Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:53:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211384 пъти)

SunnyAngel
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #285 -: март 12, 2010, 14:00:56 »

Момичета имам въпрос. С кой цвят ще е добре да съчетая екрю? Чудя се между прасковено, оранжево, тъмно синьо и тревисто зелено. crazy Може да е екрю с два други цвята. Но ми е голям проблем да го измисля. ohah Дайте някаква идея за окраса в подобни цветове.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #286 -: март 12, 2010, 14:25:11 »

SunnyAngel, темата за цветовете е друга  Wink Но нищо, ако не ни изгонят оттук Wink ще се опитаме да измислим нещо. В случая какво ще украсявате? Ресторанта? Място за ритуал? Каквото и да е, имаш следния вариант - да се вгледаш в цветовете, които присъстват на мястото. Какви са те? Комбинацията може да е от хармониращи си цветове или  с контрасти. Какво целиш като ефект? По-ярка обстановка или с по-елегантен и успокояващ вид?
« Последна редакция: март 12, 2010, 14:46:16 от michelle » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: март 12, 2010, 14:39:41 »

SunnyAngel  най- добре е да се съобразиш с цветовете на ресторанта, така украсата ще е най-хубава, иначе екрю се съчетава добре с много цветове
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #288 -: март 12, 2010, 15:55:14 »

В реторанта цвета е екрю. Има и разни дървени ламперии тук-там в свтло кафяво.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 12, 2010, 16:07:09 »

еее това е чудесно, имаш пълна свобода, който цвят ти харесва, натам се насочи
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #290 -: март 12, 2010, 16:36:16 »

SunnyAngel, после ще потърся и за твоите цветове, но мислила ли си за комбинация с тюркоазено синьо?  Wink Виж по-долу:
http://www.bridalbuds.com/wp-content/uploads/Inspiration.jpg
http://www.thebridesofoklahoma.com/Websites/thebridesofok/Images/GoldTurquoise.png
http://www.brendasweddingblog.com/storage/red-aqua-polka-dot-wedding.jpg
http://www.betsywhite.com/flightsoffancy/wp-content/uploads/2009/02/palette_turq_pink_gold.jpg
Активен
Paveliza
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: март 12, 2010, 16:51:38 »

Здравейте на всички и от мен!
Какво ще кажете за тема на сватбата - гора+зелено (малко от темата на skylife(мечета - шишарки, клонки...), малко от renka_87(тревисто - зеленина, природа, пролет...)?
На мен ми звучи много оригинално и приказно (ако се доизмисли, разбира се).
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #292 -: март 12, 2010, 16:57:24 »

SunnyAngel, после ще потърся и за твоите цветове, но мислила ли си за комбинация с тюркоазено синьо?  Wink
Честно казано тюркоазеното синьо е хубав цвят, но някак не си го представям като част от цветовете на сватбата.
Като идея ми допада екрю, оранжево и тревисто зелено. Какво ще кажете пасват ли си като комбинация? Приемам и други идеи разбира се smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #293 -: март 12, 2010, 17:16:25 »

SunnyAngel, пасват си, как да не си пасват  Bravo
Ето виж :
-украса

-торта и покана

-букет
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #294 -: март 12, 2010, 23:21:23 »

Freya, просто съм влюбена в твоята тема smile Щом ще съчетаваш българското с модерното, може да се направи следното. В нашата митология има едни много интересни същества- самодивите. Как се виждаш във фееричния образ на такава?

За младоженеца мога да предложа друг образ- на змея. Те са можели да се явяват във вида на удивително красиви мъже или жени, неустоимо привлекателни. Но пък може и обикновен човек, който си открадва хубава самодива Wink
Сватбата може да стане много интересна:

http://www.favorideas.com/images/green-wedding-3-med.jpg
Украса от горски мъхчета, полски цветя, шишарки, клончета. С подръчни средства може да стане чудно.
Ето примери за възглавничка за халки, букет и торта :

Покани : http://www.blisstree.com/treehuggingfamily/files/2009/05/wooden-wedding-cards-green-wedding.jpg
« Последна редакция: март 12, 2010, 23:26:12 от michelle » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 12, 2010, 23:25:20 »

Freya, една съфорумка - BASTET - имаше подобна тема на сватбата, можеш да разгледаш нейната тема и албум  good
Активен
Paveliza
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 13, 2010, 00:29:42 »

Супер сте!!!  Bravo Bravo
michelle , ти си невероятна... въобще не бях стигнала до толкова дълбоки мисли за украсата, мн красиви неща си намерила, благодаря.. А за самодивата - това беше първото, което направих  blum рових се доста време, но най-накрая успях да си сглобя уникална рокля (ефирна, удобна и модел като за мен)  danceg danceg За змея не съм се сетила, но започвам търсене по въпроса  thank you thank you thank you
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #297 -: март 13, 2010, 00:37:43 »

Freya, много си мила  Ashamed Това за самодивата ми хрумна като сценарий за сватба преди доста време. Представих си как булката и шаферките са на поляна или край горско езерце, всичките в светли и ефирни дрехи, с венчета от бели цветя. Как гостите и по-специално младоженеца ги намира и остават омагьосани от тях. Може да се получи интересно и при входа на пещерата, за която писа. Да бъдеш нещо като горска нимфа. Легендата за змея е стара, ще бъде чудесно да намериш информация smile И двете митични същества не са от най- благите Wink, но поне им се носи славата на неустоимо красиви Wink
Украсата спокойно може да направите сами- разнокалибрени бутилки и бурканчета със свещи, за другото писах smile Храната също е възможно да си сготвите, но ще е голяма играчка. Все някоя фирма за кетъринг ще се навие да ви достави храна. В краен случай си наемете готвач от някое ресторантче.
Темата ти е много благодатна smile Успех в развиването и  Good luck
« Последна редакция: март 13, 2010, 00:40:45 от michelle » Активен
Paveliza
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 13, 2010, 00:57:06 »

За шаферите сме решили да е риза с бродерия-български мотив, а ние двамцата ще имаме еднакви колани, избродирани саморъчно от мен и приятелки, по края с червн конец (аз настоявам цвета да е зелен, но с шивачката си имаме спор по въпроса  pleasantry), със същата бродерия ще е и поръбено и болерото, което пък ще завършва с разкроени ръкави.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 15, 2010, 18:15:13 »

Freya, на Fenix и беше "Първа пролет" темата /понеже сватбата беше такава/, е, не е съвсем по твоята тема, но може да ти хареса нещо от нейните зелени идеи - примерно букетът й ми се струва много подходящ за твоята тема.  good

http://album.svatbata.bg/noykovi/bg/welcome.html
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: