Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:25:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211544 пъти)

merakliika
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #180 -: октомври 08, 2009, 00:08:36 »

Момичета благодаря за страхотните идеи - както винаги съм впечатлена. Не ми беше хрумнало за ириците - супер идея. Сега ще си запиша.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #181 -: октомври 21, 2009, 21:27:46 »

Сватбата ми ще е чак юни...нито тема имаме измислена, нито цвят..тихичко ще ви следя  give_rose
...много сте полезни  Bravo
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: октомври 22, 2009, 10:12:17 »

При нас избора не цвета беше много лесен - гледахме рокли в нета, влюбихме се в една и съща, шампанско и бордо - и двамата много харесваме бордото  pardon и хоп, купихме я и темата е бордо. Ресторанта така или иначе не позволява да е много други опции заради бордо-червения мокет и кафявата ламперия. Поканите ще са ни на "стара" хартия с бордо панделка. Имам малко питане с цветята - сватбата е на 22 май - какво цветя има тогава???
Много харесваме герберите - сантиментална е причината. Но гледах толкова красоти със слънчогледи - дали май месец ги има??? И мислите ли - ако си представите висока ваза иии нещо като пристегнато букетче от слънчоглед в средата  и 4 гербера около него? Дали ще е красиво - това го мисля за висока украса за масите, мисля и ниска да има на челото на масите, но кажете - какво мислите за такава комбинация?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: октомври 22, 2009, 10:34:53 »

Нашата сватба ще е битова. Основните цветове ще са червено и бяло. Зеленото ще е за акцент.
Механта е добре украсена в тон със сватбата. Ще има нужда от малко украса само по масите - свещи, плодиве и зеленчуци. Поканите също са по тематиката - може да ги видите в съответната тема. Подаръците, на които сме се спряли за гостите за сега са терлици. pardon
Активен
orchidee
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: октомври 23, 2009, 10:37:55 »

Въпреки че  сватбата ще е юни  темата  е ясна  - бордо и бяло с малко златно  smile тъй като ресторанта е в същите цветове.Наистина бордото седи доста тежко, но пък някак стилно  smile
Ме4енцето, а герберите червени ли ще са ?
Незнам как се качват снимки още,но се сещам за една такава аранжировка.Според мен ще е доста оригинално и слънчево едновременно  smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: октомври 23, 2009, 15:53:11 »

me4enceto, ето една идейка - слънчогледите, които са долу на аранжировката могат да се заменят с гербери  good

И още една, вече комбинация слънчогледи и цвят бордо

« Последна редакция: октомври 23, 2009, 15:58:22 от bubka » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: ноември 02, 2009, 11:59:23 »

Въпреки че  сватбата ще е юни  темата  е ясна  - бордо и бяло с малко златно  smile тъй като ресторанта е в същите цветове.Наистина бордото седи доста тежко, но пък някак стилно  smile
Ме4енцето, а герберите червени ли ще са ?
Незнам как се качват снимки още,но се сещам за една такава аранжировка.Според мен ще е доста оригинално и слънчево едновременно  smile
катеееее, добре дошла във форума, сигурна съм че ще ти е много полезно и много забавно Welcome Welcome Welcome
 в кой ресторант ще е сватбата?
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: ноември 03, 2009, 13:03:08 »

bubka  Била си толкова нежна булка, прекрасна сватба, прекрасни снимки smile
Много благодаря за идейките, май ще трябва да ида в цветарския магазин и да тествам smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #188 -: декември 01, 2009, 20:21:35 »

Може би има и други като мен, които още се колебаят в избора на тема за сватбата   blush Не знам защо на мен ми допадна стила Art Nouveau , но си обмислям още.В търсене на идеи попаднах на по-различни неща.Поставям линкове от реални (мисля) сватби с доста чаровни снимки. Дано  да се от полза на някого като идеи  smile

синичко:
http://weddingnouveau.com/2009/10/interracial-wedding-mexico-elopement-aaron-delesie-photograhy-oh-how-charming-events/

нещо за момичетата,които искат  да са принцеси от приказка:
http://weddingnouveau.com/2009/09/annie-leibovitz-inspired-fairytale-wedding/

горска ретро сватба:
http://weddingnouveau.com/2009/11/real-wedding-chandra-and-derrick-a-charming-union-on-a-texas-estate/

в "персийски" стил,или поне така се води  smile
http://weddingnouveau.com/2009/11/real-wedding-romantic-persian-flair-with-jessica-arshan/

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #189 -: декември 01, 2009, 21:30:26 »

А по темата Art Nouveau намерила ли си нещо ? Много ми е любопитно  blush а стилът е много изфинен, може да стане супер  good
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #190 -: декември 02, 2009, 11:22:43 »

А по темата Art Nouveau намерила ли си нещо ? Много ми е любопитно  blush а стилът е много изфинен, може да стане супер  good

Търся,търся още,поне време имам  girl_wink Стилът е не само изфинен, но и изключително богат- на практика е навлязъл не само в изкуството, но и в ежедневието. От това, което съм видяла досега, не съм изградила цялостна идея. Пък и много зависи дали ще успеем да резервираме някой от ресторантите, които сме избрали  smile И все пак ето някои от нещицата,които открих (може и на друг да хареса  blum ) :

http://www.rossetticouture.com/artn.html
http://www.atomikart.com/steve/portfolio/branding/weddings.html
пример за тортичка

две рокли

покани

книга за гости

пример за украса

И не мога да се стърпя да покажа тези сладки идейки за сватба   heart :
http://carillonweddings.com/blog/

« Последна редакция: декември 02, 2009, 11:42:21 от michelle » Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #191 -: декември 02, 2009, 12:17:46 »

michelle в последният линк наистина има страхотни идеи  Bravo  give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 02, 2009, 13:10:01 »

Голяма красота !  Bravo Bravo Bravo Аз найстина не разбирам как се спирате на една идея при такива красоти ! Добре ,че на мен не ми се налага да избирам ,защото ще ме изхвърлят от някоя агенция и то със истерични викове !  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #193 -: декември 02, 2009, 13:19:07 »

blush Срам ме е да си призная, но от около месец мисля за сватбата, а досега (понеже имаме 3 варианта за място, засега  blum ), си нахвърлях 3 коренно различни варианта... Много приятно занимание  blush
  Jorjeta, днес открих във Варна(ти нали беше оттам?) един фантастичен ресторант в стил Art Nouveou - ако проявяваш интерес,ще ти пиша на лични,да не се възприеме като реклама.
  NINA, толкова е хубаво да се измисля цялостна концепция за сватба  danceg Ако някой има нужда от помощ с такова нещо, мога да се пробвам да "сглобя" идейка със снимки( аз само описание не уважавам  Остави )
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #194 -: декември 02, 2009, 13:21:19 »

Чакам лс-то... give_rose
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: