Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:19:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 248638 пъти)

Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: юли 22, 2009, 21:33:45 »

Аз по отношение на танците имам само две притеснения. Първото почти отпадна. Милото хич го няма в хората, но след няколкомесечно мрънкане от моя страна най-после почнахме полека лека поне да научи право хоро. И горе-долу се получава. Е, ако можеше да не рита, така сякаш бие дузпа, ама ....чак толкова кусури няма да му намирам.
Втория проблем е личен. Откакто се помня мразя блусове. Ненавиждам ги. Даже като сме на купон или клубче като пуснат блуса аз отивам до тоалетната. blush Приятелите ме знаят и не ме и канят. Обаче сега с първия танц няма да ми се размине. И то ще сме сами. Не съм никак притеснителна, но просто такива танци не обичам. Само аз ли съм толкова сбъркана - има ли някой друг с подобен проблем!!!
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #256 -: юли 23, 2009, 11:01:36 »

Здравейте!

Някой може ли да препоръча частен инструктор или школа предлагаща части уроци (на достъпни цени) по арежентинско танго за София? Ще съм много благодарна!  help

http://www.geocities.com/sofiatango/contact.html

Търси Чавдар ( Чарли ) УСПЕХ!  good
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: юли 27, 2009, 06:20:48 »

олеееее момичета направо ви завиждам? и на мене много ми се искаше нещо таково, но при нас май е невъзможно  :'( Милото няма никакво време ,а и немога да го похваля че е един от най игривите.Желание има ама то май не е достатъчно pardon

Но все пак някой дали е изпозвал такива услуги в Бургас и дали бихте могли да споделите нещо като цена?? give_rose
Аз мога да те насоча към много добри учители по танци в Бургас. Ние сме ги ангажирали, Но зависи кога ти е сватбата, защото ще са тук от 01 септември. Нашата сватба ще бъде в Атлантис и ще репетираме направо там. Решили сме танца да е от тези, които започват с бавна песен, после се развихряме, и накрая свършва със същата бавна песен. Но съответно и те имат доста идеи.
http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU&feature=related
Нещо такова  danceg
Активен
detikodj
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #258 -: юли 27, 2009, 09:44:21 »

Не зная дали тук трябва да си задам въпроса, но с мъжа ми и двамата сме много вързани в краката, къде в София има школа по хорца, но трябва да е вечер че сме на работа smile
А предполагам, че сватба без хорца не може да мине
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: юли 27, 2009, 10:00:37 »

http://chanove.com/index.php
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юли 27, 2009, 10:33:33 »

Младоженецът е навит за уроци по танци за първия ни танц, а аз никъде нищо не намирам за Пловдив  cray
Помощ...
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: юли 27, 2009, 11:14:23 »

Във фитнеса в който водя Пилатес има танци в петък вечер. Сладураната от Нашенци води от 19 ч. Адреса е Стелбище ул. Траянови врата 16 един много висок блок, целия първи етаж е фитнес център Динамик едно оранжево боядисано. Точно срещу Шела на бул. България. Много е приятно и със сигурност ще ви научат да танцувате smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: юли 27, 2009, 12:33:15 »

Това беше обяснение за хорца smile
Polia, за Пловдив не знам, а и предполагам, че искате нещо блус, валс ...
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: август 10, 2009, 13:21:00 »

Ще се включа в темата...от наша страна съм виждала мъжът ми да танцува само блус, аз мога някои ритми Yes, малко дървено, но с хората бях толкова зле че...ходих на уроци при сестрите на мъжът ми и то научих Бяла роза  и дунавско...и имах притеснение относно танците...но на сватбата младоженеца като вкара 50 грама и като започнахме...на мен от роклята нищо не ми се виждаше, а кумът и кумата бях а Oh my ... направо страхотни и се получи яко  danceg На мен водещата изричноо ми каза, че една сватба я прави булката и младоженеца...даже и да не можете да играете перфектно, самото ви присъствие на дансинга ще вдигне гостите, а от там започва купонът. Нашоте гости бяха основно млади...и те все едно са на дискотека...чакат да вкарат и късните часове за да станат, и ако не ги бях вдигнала, щяха да се сетят всичко като свърши и да ни карат да ходим после по кръчмите...
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 04, 2009, 15:17:04 »

Да попитам за инструктор п танго - искам някой да ни направи една хубава хореография и да ни я покаже за 1, 2 часа. За София питам. Звунях на всички, които намерих в нет-а и едни цени от 60лв. на урок и трябвали поне 5 урока... Това нормално ли е? Може и така да са цените, но на мен ми се струва мнго. Надявах се до 100 лв. да се вместим  Wink Ако някой е ползвал такива услуги  (п макар и скъпи) нека поне ми препоръча !
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 08, 2009, 21:27:47 »

Аз планирах ли планирах да ходим на уроци по народни танци, че милото е вързано и в двата крака, но така и не ни остана време, а и той не настояваше особено  girl_wink
В крайна сметка излишно се притеснявах като си мислех, че цяла вечер ще стои седнал.
Ама не! Цяла нощ на дансинга! И хора игра и латино игра направо ми събра очичките, ох как си го обичам  infatuated
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 08, 2009, 21:58:14 »

anbibian, и при нас се случи същото. Даже бях искала тук адреса и телефона на една хореографка. Все да звъня, да се уговоря... И така и не остана време. Два-три дни преди сватбата даже нямахме първа песен. Обаче пък се получи страхотно в крайна сметка.
ДЖ-я ни хвана целият ритъм. Имаше хора, имаше кючеци, имаше ръченици... Наистина всички гости и ние си изляхме душата в музика и танци. Аз съм много доволна. Първият ни танц пък се получи много добре. С едни завъртания, с едни фойерверки точно на припева, с много радостни сълзи от страна на роднините и въобще беше страхотно Wink Не съжалявам, че не потърсихме професионален съвет. Просто май не вярвахме много в себе си. Или искахме повече, което пък не е лошо Wink
Активен
voyager
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #267 -: октомври 13, 2009, 18:06:04 »

И на мен много ми се искаше да имаме по-нетрадиционен наш си танц. Но последния месец ни се изниза толкова бързо, че си останахме само със срещата с учителя. Иначе ,където и да звънках гарантираха, че за 2 седмици би могло да се научи такъв танц и то не ходене на тренировки всеки ден.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #268 -: октомври 13, 2009, 20:23:51 »

На последък голяма излагация с тези хора.Не знам дали е нормално но във всички случай е грозно и даже смешно да се заформи хоро и на него нито един да не го може.А иначе гръцкото хоро са го научили. Само чакат да пусна нещо гръцко и почват....било то и неподходящо.Малко по-късно като прозвучи гръцкото хоро и се започват други танци,едни разперени ръце и.т.н.Пълна излагация. NO
Няма да е никак зле да научите поне едно право хоро.Не за друго ами защото давате много пари всичко да се запомни и увековечи,със запис,на който всичко изглежда като пародия на сватба.Като се задърпат на хорото......един на ляво друг на дясно.....Един хвърля крак на една страна ,друг на друга....смееххх...Най-лошо е когато това са главните учасници.Младоженци,кумове.
Това ли е целта???????
« Последна редакция: октомври 13, 2009, 20:34:42 от AIVEN » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: октомври 13, 2009, 21:19:52 »

за да не се получи така на нашата сватба ние с милото и куможете се учихме  заедно и научихме цели 3 хора които бяха на пълно достатъчни
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: