Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 08:49:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Прегледи и изследвания
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Прегледи и изследвания (Прочетена 200051 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Отг: Прегледи и изследвания
«
Отговор #150 -:
октомври 30, 2007, 18:37:41 »
Сиска, аз амнеоцентеза не съм си правила и аз мисля/знам, че с еправи самоо, ако не дай Боже, има проблем или доки се съмнява за нещо!!!
Иначе изследванията са кръв - антитела и т.н. и урина - албумин и други, за това се сещам сега!
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #151 -:
октомври 31, 2007, 19:40:00 »
Bulechka_TS
поразрових се малко за амнеото и разбрах,че се прави когато има съмнения за някакво заболяване(генетично) а също така и ,че било рисковано
Питах днес лекаря който ми прави ФМ за това а също и за теста за синдрома на Даун-дали трябва и кога трябва да си ги правя,а той ми каза:"Твоята гинеколожка е сметнала,че не си рискова група и затова не ти е пуснала тест за Даун........." Най-добре да спра да се притеснявам с тези изследвания и болести,а да се доверя на лекарката която ми следи бременността
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #152 -:
октомври 31, 2007, 20:29:10 »
Цитат на: сиска в октомври 31, 2007, 19:40:00
Най-добре да спра да се притеснявам с тези изследвания и болести,а да се доверя на лекарката която ми следи бременността
Да, мила, радвай се на тези моментите и им се отдай изцяло, защото после се забравят, изчезват сякаш ги е нямало, аз не вярвах,но е така!!!
Мисли си само
, че ще имаш здраво и красиво бебе и всичко ще е наред!!!
«
Последна редакция: октомври 31, 2007, 20:37:10 от Bulechka_TS
»
Активен
rosario
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #153 -:
ноември 03, 2007, 20:14:14 »
Искам да попитам знаете ли какви са точно изследванията, които се правят за медицинско за брак и знае ли някой къде може да се направи това в неделя. Става въпрос за София.....
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #154 -:
ноември 03, 2007, 20:24:22 »
взима се кръв, през това време се минава на психолог, за рефлекси и т.н. абе 20 минути работа без нищо особено и без това като кажеш за брак и се отварят всички врати
а за неделя не виждам какъв е проблема всички болници работят въпроса е частна или държавна болница, ние бяхме във Вита и приключихме за 10 минути с 50 лева но варианти много
успех
Активен
rosario
Любопитен
«
Отговор #155 -:
ноември 03, 2007, 23:40:06 »
Благодаря Nori, но проблема е, че точно във Вита не правят медицински в неделя, а тъй като аз не мога да излизам от работа и трябва да го направя в събота и неделя....Ще се радвам, ако някой може да помогне с информация за клиник, поликниники, болници и т.н.
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #156 -:
ноември 04, 2007, 00:22:23 »
попита ли в токуда болница/ но там пада голяма борба с докторите и парите за тях/ а бе ние също бяхме в събота в вита и всичко си беше наред, но си запазихме час предварително, иначе наши познати бяха в поликлиниката на студентски град
Активен
rosario
Любопитен
«
Отговор #157 -:
ноември 04, 2007, 00:36:44 »
вече наистина се притесних с тези изследвания- днес с милото сме обиколили почти всички кливики- торакс, вита, закрила, тази на Пиротска 10 и навсякъде казват, че в събота и неделя не правят подобни изследвания, а само през седмицата. Аз наистина не мога да изляза от работа, а до сватбата има 20 дни само.... моля ви за съвет.....
Активен
Isabel
Сватбар
«
Отговор #158 -:
ноември 04, 2007, 00:41:44 »
Цитат на: rosario в ноември 03, 2007, 23:40:06
Благодаря Nori, но проблема е, че точно във Вита не правят медицински в неделя, а тъй като аз не мога да излизам от работа и трябва да го направя в събота и неделя....Ще се радвам, ако някой може да помогне с информация за клиник, поликниники, болници и т.н.
Миличка, защо да не можеш да излизаш от работа?
Опитай се обясниш на началството, че трябва да отсъстваш поради нещо важно, а както е в случая - доста важно
Не вярвам да не те разберат и пуснат
Активен
rosario
Любопитен
«
Отговор #159 -:
ноември 04, 2007, 09:05:45 »
Офисът ми е преди Бояна, т. е. доста далеч от която и да е частна клиника или поликника /или поне незнам там в района дали има/ в центъра и по този начин ходенето за медицински вместо 20 мин. ще се проточи половин ден, а аз се придвижвам с градски транспорт....Ето защо търся клиника, която прави подобни изследвания събота и неделя и уж частните клиник работят 24 часа, а се указва, че такива медицински не могат да направят....това вчера ме ядоса ужасно, защото обиколих почти всички подобни заведения.....
Активен
Isabel
Сватбар
«
Отговор #160 -:
ноември 04, 2007, 11:51:12 »
rosario
, а защо не пробваш да отидеш сутринта много рано, да кажем да си първа на опашката, и после само малко ще закъснееш за работа
По-добре е май да позакъснееш, отколкото после да излизаш отново от работа!
Активен
iolly_
Ентусиаст
«
Отговор #161 -:
декември 29, 2007, 00:52:08 »
Сиска, амниоцентезата и другите по-сериозни изследвания се правят само ако сте над 35 години или един от вас е на такава или по-голяма възраст. Тогава се счита, че сте в риск детето да е болно от заболяване срещащо се при по-възрастни родители. Например болестта на Даун. Ако не отговаряте на този фактори и ако органогенезата е била нормална....не е необходимо.
Ако имаш други въпроси питай..майка ми работеше в частен гинекологичен кабинет и мога да ти дам всякаква информация.
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #162 -:
декември 29, 2007, 15:26:42 »
Цитат на: iolly_ в декември 29, 2007, 00:52:08
Сиска, амниоцентезата и другите по-сериозни изследвания се правят само ако сте над 35 години или един от вас е на такава или по-голяма възраст. Тогава се счита, че сте в риск детето да е болно от заболяване срещащо се при по-възрастни родители. Например болестта на Даун. Ако не отговаряте на този фактори и ако органогенезата е била нормална....не е необходимо.
Ако имаш други въпроси питай..майка ми работеше в частен гинекологичен кабинет и мога да ти дам всякаква информация.
Благодаря ти за отговора @}->--Разбрах вече защо не са ми направени тези изследвания....... *THUMBS*То няма и за кога,аз преполових бременността
Активен
bubinka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #163 -:
януари 16, 2008, 14:14:32 »
а някой от бургас има ли да ми каже какви точно изследвания трябва да ина че май във всеки град е различно като чета тук по форума
така че ако има булки от бургас нека пишат какви изследвания искат
Активен
bubinka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #164 -:
януари 16, 2008, 14:23:54 »
а някой от бургас има ли да ми каже какви точно изследвания трябва да ина че май във всеки град е различно като чета тук по форума
така че ако има булки от бургас нека пишат какви изследвания искат
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13