всичко с времето си.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...