Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 10:30:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138474 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: май 08, 2009, 21:29:18 »

ха..аз писах писах и ми изчезна поста.. crazy
Ели, мерси много за инфото, още утре отивам че искам поне 3-4 процедурки за лице и тяло да си направя... give_rose
Ели Берберова, радвам се много че си взела обувки точно от Дюн-а защото обувките са им супер удобни, от личен опит ти казвам good.Твоите обувки са уникални.
Ваня, надявам се да намерите вашия ресторант в най-скоро време give_rose
Биба, според мен Империала с 10 класи над Острова и Джия биййч, така че успехх, дано датичката да е свободна.. give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: май 09, 2009, 01:22:48 »

Ах момичета и аз съм ходила там където Ели обеснява,разкошно е,казва се СПА център "Кадифе". Ето ви и сайта,за да разгледате http://www.spastudio-kadife.com/.Аз съм много доволна,правят уникални масажи,чувстваш се като прероден след това.

Иначе Кристинка може и тук да разгледаш какво предлагат-аз и от него съм доволна http://pepebeauty.com/

Ели ще чакам с нетърпение информация за малките красавици! blum
Активен
dessii
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #437 -: май 09, 2009, 09:51:19 »

момичета, благодаря за инфото на фотографите, много ми помогнахте good

eli_berberova обувките са невероятни Bravo, моите са също с 9 см ток защото и аз имам същия проблем като теб с младоженеца biggrin, ако не си свикнала да ходиш на висок ток, можеш да си ги разтъпкваш в къщи докато посвикнеш.

vania_ps успех с ресторанта good дано намерите нещо скоро

да ви кажа, аз започнах малко да се притеснявам за моя ресторант. ние капарирахме Острова още преди време, и като чета сега тук че правят проблеми ми настръхва косата...понеже живеем в Испания и ще се приберем една седмица преди сватбата...незнам какви изненади мога да очаквам crazy
ако някоя от вас може да ме посъветва нещо или има отзиви от минали сватби в Острова crazy може да ми пише и на лични...
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: май 09, 2009, 10:18:13 »

dessii  аз мога да ти дам поне един съвет : Проверете си хубаво сметката накрая и вижте хубаво,за какво плащате!!!
Активен
dessii
Новак
*

« Отговор #439 -: май 09, 2009, 10:57:46 »

да, това за сметката е вярно, въпреки че ние предварително би трябвало да знаем колко ще е сметката, нали всичко ще е уговорено предварително...брой куверти, пиле,торти, украса...и т н,  ще има много ядене и пиене така че мислим ако някой иска да поръчва извън куверта да си е на негова сметка, иначе от ресторанта могат да ни сложат каквото си поискат в сметката накрая... girl_impossible
сега обаче като се замисля, това което те ми предложиха като украса е 450лв и незнам дали си заслужава...столовете ще са украсени само с панделки, без калъфи...хмм, а и нямаха актуална снимка с украса да ми покажат, само ми обясниха долу-горе какво ще включва украсата... crazy
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: май 09, 2009, 13:43:25 »

Мила пилето по-добре си го направи другаде,на моята кума й го правиха там и въобще не бяха доволни.По късно когато мога ще потърся снимки на нейната украса и ще ти пратя да видиш каква е.Обаче на нея и бяха взели мисля 150 лв. за украсата. crazy
Активен
dessii
Новак
*

« Отговор #441 -: май 09, 2009, 14:30:51 »

хмм... crazy кога е била сватбата на твоята кума?и в уебсаита им пише 150лв но ми казаха че това били цени от преди 2 години...и украсата сега била повече,което е много относително а и ми се струва доста голяма разликата... но все пак ако можеш да ми покажеш някакви снимки ще е супер.за съжаление не съм там и немога много неща да свърша от далече, въпреки че родителите помагат много give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: май 09, 2009, 15:20:51 »

хмм... crazy кога е била сватбата на твоята кума?и в уебсаита им пише 150лв но ми казаха че това били цени от преди 2 години...и украсата сега била повече,което е много относително а и ми се струва доста голяма разликата... но все пак ако можеш да ми покажеш някакви снимки ще е супер.за съжаление не съм там и немога много неща да свърша от далече, въпреки че родителите помагат много give_rose
Украсата си е на р-та ! Новата и аз не съм я виждала но ще ти пусна една от на Gostenka  сватбата беше там ! Тя най добре може да ти разкаже за кошмара който заедно преживяхме с собственика и персонала ! Повече от нагли са ! Дано да види въпроса ти Яна / Gostenka / и да ти отг. Макар че назад в някоя от темите подробно беше писала всичко ! Дано да са се пооправили нещата и най вече отношението към хората ,защото в началото са доста мили и за всичко казват ДА няма проблеми но истината е че после започват проблемите !  good Успех ти пожелавам !

* DSC_0396 [800x600] [800x600].jpg (51.88 KB, 800x537 - видяно 587 пъти.)
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: май 09, 2009, 17:31:00 »

Момичета помагайте...къде трябва да си слойа албума за да се гласува за него като албум на месеца..питам вас защото ви чувствам най близки аз като бившо живяща в този страхотен град.. heart cray
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: май 09, 2009, 17:48:15 »

момичета помооооощ. кажете откъде да си купя неукрасени кошнички за късметчетата. днес с милото обикаляхме 3 часа. бяхме в юск, бриколаж, алати, баумакс, практикер. никъде няма подходящи кошнички. или са много малки или са огромни или са без дръжки. ужас. cray вече съм отчаяна. ще съм ви благодарна за всякакви идеи.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: май 09, 2009, 17:57:21 »

момичета помооооощ. кажете откъде да си купя неукрасени кошнички за късметчетата. днес с милото обикаляхме 3 часа. бяхме в юск, бриколаж, алати, баумакс, практикер. никъде няма подходящи кошнички. или са много малки или са огромни или са без дръжки. ужас. cray вече съм отчаяна. ще съм ви благодарна за всякакви идеи.
провери в цветарските магазини ..този до симфонията girl_wink
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: май 10, 2009, 11:47:51 »

tsvet_3 може да провериш за такива кошнички по "левчетата", а другото място за което се сещам, че има най-различни кошници е един магазин на "Брезовско шосе". Намира се от дясната страна на шосето, след входа на базар "Тракия", с големи стъклени витрини е и с много изкуствени цветя зад витрината - няма начин да го пропуснеш.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #447 -: май 10, 2009, 15:15:47 »

Момичета помагайте...къде трябва да си слойа албума за да се гласува за него като албум на месеца..питам вас защото ви чувствам най близки аз като бившо живяща в този страхотен град.. heart cray

Лива, попитай някой от модераторите. Те със сигурност би трябвало да ти кажат как става или да те насочат къде е обяснено.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: май 10, 2009, 23:21:50 »

Има правила за номинирането на албум за месеца и едното от тях е да не се предлага собствен албум, т.е. твоя албум може да го предложи някой друг, но не и самата ти.  pardon Иначе това става в съответните теми за всеки месец в раздел "Албуми"  good
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: май 10, 2009, 23:23:46 »

Има ли булки от Пловдив? - 6 част
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: