Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 14:31:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД
Страници: [
1
]
2
3
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД (Прочетена 86424 пъти)
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
БУЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД
«
-:
март 16, 2007, 18:41:04 »
Не,че Благоевград е толкова голям,че нещата да не може и сами да си ги проучим, но ще е хубаво да споделим преживявания,впечатления от салони,ресторантии т.н. и да си помогнем при избора
Аз съм обиколила май всичките сватбени магазини,обслужването е добро,но само на едно място им харесах нещата...Но пък не и цените - това е друг въпрос
Трябва и фризьор и гримьор да открия,не мога при всичките да ходя да им проверявам работата
Моля,помагайте
Активен
Rossistela
Баш Майстор
Отг: БУЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД
«
Отговор #1 -:
март 17, 2007, 07:52:56 »
Здравей,foxy_ladykristi!Много се радвам,че тук имам-е,не градски,но "регионален"
-аз съм от Дупница,и както сигурно знаеш,това е на 20минути път от Благоевград.Учила съм там 10 години(ЕГ и ЮЗУ) и добре познавам града,много ми е любим
Смятам първо да пообиколя по Бл-д,имам добри отзиви за няколко сватбени салона и агенции и много ще се радвам ако мога там да свърша основната част от подготовката за сватбата ни-рокля,украса на ресторант,подаръчета и т.н.Много е хубаво,че си тук и ще можем да споделяме впечатления,къде,какво,цени,всичко...Коя е вашата дата?Ние сме за 18 август
И в контекста на разговора искам да те попитам нещо конкретно(следващата седмица ще ходим на обиколка в Бл-д)-ходила ли си в салон
Princess
-много добри отзиви съм чувала за тях-и като обслужване,и всичко,моля,сподели ако имаш мнение по въпроса!(може и на лични) Към кои други магазини си заслужава да се ориентирам?!Благодаря ти предварително!Ще поразпитам приятелки за фризьор и гримьор!
Активен
viola
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #2 -:
март 18, 2007, 18:29:41 »
Аз не съм от благоевградския ригион, но роклята ми е на фирма "Марция", която е от благоевград. Много съм доволна, моделите им са нестандартни, а цените са достъпни за всеки. Адреса в Благоевград е на ул. "Св. Св. Кирил и Методий", повярвай ми, заслужава си да отидеш до тази фирма.
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #3 -:
март 19, 2007, 13:00:07 »
здравейте момичета - "булки"
.Аз съм от Благоевград и ще се радвам ако мога да ви бъде полезна с нещо.
Активен
bulka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #4 -:
март 30, 2007, 22:49:28 »
Здравейте!Аз съм от Гоце Делчев,но искам да попитам дали знаете къде в Благоевград се дава лимузина под наем?
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #5 -:
април 06, 2007, 16:19:33 »
Здравейте сладури
Rossistela
, нашата датичка е 03 юни,малко остава
Обиколила съм всички възможни салони в Бл-гр, с 2 ръце препоръчвам Раро и Принцес, като визирам моделите на роклите...Марция на Булеварда също предлага добро обслужване,на относително приемливи цени, но проблемът ми беше,че искам нещо различно,взимащо дъха и леко ексцентрично ,а там са по-стандартни- в Принцес имаха само 1 рокля,която можех да премея-другите не ми бяха по мярка
Имайте предвид,че имам нормално телосложение- 176см, 60 кг-казаха,че по снимка може да ми ушият нещо,да ама като не знам как ще изглежда върху мен!? В Раро имат също хубави неща-обслужването също е добро,но и тук няма кой знае какъв избор-по поръчка...Сега да поговорим за цените...И в двата салона говорим за над 600-700 лв за по-уникална рокля,за мен това не беше кой знае какъв проблем,като си мислех,че като нямам друг избор и много повече ще дам,стига да намеря роклята си мечта,но импулсивно решихме да отидем до Асеновград, и вече си имам най-сладурската рокля на цена 300лв!В БЛ-гр такава ще струва най-малко 700, проверила съм
Но и в Асеновград трябва бая да потърсиш...Ако искаш на лични повече инфо за нещо друго, с удоволствие ще помогна,ако мога
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #6 -:
април 06, 2007, 16:31:29 »
vanis
, много ще ти бъда задължена,ако можеш да ми помогнеш по въпроса с оператор,DJ, гримьор... Сватбата ни е смесена - искаше ми се DJ-ят да поназнайва английски,ама май нямам шанс, поне да е водил сватби,ама пък и да не е от тия дето се провикват "ръца,пръца..."незнам си какво,"айде юруш на хорото" и т.н.
от този род
ама хайде аз за английският ще си наема преводач...и се чудех за гримьор-има една сладурана -Илиана, много я хвалят, ако нещо си чувала,че аз ако взема да ходя на пробен грим при всички гримьори,за да разбера кой как работи....
Благодаря ти предварително!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #7 -:
април 07, 2007, 08:04:07 »
foxy_ladykristi,лимита ти на лични е изчерпан,не мога да ти пусна ЛС
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #8 -:
април 09, 2007, 20:05:07 »
Лошооо...Знам, че броят им се определя от бр на публикациите, но не ми се пишат празни приказки сега...
Пробвай на мейла ми,ако ти е удобно...
В бъдеще ще се постарая да не повтаря
Поздрави
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #9 -:
април 14, 2007, 16:24:50 »
Хайде и тук да кажа за момента как стоят нещата с видеооператорите и фотографите в Благоевград - цените за 3 часа DVD варират от 200 до 250 лв, като аз приложих разни трикчета
и малко(ама много малко намалиха цената),та стана 180лв,което е добре
За фотографа има 2 варианта -или ще е на хонорар(обикновено 100лв) - като след сватбата ви дава дискче със снимки,от които вие да си изберете и да си извадите,а другият вариант е да си платите за снимка(на брой) -в нашият случай цената е 1лв на снимка-и то горе-долу се получава едно и също
Такааа... Това е за сега... Продължавам с търсенето на DJ
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #10 -:
април 16, 2007, 14:57:11 »
Цитат на: foxy_ladykristi в април 06, 2007, 16:31:29
vanis
, много ще ти бъда задължена,ако можеш да ми помогнеш по въпроса с оператор,DJ, гримьор... Сватбата ни е смесена - искаше ми се DJ-ят да поназнайва английски,ама май нямам шанс, поне да е водил сватби,ама пък и да не е от тия дето се провикват "ръца,пръца..."незнам си какво,"айде юруш на хорото" и т.н.
от този род
ама хайде аз за английският ще си наема преводач...и се чудех за гримьор-има една сладурана -Илиана, много я хвалят, ако нещо си чувала,че аз ако взема да ходя на пробен грим при всички гримьори,за да разбера кой как работи....
Благодаря ти предварително!
Здравей foxy_ladykristi ,извинявай за закъснението обаче не съм видяла че си писала.На нашата сватба минахме без диджей,виж да оркестър мога да ти помогна.
За гримьор аз лично говорих с Илияна докато работеше в Раро и ми беше много симпатична и мога да ти дам координати за нея(даде ми визитка)Мисля че се справя страхотно.
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
април 16, 2007, 14:59:48 »
Цитат на: foxy_ladykristi в април 14, 2007, 16:24:50
Хайде и тук да кажа за момента как стоят нещата с видеооператорите и фотографите в Благоевград - цените за 3 часа DVD варират от 200 до 250 лв, като аз приложих разни трикчета
и малко(ама много малко намалиха цената),та стана 180лв,което е добре
За фотографа има 2 варианта -или ще е на хонорар(обикновено 100лв) - като след сватбата ви дава дискче със снимки,от които вие да си изберете и да си извадите,а другият вариант е да си платите за снимка(на брой) -в нашият случай цената е 1лв на снимка-и то горе-долу се получава едно и също
Такааа... Това е за сега... Продължавам с търсенето на DJ
Нашата сватба я снимаха оператор който работи с фотото в подлеза и фотографите бяха оттам,аз съм доволна.За 126лв. получихме албум за 25лв и снимки подредени в албума.
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #12 -:
април 16, 2007, 20:41:09 »
vanis
, много благодаря за отговора!Определено ще се обърна към Илиана,благодаря отново...
А за оркестър - сватбата ще е в малък ресторант и няма възможност-за това се насочих към Ди Джей,въпреки,че мисля,че ще е по-весело май с оркестър
Е,какво да се прави...
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #13 -:
април 16, 2007, 20:46:30 »
vanis
,А за фризьор към кой се обърна?
(и аз се насочих към фотото в подлеза под Американския,мисля,че качеството е на ниво - не сме обсъждали варианта с албума,защото аз си имам мой
) Благодаря отново!
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #14 -:
април 24, 2007, 00:08:37 »
Оффф....Никакъв късмет с DJ...
Поне съм щастлива, че гримьорката е вече ангажирана
Активен