Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 09:55:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Прегледи и изследвания
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Прегледи и изследвания (Прочетена 200073 пъти)
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
Отг: Прегледи и изследвания
«
Отговор #165 -:
януари 16, 2008, 14:29:18 »
В Бургас няма ли къде да попиташ? На нас ни казаха в гражданското. Отиваш там и питаш.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #166 -:
януари 16, 2008, 14:32:36 »
Има тема за изследванията и за гражданския брак.Виж там.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #167 -:
януари 29, 2008, 14:04:54 »
Момичета, не знам тук ли трябва да питам.
Как стоят нещата с изследванията за гражданското, ако живеете и ще се жените в един град, а иначе сте от друг, и нямате регистрация в града, в който ще се жените?
Тоест трябва ли да си ходя в Монтана, за да вадя от там бележки от психодиспансер, тубдиспансер и т.н.? При условие, че личният ми лекар е в Стара Загора.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #168 -:
януари 29, 2008, 14:10:19 »
Ава, според мен джипито ще ти свърши работа. Ние отидохме в една частна клиника и дадохме по 25лв за свидетелство и след няколко часа ги имахме без много разправии
Ако не ти е проблем така е най-лесно иначе е едно висене
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #169 -:
януари 29, 2008, 14:11:37 »
Да и аз по лична карта съм от Бургас и ние като Мариана отидохме в една клиника и прас за 40 мин всичко беше ОК
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #170 -:
януари 29, 2008, 14:13:45 »
Ами психото? Или на вас не ви искаха психо? Иначе естествено,че е най-добре в клиника без разправии.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #171 -:
януари 29, 2008, 14:33:10 »
Цитат на: avva_stz в януари 29, 2008, 14:04:54
Момичета, не знам тук ли трябва да питам.
Как стоят нещата с изследванията за гражданското, ако живеете и ще се жените в един град, а иначе сте от друг, и нямате регистрация в града, в който ще се жените?
Тоест трябва ли да си ходя в Монтана, за да вадя от там бележки от психодиспансер, тубдиспансер и т.н.? При условие, че личният ми лекар е в Стара Загора.
Мила Авва аз съм от Плевен мъжа ми от Смолян живеем във Варна и се женихме в Смолян така че отговарям ти.първо отиваш в съвета и ги питаш какви изследвания искат защото се различават.Не е нужно да ходиш до Монтана.Аз тук /във Варна/в една частна клиника ми пуснаха всичко.Просто трябва да попиташ къде правят.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #172 -:
януари 29, 2008, 14:37:36 »
Цитат на: avva_stz в януари 29, 2008, 14:13:45
Ами психото? Или на вас не ви искаха психо? Иначе естествено,че е най-добре в клиника без разправии.
Нямахме специално свидетелсто за психо.Като отидохме в клиниката ни казаха през кои кабинети да минем и това беше.Не са ни преглеждали,само кръв ни взеха.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #173 -:
януари 29, 2008, 14:52:03 »
ние не ходихме до психото.сложиха ни от самата клиника едни печати и нямаше проблем.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #174 -:
февруари 04, 2008, 16:32:01 »
Аз все пак ще споделя резултатите по повод моето питане, за да съм полезна на бъдещи булки от Стара Загора.
Та, милото е питал в съвета /не в ритуалната зала/ и от там са му казали, че не е нужно да си ходя до родния град. Изследванията се правят и тук /като науча къде точно-и това ще кажа/, а за психодиспансера /което ме притесняваше най-много/- му казали,че няма проблем,защото от 10 години всичко било централизирано /което според мен не е много вярно,щото аз допреди 4-5 години си вадих бележка от психодиспансера заради университета/- тоест влизат в регистъра, проверяват ме и така. Все пак ще питам и личната си лекарка. Тия хора направо могат да те откажат от брак с толкова формалности и дезорганизация!Тук едно,там друго..хаос пълен!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #175 -:
февруари 04, 2008, 16:49:53 »
хаос дезорганизация бюрокращина и всичко това гарнирано с факта че никой не си върши работата както трябва и все те навикват и ти си им крив
моята докторка отказа да се подпише на бланката преди да съм отидела в психодиспансера нямала право и това е безумие!!идеше ми тогава да и покажа колко нестабилна психически мога да бъда когато ме предизвикат
това беше единствения ми свободен ден преди сватбата (месец по рано)и вече бях толкова издивяла!!не ме питайте колко съм обикаляла да го търся заради тая да не и казвам името!!и отидох траснаха ми един подпис и ми взеха 10 лв!!и за това да ме тормози толкова!накрая не попъл нила бланката та от ритуалната зяли на милото!че тя не си свършила работата *crazy*аз изрично я питах дали това е свичко и длаи е изрядно!"даа вс е оки"за малко да го върнат милото на ново да се разправям с тая!вече щях да я удуша собственоръчно!!както тя изисква от мен и не може "да се подпише преди еди си какво"така и аз изисквам същото от нея!направо съм възмутена от всичко няма оправия и това си е
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Медицински в Пловдив?
«
Отговор #176 -:
февруари 25, 2008, 04:27:43 »
Здравейте, инетересува ме какви точно медицински се правят при сключване на брак в Пловдив и за колко време стават? А също понеже и двамата сме българи, но не живеем в България и нямаме личен лекар, необходимо ли е медицинските да се заверят при личен лекар и след като нямаме такъв, може ли да си платя на друг общопрактикуващ лекар да ги завери или трябва да отида пак при предишния ми личен лекар, но да си платя на частно? Мерси
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Медицински в Пловдив?
«
Отговор #177 -:
февруари 25, 2008, 14:09:53 »
Не съм 100% сигурна но мисля че няма пробелм да си платиш на частно и да ти изкарат медицински, в крайна сметка ако не са оредение здравните осигуровки тук нали се ходи на частно. Така че спокойно отиваш в някоя частна клиника примерно и мисля че всичко ще е ок.
Активен
vesi1983
Сватбар
Отг: Медицински в Пловдив?
«
Отговор #178 -:
февруари 25, 2008, 16:24:07 »
Можеш да отидеш в някоя частна клиника, там има всякакви лекари и си имат и лаборатория , например отиваш в Торакс и питаш, те си имат и сайт-може да го разгледаш (в сайта има много инфо и цени, ) и телефон, може по тел.да се обадиш и питаш, много са любезни, скоро ми се наложи да ходя там за съжаление.Но има и много други частни клиники.
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #179 -:
март 18, 2008, 06:52:18 »
момичета, не знам дали има друга темичка, затова ще питам тук - какви са тези изследвания за генетични заболявания? какво включват и за какви потенциални последствия предупреждават? благодаря
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...