Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 22:44:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Тема на сватбата......
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Тема на сватбата...... (Прочетена 211671 пъти)
Бухтичка
Професор
Отг: Тема на сватбата......
«
Отговор #105 -:
март 18, 2009, 10:59:48 »
Никаква нотка няма, просто ми харесва цветовата комбинация. Освен това много обичам някакви по-нежни и тънки орнаменти (като линии, ако ме разбирате), а клончетата са точно такива. Сватбата ни обаче ще е август или септември, сега като се замислих не знам дали ще се върже
А като цяло проблемът ми е, че и другите ми идеи ми харесват и не мога да се спра на нищо категорично.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #106 -:
март 18, 2009, 11:59:02 »
Като се заговорихме за пролетни елементи в сватба есенно време... Няма проблем да го вържеш. "Есента и всички сезони за нас са пролет, защото сме заедно и се обичаме." Готово. Навън каквото си ще да е, пролетта я има на всяка сватба в обичта на младоженците.
Ехъм, вярно е, че като видя такива цветчета и веднага съм за, щото Изтокът, ех.... разцъфването на първия цвят мей хуа...абе...с две ръце съм за.
Активен
framboise
Ентусиаст
мама на малко слънчице :)
«
Отговор #107 -:
март 18, 2009, 13:37:06 »
"мей хуа" значи, хмм
Кой учи китайски, бързо да си признае!!
Бухтичка, според мен идеята е страхотна, а пък щом не можеш да се решиш на един вариант, защо не помислиш да ги съчетаеш някак? Кой пък е казал, че сватбата трябва да е с 2 основни цвята.. може да комбинираш нещо от сорта на черно-бяла сватба с този цветен елемент, според мен ще се откроява много добре, или пък в нежно кремавите и бледорозови тонове да вмъкнеш по някое клонче, щом толкова ти харесват. Може би ще намериш добра комбицания и да съчетаеш всичките си сватбени музи в една
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #108 -:
март 18, 2009, 14:31:55 »
Извинете ме, размечтах се, ентусиазирах се и по инерция...
Еми, сливов цвят от тези "зимна слива". Иначе, буквално, ще рече "прекрасно цвете".
Аууу, мда, наистина с черно или друг по - тъмен цвят ще се получи супер комбинация. Направо настръхнах като си го представих! framboise, сега какво вдъхновение ми причини, не е истина! Лоша си, лоша!
Та като си говорехме за такава тема на сватбата, ето украса за маса.
Сега е моментът да ми дадат Нобелова награда, за първи път успявам да прикача снимка към мнение!
«
Последна редакция: март 18, 2009, 16:11:22 от Su_to
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #109 -:
март 18, 2009, 14:53:47 »
Мдааааа - вчера спрятах едно нещо в тъмно кафяво и бежово, и беше супер
Активен
framboise
Ентусиаст
мама на малко слънчице :)
«
Отговор #110 -:
март 19, 2009, 08:05:17 »
Su_to, значи ставаме две лоши
Идейката ти за украса е страхотна!! Изтокът като тема предлага толкова богат и одухотворен "репетоар", че с малко желание и възможности човек може да сътвори божествени неща, да не говорим, че е нещо доста по-различно и оригинално от обикновеното! Само малко трябва да си впрегнеш въображението и ....
П.П. Поздравления за снимката! Много красиво дръвче, прекрасни цветове. Твое дело ли е?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
март 19, 2009, 08:18:31 »
За съжаление не. Зарибила съм се по правенето на такива дръвчета и с цел обучение си свалях от нета моделчета, но съм далеч от постигането на такова съвършенство все още.
Спомням си, че имаше един български сайт с такива дръвчета, ще поровя из тефтерчетата да го открия щом има и други любители на това изкуство.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #112 -:
март 20, 2009, 08:21:49 »
Ако може някой модератор да ми слее постовете, защото ми изчезна опцията за редактиране на постове.
П.С. Ето това е сайта, намерих го.
http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=29&func=viewcategory&catid=2
«
Последна редакция: март 20, 2009, 09:29:11 от Su_to
»
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #113 -:
март 20, 2009, 09:11:36 »
Цитат на: Бухтичка в март 18, 2009, 10:59:48
Никаква нотка няма, просто ми харесва цветовата комбинация. Освен това много обичам някакви по-нежни и тънки орнаменти (като линии, ако ме разбирате), а клончетата са точно такива. Сватбата ни обаче ще е август или септември, сега като се замислих не знам дали ще се върже
А като цяло проблемът ми е, че и другите ми идеи ми харесват и не мога да се спра на нищо категорично.
Аз мисля, че ако сватбата ви е есента, темата сто пъти по-добре да не е есенна... де да знам мен лично есента ми действа зле (подтискащо) и затова може би мисля така
Обаче все пак трябва да се съобразиш и със самия ресторант... тези черешови цветчета супер ще се вържат с черно-бялата украса, ама ако ресторента е някой шарен и той...
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #114 -:
март 22, 2009, 12:03:56 »
Темата на нашата сватба ще бъде цикламено и зелено, нали ще бъде през пролетта
. Мисля, че ще бъде нещо по-различно от традиционните цветове, свежо и цветно.
На всяка маса ще има цикламена лента от органза, както и чаени свещички в цикламено и зелено. На булчинската маса ще има няколко големи свещи в същите цветове. Обмислям евентуално тейбъл картичките с номерата на масите някак да се залепят за някаква метална или дървена клечица (която евентуално да се облече с нещо) и тя да се забучи в една зелена ябълка. Надявам се да се получи добре.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #115 -:
март 23, 2009, 21:19:16 »
Ами да,как няма да се получи добре!Браво,много свежо и цветно
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #116 -:
март 23, 2009, 22:14:00 »
Sianchys, благодаря! Какви ли не комбинации ми минаха през главата, но накрая си избрах цикламеното. Доста ярък цвят е, но аз съм на мнение, че трябва да има и някакъв по-ярък цвят да внася настроение. Роклята ми е слонова кост и трябваше някакъв контрастен цвят. А зеленото го добавих след като позяпах различни сватби в тези два цвята и много ми допадна комбинацията, въпреки че не съм привърженик на зеленото. Дано се получи добре.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #117 -:
март 23, 2009, 22:38:42 »
Цикламено и зелено е страхотна комбинация-много е шикозно и абсолютно нестандартно, защото много малко хора се спират на нея. Всички снимки горе са супер стилни, ако се придържаш към тоя дух ще стане чудна украса
Пускам и аз едно линкче в тези цветове
http://www.parenthese-enchantee.com/galerie/#album=3
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #118 -:
март 23, 2009, 23:16:05 »
Комбинацията е много свежа, само не трябва да се прекалява много с цикламеното според мен, гледала съм снимки от такива сватби и ми изглежда много претруфено.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #119 -:
март 23, 2009, 23:25:43 »
Ми то зеленото е по-скоро основния цвят, а цикламеното се явява като акцент, който чрез контраста си му придава стойност. Ама тя Енигма си знае най-добре какво й е в главата де, аз пък какво взех да се обяснявам
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...