Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 04:26:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 136016 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 26, 2007, 11:34:36 »

Ох, момичета и при мен досега нямаше почти никакъв стрес, но тези дни се случиха едни страшно неприятни неща, за които ще споделя в една друга тема, които много увеличиха нивото на стреса. И както каза Ели, най/лошо е когато такива лоши изненади дойдат от хора, от които най-малко си очаквал.  Cray
какво се е случило, миличка?

Фани, тъкмо споделих за това в темата Трябва да поканите кумове
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 30, 2007, 12:47:42 »

При мене също беше ужасно стресово, побъркаха ме двете семйства, всеки с капризите си и направо ми съкратиха живота, с бейбито се карахме постоянно, а да видите сега като отсякохме, че искаме малка сватба, как никой не се бърка и всички млъкнаха, сега аз ще си организирам нещата, не бързам много, а трябва и съм много спокойна, когато всичко зависи от мен и никой не ми с е бърка! DANCE Bravo
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #212 -: юли 30, 2007, 12:55:57 »

при мен всичко си се нарежда доста бързо и никак не съм стресирана....за сега, но имам цял месец да перколясъм smile
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 30, 2007, 13:08:05 »

Аз вече се побърквам, хора!
Имам 20 дни и вече не мога да спя, не ям, а много скоро ще спра и да мисля!
Сънувам постоянно някакви кошмари и въпреки, че всико се подрежда добре има неща, които ме карат направо да полудявам. И имам иглички в корема, които с всеки изминал ден ме гъдаличкат все повече и повече!
До средата на миналата седмица бях много спокойна и щастлива, но вече...  Eeager Eeager Eeager
Май ще трябва да мина на мента, глог и валериан, знам ли?
В противен случай ще полудея  insane insane insane
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юли 30, 2007, 13:11:47 »

Аз вече се побърквам, хора!
Май ще трябва да мина на мента, глог и валериан, знам ли?
В противен случай ще полудея  insane insane insane
Милинка, и пийване вечер преди лягане.. DANCE Но само от теб зависи, да успееш да овладееш ситуацията, която е в мислитеи в съзнанието ти... :)Всичко зависи от теб... =]А ако можеш се опитай да се погледнеш "от страни" и ще видиш, че всичко е в твоята главица....и дишай дълбоко при следващите иглички в корема....всичко ще бъде наред!! air_kiss
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юли 30, 2007, 13:15:22 »

screwball squirrel  не си единствена laugh
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #216 -: юли 30, 2007, 13:17:03 »

леле, като ви слушам направо не искам да минават следващите 10 дена.....страх ме хваща
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юли 30, 2007, 13:23:04 »

по-спокойно момичета !!! и аз се чуствах така и сега ако ви кажа, че това ми липсва !!!  shok !!! smile само не се впрягайте толкова много !!!! всичко ще се нареди както трябва и без излишни нерви и кошмари !!! гледайте когато не се занимавате  с сватбени истории и приготовления да мислите за нещо друго и да се разсейвате !!! smile успехи и по-малко нерви smile
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #218 -: юли 30, 2007, 13:31:34 »

абе аз точно това се опитвам да правя, ама все някакви сватбени кошмари сънувам....ненормална работа
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юли 30, 2007, 13:45:32 »

абе аз точно това се опитвам да правя, ама все някакви сватбени кошмари сънувам....ненормална работа

напълно нормално, аз заспивах с мисълта какво трябва да направя на другият де, какво съм направила през изминалия !!! абе беше голяма бъркотия !!! и сънувах какво ли не ! че ни вали дъжд, че има скандали, че нямаме торта и т.н. !!!! smile
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 30, 2007, 13:47:42 »

аз мисля че това е нормално, при положение че ние самите се занимаваме с цялата подготовка на сватбите ни и явно сме доста емоционални в което няма нищо лошо tease
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 30, 2007, 13:51:11 »

хехе Аз сънувам, че вали и сме набутани в нещо като консервена кутия, че нямаме покривки, че нямаме тейбъл карти, че се женим един месец по- рано, а никой не ни е казал и идват гостите и ние нямаме нищо, и те ни се карат как може такова нещо  slap и че няма да дойдат на истинската сватба. Днес сънувах пак, че нямам покривки и агентката украсява ресторанта с сухи и умелели цветя. Веднага и се обадих и малко се поуспокоих!  crazy crazy crazy
и такива най - разни шеметни истории, които като нищо могат да се случат!
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #222 -: юли 30, 2007, 14:15:17 »

а мен ме е много страх, не на сън, че няма да спра да цивря по време на сватбата, голяма ревла съм..
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: август 06, 2007, 19:53:53 »

Cray аз ще полудея днес, след два дни дъжд който спираше цялото тичане и организация (без кола сме) най-сетне днес всичко легна на мойте плещи, не че не отметнах още две неща от списък,тортата и украсата, но нервите ми дойдоха в повече, най вече от факта че се разминавам с плануваното червено, заради розовото по младоженеца, риза и вратовръзка, грам червена роза няма да има в букета ми Cray не съм лигла по принцип и гледам да не мрънкам много, ама в един момент днес докато обсъждахме украсата с едни мил човечец,евала че ме изтърпя. аз си преставих цялата сватба в розов нюанс и ми стана зле  Cray сигурно ще ми трябва ден два да посвикна с това, някак си досега в главата ми се въртеше една идея, но какво да се прави като в сллучая трябваше да направя компромис с младежа ми за розовите му дрешки и неговите желания...  Girl_sing и се сдухах, аз и розова сватба, незнам дали му е тук мястото да пиша за това, тъй като за мен си е един вид стрес преди сватбата...
някак все едно сме недомислили нещата и сме ги импровизирали полускалъпено,  Girl_sing ох
и не ме притеснява толкова факта че идва сватбата колкото това че някак си нещата не се получават така както ги искам а се примирявам за нещо с някой...

благодаря че ме изслушахте give_rose
Активен
yanna
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: август 06, 2007, 20:27:31 »

Ако мога и аз да споделя мойте неволи.
Аз започнах да се приготвям от много рано - 6 месеца преди събитието. Исках всичко да е изпипано и аз сама да си подготвям всичко лека полека. Исках всичко да е прекрасно и това да са едни от най-щастливите мигове в моя живот. Да се насладя на всичко около сватбените приготовления.
Но за жалост съдбата ми изигра лоша шега!
Месец май неочаквано претърпях много рискована операция на гръбнака и нямаше големи шансове, че ще мога да ходя отново.
Останах 2.5 месеца на легло без всякаква надежда, че ще бъда някога нормален човек.
Това премеждие много ме промени. Видях много близки и приятели в съвсем нова светлина.
Не си и помислях, че сватба може да има.
Но един ден си казах, че е крайно време да спра да се самосъжалявам и трябва да се преборя отново.
И така лека полека се възстановявам и напредвам с подготовката.
Искам само да съм здрава и сред добри и верни приятели и роднини на моя сватбен ден.
Това за мен беше урок от съдбата, никога да не правя грандиозни планове. И знаете ли, сега съм много по-спокойна и щастлива оценявайки малките радости.
На всички вас тук пожелавам здраве и най-прекрасните емоции.

Съжалявям, ако съм ви досадила с дългият пост, но ми се искаше да споделя това с вас, тьй като от вас почерпих много сила и идеи.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: