Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 22:50:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211672 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 18, 2009, 10:59:48 »

Никаква нотка няма, просто ми харесва цветовата комбинация. Освен това много обичам някакви по-нежни и тънки орнаменти (като линии, ако ме разбирате), а клончетата са точно такива. Сватбата ни обаче ще е август или септември, сега като се замислих не знам дали ще се върже sad
А като цяло проблемът ми е, че и другите ми идеи ми харесват и не мога да се спра на нищо категорично.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #106 -: март 18, 2009, 11:59:02 »

Като се заговорихме за пролетни елементи в сватба есенно време... Няма проблем да го вържеш. "Есента и всички сезони за нас са пролет, защото сме заедно и се обичаме." Готово. Навън каквото си ще да е, пролетта я има на всяка сватба в обичта на младоженците.  girl_wink

Ехъм, вярно е, че като видя такива цветчета и веднага съм за, щото Изтокът, ех.... разцъфването на първия цвят мей хуа...абе...с две ръце съм за.  good
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #107 -: март 18, 2009, 13:37:06 »

"мей хуа" значи, хмм  mda smile Кой учи китайски, бързо да си признае!!  Wink

Бухтичка, според мен идеята е страхотна, а пък щом не можеш да се решиш на един вариант, защо не помислиш да  ги съчетаеш някак? Кой пък е казал, че сватбата трябва да е с 2 основни цвята.. може да комбинираш нещо от сорта на черно-бяла сватба с този цветен елемент, според мен ще се откроява много добре, или пък в нежно кремавите и бледорозови тонове да вмъкнеш по някое клонче, щом толкова ти харесват. Може би ще намериш добра комбицания и да съчетаеш всичките си сватбени музи в една  smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #108 -: март 18, 2009, 14:31:55 »

Извинете ме, размечтах се, ентусиазирах се и по инерция...  blush Еми, сливов цвят от тези "зимна слива". Иначе, буквално, ще рече "прекрасно цвете".

Аууу, мда, наистина с черно или друг по - тъмен цвят ще се получи супер комбинация. Направо настръхнах като си го представих! framboise, сега какво вдъхновение ми причини, не е истина! Лоша си, лоша!  blum

Та като си говорехме за такава тема на сватбата, ето украса за маса.

Сега е моментът да ми дадат Нобелова награда, за първи път успявам да прикача снимка към мнение!  blush
« Последна редакция: март 18, 2009, 16:11:22 от Su_to » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 18, 2009, 14:53:47 »

Мдааааа - вчера спрятах едно нещо в тъмно кафяво и бежово, и беше супер good
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #110 -: март 19, 2009, 08:05:17 »

Su_to, значи ставаме две лоши Wink

Идейката ти за украса е страхотна!! Изтокът като тема предлага толкова богат и одухотворен "репетоар", че с малко желание и възможности човек може да сътвори божествени неща, да не говорим, че е нещо доста по-различно и оригинално от обикновеното! Само малко трябва да си впрегнеш въображението и ....  yahoo

П.П. Поздравления за снимката! Много красиво дръвче, прекрасни цветове. Твое дело ли е?

Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #111 -: март 19, 2009, 08:18:31 »

За съжаление не. Зарибила съм се по правенето на такива дръвчета и с цел обучение си свалях от нета моделчета, но съм далеч от постигането на такова съвършенство все още.

Спомням си, че имаше един български сайт с такива дръвчета, ще поровя из тефтерчетата да го открия щом има и други любители на това изкуство.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #112 -: март 20, 2009, 08:21:49 »

Ако може някой модератор да ми слее постовете, защото ми изчезна опцията за редактиране на постове.

П.С. Ето това е сайта, намерих го.

http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=29&func=viewcategory&catid=2
« Последна редакция: март 20, 2009, 09:29:11 от Su_to » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 20, 2009, 09:11:36 »

Никаква нотка няма, просто ми харесва цветовата комбинация. Освен това много обичам някакви по-нежни и тънки орнаменти (като линии, ако ме разбирате), а клончетата са точно такива. Сватбата ни обаче ще е август или септември, сега като се замислих не знам дали ще се върже sad
А като цяло проблемът ми е, че и другите ми идеи ми харесват и не мога да се спра на нищо категорично.
Аз мисля, че ако сватбата ви е есента, темата сто пъти по-добре да не е есенна... де да знам мен лично есента ми действа зле (подтискащо) и затова може би мисля така   pardon
Обаче все пак трябва да се съобразиш  и със самия ресторант... тези черешови цветчета супер ще се вържат с черно-бялата украса, ама ако ресторента е някой шарен и той...  huhhuh.gif
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 22, 2009, 12:03:56 »

Темата на нашата сватба ще бъде цикламено и зелено, нали ще бъде през пролетта pardon. Мисля, че ще бъде нещо по-различно от традиционните цветове, свежо и цветно.

На всяка маса ще има цикламена лента от органза, както и чаени свещички в цикламено и зелено. На булчинската маса ще има няколко големи свещи в същите цветове. Обмислям евентуално тейбъл картичките с номерата на масите някак да се залепят за някаква метална или дървена клечица (която евентуално да се облече с нещо) и тя да се забучи в една зелена ябълка. Надявам се да се получи добре.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 23, 2009, 21:19:16 »

Ами да,как няма да се получи добре!Браво,много свежо и цветно Bravo Bravo Bravo
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 23, 2009, 22:14:00 »

Sianchys, благодаря! Какви ли не комбинации ми минаха през главата, но накрая си избрах цикламеното. Доста ярък цвят е, но аз съм на мнение, че трябва да има и някакъв по-ярък цвят да внася настроение. Роклята ми е слонова кост и трябваше някакъв контрастен цвят. А зеленото го добавих след като позяпах различни сватби в тези два цвята и много ми допадна комбинацията, въпреки че не съм привърженик на зеленото. Дано се получи добре.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #117 -: март 23, 2009, 22:38:42 »

Цикламено и зелено е страхотна комбинация-много е шикозно и абсолютно нестандартно, защото много малко хора се спират на нея. Всички снимки горе са супер стилни, ако се придържаш към тоя дух ще стане чудна украса  good

Пускам и аз едно линкче в тези цветове http://www.parenthese-enchantee.com/galerie/#album=3  blush
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 23, 2009, 23:16:05 »

Комбинацията е много свежа, само не трябва да се прекалява много с цикламеното според мен, гледала съм снимки от такива сватби и ми изглежда много претруфено.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #119 -: март 23, 2009, 23:25:43 »

Ми то зеленото е по-скоро основния цвят, а цикламеното се явява като акцент, който чрез контраста си му придава стойност. Ама тя Енигма си знае най-добре какво й е в главата де, аз пък какво взех да се обяснявам  girl_haha
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: