Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 19:00:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - част 3
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - част 3 (Прочетена 235419 пъти)
Darikche
Регистриран
Публикации: 6
Отг: Булчински рокли - част 3
«
Отговор #165 -:
април 18, 2008, 17:42:39 »
Цитат на: Birbochukova в март 31, 2008, 11:01:44
И аз съм си харесала рокля с много дантела.Не видях никъде по София подобна поне.И май ще си я шия, но се още незнам къде.Ако някой е виждал да помага.А колко ли парички ще излезе
?
Birbochukova, моята рокля е също с много дантела, подобна на тази, изчистена от всякъде, така, че щялата красота идва от дантелата и тя е много важна. Харесах такъв модел на Сан патрик, но понеже ми беше много скъпа занесох снимката в Романтика. Показах я, видяха и вида на дантелата, която е по - специфична, защото е без никакъв тюл, само дантела памук и дизайнерката ми донесе дантела от Франция. По снимката, която занесох ми е намерила абсолютно същата, тя пътува често до там и по поръчка донася и платовете, по - специално дантелите. Днес я видях и съм много щастлива, че е това, което исках. А мацката в салона на Витошка е супер готина и любезна. Ако все още нямаш рокля - със снимката отивай там. Успех
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #166 -:
април 18, 2008, 18:01:31 »
В Симон имаше рокли с висока талия, може би могат да се направят и за бременни булки. На едната много ми хареса, но беше сходен модел като този на балът ми и се отказах дори да я пробвам.
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #167 -:
април 19, 2008, 08:26:54 »
В Холидей /не в Холидей сона/ мерих рокля с висока талия с много обем надолу-много беше феерична. :girlhide:Това беше през януари.
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #168 -:
април 19, 2008, 13:00:01 »
www.weddinggown-bridalgown-weddingdress.com/albums/wedding-gowns/
Мацки,на този сайт е пълно с рокли,аз случайно попаднах,повечето са много красиви,аз поне си извадих около 40 модела
Давам го тук,дано ви е полезен.Има над 300 рокли,поне тези,които аз разгледах бяха 312,за повече нямах време
Приятно гледане
Активен
mimiha
Любопитен
«
Отговор #169 -:
април 19, 2008, 15:20:37 »
Цитат на: ellie_bellie в април 13, 2008, 19:34:57
mimiha, те нямат уеб сайт, но тук можеш да видиш снимки от тяхно ревю:
http://www.pbase.com/gurummx/image/52297604
Успех!
Благодаря ти ellie_bellie!Странно че нямат сайт
! Ще почакам да докарат новия модел в края на месеца, както ми обещаха! А дали да не прескоча до Асеновград от 1 до 6 май?! Макар че ми идва доста далече от Варна!
Тук по нашите магазини нищо немога да си харесам!
В краен случай съм си харесала два- три гръцки модела,може и да си ушия?!Макар че незнам дали ще я направят както на снимката?
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #170 -:
април 19, 2008, 16:23:10 »
Дяволинка, твоя линк не се отваря нещо ... ели-бели, нали знаеш, че различните жени имат различна структура на тялото и невинаги един силует на рокля стои толкова добре върху тялото на всяка жена ... Според мен най-добре роклята да се "нагоди" и преправи според твоята фигура, за да ти стои на теб добре
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #171 -:
април 19, 2008, 17:37:10 »
ето линка на Дяволинката - отваря се поне при мен
- рокли на Pronovias, St. Patrick и тн..
http://www.weddinggown-bridalgown-weddingdress.com/wedding-gowns/
и един линк от мен
http://www.brautmoden-karben.de/
«
Последна редакция: април 19, 2008, 20:36:10 от Anichka
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #172 -:
април 19, 2008, 18:46:52 »
Цитат на: kopche в април 19, 2008, 16:23:10
Дяволинка, твоя линк не се отваря нещо ... ели-бели, нали знаеш, че различните жени имат различна структура на тялото и невинаги един силует на рокля стои толкова добре върху тялото на всяка жена ... Според мен най-добре роклята да се "нагоди" и преправи според твоята фигура, за да ти стои на теб добре
kopche, абсолютно съм съгласна с това, че дадена рокля стои различно на различни фигури, не мисля, че съм твърдяла обратното където и да било.
На този уеб сайт на Дяволинката наистина има много рокли, но лошото е, че няма имената на дизайнерите.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #173 -:
април 19, 2008, 20:15:19 »
Момичета, понеже изчетох доста по темата за роклите, ама 314 страници от 1-ва част ми дойдоха в повечко, та затова не съм сигурна, дали вече е обсъждано, ама я кажете за цвета на роклята и цвета на кожата.
Аз съм със светла кожа (не прекалено), с кафеви и руси кичури, ама тъй като сватбата ми ще е през лятото, смятам да съм хванала тен до август (дано само да има време за малко плажче 2-3 пъти седмично, ако не - солариумче
, та според вас на кожа със загар какъв цвят рокля ще отива. Аз мислех за бяла рокля, ама май ще е по-добре златно или шампанско, знам ли и аз?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #174 -:
април 19, 2008, 20:18:53 »
Аз също съм многооо светла с кестенява коса!!сватбата ми беше октомври и не ходих на солариум!Роклята ми беше екрю и тук таме по горната част карамел!Може да я видиш в албума! @}->--Аз не исках бяла не толкова заради цвета на собствената ми кожа а просто защото не ми се хареса как седи а и как изглежда роклята в този цвят!
Активен
eli83
Новак
«
Отговор #175 -:
април 19, 2008, 20:43:05 »
Здравейте,
бих искала да ви попитам за мнение:
днес си харесах три рокли, като едната определено е фаворит, но това което ме притеснява е, че бях с моето момче и той ме видя облечена в бяло.
Не че съм много суеверна, но доколкото зная не е хубаво младоженеца да вижда булката преди сватбата.
Та това моето брои ли се?
Активен
Kiksi
«
Отговор #176 -:
април 19, 2008, 20:48:17 »
Цитат на: kleo_20 в април 19, 2008, 20:18:53
Аз също съм многооо светла с кестенява коса!!сватбата ми беше октомври и не ходих на солариум!Роклята ми беше екрю и тук таме по горната част карамел!Може да я видиш в албума! @}->--Аз не исках бяла не толкова заради цвета на собствената ми кожа а просто защото не ми се хареса как седи а и как изглежда роклята в този цвят!
Клео, цветът е супер. А и това леко прозрачно бюстиенце - направо се влюбих в него. И аз съм се замислила за подобна горна част. Виждам,че си имала наметка в църквата (ако въобще ми разрешат) и аз трябва да помисля за това, че то секси вида е за ресторанта, а за венчавката си трябва по-благоприлична визия.
Не знам обаче кое точно ще отива на като цвят на по-сериозен загар, че аз лятото си хващам хубав тен по принцип и си нося бяло и много ми харесва даже, ама с булчинската рокля нещата може би седят по друг начин...
Активен
Kiksi
«
Отговор #177 -:
април 19, 2008, 20:55:18 »
Цитат на: eli83 в април 19, 2008, 20:43:05
Здравейте,
бих искала да ви попитам за мнение:
днес си харесах три рокли, като едната определено е фаворит, но това което ме притеснява е, че бях с моето момче и той ме видя облечена в бяло.
Не че съм много суеверна, но доколкото зная не е хубаво младоженеца да вижда булката преди сватбата.
Та това моето брои ли се?
Така, ели, успокой се, да ти разкажа какво стана преди 3 дни. Мерихме рокли със сестра ми и тя хареса една и каза - това ще е роклята. И като се развъня на нейния да дойдел да я види. Викам й аз - нали не трябвало, тя обаче си знае нейното и половин час седя в магазина, облечена в роклята, докато той най-накрая не дойде и я видя.
Та после тя ми обясни идеята си и взех да мисля, че е много права. Добре е, казва сестра ми, да те види предварително, за да си каже мнението, защото после трябва да избира костюм съобразно цвета на твоята рокля, а пък може да не иска сив, ако роклята ти е в сребърно примерно. Така че така си решавате за цвета на сватбените облекла, а и за цвета на сватбата като цяло.
А колкото до изненадата - пак ще го шашнеш с вида си на сватбения ви ден, дори и да те е виждал с роклята, все пак тогава ще си нагласена, с прическа и т.н.
Спокойно и хубава сватба!
Активен
kati_sv
Регистриран
«
Отговор #178 -:
април 19, 2008, 21:51:35 »
здравейте, а какво ще кажете за магазините на LA SPOSA,PRONOVIAS и SAN PATRIK?какви са им цените?не сам си в BG и засега разглегдам само в нета.но тук цени няма.ако някои знае нещо за въпросните ще ме зарадва много.умирам от любопитство защото роклите са наистина страхотни,което значи че и цените също,ама и представа нямам колко.(нямам тарпение да се варна и да трагна да разглеждам и пробвам.)благодаря предварително на тези които ще задоволят любопитството ми!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #179 -:
април 19, 2008, 22:57:56 »
Здравей kati_sv, аз им писах мейл, защото тука във Варна отвориха магазин на La Sposa и реших да питам първо за какви цени става въпрос и дали има смисъл въобще да ходя.Та отговориха ми веднага.Роклите на La Sposa са между 2000-3000 лева, а на Pronovias 1000-2000 лева.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...