Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:01:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?
да - 1/1.5 чашки по-големи
да - тип "секс бомба"
да - но за намаляване на бюст
само за повдигане като остарея
не, в никакъв случай

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?  (Прочетена 140639 пъти)

konstans
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #120 -: юли 01, 2010, 06:39:06 »

Момичета от моят опит не е нужно да ходите на хирург за да си уголемите бюста. Поне аз избрах друго решение и с едни процедури успях без да лягам под ножа, а и доста по- евтино е. Съветвам ви потърсете и вие, а не направо под ножа.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 03, 2011, 18:54:16 »

Момичета от моят опит не е нужно да ходите на хирург за да си уголемите бюста. Поне аз избрах друго решение и с едни процедури успях без да лягам под ножа, а и доста по- евтино е. Съветвам ви потърсете и вие, а не направо под ножа.
Виждам,че е доста старо мнение,но ми е много интересно какъв е този начин. Това ми е мечта,но страха ми е по-голям от мечтата.
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 23, 2011, 21:40:00 »

Виждам,че е доста старо мнение,но ми е много интересно какъв е този начин. Това ми е мечта,но страха ми е по-голям от мечтата.

Бюста си е природна даденост, ген. Няма как да го промениш, освен с хирургична намеса Wink
Нито с хапчета, които нямат ефект, нито с тренировки, от които гърдите спадат...
Просто всяка трябва да се приеме такава каквато е, и не размера, а това ка кти стоят е от значение...
Аз не бих легнала под ножа... smile
Активен
Ellito
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 26, 2011, 16:23:48 »

Въпреки че, не съм много възрастна и не съм раждала, съм си мислела за операция, но не за увеличаване на бюста , а за намаляване - нося сутиен 75 G  blush и не мога да си представя като родя. Това разбира се си има свойте плюсове и минуси.  За плюсовете на всеки е ясно, щом толкова жени си уголемяват бюста  pardon , но никои не мисли за тежеста и дискомфорта и  проблема с намиране на сутиени и дрехи.  cray  Интересно е да се погледне и от другата страна! Но предполагам никога няма да се подложа на такава интервенция, все пак за това всички сме родени  различни    Wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 27, 2011, 22:36:10 »

на въпроса отговорих с "Не,никога",понеже не мисля да се подлагам под ножа заради някакви си капризи  nea Хубава вечер на всички  give_rose
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 27, 2011, 22:40:56 »

Подкрепям manuela_dobromir за изказването good ,
с изключение на това, че аз бих легнала под ножа. Аз съм лягала, по-точно. Много съм доволна от резултата да ви кажа и толкова съм свикнала с тях, че все едно с тях съм се родила. sarcastic Наистина съм много щастлива, че го направих. Но всеки прави избора за себе си.  good
Само според мен е много важно да не се прекалява и да се информираш много, много добре преди да правиш каквото и да било. smile
Активен
LadyB
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #126 -: януари 27, 2011, 23:49:21 »

Не бих си направила каквато и да е интервенция. Първо, защото природата ме е дарила с естествена красота и красиви форми, второ - защото не искам да ставам една от многото smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 28, 2011, 00:10:05 »

smile "Многото" не са си правили операции.
Активен
Eva_2008
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #128 -: януари 31, 2011, 13:21:12 »

Гледах по TLC такива които са си правили много оперции - вие не може да си представите на какви адски плашила стават само след 10-15 години а те продължават и накрая картинката е жалка
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 31, 2011, 15:03:33 »

Точно това имах предвид като казах, че не бива да се прекалява. Всяко прекалено нещо е вредно.  smile
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 31, 2011, 16:39:10 »

Всяка интервенция по тялото след години оказва влияние... много не го осъзнават и се подлагат на тези ужасии, а не си дават сметка, че колкото и малко пак си е вредно, и че вместо да се разкрасят изглеждат смешно...
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 01, 2011, 11:10:51 »

Monikamaria Охххххх и аз искам да изглеждам така /смешно/.  yahoo Аз съм фенка на силикона и това ми е мечтата стига да превъзмогна страха си.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 01, 2011, 14:07:07 »

Моника по принцип действително не се приклю4ва с една операция,то се иска поддръжка,променен на4ин на живот.Рано или късно се правят промени.Не е само-отиваш,лягаш,слагат ти силикона и си отиваш
Ина4е аз ли4но бих си махнала поне 2/3 от гърдите,повдигнала и липосукция!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 01, 2011, 15:58:22 »

Nina Style, благодаря ти много, мила, за искреното мнение.  give_rose
kleo_20, аз имам силиконови импланти в гърдите и силиконово олио в устните. Имам опит в това и съм прочела доста преди да се подложа. Много добре знам как протича всичко и после дали и как се поддържа и т.н. Поддържането се състои в това да ходиш веднъж годишно на прегледи, на каквито всяка една себеуважаваща жена трябва да ходи - мамография. Днес имплантите не се сменяват, освен ако нещо не ти "малеят" както една приятелка се шегува. Тази процедура се усъвършенства с всеки изминал ден. Прочетете малко повече и се информирайте, за да бъде и мнението ви меродавно. good Начина на живот не се променя и операцията определено е само една.
Момичета, един съвет- ако имате мечта било то като на Нина или Клео, не се страхувайте, а я сбъднете! Важното е само да е при способен лекар!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #134 -: февруари 01, 2011, 16:12:43 »

Monikamaria, а къде можем да ти видим снимки. В галерията има само една снимка, и то отдалеч, повече мога да видя дори на профилната ти снимка. smile

Аз също бих се подложила на операция, ако в даден го поискам и усетя нуждата да го направя. Нямам такива скрупули и не съм толкова консервативна, както забелязвам голяма част от писалите в темата, дори да не го признаят. И не искам да обидя никой, просто усещам и леко осъдителни постове, което мен (човек, които не се е подлагал на такива интервенции) дори ме обиди.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: