Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:25:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211713 пъти)

tsvetiiva
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #45 -: май 14, 2008, 01:46:23 »

Вярно, чe e сложен въпросът huhhuh.gif Аз честно да ти кажа сега като виждам какви страхотни неща измисляте и как прилежно се готвите и ти, и другите момичета направо ме хваща срам blush Аз всичко трябваше да правя за 2 седмици, останалото беше от 2000 км разстояние. Нямахме специална тема, но реших да кръстя масите на герои от гръцката митология, а картичките за масите бяха с елемента от поканите и мисля, е се получи свежо за лятня, непринудена сватба около басейна.
Обаче сега видях в един фремски сайт най-различни теми за сватби и имаше тема природа, която може да ти свърши работа butterfly Елементите са следните: за имена на масите-цветя, птици, дървета, пеперуди, плодове, а също и изгрев, залез, зорница и т.н. Това, което ми се стори оригинално е планът с масите е да изобразява дърво с гнезда, ябълки или други плодове за всяка маса. Ето ги и идеите за украсата. Можеби ще се върже с битовия ресторант и зеленината?!

* ukrasa.jpg (8.98 KB, 210x154 - видяно 3671 пъти.)
Активен
tsvetiiva
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #46 -: май 14, 2008, 01:49:26 »

нямах предвид точно тази снимка angry
ето линк, май така най-лесно ще стане, защото са много:
http://www.annulaire.com/la_Nature.asp
« Последна редакция: май 14, 2008, 15:56:49 от maria_lakova » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #47 -: май 14, 2008, 09:24:49 »

И аз търсейки слънчогледи за момите попаднах на това :

http://www.cfaitmaison.com/brico/deco-salle.html

Не знам как сте с френския, малко след началото има изредени в лилаво различни декорации, кликнете на всяка една, за да ги разгледате. Има добри идеи.
Активен
daniela83
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #48 -: юли 02, 2008, 10:35:10 »

Как мислите дали ди могло да се комбинира като украса на масата малки кристалчета и перли и разбира се цветя?Незнам дали биха се съчетали добре перлите и кристалчетата,ако ги разпръснем по масите.
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #49 -: юли 07, 2008, 07:19:56 »

Зависи от това какви точно са кристалчетата и  каква ти е идеята за цялостна визия на сватбата. Пробвай у дома примерно как ще изглеждат и си реши дали си пасват, още повече, че те са само детайл от общата украса.
Активен
darning
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #50 -: юли 08, 2008, 15:16:06 »

daniela83  на мен кристалчета и перли ми звучи прекрасно  good  много нежно и изискано.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: декември 23, 2008, 15:55:56 »

Момичета, изравям темичката, защото ммного се чудя каква да е темата за нашата сватба.
Иска ми се темата да е ориент, 1001 нощ. Аз танцувам такива танци,  danceg а и мои приятелки и учителки също ще танцуват с мен. Ще си направим страхотен спектакъл. Аз имам бял сценичен костюм, с който предполагам ще танцувам, а другите момичета са супер шарени и лъскави, знаете ги тези рокли, предполагам. За жалост, ресторантът ни е обикновен, без ориенталски елементи. Трябва аз да измисля нещо, че да се вържат нещата. Ако ви хрумне нещо, споделете ми, че нямам много идеи.  smile Малко ми е ограничен бюджета, но все пак .. ще преценим с милото какво може да се направи за да ни е тържественичко все пак.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: декември 23, 2008, 16:00:24 »

Амии - цветни шалове, воали, ала-бала - ама по- крещящи..."Златни" парички...
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: декември 24, 2008, 11:11:40 »

Момичета, изравям темичката, защото ммного се чудя каква да е темата за нашата сватба.
Иска ми се темата да е ориент, 1001 нощ. Аз танцувам такива танци,  danceg а и мои приятелки и учителки също ще танцуват с мен. Ще си направим страхотен спектакъл. Аз имам бял сценичен костюм, с който предполагам ще танцувам, а другите момичета са супер шарени и лъскави, знаете ги тези рокли, предполагам. За жалост, ресторантът ни е обикновен, без ориенталски елементи. Трябва аз да измисля нещо, че да се вържат нещата. Ако ви хрумне нещо, споделете ми, че нямам много идеи.  smile Малко ми е ограничен бюджета, но все пак .. ще преценим с милото какво може да се направи за да ни е тържественичко все пак.

Много оригинално, страхотно ще се получи,  good идеята е невероятна, особено с този спектакъл  Bravo Смятай, че с тази тема, ще се получи супер запомняща се сватба, нищо, че сте с ограничен бюджет.

skylife добри идеи е дала. Според мен не ти трябват тюлове и шифони, а разни шалчета по-големички от тези фееричните, като прозрачни дето са. Иди в някой склад, сигурно не са скъпи на едро, така или иначе за 50 лв. примерно можеш да вземеш сигурно доста бройки по цена на едро и като се разпънат и се закачат с кабърчета по стените примерно ще стане доста ефектно.
А такива "златни парички" не знам откъде могат да се намерят, сигурно пак от някой склад за джунджурии, що не мръднеш към Илиянци да видиш какво има.

Другото, което се сещам е малки свещници около дансинга, от тези като чашки, ама прозрачни, не матирани, да се виждат пламъчетата, може и с чаени свещи да е по-евтино, на Метро един голям пакет чаени свещи май струваше към 6-7 лв., ако не се лъжа.
Вярно, че около дансинга може някой да ги бутне, но може да се сложат по "пътечките" - откъдето влизате, между масите, пред булченската маса.

Абе, смятам, че ще стане ефектно с много шалчета и свещи, засега не се сещам друго като елемент.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: януари 10, 2009, 17:25:27 »

Ох то ако можеше свещи, лесно щеше да е.. ама сватбата ми е дневна, а ресторанта с градина, френски прозорци и много светлина. Трябва да обмисля това с шаловете като проуча цените и пак да огледам ресторанта, защото не винаг е толкова лесно да се закачи това и онова където и да е. Благодаря за идеите!  girl_wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #55 -: януари 10, 2009, 18:19:26 »

Това, че сватбата е дневна, не ти пречи да сложиш свещи. Е да, няма да са чак такъв акцент, но пак създават атмосфера. Ние вкъщи винаги си имаме на масата запалена свещ  pardon
Активен
Alinka
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #56 -: януари 13, 2009, 10:29:32 »

Скъпи съфорумки,
дайте ми някакви оригинални идеи за сватбено тържество. Каква беше вашата "тема на сватбата"? И как игрите на сватбеното тържество бяха свързани с темата?  Curtsey

Модератор: Пишете САМО на кирилица!
« Последна редакция: януари 13, 2009, 12:33:07 от maria_lakova » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #57 -: януари 13, 2009, 13:11:03 »

Alinka теми има хиляди:
- цветови - примерно "Жълто", "Бордо", "Златно и т.н.
- сезонни;
- етнически - индиийска, японска, африканска, испанска и т.н
- стилове в изкусвтото - класическа, барок, готика;
- стилове в музиката;
- града, в който ще се проведе сватбата и неговите забелжителности;
- книги, които са те впечатлили в живота;

Всичко, което ти хрумне може да се превърне в тема на сватбата.

Аз те съветвам да помислиш за нещо, което ви свързва двамата или което се е превърнало във ваша малка тайна (чудесен пример е темата на Skylife за мечетата, тръгнала от лаф между тях си, че двамата са мечета).
Размисли се за нещо специално, което има за вас емоционална стойност и е специално за вас. То може да бъде предмет или място или песен. Помисли и пак ще обсъждаме  Wink
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: януари 13, 2009, 13:45:55 »

Инка, ако знаеш каква идейка ми хрумна от твоите предложения и примера със сватбата на Skylife yahoo yahoo
На нас много ще ни пасне тема с Мики и Мини Маус  blush
До сега имах само цвят на сватбата, но тази идея много ми допада и задължително ще я споделя и обсъдя с милото  Girl_hide
Мерси, мерси, многооооо  give_rose
« Последна редакция: януари 13, 2009, 13:51:20 от bubka » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #59 -: януари 13, 2009, 13:47:51 »

За нищо  good
Декорацията ми е страст.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: