Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:40:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стреса преди сватбата?
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стреса преди сватбата? (Прочетена 136077 пъти)
plamik
Баш Майстор
Отг: Стреса преди сватбата?
«
Отговор #315 -:
септември 11, 2007, 10:00:03 »
Baby
, мила надявам се свекър ти да е по-добре. Стискам палци всичко да се оправи.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #316 -:
септември 11, 2007, 10:49:32 »
Благодаря ви за палците и надеждата на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Насрочват операцията за четвъртък или петък, защото на апарата, който сега го поддържа не може да стои повече, защото кръвта се насочва само към сърцето и друготе органи страдат от липса на кислород, обаче сега ново двайсе- трябва да се намерят 20 литра кръв нулева отрицателна, той е тази кръвна група, зашото операцията била с много загуба на кръв и после трябва да му прелеят много кръв...а нали се сещате, че няма много хора с такава кръвна група и в кръвния център нямали достатъчно ис ега Емил май ще търси циганите, дето висят около кръвния център, дето мамицата им искат по 150 лева на човек, а за да се надавят 20 литре нали се сещате колко души трябва да намери и въобще сме се побъркали, а без кръв няма операция.....
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #317 -:
септември 11, 2007, 10:54:28 »
Аз агитирам всички от София, които са с кръвна група 0 отрицателна да помогнат на свекъра на BaBy, защото това е най-малкото, което можем да направим за един човек, който има нужда от помощ!
За съжаление не си знам кръвната група, иначе и аз бих помогнала
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #318 -:
септември 11, 2007, 11:09:04 »
софиянци помогнете на човечеца
стискаме палци всичко да е наред
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #319 -:
септември 11, 2007, 11:14:33 »
Е, не сикам така да притеснявам, момичетата, но Мария, Роси, благодаря ви, наистина ако има някой да помогне, много ще сме благодарни и ще му се отблагодаря след това, но ако има и възможност, щото това си е свързано с тичане, а не всеки има враме, но благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #320 -:
септември 11, 2007, 12:21:01 »
момичета вече съм адски изнервена
халките ще са готови най-рано на 30 септември но не е гаранция рокля нямам и никой не ми казва кога ще имам днес трябваше да е 1ва проба но уви обувки нямам и не зная къде да си намеря това което имам като идея още не съм започнала подаръчетата за гостите а са бая милото каза че даже май били малко
нещата стигнаха до един момент на развитие и сега е в застой цялата подготовка и то как да не е като най-важните неща не са на лице тортата от благоевград мислим да я поръчаме уж по малко пари не знам какво си и то накрая пак излиза като все едно от неделя е взета айде това не е проблем защо много ми харесва :DANCE:по цял ден съм на работа откачам нищо не мога да свърша не знам кой ще ми украси ресторанта :'(ох спирам че
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #321 -:
септември 11, 2007, 13:04:14 »
Мила Клео, я се успокой
, знаеш, че ще се нареди всичко, няма да се ядосваш!!! Имаш време, но май трябва да си починеш от работата малко
Всичко ще е наред и ще е готово, не се притеснявай, стискм палците и на краката всичко да е ОК
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #322 -:
септември 11, 2007, 13:13:28 »
мила благодаря!
аз чак сега прочетох за това което ви се е стоварило на главите и подкрепям ако има някой от форума който може да помогне нека го направи все пак става дума за човешки живот
аз не съм тази група и много съжалявам че не мога да ви помогна с голямо желание бих дала
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #323 -:
септември 11, 2007, 16:57:41 »
Момичета, няма да има операция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Като чул че търсят кръв отишъл да го види един лекар, който преди го е лекувал в Александровска болница и категорично забранил да има операция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Господ чу молитвите ни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Казал е, че сега изключват машините и започват рехабилитация, но не му е нъжна никаква операция, направо нв мога да повярвам, говорил е и със шефа на Правителствена болница и онзи сущо се е съгласил..Просто без връзки, човек е загубен, оказва се че дори за операция може да те накарат от егоизъм и различни интереси, някой искал да оперира за пръв път-дават му, искали субсидии, които щели да получат ако стане, ама че човека може да си отиде, и че докрая на живота си ще се мъчи, не ги интересува!!!!
Не мога да повярвам, точно бяхме тръгнали с бейби към Руската църква да се молиме и майак му ни се обади, направо се разплаках от вълнение!!!!!!!!
А вие толкова ме подкрепахте, много ви благодаря за загрижеността и готовността да помогнете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #324 -:
септември 11, 2007, 17:10:24 »
много се радвам че първа ще споделя с теб радостта ти!мила много се радвам че всичко така добре се нареди ти толкова страдаше и се притесняваше
виждаш ли как всичко си идва на мястото просто живота е така устроен че за да ни е хубаво трябва преди това да се сгърчим и да страдаме но после е така сладко като всичко се нареди и се отпуснем и сме щастливи!!!целувам те миличка и още веднъж много се радвам че всичко мина и се нареди добре
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
септември 11, 2007, 18:28:47 »
Благодаря ти, принцесо и аз много те целувам!!!!!!! И аз съм мнооого Щастлива, че всичко се нареди и сега ще мога да отида до Варна и да участван в тяхната среща на форума, много се радвам!!!!!!!!!!!
Още веднъж искам да благодаря на всички за подкрепата и готовността да погонете, много ви обичам и не знам какво щях да правя без сладките ми булчици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #326 -:
септември 11, 2007, 18:31:21 »
Ей, BaBy, много се радвам, че стреса малко по малко намалява и се надявам скоро свекър ти да се оправи напълно и да имате страхотна и весела сватба!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #327 -:
септември 11, 2007, 18:32:09 »
Много се радвам, че всичко се е наредило
Успех ви пожелаеам
И да имате една страхотна сватба
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
«
Отговор #328 -:
септември 11, 2007, 19:37:01 »
Много се радвам за теб миличка,също и за свекър ти и цялото ви семейство.Нека сега всички да стискаме палци рехабилитацията му да мине добре и той да се възтанови,че сватба го чака.Дано всичко се нареди и това да е забравен миг,а сватбата ви да е най-веселата и щура сватба ,а вие да сте най-щастливите младоженци на света.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #329 -:
септември 11, 2007, 20:06:43 »
Baby
, мила страшно се радвам на хубавата новина
, нека от тук нататък има само хубави емоции. Мила, от няколко дни ти ми поднасяш първата хубава новина! Бъдете щастливи!
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...