Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:18:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211330 пъти)

Lina1973
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #300 -: май 15, 2010, 09:17:49 »

Здравейте аз съм нова, и  следващият месец ще имам сватба и тъй като много се  вълнувам искам да сподела с вас. Моята сватба ще е градинска, дано не вали и се спрях на маргаритки и букета ми сащо. Ето ми ритуалният комплект. Поканите ще са готови идната седмица и тях ако искате ще ви изпратя. Исках  да кача тук снимка но не се получи, направих си галерия може да погледнете там.
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Lina1973/?action=gallery
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: май 15, 2010, 09:27:42 »

Lina1973, много красиви неща си показала. Темата на сватбата определено е по мой вкус  good Пожелавам ти успех и с останалата подготовка. Ще се радвам да покажеш и разкажеш за останалите детайли.
Активен
Lina1973
Новак
*

« Отговор #302 -: май 15, 2010, 09:36:23 »

Ще покажа всичко, но не смея дя кажа къде ми ги правят, защото когато попаднах в едно ателие, и исках да споделя тук за да съм в помощ ме изтриха, а аз не изках да правя реклама а да подам инфо. И албума ми правят там не съм снимала поканите още. Те са два вида за кумувете и родителите, както и други за гостите.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: май 15, 2010, 09:37:39 »

Спокойно можеш да показваш в съответната тема нещата по подготовката, а който се интересува къде са правени, ще ти пише и на лични може да обменяте информация. good
Активен
Lina1973
Новак
*

« Отговор #304 -: май 15, 2010, 09:48:40 »

Радвам се че ти наресват smile и аз много си ги харесвам.
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #305 -: юни 02, 2010, 15:06:21 »

Lina1973 поздравления за избора! Много са красиви нещата ти, стилът е спазен от - до! Много, много хубаво!  give_rose
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #306 -: юни 12, 2010, 14:51:31 »

Здравейте и от мен! Аз също почти съм си изградила концепция за сватбата - Златна есен. Основния цвят ще е тъмно кафяво, а може да има жълто, златно и оранжево за цвят smile
Какво ще лажете?
Сега остава да си намера агенция, която да помага smile
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юни 12, 2010, 15:55:18 »

Здравейте!

Страхотни идеи сте споделили. Моята тема (по-скоро нашата, без съвсем да е одобрена и от другата половинка) е бор ... звучи ли ви странно? Не е така буквално романтично като повечето теми, но пък асоциациите ми са:
- вечно зелено дърво
- дълголетие
- борови шишарки (много Wink)
- мед от борови връхчета
- една мисля пиринска песен "расти, расти, боре, голем бор да станеш ...."
- зелен цвят, носещ със себе си допълнителни асоциации
- а, и сватбата ще е в Боровец
- и мн. др.

ето и една картинка, която направих и най-вероятно ще използвам за поканите и листа с допълнителна информация

« Последна редакция: юни 12, 2010, 16:02:06 от Trubadura » Активен
bryllupet
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #308 -: юни 12, 2010, 16:02:28 »

Trubadura, идеята ти ми звучи страхотно! И картинката е много оригинална!  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #309 -: юни 12, 2010, 16:19:44 »

Katrine, "Златна есен" звучи страхотно  smile Може ли да се пробвам да направя моя интерпретация?
сватбена рокля(горе) и шаферска рокля(долу)

покана

фигурка за торта и торта

за подаръчета-шоколадови ябълки, на които има прикрепено като листенце благодарствена картичка

украса(абстрахирай се от зеленото  Wink )-но вместо прозрачни, оранжеви или златисти кристалчета или малки златисти кръгчета като монетки

Trubadura, страшно оригинално  good
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 12, 2010, 20:38:47 »

хехе - значи не е чак толкова безумно  blush

michelle, снимката, която си публикувала за украса на масите към темата "златна есен", върши и на мен страхотна работа.
покривките в ресторанта ще са в много светло кафяво, което се чудех как да вържа с борчетата (имам предвид дърветата lol

мерси за идеите! супер сте, момичетаааа, а форумът дава крилаааа smile
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #311 -: юни 13, 2010, 09:33:53 »

Благодаря ти michelle smile  Bravo Естествено че приемам всякакви идеи, именно затова и споделих темата.
А за поканата съм страшно очарована , защото именнно така си я представях. Иска ми се такъв тип есенно листо, което е нарисувано на поканата да е повтарящ се елемента на много неща ( покани, салфетки, торта, дори аранжировка) .
За рокялта нямам коментар - просто е страхотна smile

Trubadura идеята ти за бор е страшно оригинална. Поздрави и за картичката, много ми харесва smile Наистина ли ти си я направи, да не си художничка smile
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юни 13, 2010, 10:18:27 »

Мерси за обратната връзка, Katrine!

Борчето аз си го направих с помощта на PhotoShop. За съжаление не съм художник, но пък за сметка на това - идеи да искаш  smile

Поканите още не съм направила, тъй като си ги представям с повече украса - ще купувам разни елементи, ще лепя, мажа, бърша ... планирам в края на седмицата да имам готова и ще я пусна в темата за поканите.
Активен
BacuTy
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #313 -: юли 10, 2010, 20:30:59 »

Аз реших моето( е то е наше ама годеника само одобрява идеите   beating ) съчетние да е бяло със екрю/златисто....
Обаче има вероятност ресторанта да е зелен  nea .
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 10, 2010, 21:46:28 »

Аз реших моето( е то е наше ама годеника само одобрява идеите   beating ) съчетние да е бяло със екрю/златисто....
Обаче има вероятност ресторанта да е зелен  nea .

След като сте решили темата на сватбата ви да е бяло с екрю/златисто, защо тогава има вероятност ресторанта ви да е в зелено. Нашата тема беше в сребристо. Имахме проблем обаче с декорацията в ресторанта, белите калъфи за столовете, които ни предложеха първоначално и сребристите пандели, които аз исках не се връзваха, затова жената от фирмата ми предложи да обърнем малко нещата, калъфите на столовете ни бяха бяло/сребристо с червени пандели, но си запазихме стила, които все пак се връзваха с концепцията на цялата сватба. Надявам се да показваш снимки на нещата, които сте подготвили и да ни държиш в течение  good
« Последна редакция: юли 10, 2010, 21:49:01 от Рени » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: