Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:01:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: [1] 2 3 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 77752 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« -: февруари 10, 2007, 18:49:23 »

Здравейте  bye,

Много ми се иска, като му дойде времето да кажа на милото, че ще става татко по някакъв по-интересен и запомнящ се начин, а не със стандартното "Ще ставаш татко" или "Ще имаме бебче"  Momy baby_girl baby_boy Baby_G Baby_b

Бъдещите мами, да споделят, как са казали, но и другите се надявам да споделят идеи!!! puppets Girl Boy
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: февруари 10, 2007, 22:27:37 »

ОООО колко пъти съм си представяла този момент........ Girl_sing когато дойде ще споделя... heart
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #2 -: февруари 11, 2007, 07:47:06 »

Ами... нали знаете, че с таткото не живеем заедно - трябваше по много прозаичен начин - по телефона  blum
Аз съм описала в другата темичка , но усещах едва ли не от няколко дни след зачатие, и въпреки това като видях положителния тест бях ШОКИРАНА  Oh my ...  Oh my ...  Oh my ... , значи тогава ми бяха изключили изходящите обаждания (неплатена сметка  Blush), бях на хотел (по работа), така че не можех да набера от домашния и се опитвах да набирам директно от хотелскиа телефон, но НЕ СТАВАШЕ!!! А на мене ми трепереха ръцете. И изведнъж, сякаш по някаква телепатия той ми звънна (входящи все още имах) - аз едва сварих да дигна и да кажа, че имам положителен тест. Настана такава радооооост, такова заекване по телефона,  Dance   любов заедно - в такъв момент както и да съобщи се съобщи вестта - все е страхотно!!!  girl_wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: февруари 11, 2007, 15:02:40 »

Ооо, да, сигурна съм, че е страхотно!!! любов заедно

Аз си мисля, че ако му "подаря", тази новина за някакъв поод ще бъде още по-незабравимо, вълнуващо и запомнящо се!!! girl_in_love LOVING Dance Например за Св.Валенин, за рожден ден, годишнина или друг празник... heart
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #4 -: февруари 12, 2007, 14:14:33 »

При нас си беше цял театър  girl_in_love Получи се доста неочаквано, защото аз бях пила хапче и си мислехме, че няма начин да съм бременна. Първо аз започнах да усещам, че "нещо не е наред", направих си тест-първият беше положителен, но вторато чертичка беше суупер бледа. При това положение си направих втори тест-от друг тип-и той съответно беше отрицателен  tease. Това съвсем ме хвърли "в тъч" и реших, че ще се ходи на лекар. Трябваше да изчакам обаче няколко дни, защото беше раничко, а на таткото за тестовете нищо не казах, което си е направо чудо за мен, как издържах, но и то какво да му кажа като и аз нищо не разбрах! Както и да е поне на лекар му казах, че ще ходя, защото нещо ме притеснява и той ми звънна по телефона през деня, да пита "какво е станало". Отговорих му-"каквото и да е станало няма да ти го кажа по телефона и толкова, като се видим довечера". И седнах на работа да му подготвя постановката, добре, че милото почти не стъпва на лекар и направо си няма и идея от изследванията, документите и т.н. Написах си аз на един лист ехографско изследване, моето име, години, разни букви, цифри, вече не помня какво, ама много достоверно изглеждаше де и отдолу със същия шрифт на латиница написах нещо от сорта на-"татко не гледай умно, ами целуни мама, Твой  бебчо!" Минах листчето и на факса, че хартийката да бъде по-така и хайде вкъщи. Пита милото какво стана, пък аз -ами нищо, ето дадоха ми резултат-чети! Звери се милото, вика-ми то аз от тия работи нищо не разбирам, аз -чети, чети и така, докато стигна до края. Честно да кажа малко шокиран изглеждаше, явно не му се вярваше да е истина, но и много се зарадва!!! Беше се притеснил милия дали всичко е наред, кърши пръсти, сладур и половина!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: февруари 12, 2007, 14:17:40 »

Оооо, denisimo, толков ахубаво си го направила!!! girl_in_love
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: февруари 12, 2007, 14:26:30 »

Наистина много изобретателно denisimo yahoo
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #7 -: февруари 12, 2007, 17:44:58 »

а на таткото за тестовете нищо не казах, което си е направо чудо за мен, как издържах, но и то какво да му кажа като и аз нищо не разбрах!

Написах си аз на един лист ехографско изследване, моето име, години, разни букви, цифри, вече не помня какво, ама много достоверно изглеждаше де и отдолу със същия шрифт на латиница написах нещо от сорта на-"татко не гледай умно, ами целуни мама, Твой  бебчо!"

Лелеее, как си се сдържала да не кажеш???  crazy

Ама как си го метнала горкия ти мъж, хахахаха, толкова весело ми стана като четох  ROFL
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #8 -: февруари 13, 2007, 20:47:35 »

Искам като дойде момента да му кажа да му подаря бебешки буйки-обувчици. И двамата много се заглеждаме по такива малки сладки обувчици. Или да го замъкна в магазина и да го накарам да избере той.
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #9 -: февруари 14, 2007, 15:58:05 »

Само да вметна, че наскоро разбрах, че на бебето първо се купувала шапчица, за да излезело с главата напред. А пък ние също първо купихме буйки (аз им викам на майтап папучки), тъй че не знам какво ни чака, както бебето още е седалищно  diablo
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #10 -: февруари 15, 2007, 16:09:39 »

Една моя колежка преди години когато разбра че е бременна беше направила следното.Взела снимката от ехографа и я сложила в подходяща рамка.И хоп подарък за Св.Валентин,подходящ момент и прекрасен подарък,но не за всеки,тя просто тогава беше разбрала.
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: февруари 15, 2007, 16:11:59 »

МММ много яко. Кой знае как се е опулил  look  sarcastic
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: февруари 16, 2007, 20:09:43 »

Ако милото ме/ви види с такова бижу, дали няма да се сети, какво ще се случи след около 9 месеца!!! girl_wink

Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: февруари 16, 2007, 20:14:27 »

Или ако му подарите това за някакъв повод?

« Последна редакция: февруари 16, 2007, 20:20:28 от Bulechka_TS » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: февруари 16, 2007, 20:15:21 »

А с такава торта няма как да не се сети!!!

Активен
Страници: [1] 2 3 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: