Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 18:25:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211585 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: август 31, 2009, 23:15:11 »

Аз обожавам бордо, но имам само няколко парцалки в гардероба в този цвят pardon Определено при избора на цвят на сватбата, се повлиях от личните си предпочитания. Бордото ми се струва елегантно, стилно и някак страстно Girl_hide После започнах да си мисля кой светъл нюанс да избера за контраст, и се спрях на екрю/ шампанско/ златисто (сори, че не ги различавам почти blush), защото ще стои добре на матовата ми кожа. После, като видях снимките на ресторанта, който си харесахме, бях убедена, че съм на прав път - интериорът беше изискан - в бежово/ кремаво основно smile
Наси, аз също имам любими цветови комбинации за сватби - наситено зелено/ лилаво например. Нямам обяснение, просто ми грабва окото Wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: август 31, 2009, 23:22:54 »

Явно найстина нещата са строго индивидуални и най вече цвета който от първия път ти грабне окото е водещ . good
Активен
jearsy
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #167 -: септември 01, 2009, 09:26:56 »

При мене всичко ще е в екрю ...
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: септември 01, 2009, 13:45:06 »

И малко не съм съгласна че ако харесвам един цвят е задължително в гардероба ми всичко да е в този цвят !
Е нали точно това казах и аз. И пак не разбрах какво означава да го мразиш и да ти харесва всичко да е в този цвят, но няма значение. Мисля, че доста конкретно отговорих на въпроса ти.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: септември 01, 2009, 13:56:43 »

На мен ми беше интересно от какво се ръководят другите като изключим задължаващ цвят ако има  в ресторанта .
аз лично винаги съм знаела че роклята ми няма да е бяло-бяло, а ще е мръсно бяло, даже леко шампанско и от там тръгна всичко. не исках да има ярки-контрасни цветове, със сигурност нямяше да е бордо или лилаво или зелено, някак си не ми се връзват със сватба. И така някак си естествно цветовете ми станаха златно и бяло,исках нещо по- изчистено и изискано, ненатрапчиво, понякоха ми се струва абсурдно да се избира някаква тема на сватбата, нали това е сватба, това е темата.
 поканите бяха такива, букета беше с бели и леко оранжави рози( трябваше да са по-бледи(, късметите бяха екрю, както и панделката за чашите, шампанското сама го украсих пак в екрю и златисто, костюма на младоженеца беше такъв, абе всичко си беше в тази гама и наистина си стана съвсем естествно от само себе си.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: септември 03, 2009, 23:39:30 »

аз след като смених цялата цветова гама в главата си и всеки път беше окончателно накрая остана злато и бордо...най напред исках да е бледо розовко с бяло...да ама в никой ресторант не ми се връзва...после тръгнах да гледам за бледо оранжевко до бананено с бяло...ама и това не можах да навържа в ресторант тука...накрая като решихме със сигурност ресторанта остана злато и бордо защото ресторанта с в такива цветове и сега съм много доволна от избора  smile
иначе винаги мечтата ми е била за розовко  защото стои много нежно в зависимост от това как ще бъдат съчетани нещата но уви...мъжлето ми каза че следващия път като се женим ще бъде в розовко  sarcastic и аз се съгласявам какво да го правя  tease
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: септември 04, 2009, 08:46:24 »

но уви...мъжлето ми каза че следващия път като се женим ще бъде в розовко  sarcastic и аз се съгласявам какво да го правя  tease
* Това изказване направо ме уби, браво на милото ти ROFL. А това бордо направо ми е влезнало под кожата, ще чакам снимки с интерес Wink
Активен
merakliika
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #172 -: септември 22, 2009, 16:44:39 »

Здравейте и от мен! Аз планирам нещо в тъмно синьо и бяло. Евентуално може и трети цвят. Но е трудна тема, защото няма много сини цветя. Имате ли идей?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: септември 22, 2009, 18:16:31 »

ами щом залагаш на тъмносиньо и бяло, основно може да използваш бели цветя, а синьото да е в останалата част от украсата - панделки, покривки, разни дреболии  smile
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: септември 23, 2009, 22:12:21 »

За сини цветя и аз не се сещам, но за виолетови.. близки до синьото - много.(теменужки, люляк..)
Виждала съм по цветарските магазини хризантеми в син цвят (боядисват ги по някакъв начин цветарите)...  give_rose
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: септември 24, 2009, 08:22:55 »

Подкрепям Anbibian за акцентът с панделките и други дреболии good
Все пак, ако държиш на цветя в синьо, ирисите са сини: , синя лилия:, немофила:, има и сини зюмбюли good
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #176 -: септември 25, 2009, 12:58:26 »

Тъй като синьото ми е любимият цвят, да се включа и аз в темата.
Подарявали са ми доста сини рози- изкуствено боядисани - за мен са доста сполучливи и изтрайват 1-2 дни. Не са трайни, колкото обикновените. Също съм виждала едни лалета, които са доста близо до тъмно синьото, но незнам дали цветът е естествен. Има и доста хризантемки, които са в синъо.

Пожелавам успех на merakliika  с Бяло-синята приказка !!!
Активен
luci
Сватбар

« Отговор #177 -: септември 25, 2009, 13:05:07 »

Ето и малко снимков материал !

* 008_primary.jpg (65.14 KB, 340x340 - видяно 4752 пъти.)
Активен
luci
Сватбар

« Отговор #178 -: септември 25, 2009, 13:05:46 »

И още.

* 10.jpg (74.12 KB, 340x430 - видяно 3583 пъти.)
Активен
milio4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #179 -: септември 30, 2009, 21:15:18 »

При нас ресторанта е в златно и се чудих дали да го съчетая с кралско синьо  или лилаво....и накрая остана лилавото,за което много се радвам, защото е любимият ми цвят.Когато мислих за синьото,мислих и за морска сватба,но вече се отказах от тема...поне за сега smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: