Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 10:30:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 5 част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част (Прочетена 138474 пъти)
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 5 част
«
Отговор #435 -:
май 08, 2009, 21:29:18 »
ха..аз писах писах и ми изчезна поста..
Ели, мерси много за инфото, още утре отивам че искам поне 3-4 процедурки за лице и тяло да си направя...
Ели Берберова, радвам се много че си взела обувки точно от Дюн-а защото обувките са им супер удобни, от личен опит ти казвам
.Твоите обувки са уникални.
Ваня, надявам се да намерите вашия ресторант в най-скоро време
Биба, според мен Империала с 10 класи над Острова и Джия биййч, така че успехх, дано датичката да е свободна..
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #436 -:
май 09, 2009, 01:22:48 »
Ах момичета и аз съм ходила там където Ели обеснява,разкошно е,казва се СПА център "Кадифе". Ето ви и сайта,за да разгледате
http://www.spastudio-kadife.com/.
Аз съм много доволна,правят уникални масажи,чувстваш се като прероден след това.
Иначе Кристинка може и тук да разгледаш какво предлагат-аз и от него съм доволна
http://pepebeauty.com/
Ели ще чакам с нетърпение информация за малките красавици!
Активен
dessii
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #437 -:
май 09, 2009, 09:51:19 »
момичета, благодаря за инфото на фотографите, много ми помогнахте
eli_berberova
обувките са невероятни
, моите са също с 9 см ток защото и аз имам същия проблем като теб с младоженеца
, ако не си свикнала да ходиш на висок ток, можеш да си ги разтъпкваш в къщи докато посвикнеш.
vania_ps
успех с ресторанта
дано намерите нещо скоро
да ви кажа, аз започнах малко да се притеснявам за моя ресторант. ние капарирахме Острова още преди време, и като чета сега тук че правят проблеми ми настръхва косата...понеже живеем в Испания и ще се приберем една седмица преди сватбата...незнам какви изненади мога да очаквам
ако някоя от вас може да ме посъветва нещо или има отзиви от минали сватби в Острова
може да ми пише и на лични...
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #438 -:
май 09, 2009, 10:18:13 »
dessii аз мога да ти дам поне един съвет : Проверете си хубаво сметката накрая и вижте хубаво,за какво плащате!!!
Активен
dessii
Новак
«
Отговор #439 -:
май 09, 2009, 10:57:46 »
да, това за сметката е вярно, въпреки че ние предварително би трябвало да знаем колко ще е сметката, нали всичко ще е уговорено предварително...брой куверти, пиле,торти, украса...и т н, ще има много ядене и пиене така че мислим ако някой иска да поръчва извън куверта да си е на негова сметка, иначе от ресторанта могат да ни сложат каквото си поискат в сметката накрая...
сега обаче като се замисля, това което те ми предложиха като украса е 450лв и незнам дали си заслужава...столовете ще са украсени само с панделки, без калъфи...хмм, а и нямаха актуална снимка с украса да ми покажат, само ми обясниха долу-горе какво ще включва украсата...
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #440 -:
май 09, 2009, 13:43:25 »
Мила пилето по-добре си го направи другаде,на моята кума й го правиха там и въобще не бяха доволни.По късно когато мога ще потърся снимки на нейната украса и ще ти пратя да видиш каква е.Обаче на нея и бяха взели мисля 150 лв. за украсата.
Активен
dessii
Новак
«
Отговор #441 -:
май 09, 2009, 14:30:51 »
хмм...
кога е била сватбата на твоята кума?и в уебсаита им пише 150лв но ми казаха че това били цени от преди 2 години...и украсата сега била повече,което е много относително а и ми се струва доста голяма разликата... но все пак ако можеш да ми покажеш някакви снимки ще е супер.за съжаление не съм там и немога много неща да свърша от далече, въпреки че родителите помагат много
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #442 -:
май 09, 2009, 15:20:51 »
Цитат на: dessii в май 09, 2009, 14:30:51
хмм...
кога е била сватбата на твоята кума?и в уебсаита им пише 150лв но ми казаха че това били цени от преди 2 години...и украсата сега била повече,което е много относително а и ми се струва доста голяма разликата... но все пак ако можеш да ми покажеш някакви снимки ще е супер.за съжаление не съм там и немога много неща да свърша от далече, въпреки че родителите помагат много
Украсата си е на р-та ! Новата и аз не съм я виждала но ще ти пусна една от на Gostenka сватбата беше там ! Тя най добре може да ти разкаже за кошмара който заедно преживяхме с собственика и персонала ! Повече от нагли са ! Дано да види въпроса ти Яна / Gostenka / и да ти отг. Макар че назад в някоя от темите подробно беше писала всичко ! Дано да са се пооправили нещата и най вече отношението към хората ,защото в началото са доста мили и за всичко казват ДА няма проблеми но истината е че после започват проблемите !
Успех ти пожелавам !
DSC_0396 [800x600] [800x600].jpg
(51.88 KB, 800x537 - видяно 587 пъти.)
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #443 -:
май 09, 2009, 17:31:00 »
Момичета помагайте...къде трябва да си слойа албума за да се гласува за него като албум на месеца..питам вас защото ви чувствам най близки аз като бившо живяща в този страхотен град..
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #444 -:
май 09, 2009, 17:48:15 »
момичета помооооощ. кажете откъде да си купя неукрасени кошнички за късметчетата. днес с милото обикаляхме 3 часа. бяхме в юск, бриколаж, алати, баумакс, практикер. никъде няма подходящи кошнички. или са много малки или са огромни или са без дръжки. ужас.
вече съм отчаяна. ще съм ви благодарна за всякакви идеи.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #445 -:
май 09, 2009, 17:57:21 »
Цитат на: tsvet_3 в май 09, 2009, 17:48:15
момичета помооооощ. кажете откъде да си купя неукрасени кошнички за късметчетата. днес с милото обикаляхме 3 часа. бяхме в юск, бриколаж, алати, баумакс, практикер. никъде няма подходящи кошнички. или са много малки или са огромни или са без дръжки. ужас.
вече съм отчаяна. ще съм ви благодарна за всякакви идеи.
провери в цветарските магазини ..този до симфонията
Активен
m_cholakova
Любопитен
«
Отговор #446 -:
май 10, 2009, 11:47:51 »
tsvet_3 може да провериш за такива кошнички по "левчетата", а другото място за което се сещам, че има най-различни кошници е един магазин на "Брезовско шосе". Намира се от дясната страна на шосето, след входа на базар "Тракия", с големи стъклени витрини е и с много изкуствени цветя зад витрината - няма начин да го пропуснеш.
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #447 -:
май 10, 2009, 15:15:47 »
Цитат на: liva82 в май 09, 2009, 17:31:00
Момичета помагайте...къде трябва да си слойа албума за да се гласува за него като албум на месеца..питам вас защото ви чувствам най близки аз като бившо живяща в този страхотен град..
Лива, попитай някой от модераторите. Те със сигурност би трябвало да ти кажат как става или да те насочат къде е обяснено.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #448 -:
май 10, 2009, 23:21:50 »
Цитат на: liva82 в май 09, 2009, 17:31:00
Има правила за номинирането на албум за месеца и едното от тях е да не се предлага собствен албум, т.е. твоя албум може да го предложи някой друг, но не и самата ти.
Иначе това става в съответните теми за всеки месец в раздел "Албуми"
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #449 -:
май 10, 2009, 23:23:46 »
Има ли булки от Пловдив? - 6 част
Активен
Страници:
1