Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 01:46:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 135979 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 30, 2007, 10:22:08 »

а дано lol)
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 05, 2007, 20:20:35 »

Ох момичета, тази нощ за първи път от много време насам не съм сънувала кошмари, свързани със сватбата Oh my .... Дано и тази да е така, че направо откачам вече, свила ми се е една топка в стомаха и  hunter
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 06, 2007, 08:41:34 »

Mомичета, вечер преди лягане 50 гр. от любимото Ви питие good, действа успокояващо и съдоразширяващо (ако е вино предпазва и от инфаркт..но в не по-гоями количества) girl_wink и мооого положителни мисли и усмивки, ще видите, че нищо няма да се обърка  :girl_impossible:точно в сватбения Ви ден..... yahoo
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 06, 2007, 08:45:33 »

Mомичета, вечер преди лягане 50 гр. от любимото Ви питие good, действа успокояващо и съдоразширяващо (ако е вино предпазва и от инфаркт..но в не по-гоями количества) girl_wink и мооого положителни мисли и усмивки, ще видите, че нищо няма да се обърка  :girl_impossible:точно в сватбения Ви ден..... yahoo

олеееееееее аз съм отсега паникьосана !!! и отгоре на всичко моите родители правят основен ремонт на втория етаж от къщата и всичко е още голо !!! и не знам до къде ще стигнем а трябва да свършим до началото НА ЮЛИ  и моята майка си счупи крака - горката толкова плака и няма да може да играе на сватбата !! и всичко трябва да организираме с баща ми и  с милото и да свършим, че всички са толкова изнервени и не знам  hysteric hysteric hysteric hysteric!!! ИДВА МИ ДА  cray cray cray cray GROAN GROAN Boy cry Boy cry
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 06, 2007, 08:53:45 »

*crazy*Ели....грешен подход.... Wink...колкото повече непредвидени и неприятни неща са ти се случили, толкова по-силана и уверена трябва да бъдеш.Трябва да мислиш положително и ще видиш, че вичко ще бъде по-хубаво и от най- смелите ти мечти.. :DANCE:Повярвай ми....и недейте да трошите нерви за неща , които са извън Вас (майка ти си е счупила крака.. girl_impossible) можете да се ядосвате за нещо което зависи само от Вас самите(но и това не е препоръчително Wink) ОК....???
 give_rose
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #110 -: юни 06, 2007, 08:54:13 »

Аз вече съм повече от паникьосана  girl_impossible Всеки ден изниква по нещо непредвидено и направо  crazy
Сега последното е, че не можем да се свържем с DJ вече 4-5 дни. Телефонът му е изключен, на мейли не отговаря, ще се побъркам, не знам какво да правя. Ако се наложи да търсим друг толкова скоро преди сватбата??   Cray  cray
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 06, 2007, 08:57:23 »

олеее няма ли офис,домашен телефон???звънете докато не се свържете
аз добре че моя го знам къде живее
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 06, 2007, 08:59:31 »

Аз вече съм повече от паникьосана  girl_impossible Всеки ден изниква по нещо непредвидено и направо  crazy
Сега последното е, че не можем да се свържем с DJ вече 4-5 дни. Телефонът му е изключен, на мейли не отговаря, ще се побъркам, не знам какво да правя. Ако се наложи да търсим друг толкова скоро преди сватбата??   Cray  cray

оххх много кофти работа !!! търси го !!! дано да го намерите !!!  good good
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 06, 2007, 09:01:45 »

*crazy*Ели....грешен подход.... Wink...колкото повече непредвидени и неприятни неща са ти се случили, толкова по-силана и уверена трябва да бъдеш.Трябва да мислиш положително и ще видиш, че вичко ще бъде по-хубаво и от най- смелите ти мечти.. :DANCE:Повярвай ми....и недейте да трошите нерви за неща , които са извън Вас (майка ти си е счупила крака.. girl_impossible) можете да се ядосвате за нещо което зависи само от Вас самите(но и това не е препоръчително Wink) ОК....???
 give_rose

аз съм много чуствителна и паля от четвърт така да се каже и не мога да не се ядосвам, после осъзнавам, че може и без това, но  pardon pardon pardon !!!!!! старая се да не обръщам внимание на всичко, но стреса си е доста голям !!! smile имаше и вариант да отложим сватбата, но не го направихме благодарение на мама, която е много силна !!!!! smile
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #114 -: юни 06, 2007, 09:06:36 »

олеееееееее аз съм отсега паникьосана !!! и отгоре на всичко моите родители правят основен ремонт на втория етаж от къщата и всичко е още голо !!! и не знам до къде ще стигнем а трябва да свършим до началото НА ЮЛИ  и моята майка си счупи крака - горката толкова плака и няма да може да играе на сватбата !! и всичко трябва да организираме с баща ми и  с милото и да свършим, че всички са толкова изнервени и не знам  hysteric hysteric hysteric hysteric!!! ИДВА МИ ДА  cray cray cray cray GROAN GROAN Boy cry Boy cry
Милата, много неща са ти се струпали!!! Разбирам те напълно, но подготовката за сватбата така или иначе ти си я правиш сама и вече си свършила по-важните неща, предполагам. За ремонта,.... хм, какво да ти кажа, то и без това гостите не се задържат много-много в къщата, не обръщат много внимание на обстановката, а гледат само БУЛКАТА!!! А и има още цял месец, ще го постегнете до тогава, не се тревожи!  Единственото неприятно е, че майка ти няма да може да танцува на сватбата, ама какво да се прави..... дано да оздравее скоро!!!!!! Flower Свекървата ти нали е готина, тя ще ти помага с каквото може!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 06, 2007, 09:07:27 »

Ели, милинка аз съм същата и потроших толкова нерви за глупости...ама наистина ей така за да им аза какво да се ядосвам. И много ми се иска да ви предпазя доколкото е възможно, наистина... good
Следващия път, когато тръгнеш да се ядосваш се сети за моите нравоучения... laugh и се опитай да направиш от тъжносто смешно...ок...? air_kiss
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #116 -: юни 06, 2007, 09:11:25 »

Ели, браво, поздравявам те, че въпреки всички неприятности оставаш силна  Bravo Сигурна съм, че ще се справите с ремонта навреме, а и майка ти ще е с вас в този ден и ще ви се радва.
Аз както ви казах не мога да спра да мисля за това, стои си ми тази мисъл за DJ на фон и не мога да се спра. Звъним и на домашен телефон - там никой не отговаря, мобилния - изключен, на мейла - никой. А остават само 17 дни. Мъжа ми не иска още да търсим друг, щял да се появи нашия. Да, ама ако не се появи??  shok
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 06, 2007, 09:12:15 »

я по добре потърсете друг за всеки случай
Активен
cherry
Сватбар

« Отговор #118 -: юни 06, 2007, 09:14:17 »

И аз така, седмицата преди сватбата беше лудница, с милото почти не можехме да се видим насаме, търчахме насам-натам. Хем уж горе-долу всичко беше организирано, така че, момичета, колкото и перфектно да е всичко в подготовката, винаги ще изникне нещо, за което да се тревожим... pardon Сега като се връщам назад, ми е дори смешно как съм се тревожила за глупости. nea nea nea  Ама няма как.... girl_wink
« Последна редакция: юни 06, 2007, 09:51:52 от cherry » Активен
cherry
Сватбар

« Отговор #119 -: юни 06, 2007, 09:16:59 »

я по добре потърсете друг за всеки случай
Да, информирайте се за имена и телефони на други и дали са свободни за вашата дата, което ще отнеме няколко дни и ако дотогава вашия не се появи..... По възможност не оставяйте капаро на новия  good
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: