Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 09:33:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Прегледи и изследвания
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Прегледи и изследвания (Прочетена 200062 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Прегледи и изследвания
«
Отговор #120 -:
август 24, 2007, 08:22:59 »
и аз съм с обърната матка и доктора каза че евентуално проблем можело да има при полов акт нещо болка или такива неща аз и това нямам.роси ние стеб не сме като останалите нали знаеш лесно е да си като ддругите трудно е да си различен *THUMBS*аз от утре започвам лекарствата така каза доктора и ми обеща че като тая гадост мине още първиямесец ще има бебче дано искам само да се излекувам
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #121 -:
август 24, 2007, 09:25:28 »
Цитат на: kleo_20 в август 24, 2007, 08:22:59
и аз съм с обърната матка и доктора каза че евентуално проблем можело да има при полов акт нещо болка или такива неща аз и това нямам.роси ние стеб не сме като останалите нали знаеш лесно е да си като ддругите трудно е да си различен *THUMBS*аз от утре започвам лекарствата така каза доктора и ми обеща че като тая гадост мине още първиямесец ще има бебче дано искам само да се излекувам
миличка не се притеснявай !!!! все пак от всички лоши диагнози това е къде къде по-лека отколкото някаква друга
така, че ще пиеш таблетките и ще се оправиш, след като доки така е казал, значи така ще бъде !! успокой се и не плачи
няма смисъл, само ще те заболи главата !!
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #122 -:
август 24, 2007, 09:30:43 »
Цитат на: kleo_20 в август 24, 2007, 08:22:59
мила много късмет ти желая и многоооо бързо да се излекуваш и в най-скоро време да се похвалиш с
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #123 -:
август 24, 2007, 11:03:33 »
благодаря ви момичета толкова сте мили и така ме успокояватя
така се бях наплашила и се надявам много скоро да ви се похваля че минава това гадно нещо
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #124 -:
август 26, 2007, 23:31:38 »
kleo_20 душичке,стискам палци всичко да се оправи колкото се може по скоро
то и аз ще ходя на преглед кам началото на септември,но отсега сам притеснена да не ми каже нещо лошо
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Алекс
«
Отговор #125 -:
август 27, 2007, 00:58:57 »
maslinka, я горе главата и недей да се настройваш с негативна енергия....всичко ще мине ОК , а не теб kleo_20 не се отчайвай ние всички сме с теб и стискаме палци всичко скоро да бъде един лош сън за който даже и не си спомняш.....успех
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #126 -:
август 27, 2007, 10:48:17 »
благодаря ви много още веднъж милички че ме подркрепяте в такъв момент
Маслинке не се притеснявай мила всичко ще ти е наред и ще си красива доволна щастлива и здрава булка
на мен един приятел ми каза"ууу баси мамата ти отиваш един зъб да правиш то ти пада цялото чене"и е много прав каквото и да е по-добре навреме да се знае че да се вземат и мерките защото ние сме младички момета и не чувстваме като нещо не ни е наред ако сме дърти баби сигурно за всяко "тука ме сви там ме ръчна"ще ходим по доктори :Pсега не обръщаме внимание на нищо просто.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #127 -:
септември 12, 2007, 20:36:37 »
Смених си докторката дето ме следи, че предната никакви изследвания, нищо!!!
Отивам вчера при новата доки и тя пусна всички изследвания безплатно (не като предната само 150 лв. ), та вчера ми взимаха кръв за стандартните изследвания, Слава Богу всичко е в норма и е чудесно!!!
Само кръвната ми захар е на горната граница
и се чудя от какво е? Дали защото изядох един бонбон преди да ми взимат кръв или защото напоследък хапвам доста грозде, сладко, мммм... На 21-ви пак съм на преглед и дано всичко да е наред тогава!!!
Днес пак ми взимаха кръв (за 8 месеца не ме дупчиха, но сега за 2 дни два пъти!!!) за СПИН, Васерман и Австралийски щам/вирус и тези са ОК - отрицателни са!!! Та съм много доволна!!!
Премери ме отвсякъде, пупа 101см., матка 38см., и 80 кг., което значи, че съм качила около 14, което не е толкова много, но все пак...!!!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #128 -:
септември 12, 2007, 20:38:44 »
можели някой да ми каже каде да си направя изследванията за брак в варна?(аз нямам лична лекарка)
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #129 -:
септември 12, 2007, 21:12:16 »
Bulechka
миличка много се радвам че си открила добър лекар- това е изключително важно
Според мен досега е трябвало да ти правят изследвания няколко пъти, но най- важното е че всичко е наред
Щом си здрава и бебока расте здрав и силен значи всичко е наред и ти трябва да бъдеш една много щастлива и доволна бъдеща мама
maslinka
ние ги направихме в Наджда- там правят абсолютно всички необходими изследвания включително и ти заверяват с печат от психото че сте добре- и с милото сме много доволни
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #130 -:
септември 12, 2007, 21:17:52 »
искам да питам не може ли л;ичния лекар да наблъска няколко печата или задължително трябва да ме бодат аз изпадам в нервен пристъп и припадам от игли и таклива неща и хич не преувеличавам :girl_impossible:не мога да го издържа на 19г съм плакала като бебе за кръв от пръста а после като ми се наложи от вената припаднах от нервен срив и страх и лекарите казват че такъв случай като мен няма ohmyне мога ли да се отърва някак си от тези прегледи
Активен
MALENA
Професор
«
Отговор #131 -:
септември 13, 2007, 12:49:05 »
Цитат на: kleo_20 в септември 12, 2007, 21:17:52
искам да питам не може ли л;ичния лекар да наблъска няколко печата или задължително трябва да ме бодат аз изпадам в нервен пристъп и припадам от игли и таклива неща и хич не преувеличавам :girl_impossible:не мога да го издържа на 19г съм плакала като бебе за кръв от пръста а после като ми се наложи от вената припаднах от нервен срив и страх и лекарите казват че такъв случай като мен няма ohmyне мога ли да се отърва някак си от тези прегледи
Да може, не е много легално
, ноо няма цед ден да си губиш за глупости.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #132 -:
септември 13, 2007, 13:05:20 »
ако личния ти лекар ти е приятел и се навие, сигурно може Клео!!! моят ни разходи из кабинетите и с негова помощ стана много бързо и не сме губили цял ден!!!! обачееее не ми сложи печати сам, а за васермана каза даже, че било задължително, проверявали много и било подсъдимо!!!!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #133 -:
септември 13, 2007, 14:42:59 »
Цитат на: veselyshko в септември 12, 2007, 21:12:16
Bulechka
миличка много се радвам че си открила добър лекар- това е изключително важно
Според мен досега е трябвало да ти правят изследвания няколко пъти, но най- важното е че всичко е наред
Щом си здрава и бебока расте здрав и силен значи всичко е наред и ти трябва да бъдеш една много щастлива и доволна бъдеща мама
Да,
veselyshko
, наистина няколко пъти трябваше да ми бъдат пуснати изследвания до сега, но... добре, че сега поне всичко е наред, което много ме радва!!!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #134 -:
септември 20, 2007, 21:01:21 »
момичета бях на доктор днес както се бяхме уговорили ;)лягнах аз на магарето и започна прегледа и изведнъж той си вдигна ръката от коремчето ми и я целуна
с думите "ще правиш сватба нищо няма"и аз ей така
разплаках се на стола
каза че кистата я няма че вече всичко е наред и че остава само да оправи (а той ми каза че ще)теченията и каза че нова година нов късмет ще има бебче
*YAHOO*моя лекар е вълшебник толкова е добър и така мил и човечен само от него не ме е страх
:bravo:и сега съм вече добре не мога да повярвам че така бързо стана но каза че всичко е наред кистата сее спукала и съм здрава
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...